Δευτέρα, 21 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΔιεθνήΙταλία: Εργαζόμενη καλυμμένη με... σοκολάτα σε μπουφέ

Ιταλία: Εργαζόμενη καλυμμένη με… σοκολάτα σε μπουφέ

|

Ο απόλυτος εξευτελισμός της γυναίκας εν έτει 2023 στην Ιταλία και ειδικότερα, στο όμορφο και άκρως τουριστικό νησί της Σαρδηνίας.

Όπως αποκάλυψε πρώτη η τοπική εφημερίδα La Nuova Sardegna, στις 15 Αυγούστου πολυτελές ξενοδοχείο στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό Γκόλφο Αράντσι (Πορτοκαλί Ακτή) είχε ετοιμάσει μπουφέ με γλυκά και εκλεκτά εδέσματα δίπλα στην πισίνα ενώ στην κεφαλή του μπουφέ είχε τοποθετηθεί μια νεαρή εργαζόμενη του καταλύματος, η οποία βρισκόταν σε εμβρυϊκή στάση, φορούσε μόνο ένα μπικίνι και ολόκληρο το σώμα της ήταν καλυμμένο με σοκολάτα.

Ένας επισκέπτης του ξενοδοχείου, που έκανε διακοπές στο κατάλυμα μαζί με την 14χρονη κόρη του ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο LinkedIn. Πρόκειται για τον Φεντερίκο Μαζιέρι, διευθυντή εταιρείας από το Μιλάνο, ο οποίος στη λεζάντα της φωτογραφίας τόνισε πως το ξενοδοχείο χρησιμοποιεί το γυναικείο σώμα σαν αντικείμενο.

Ο ίδιος ζήτησε γραπτώς εξηγήσεις από την αλυσίδα ξενοδοχείων Voi Hotels στην οποία ανήκει το «Voi Colonna Hotel», όπου διαδραματίστηκε το απαράδεκτο συμβάν αλλά και από το τουριστικό γραφείο Alpitour με το οποίο συνεργάζεται το ξενοδοχείο.

Μάλιστα, ο Μαζιέρι ανέφερε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης πως η 14χρονη κόρη του εξέφρασε την αποδοκιμασία της και χαρακτήρισε την εικόνα «αηδιαστική». Σύμφωνα με τον Μαζιέρι, όταν εξέφρασε στον διευθυντή του ξενοδοχείου την δυσαρέσκειά του εκείνος απάντησε πως πρόκειται για ένα «άγαλμα από σοκολάτα»…

Τι απάντησε μετά τον σάλο που ξέσπασε η αλυσίδα ξενοδοχείων Voi Hotels

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Voi Hotels στο σάιτ της διαφημίζει πως διαθέτει 22 ξενοδοχεία στους πιο όμορφους παράδεισους του κόσμου, όπως σε Σαρδηνία, Σικελία, Πούλια, Καλαβρία αλλά και εκτός Ιταλίας, στη Μαδαγασκάρη, στο Πράσινο Ακρωτήρι και στη Ζανζιβάρη. Για το συμβάν η εταιρεία απάντησε μέσω των social media πως ζητά συγγνώμη από τους πελάτες της, τον καταγγέλοντα και κυρίως, από την 14χρονη κόρη του. Επίσης, αναφέρει πως θα λάβει άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του «επεισοδίου» και πως εγγυάται ότι στο μέλλον κανένας πελάτης δεν θα αισθανθεί προσβεβλημένος καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Το πρωτοφανές συμβάν έλαβε και πολιτικές διαστάσεις. Η Αλεσάντρα Τόντε, αντιπρόεδρος του Κινήματος Πέντε Αστέρων (M5s) με καταγωγή από τη Σαρδηνία καταδίκασε το συμβάν με ανάρτησή της στα social media. Η Ιταλίδα πολιτικός ανάρτησε το σχετικό δημοσίευμα από την La Nuova Sardegna και έγραψε, μεταξύ άλλων, πως συζήτησε για το γεγονός με τα δύο ανίψια της που βρίσκονται στην εφηβεία, για τα λάθος πρότυπα και τα λάθος μηνύματα που περνάει εκείνος που είχε αυτή την απαίσια ιδέα για το στήσιμο του μπουφέ και που το εξέλαβε ως μια μορφή ψυχαγωγίας. Η πρώην υφυπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων Κόντε και Ντράγκι χαρακτήρισε το συμβάν «ντροπιαστικό» και «αηδιαστικό.

Με πληροφορίες από τη σελίδα Protothema.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Βατικανό: Η ταφή του Πάπα Φραγκίσκου, το πένθος, η επόμενη ημέρα

Ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε... Οι επιθυμίες του για την ταφή του και η επόμενη ημέρα

Κυκλάδες – Real Estate: Πάρος και Μύκονος κοντράρονται για την πρωτοκαθεδρία

Μύκονος και Πάρος ανταγωνίζονται για την κορυφή του real estate στις Κυκλάδες

BBC για Σαντορίνη: «Could an almighty eruption destroy a dreamy Greek island?»

