Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔιεθνήΙταλία - Κόμο: Χρέωση δύο (2) ευρώ για το κόψιμο τοστ στη...

Ιταλία – Κόμο: Χρέωση δύο (2) ευρώ για το κόψιμο τοστ στη μέση (!!!)

|

Το είδαμε κι αυτό… Δύο ευρώ επιπλέον χρέωση για το κόψιμο στη μέση ενός τοστ…

Αυτό το κόστος που είδαν έκπληκτοι δύο τουρίστες στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας στην απόδειξή τους, αφού είχαν κάνει την παραγγελία τους στον σερβιτόρο.

Την καταγγελία έκανε ένας τουρίστας σε ένα μπαρ στο Gera Lario, μια μικρή πόλη χιλίων κατοίκων στη λίμνη Κόμο, ο οποίος στις 20 Ιουνίου βρέθηκε στο μαγαζί και παρήγγειλε ένα τοστ, μια κόκα κόλα, ανθρακούχο νερό και έναν καφέ. Κλήθηκε να πληρώσει 15,70 ευρώ, τα δύο εκ των οποίων μόνο για να του κόψουν το τοστ στη μέση.

Σοκαρισμένος από την ιστορία, αποφάσισε να φωτογραφίσει την απόδειξη και να την μοιραστεί στην εφαρμογή του TripAdvisor για να κάνει μια αρνητική κριτική.

Επιπλέον, στο σχόλιό του, ο πελάτης επισημαίνει ότι κανονικά «το τοστ σερβίρεται ήδη κομμένο στα δύο». Επειδή όμως «ήταν δύο άτομα και ζήτησαν τοστ σε τραπέζι για δύο, τότε προστέθηκε το επιπλέον κόστος».

Παρόλη την έκπληξη των πελατών, και όπως αναφέρει η διαδικτυακή εφημερίδα Fanpage “ο μπάρμαν φέρεται να δικαιολόγησε το επιπλέον κόστος ισχυριζόμενος ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει δύο πιατάκια και όχι μόνο ένα για να σερβίρει τα δύο μισά τοστ σε δύο διαφορετικούς πελάτες, παρόλο που κάθονταν στο ίδιο τραπέζι, και ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει ακόμη και μια επιπλέον χαρτοπετσέτα”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπά η διαμάχη για τις τιμές στη λίμνη Κόμο. Τον Ιούνιο, η απόδειξη που δημοσίευσε ένας ποδηλάτης που είχε κληθεί να πληρώνει 16 ευρώ για δύο μόνο μπουκάλια νερό είχε προκαλέσει πολλές επικρίσεις, ενώ τον Μάρτιο ένας άλλος τουρίστας είχε ξοδέψει 20 για έναν διπλό καφέ και ένα μπουκάλι νερό.

Με πληροφορίες από τη σελίδα ertnews.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Εκλογές 2023 – Γ. Βασιλάκης (Κακάβολας): “Με υπευθυνότητα να συμβάλλω για να γίνει πρότυπο, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων”

Ο Γιάννης Βασιλάκης (Κακάβολας) καταθέτει την υποψηφιότητά του στο πλευρό του Δημήτρη Λιανού και σημειώνει "Με νέες ιδέες, δράσεις και υπευθυνότητα χτίζουμε το μέλλον μας"

«Argylle»: Ντούα Λίπα και Χένρι Κάβιλ με φόντο ταβέρνα σε νησί της Ελλάδας

Τι είναι αυτή η νέα ταινία με τον Χένρι Κάβιλ και την Dua Lipa με γυρίσματα σε ελληνική νησιώτικη ταβέρνα (video)

Γαστρονομικό ταξίδι στα εξωτικά Κουφονήσια

Η παραδοσιακή κουζίνα των Μικρών Κυκλάδων περιλαμβάνει όλα τα μαγειρευτά, σε αρκετές περιπτώσεις “λευκά” και όχι τόσο κοκκινιστά το καλοκαίρι λόγω της πολλής ζέστης, συν άφθονα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

ΟΑΚΑ: Κλείνει λόγω προβλημάτων στατικότητας

Ξαφνικό «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού, τι λέει ο Γιάννης Βρούτσης, αρμόδιος υπουργός

Νάξος, Χαλκιδική και Πάρος κέρδισαν τη μάχη και πήραν άριστα από τουρίστες

Ο τουρισμός είναι και φέτος η μεγαλύτερη δεξαμενή εσόδων για μια σειρά από νησιά και πόλεις της χώρας. Λίγο πριν μπει ο Οκτώβριος οι απολογισμοί συνεχίζονται, με τους τουρίστες να βαθμολογούν και να οδηγούν σε χρήσιμα συμπεράσματα.

