Παρασκευή, 15 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΔιεθνήΣουβενίρ αντάξιο ενός Σεϊχη

Σουβενίρ αντάξιο ενός Σεϊχη

|

Ο Mansour Βin Zayed Al Nahyan, ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι και ένας από τους πλέον ευκατάστατους ανθρώπους του κόσμου έφυγε πρόσφατα από τη Κρήτη αεροπορικώς έχοντας ως αναμνηστικό οκτώ αλανιάρες κότες (!!!)  

Είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Η περιουσία του – σε προσωπικό επίπεδο – ανέρχεται στα 4,9 δις δολάρια και της οικογένειάς του στο 1 τρις (!!!!) Είναι μεγαλομέτοχος στην κρατική εταιρία πετρελαίου των Ηνωμένων Εμιράτων, έχει το πλειοψηφικό πακέτο της αεροπορικής εταιρίας Virgin Galactic ενώ έχει εμπλακεί και στον αθλητισμό αγοράζοντας ομάδες ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ τόσο στον αραβικό κόσμο όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο με κόσμημα την αγγλική Μάντσεστερ Σίτι, την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Ο λόγος για τον Σεϊχη Mansour Βin Zayed Al Nahyan, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα με την θαλαμηγό του Topaz στην Κρήτη για σύντομες διακοπές. Μέχρι τώρα τίποτα το παράξενο. Το …πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν πήρε την απόφαση να φύγει από το νησί αεροπορικώς με τους υπαλλήλους στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» να μην πιστεύουν στα μάτια τους όταν είδαν τις αποσκευές που κουβαλούσε η συνοδεία του Σεΐχη προς επιβίβαση στο ιδιωτικό του αεροπλάνο. Τι κουβαλούσε; Οκτώ αλανιάρες …κότες.

Ο Σεΐχης αντί να φύγει με την θαλαμηγό – η οποία διαθέτει ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, τρεις πισίνες πήρε το ιδιωτικό του αεροπλάνο για το Άμπου Ντάμπι την περασμένη Παρασκευή. Και σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς του Ηρακλείου», που επικαλείται πληροφορίες από εργαζόμενους στον αερολιμένα, κουβαλούσε μαζί του τις κότες ως σουβενίρ από το νησί. Και όπως τονίζεται στην εφημερίδα από τις δηλώσεις υπαλλήλων του αεροδρομίου: «Οι κότες ήταν σε τελάρα των σταφυλιών ζωντανές. Αρχικά βρίσκονταν σε ένα βαν που μετέφερε τις αποσκευές του σεΐχη και των φίλων του. Στη συνέχεια υπάλληλοι της ασφάλειάς του τις έβαλαν στο αεροσκάφος. Δεν είδαμε εάν ήταν μαζί και κανένας κόκορας, ώστε να γίνει αναπαραγωγή του είδους. Εμείς είδαμε μόνο τις καφέ κότες που ήταν σε τελάρα και σκεπασμένες για να μην φύγουν»…
 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον ΧΥΤΑ Νάξου (video)

Η έγκαιρη επέμβαση απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς παρά τους δυνατούς ανέμους (video)

Νάξος: Νεκρή χελώνα Caretta caretta από χτύπημα προπέλας

Λίγες μέρες μετά τις θετικές ειδήσεις για φωλιές χελωνών στο νησί, ένα νέο περιστατικό υπενθυμίζει την ανάγκη προστασίας τους

Νάξος – Ο Αγγειοχειρουργός Γιώργος Σφυρόερας τη Δευτέρα 18 Αυγούστου στο “Naxos Medical”

Ο Επίκουρος Καθηγητής Γεώργιος Σφυροέρας διαθέσιμος για ραντεβού – Εξειδικευμένες εξετάσεις και θεραπείες

Το ΕΚΠΑ σύμβουλος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την προστασία της Καλντέρας Σαντορίνης

Ερευνητικό έργο έξι μηνών για την ανάλυση κατολισθητικών κινδύνων και την εφαρμογή μέτρων πρόληψης σε σημεία υψηλής διακινδύνευσης

