Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΔιεθνήΑμερική - Πρίγκιπας Χάρι: "Δεν ήθελα να γίνω η νέα Νταϊάνα"

Αμερική – Πρίγκιπας Χάρι: “Δεν ήθελα να γίνω η νέα Νταϊάνα”

|

Κρατώντας το χέρι της Μέγκαν, ο Χάρι (ο πρίγκιπας καλέ) απευθυνόμενος στην Οπρα Γουίνφρεϊ προχώρησε σε αποκαλύψεις….

“Δεν ήθελα να γίνω η νέα Νταϊνα…” Μεγάλη κουβέντα δεν είναι; Να την λέει μάλιστα ο γιος της…. Ο Πρίγκιπας Χάρι (σ.σ. για εμάς τους ταπεινούς θα είναι πάντα ο δικός μας Πρίγκιπας) έδειξε με τον καλύτερο τρόπο, την πίεση που ασκείται στα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην Μεγάλη Βρετανία…. Που τα είπε; Ας δούμε… 

Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες, από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, δύο σύντομα βίντεο, αντιπροσωπευτικά της συνέντευξης του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ στην Οπρα Γουίνφρεϊ. Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί την Κυριακή στις ΗΠΑ, ενώ είναι άγνωστο αν θα μεταδοθεί και στη Βρετανία.

Στα τμήματα που προβλήθηκαν το ζευγάρι Χάρι – Μέγκαν κάθεται σε καναπέ, αντικριστά στην Οπρα, ενώ ο πρίγκιπας κρατάει τρυφερά το χέρι της εγκύου συζύγου του. Ο Χάρι εξηγεί πως η αιτία που τους οδήγησε στην απόσυρση από τα βασιλικά  καθήκοντα ήταν ο φόβος του για πιθανή επανάληψη της τραγικής ιστορίας της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας, που σκοτώθηκε τον Αύγουστο του 1997, στο Παρίσι, κυνηγημένη από τους παπαράτσι.

Ο Χάρι συνέκρινε τη μεταχείρισή της από τον «τοξικό βρετανικό Τύπο» με αυτήν της Μέγκαν. «Νιώθω ανακούφιση και ευτυχία που βρίσκομαι εδώ απέναντί σας και σας μιλάω με τη σύζυγό μου στο πλάι μου», τονίζει ο Χάρι απευθυνόμενος στην Οπρα. «Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πώς πρέπει να ήταν τα πράγματα (για την πριγκίπισσα Νταϊάνα) που πέρασε τη διαδικασία ολομόναχη. Είναι πολύ σκληρή η κατάσταση και για εμάς, αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο». 

Την ίδια στιγμή, ο παππούς του, ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, διακομίστηκε χθες, από το νοσοκομείο Βασιλιάς Εδουάρδος Ζ΄, όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες, στο νοσοκομείο Σεντ Μπαρθόλομιου προκειμένου να υποβληθεί σε καρδιολογικές εξετάσεις, για προϋπάρχον καρδιακό πρόβλημα. Η ανακοίνωση των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ επισημαίνει ότι ο δούκας του Εδιμβούργου, που παραμένει νοσηλευόμενος από τις 16 Φεβρουαρίου, θα εξακολουθήσει τη θεραπευτική αγωγή για τη λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί, ενώ θα υποβληθεί και σε καρδιολογικές εξετάσεις. Αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η ανακοίνωση καταλήγει ότι ο Φίλιππος αντιδρά στη θεραπεία.

Ο γαλαζοαίματος διακομίστηκε στο Σεντ Μπαρθόλομιου βγαίνοντας από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν, κρυμμένος από τις φωτογραφικές κάμερες, πίσω από ένα τείχος με ανοικτές ομπρέλες που κρατούσαν συνεργάτες του.

 

Με πληροφορίες από την εφημερίδα “Καθημερινή” – (φωτ. Joe Pugliese/Harpo Productions via A.P.).


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αμοργός: Μεγάλη επιτυχία στη Γιορτή του Ψαρά στα Κατάπολα, τι δηλώνει ο Λευτέρης Καραϊσκος

Παραδοσιακό γλέντι, φρέσκα θαλασσινά και ηχηρό μήνυμα για τη βιώσιμη αλιεία στην Αμοργόραμα, με συμμετοχή ντόπιων και επισκεπτών.

Κυκλάδες: «Σφυροκόπημα» του μελτεμιού, Ριπές 119 km/h και απαγορευτικό απόπλου (πίνακας)

Τήνος, Σχοινούσα και Αμοργός στο έλεος των ισχυρών ανέμων – Οι υψηλότερες θερμοκρασίες και οι κορυφαίες ριπές ανά νησί, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Ξεκινούν οι Ηλεκτρονικές Εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Νάξου (δείτε αφίσα)

Από 30 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος – Μάθε πώς μπορείς να αποκτήσεις πτυχίο ειδικότητας και πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!