Χρήσιμος οδηγός 15 ερωτήσεων – απαντήσεων για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023

Οι εκλογές για την ανάδειξη των δημοτικών και περιφερειακών αρχών θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στο σύνολο της χώρας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. Σε όσους Δήμους και Περιφέρειες πραγματοποιηθούν επαναληπτικές εκλογές, αυτές θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.

Τουρισμός – Expedia: Αυτό το μονοπάτι ακολουθούν οι σύγχρονοι ταξιδιώτες πριν προβούν σε κράτηση

Το μονοπάτι που ακολουθούν οι σύγχρονοι ταξιδιώτες με προορισμό την κράτηση διακοπών παρουσιάζει η έκθεση των Expedia Group και Luth Research με τίτλο «The...

Η ομάδα Clean-Respect-Preserve ανέλαβε εθελοντική δράση στον περιβάλλοντα χώρο του αεροδρομίου (εικόνες)

Η εθελοντική ομάδα Clean-Respect-Preserve βρέθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο της Νάξου και καθάρισε τον περιβάλλοντα χώρο (εικόνες)

Μύκονος: Στροφή προς τον αθλητικό τουρισμό και την ευεξία

Το συνέδριο “Sports Tourism & Sustainable Destinations" πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο στο πλαίσιο του δεύτερου Mykonos Running Festival.

Πειραιάς: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για το πρόσφατο ατύχημα σε ταχύπλοο

Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για το ατύχημα με την πτώση δύο ναυτικών στη θάλασσα - Τι γίνεται με τους δύο τραυματίες

Πάρος – Travel+Leisure: Ιδανικός προορισμός για τον γαμήλιο τουρισμό

Προβολή της Πάρου ως γαμήλιου προορισμού από το Travel+Leisure

Κλιματική κρίση: Το πράσινο Κοινωνικό Σχέδιο Δράσης για τη Σίφνο

To ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ για τη Σίφνο διαμορφώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος GRAPE – COSME στο οποίο συμμετέχουν ο ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ και ο Δήμος Σίφνου

Εκλογές 2023 – “Δύναμη Αλλαγής”: Πρόταση για δημόσιο διάλογο, θα έχει απάντηση;

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Αλλαγής" Λεονάρδος Χατζηανδρέου μεκάθε επισημότητα ζητάει δημόσιο διάλογο...

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος & Σχοινούσα: Πρωινή (27/09) δίωρη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος αύριο Τετάρτη (27/09) - Για πόση ώρα και σε ποιες περιοχές Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Καθηγήτρια η Ναξιώτισσα Ελένη Στάη

Η Ναξιώτισσα Έλενα Στάη καθηγήτρια στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Σαντορίνη: Ξεκινούν οι εγγραφές στο «Dappos Sunday League 2023-2024»

Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα διεξάγονται και φέτος στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Αγ. Γεώργιο

Κακοκαιρία Elias: Εφτασε από χθες (27/09) το απόγευμα και στη Νάξο

Εντονη βροχόπτωση χθες το απόγευμα στην Ορεινή Νάξο - Από νωρίς το πρωί σήμερα βροχή και τα πεδινά

Σαντορίνη – Νοσοκομείο: Διαμαρτυρία κατοίκων, τι ζητούν

Πορεία διαμαρτυρίας με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών για τη σοβαρή υποστελέχωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή

ONEX: Το εγχείρημα για αναβάθμιση του Νεωρίου και περιβαλλοντική προστασία της περιοχής

Η πρωτοβουλία της ΟΝΕΧ προς απομάκρυνση πετρελαιοειδών αποβλήτων που για χρόνια παρέμεναν συγκεντρωμένα σε δεξαμενή στο Νεώριο Σύρου, είναι περιβαλλοντικά ασφαλής