«Η Αμοργός που έζησα», παρουσίαση του βιβλίου του Νικολάου Σίμου από τον “Σημωνίδη’

Κυριακή 17 Αυγούστου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμοργού υποδέχεται την πολύτιμη μαρτυρία ζωής και μνήμης ενός γνήσιου Αμοργιανού

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Κάτω Κουφονήσι: Ένας ναός κρυμμένος στη γη, φάρος πίστης κάθε Δεκαπενταύγουστο και ο “Σκοπελίτης” (video)

Από την εποχή της τουρκοκρατίας έως σήμερα, η παράδοση και η αγάπη των κατοίκων κρατούν ζωντανή τη γιορτή της Παναγίας, με τον «Σκοπελίτη» να τιμά κάθε χρόνο το μικρό εκκλησάκι. (video)

Πάρος – Κατερίνα Μονογυιού: Στην Παναγία Εκατονταπυλιανή εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων

Με κατάνυξη και συγκίνηση στους λαμπρούς εορτασμούς της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πάρο.

Η Νάξος τιμά τον Ιάκωβο Καμπανέλλη μέσα από τη ματιά του Μανόλη Σέργη

Παρουσίαση του βιβλίου Μελέτες Ναξιακής Λαογραφίας τ. Ε΄ – Μια γέφυρα ανάμεσα στη θεατρική δημιουργία και τη λαογραφία.

Κωμιακή: Φωτιά δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο σβήστηκε άμεσα

Η γρήγορη επέμβαση κατοίκων και Πυροσβεστικής απέτρεψε τραγωδία ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά: Επιβάτες για Νάξο ανέβηκαν στον καταπέλτη μετά από νέα ακύρωση δρομολογίου

Πάνω από 100 ταξιδιώτες αντέδρασαν έντονα μετά την αιφνιδιαστική ενημέρωση ότι δεν θα ταξιδέψουν ούτε σήμερα, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της εταιρείας.

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Νάξος: Χάος στο λιμάνι μετά το απαγορευτικό – Οι λιμενικοί κράτησαν την τάξη

Μέρα-ρεκόρ με 5.000 επιβάτες και 1.000 οχήματα σε λίγες ώρες, αλλά το Λιμενικό Σώμα διασφάλισε ομαλή αποβίβαση και επιβίβαση παρά τις ελλείψεις υποδομών.

Τραγωδία στη Σαντορίνη: 45χρονος από τη Μεσοποταμία Καστοριάς βρέθηκε νεκρός σε πισίνα ξενοδοχείου

Ο άνδρας εργαζόταν εποχικά στο νησί – Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Χρήστος Σπανός: «Προσπαθώ να χτίσω μια γέφυρα επικοινωνίας με τη Νάξο» (video)

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο νησί για τη συναυλία της κόρης του Μαρίνας Σπανού, μιλά για τη δουλειά του, τις συνεργασίες του και την καταγωγή του από τον Κυνίδαρο (video)

Ρεκόρ αφίξεων τον Ιούλιο στη Νάξο: +7,2% οι επιβάτες – Στο «κόκκινο» το λιμάνι και οι υποδομές

Τα στοιχεία του Λιμεναρχείου δείχνουν νέα άνοδο στην επιβατική και οδική κίνηση, αλλά και αυξανόμενη πίεση σε λιμάνι και οδικό δίκτυο, επηρεάζοντας την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.

Νάξος – Ταυτόχρονη άφιξη Blue Star Naxos και Blue Star Delos έφερε χιλιάδες επιβάτες και οχήματα (video)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί, ασφυκτική κίνηση και δοκιμασία για τις υποδομές – Σε πλήρη εγρήγορση το Λιμεναρχείο Νάξου και η Δημοτική Αστυνομία. (video)

Νάξος – Μικρές Κυκλάδες: “Ο Σκοπελίτης προβάλλει ατρόμητος” (video)

“Ο Σκοπελίτης προβάλλει ατρόμητος” – Συγκινητική αναφορά στον ήρωα των Μικρών Κυκλάδων από τον Πέτρο Αξαόπουλο (video)