«Τέμπη του Αιγαίου»: Συναγερμός στην ακτοπλοΐα μετά την πρόσκρουση του Champion Jet 3 στην Πάρο

Η πρόσκρουση του Champion Jet 3 στην Πάρο φέρνει στο προσκήνιο την κρίσιμη κατάσταση στην ακτοπλοΐα. Καταγγελίες για εξαντλημένα πληρώματα και πίεση χρόνου. Παρέμβαση του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Επίσκεψη της ΕΛΝΑ στην Ίο, δέσμευση στήριξης από Δήμο και Λιμενικό Ταμείο για τη Λιμενική Αρχή

Ο Δήμαρχος Ιητών και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο εξέφρασαν την πρόθεσή τους να ενισχύσουν έμπρακτα τις ανάγκες του Λιμεναρχείου Ίου, όπως τέθηκαν από την Ένωση Λιμενικών Νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Κίνημα Δημοκρατίας – Κατ. Γιαννακά: «Η θάλασσα δεν συγχωρεί προχειρότητες»

Με αφορμή τις πρόσφατες προσκρούσεις πλοίων σε Πάρο και Κουφονήσι, ζητούνται άμεσες παρεμβάσεις για την ασφάλεια στα νησιωτικά λιμάνια

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΝΟΒΕ: Με φρέσκο αέρα, όραμα και Ναξιώτικη καρδιά

Με Πρόεδρο τον Γιάννη Βλασερό και στόχο την ενίσχυση της σχέσης Νάξιων πολιτών με τον ιατρικό κόσμο, ο Ναξιακός Οργανισμός Βιοϊατρικών Επιστημών χαράζει νέα πορεία με επιστημονική ακρίβεια και κοινωνική ευθύνη.

ΑΟ Μυκόνου: Ο Δημήτρης Ερμείδης φέρνει ταλέντο και εμπειρία

Ο 25χρονος γκαρντ με θητεία σε Λαύριο, Προμηθέα και Βίκο Ιωαννίνων ενισχύει το ρόστερ του ΑΟ Μυκόνου ενόψει της σεζόν 2025/26 στη Stoiximan Basket League

Σύρος: Ο Γιώργος Πρίντεζης ζήτησε, Ο Γιάννης Βρούτσης υποσχέθηκε και το κλειστό μπάσκετ γίνεται πραγματικότητα

Συγκινητική ανακοίνωση στη μέση της πλατείας Μιαούλη – 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την ανέγερση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στη Σύρο, ύστερα από προσωπική παρέμβαση Πρίντεζη και πολιτική πράξη Βρούτση

BLUE STAR 1: Με καθυστέρηση και αλλαγές το αποψινό δρομολόγιο, χωρίς προσέγγιση στην Ανάφη

Λόγω του απαγορευτικού απόπλου, το πλοίο αναχωρεί τελικά στις 22:00 από Πειραιά, με τροποποιημένες ώρες άφιξης και χωρίς στάση στην Ανάφη

Blue Star Ferries: Ακινητοποιημένα αύριο τα πλοία στο Νότιο Αιγαίο λόγω καιρικών συνθηκών

Δυσμενείς καιρικές συνθήκες φέρνουν ακυρώσεις σε όλα τα κυριακάτικα δρομολόγια των Blue Star Naxos, Myconos, Delos και Paros – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες

Νάξος – ΕΠΑΛ: Ο Ιορδάνης Κυριακίδης και ο Νικήτας Θεολογίτης αφήνουν πίσω τους μία τεράστια παρακαταθήκη

Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες αφοσίωσης στην Τεχνική Εκπαίδευση, οι δύο διευθυντές συνταξιοδοτούνται, αφήνοντας πίσω τους ένα σχολείο ανοιχτό στη γνώση, στην καινοτομία και στις αξίες της τοπικής κοινωνίας.

Νάξος: Ο Νέστορας Νέστορας, ο νέος MasterChef 2025, ξεκινά μαγειρικό ταξίδι στο “Avaton 1739”

Ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής ξεκινά συνεργασία με το εστιατόριο "Avaton 1739" στο εμβληματικό Κάστρο της Νάξου.

Νάξος – Τρίποδες: “Sea Breeze”, μια νέα επιχείρηση με άρωμα καθαριότητας

Στηρίζουμε τη νέα προσπάθεια στο χωριό μας – Ένα καθαριστήριο με επαγγελματισμό, αγάπη και ρίζες στον τόπο

Ουρές για μια αλλαγή εισιτηρίου στο λιμάνι της Νάξου, η κακοκαιρία φέρνει ταξιδιωτικό… μποτιλιάρισμα

Η απαγόρευση απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων φέρνει αναστάτωση σε εκατοντάδες επισκέπτες που σχηματίζουν ουρές στα πρακτορεία της Νάξου για να αλλάξουν τα δρομολόγιά τους

Λυσιστράτη στη Νάξο: Όταν το θέατρο γίνεται υπόθεση όλων (video)

Ο σκηνοθέτης Θανάσης Αντωνίου μιλά για την τέχνη, την ελευθερία και το κοινό όραμα του θεάτρου.

Ρευματοκλοπές σε τουριστικά νησιά: Ξενοδοχεία, καφέ και σούπερ μάρκετ «φούσκωσαν» το ταμείο τους σε βάρος όλων

Eκατοντάδες παραβάσεις σε Κρήτη, Ρόδο, Νάξο, Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα νησιά – Ηλεκτρική ενέργεια αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ κλάπηκε από επιχειρήσεις υψηλής κατανάλωσης

Πάρος: Αποχαιρετισμός με δάκρυα για την Πρεσβυτέρα Ευαγγελία Βιώνη – Ανουσάκη

Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νάουσα – Συγκλονιστικά λόγια από τον Μητροπολίτη Λεοντοπόλεως

Ακυρώνονται τα δρομολόγια των HighSpeed 3 και 4 λόγω κακοκαιρίας

Η Hellenic Seaways ενημερώνει για την αναστολή των δρομολογίων της Κυριακής 29 Ιουνίου και τις προσωρινές αλλαγές στη ροή του προγράμματος των ταχυπλόων

Algérie Ferries: Καθησυχαστική ανακοίνωση για την κράτηση του “El Venizelos” στη Μασσαλία

Η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι οι θερινές διαδρομές δεν επηρεάζονται – Πρόκειται για προγραμματισμένο τεχνικό έλεγχο.