Το BBC News πέρασε μια μέρα στο βρετανικό πλοίο Discovery που κάνει έρευνες στην Καλντέρα

Βατικανό: Εκοιμήθη ο Πάπας Φραγκίσκος

Τη Δευτέρα του Πάσχα σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο Πάπας Φραγκίσκος

Σύρος: Άνοιξαν οι εγγραφές για το μοναδικό Stoiximan AegeanBall Festival 2025!

Η αναμονή τελείωσε και η αγαπημένη σου μπασκετική απόδραση βρίσκεται μόνο μερικά κλικ μακριά, από τον προγραμματισμό σου

Πάρος: Έρχεται το 4th Paros Way και θα συναρπάσει!

Στις 24 -25 Μαΐου 2025 η Πάρος φιλοξενεί το 4th Paros Way και αναμένεται να συναρπάσει τους συμμετέχοντες.

ΠΟΕΔΗΝ: Στα ύψη το κόστος στέγασης για τους γιατρούς στα νησιά

Τα νησιά γεμάτα επισκέπτες αλλά άδεια από γιατρούς – Στα ύψη το κόστος στέγασης για υγειονομικούς - Κραυγή αγωνίας από την ΠΟΕΔΗΝ

Ελλάδα: Έρχονται νομοσχέδια για την αξιοποίηση των ακινήτων του Δημοσίου

Τα νομοσχέδια θα θέσουν νέες βάσεις για το καθεστώς που διέπει την καταγραφή και διαχείριση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο τραπεζικός Νίκος Ι. Μαργαρίτης

Εφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ι. Μαργαρίτης - Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη 10:30 στο νεκροταφείο Ζωγράφου στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης

Σε απόγνωση οι Ευρωπαϊκές αεροπορικές. Πως η αύξηση των επιβατών δημιουργεί προβλήματα

Το φαινόμενο των αυξανόμενων καθυστερήσεων σε πτήσεις απειλεί να εκτροχιάσει την καλοκαιρινή περίοδο και τις ισολογιστικές επιδόσεις εταιρειών στην Ευρώπη.

Αμοργός: Με πυροτεχνήματα και λουλούδια, η υποδοχή του “Express Skopelitis” (video)

Αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (15/04) το Express Skopelitis μετά από σαράντα και πλέον ημέρες έφτασε στα Κατάπολα - δείτε την υποδοχή από τους κατοίκους (video)

Νάξος: Ενα ακόμη ξενοδοχείο 4 αστέρων “έρχεται” στο νησί

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Νάξο

Πρέβελης: Το πλοίο που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο κανένα άλλο

Το "Πρέβελις" βρίσκεται στην Ελευσίνα, έτοιμο για το τελευταίο του ταξίδι προς τη Τουρκία και μία αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Ανάφη μοιράζεται τις σκέψεις της για το πλοίο

Φιλώτι: Εφυγε από τη ζωή ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο ΣΦΕΑ αποχαιρετά τον συναγωνιστή του Λεωνίδα Δ. Ανωμερίτη - Μεγάλη Πέμπτη η κηδεία του στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης

Νάξος – Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή (video)

Νάξος - Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου στο Καστράκι στην Παναγία Γρηγορούσα (χρονοδιάγραμμα)

Νάξος – Airbnb: Εσοδα σε ετήσια βάση που αγγίζουν και τα 33.000 ευρώ (!!!)

Σύμφωνα με στοιχεία από το τελευταίο 12μηνο, νησιωτικοί προορισμοί, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, προσφέρουν τα υψηλότερα έσοδα στην Ελλάδα, με ετήσιο τζίρο ανά καταχώρηση που ξεπερνά τις 43.000 ευρώ.

Naxos Vibe: Οι σεισμοί στη περιοχή της Σαντορίνης και η “απάντηση” της Νάξου

Πώς οι Σεισμοί στη Σαντορίνη Επηρέασαν τις Κρατήσεις και Πώς η Νάξος Απαντά με Μια Δυνατή Σεζόν

Κυκλάδες – Πάσχα: “Κόντρες” μεταξύ SeaJets και Attica Group για τα έκτακτα δρομολόγια

«Η ενέργεια της Attica δεν αποτελεί απλώς μία επιθετική επιχειρηματική κίνηση, αλλά μια ευθεία υπονόμευση του κοινωνικού ρόλου της ακτοπλοΐας και πλήγμα στην νησιωτικότητα», δηλώνει ο Όμιλος Sea Jets - Η απάντηση της Attica Group

Αμοργός- Χοζοβιώτισσα: Ένας μοναχός, ένα παιδί, μια εικόνα χίλιες λέξεις

Πολύς κόσμος επιλέγει τους Ιερούς χώρους των μοναστηριών για να ζήσει τις μέρες της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα σιωπηλά και ήρεμα όπως ακριβώς αρμόζει στη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Νάξος – Γ. Βρούτσης: πρωινός καφές με τους Μανωλά – Σιόβα

Ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης βρίσκεται στη Νάξο και απολαμβάνει τον πρωινό του καφέ με τους Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιόβα