Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΑκτοπλοΐαΣτο σφυρί και το Speed Cat 1

Στο σφυρί και το Speed Cat 1

|

Επιστροφή στους πλειστηριασμούς και δη τους ηλεκτρονικούς και την προσεχή Τετάρτη θα έχουμε έντεκα ακίνητα και κινητά… Ανάμεσά τους ένα ταχύπλοο κι ένα ακίνητο στην Κηφισιά 

Λέτε να δούμε πλειοδότη για το Speed Cat 1 ? Για το «Αίολος Κεντέρης Ι» δεν βρήκαμε πριν από μερικές ημέρες και τώρα κοιτάζουμε εάν θα βρούμε για άλλο ένα ταχύπλοο με ιστορία στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου… ΚΙ αυτό γιατί την προσεχή Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί έντεκα πλειστηριασμοί που αφορούν σε επτά εταιρείες ή φυσικά πρόσωπα ενώ 16 πλειστηριασμοί έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις 31 Ιανουαρίου.

Mε τους φυσικούς πλειστηριασμούς να αποτελούν στην ουσία παρελθόν, αφού από τις 21 Φεβρουαρίου και μετά το σύνολό τους θα γίνεται ηλεκτρονικά, προχωρά σταδιακά η μετάπτωση των χιλιάδων ακίνητων που πρόκειται να βγουν στο σφυρί στο νέο καθεστώς των πλειστηριασμών. Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των πλειστηριασμών θα βρεθούν ακίνητα που ανήκουν σε στρατηγικούς κακοπληρωτές, οι οποίοι αποτελούν μεγάλη πλειοψηφία των οφειλετών κόκκινων δανείων αλλά και οι δανειολήπτες που δεν έχουν υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη που παρέχει προστασία.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα; Ανάμεσα στους πλειστηριασμούς που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ξεχωρίζουν ένα ακίνητο με ημιτελή κτίσματα στην Κηφισιά με τιμή πρώτης προσφοράς 6.700.000 ευρώ, το Speed Cat1 της Hellas Speed Cat Shipping Company και ένα οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο 1.150 τμ. στον Ασπρόπυργο.

Μεταξύ άλλων στην πλατφόρμα έχουν αναρτηθεί:
# To Speed Cat 1 με ελληνική σημαία. Πρόκειται για καταμαράν. Η τιμή πρώτης προσφοράς ορίστηκε στα 700.000 ευρώ και πρόκειται για αναγκαστική κατάσχεση για ποσό 155.632 ευρώ. Το πλοίο είναι ελλιμενισμένο στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, στη θέση Καμινάκη.

# Αγρός επιφάνειας 9.976 τ.μ. στη θέση Καλυφτάκη του δήμου Κηφισιάς και δύο ημιτελή κτίρια επαγγελματικής χρήσης, που αποτελούνται από υπόγειο, ισόγειο, α’ όροφο και β’ όροφο, που βρίσκονται στο χώρο. Τα κτίρια είναι μερικώς αποπερατωμένα και έχει ολοκληρωθεί μόνο το στάδιο της κατασκευής του σκελετού των κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα. Τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί το ποσό των 6.700.000 ευρώ.

# Αγροτεμάχιο 1.428,37 τμ στην κτηματική περιφέρεια του δήμου Μεγαρέων Αττικής εκτός σχεδίου πόλεως και διώροφο ακίνητο εντός του αγροτεμαχίου. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει καθοριστεί στα 365.000 ευρώ.

# Οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο 1.150 τ.μ. καθώς και τα κτίσματα που υπάρχουν εντός του οικοπέδου, στη θέση «Παραλία» στον δήμο Ασπροπύργου με τιμή πρώτης προσφοράς 387.000 ευρώ. Επισπεύδουσα τράπεζα είναι η Πειραιώς και η κατάσχεση έγινε για χρέος 150.000 ευρώ.

# Διαμέρισμα πρώτου ορόφου και χώρος στάθμευσης αυτοκινήτου στον δήμο Κηφισιάς, στη θέση Αδάμες, με τιμή πρώτης προσφοράς 243.000 ευρώ.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα iefimerida.gr 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αεροδρόμια: Η εικόνα της επιβατικής κίνησης τον Ιανουαρίου, – 33% η Σαντορίνη λόγω εργασιών

Με το “δεξί” η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας - Πως κινήθηκαν τα αεροδρόμια στο Αιγαίο - Από τη Μυτιλήνη έως τη Ρόδο και τη Σαντορίνη

Βασ. Φλεριανός: Η απόφαση για την ακύρωση του δρώμενου της Παρασκευής και το κάλεσμα διασκέδασης

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βασίλης Φλεριανός σε ανάρτησή του εξηγεί την απόφαση για την ακύρωση του δρώμενου της Παρασκευής των Αποκριών ...

Taste Atlas: Ποια ελληνικά πιάτα με αυγά βρίσκονται στη λίστα με τα 50 καλύτερα στον κόσμο;

Η ελληνική κουζίνα αναδείχτηκε φέτος η καλύτερη στον κόσμο, αφήνοντας πίσω της την ιταλική και άλλες διάσημες κουζίνες

Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε – Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με… τεχνητή νοημοσύνη!

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

SuperLeague: “Τυφώνας” από γκολ στο 1.85 με επίκεντρο το “Γ. Καραϊσκάκης”

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Τυφώνας» από τέρματα στο 1.95!

Μυτιλήνη: Νεκρή μετανάστρια μέσα σε βάρκα που ήρθε από τις τουρκικές ακτές

Στη βάρκα επέβαιναν και άλλοι 18 πρόσφυγες και μετανάστες που εντοπίστηκαν από στελέχη του Λιμενικού Σώματος

Κων. Καζάκος: “Μεγάλωσα με τον Καμπανέλλη μέσα στο σπίτι μας” (video)

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έρχεται στη Νάξο με τη θεατρική παράσταση "Αγουρα Κεράσια" και μιλάει στο Νίκο Σκορδιαλό για θέατρο, τηλεόραση και τον .. Καμπανέλλη (video)

Πρόταση Ημέρας: Η Μαριέττα Γαλάνη μας προτείνει Ζουμερό κέικ λεμόνι με φρέσκο ξινοτύρι Πιτταρά

Ζουμεροό κέικ 🍰 🍋🍋🍋🍋 λεμόνι με φρέσκο ξινοτύρι Πιτταρά - Η πρόταση ημέρας από την αγαπητή σεφ Μαριέττα Γαλάνη

Naxos Medical: Ιατρείο 24/02) από τον γιατρό ρευματολόγο Κωνσταντίνο Γεωργανά

Πότε και πως μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό ρευματολόγο Κωνσταντίνο Γεωργανά στο Naxos Medical

Πανναξιακός ΑΟΚ: Σήμερα (23/02) έχει ντέρμπι .. ανόδου με Μελίσσια (video)

Δείτε που μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντέρμπι του ΔΑΚ Νάξου μεταξύ Πανναξιακού ΑΟΚ - Μελίσσια (video)

Κυκλάδες (Σαντορίνη – Αμοργός): Παγώνουν οι κρατήσεις, τι λένε οι αρμόδιοι

Μείωση 15% από τους tour operators και 50% από τους μεμονωμένους τουρίστες - Τι λένε σε Σαντορίνη - Αμοργό και Πάρο

Νάξος – Αεροδρόμιο: Τον Μάρτιο θα κλείσει για τρεις εβδομάδες λόγω εργασιών αναβάθμισης

Οι εργασίες καλά κρατούν στο αεροδρόμιο της Νάξου - Ερχεται αναστολή λειτουργίας λόγω εργασιών στο διάδρομο προσγείωσης - απογείωσης για δια πλάτυνση

Ολυμπιακός: Ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι από τη Νάξο γεννιέται στον “Θρύλο”

Ποιος είναι ο 13χρονος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και κάνει τα πρώτα του βήματα

Κακοκαιρία “Coral”: Η Νάξος ξύπνησε με 0 βαθμούς θερμοκρασία και αίσθηση ψύχους στους – 4

Πως ξύπνησαν σήμερα (21/02) οι Κυκλάδες - Με αίσθηση ψύχους στους -4 βαθμούς η Απείρανθος και Κωμιακή... Πως είναι οι υπόλοιπες Κυκλάδες

Νάξος: Παγετός στο δρόμο προς Κεραμωτή, προσοχή στους οδηγούς (video)

Ορεινή Νάξος.. Χιόνισε τα ξημερώματα του Σαββάτου, η θερμοκρασία στους μηδέν βαθμούς και παγετός στο δρόμο. Προσοχή (video)

Sea Jets: Σε Σχοινούσα και Ηρακλειά φέτος θα δούμε το “Champion Jet 3” (pinakas)

To "Champion Jet 3" αναλαμβάνει να καλύψει τις δρομολογιακές ανάγκες του καλοκαιριού σε Σχοινούσα - Ηρακλειά ενώνοντας με Νάξο και Κουφονήσια (πίνακας)

Σαντορίνη – Λέκκας: Δύο τα σενάρια “Σταδιακή αποκλιμάκωση ή σεισμός 6 Ρίχτερ”

Επίσκεψη Λέκκα - Ευελπίδου στην Σαντορίνη - Οι συζητήσεις, οι διαπιστώσεις και τα δύο βασικά σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι από ΕΚΠΑ

Κυκλάδες: Οι Ασφαλιστικές εξαιρούν τον .. σεισμό από ανανεώσεις συμβολαίων (!!!)

Οι ασφαλιστικές εξαιρούν τον… σεισμό από τις ανανεώσεις συμβολαίων σε νησιά των Κυκλάδων - Ποια νησιά είναι στο επίκεντρο

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων - Πότε ξεκινούν, οι διαδρομές των Κορδελάτων και το Καρναβάλι

Ε. Νομικού: «Να μην μπερδεύουμε την ηφαιστειακή δραστηριότητα με τις μαγματικές διεργασίες που συμβαίνουν στα έγκατα της γης»

"Δεν είναι όλοι αυτοί οι μεγάλοι σεισμοί μέσα στο κέντρο της καλντέρας της Σαντορίνης, όπου πραγματικά έχεις ένα ηφαίστειο που λέγεται Νέα Καμένη"