Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΑκτοπλοΐαGolden Star Ferries: Ο "Πρίγκιπας" έφυγε αλλά εμείς συνεχίζουμε (video)

Golden Star Ferries: Ο “Πρίγκιπας” έφυγε αλλά εμείς συνεχίζουμε (video)

|

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Golden Star Ferries με αφορμή την ολοκλήρωση της μεταβίβασης τεσσάρων πλοίων (επιβατικών και ταχύπλοων) στην SeaJets και η επόμενη ημέρα (video)

“…. Ιδιαίτερα για το Superferry II , η συγκίνηση για την αποχώρησή του από τον στόλο της εταιρείας μας είναι μεγάλη, καθώς ο “πρίγκηπας του Αιγαίου”, το διαχρονικότερο και δημοφιλέστερο πλοίο των Κυκλάδων και ο επί 28 ολόκληρα χρόνια θρύλος της γραμμής Ραφήνας – Άνδρου – Τήνου – Μυκόνου , αποτέλεσε το βασικό ερέθισμα για την ενασχόληση των αδελφών Δημήτρη & Γιώργου Στεφάνου με την Ακτοπλοΐα..”.

Μέρος από την χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε η ακτοπλοϊκή εταιρεία Golden Star Ferries με αφορμή την ολοκλήρωση της μεταβίβασης τεσσάρων πλοίων (ενός επιβατικού και τριών ταχύπλοων) στην Seajets.

Οπως είναι γνωστό με βάση τη συμφωνία του περασμένου Απριλίου προέβλεπε ότι στην Seajets του Μάριου Ηλιόπουλου θα ενταχθούν τρία ταχύπλοα κατά τη καλοκαιρινή περίοδο, τα ταχύπλοα “Superunner”, “Superspeed” και “Supercat” τα οποία έχουν ήδη μετονομασθεί σε “Superunner jet”, “Superspeed jet” και “Supercat jet”, καθώς και το επιβατηγό οχηματαγωγό “SuperFerry II” το Φθινόπωρο. 

Και η ώρα έφτασε. Η Κυριακή 10 Οκτωβρίου ΄΄ηταν ημέρα συγκίνησης, με τον “Πρίγκιπα” να αφήνει τα λιμάνια της Πάρου, Νάξου, Τήνου, Μυκόνου μέσα σε έντονα συναισθηματική φόρτιση κατι που είδαμε και σε video από το λιμάνι της Νάξου (όπως βλέπετε στο τέλος του άρθρου)… 

Οσο για την επόμενη ημέρα της Golden Star Ferries; Παραμένει ενεργή με το “Super Εxpress” και το “Superferry”, και όπως τονίζουν τα αδέλφια Στεφάνου “σχεδιάζει το μέλλον, αφουγκραζόμενη πάντα τις επιταγές της εποχής και τις ανάγκες των νησιών που συνδέει με τον λιμένα της Ραφήνας”.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Golden Star Ferries (υπάρχει και στο τέλος του άρθρου):

“Η Golden Star Ferries ενημερώνει τους συνεργάτες της και το επιβατικό κοινό ότι σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, ολοκλήρωθηκε και τυπικά η επιχειρηματική συμφωνία με την Seajets, η οποία περιελάμβανε την πώληση τεσσάρων πλοίων μας σε εταιρείες του ανωτέρω ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα από τον στόλο μας μεταβιβάστηκαν κατά σειρά τα ταχύπλοα Superrunner, Supercat , Superspeed και το επιβατηγό / οχηματαγωγό Superferry II, για τα οποία ευχόμαστε στον νέο πλοιοκτήτη τους κ. Μάριο Ηλιόπουλο να είναι πάντα καλοτάξιδα και η εκμετάλλευσή τους να είναι επικερδής.

Ιδιαίτερα για το Superferry II , η συγκίνηση για την αποχώρησή του από τον στόλο της εταιρείας μας είναι μεγάλη , καθώς ο πρίγκηπας του Αιγαίου , το διαχρονικότερο και δημοφιλέστερο πλοίο των Κυκλάδων και ο επί 28 ολόκληρα χρόνια θρύλος της γραμμής Ραφήνας – Άνδρου – Τήνου – Μυκόνου , αποτέλεσε το βασικό ερέθισμα για την ενασχόληση των αδελφών Δημήτρη & Γιώργου Στεφάνου με την Ακτοπλοΐα.

Κλείνοντας θα πρέπει να τονιστεί ότι η Golden Star Ferries παραμενεί ενεργή στο χώρο της Ακτοπλοΐας με το Superexpress, τo μεγαλύτερο ταχύπλοο Catamaran του Αιγαίου και με το Superferry, ένα από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελέστατα πλοία των Κυκλάδων. Παράλληλα σχεδιάζει το μέλλον, αφουγκραζόμενη πάντα τις επιταγές της εποχής και τις ανάγκες των νησιών που συνδέει με τον λιμένα της Ραφήνας”.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΠΝΑΙ – Σαντορίνη: Δεκαεπτά (17) δράσεις για την τουριστική προώθηση

Πολυεπίπεδες διαφημιστικές δράσεις ύψους άνω των 550.000 ευρώ σε Ευρώπη, Αμερική και online πλατφόρμες – Στόχος η ενίσχυση της παγκόσμιας εικόνας του νησιού.

Βατικανό – Κονκλάβιο: Η διαδικασία εκλογής νέου Πάπα, 7 Μαϊου η πρώτη ημέρα

Στις 7 Μαΐου ξεκινά η διαδικασία για την ανάδειξη νέου Ποντίφικα - Όλο το τελετουργικό της μυστικής ψηφοφορίας στην Καπέλα Σιστίνα, από το «extra omnes» μέχρι τον λευκό καπνό και το «habemus papam»

Τήνος – “Κοινό Τηνίων”: Παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Πέτρου Κουσουνάδη, ποιος ο λόγος;

Σε εφαρμογή της αρχής της εναλλαγής, ο Π. Κουσουνάδης υπέβαλε την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου.

Νάξος – 2η Λογοδοσία Δήμου Νάξου & Κυκλάδων: Στο επίκεντρο υποδομές, καθημερινότητα και διαφάνεια

Η αντιπολίτευση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θέτει κρίσιμα ζητήματα στο πλαίσιο της 2ης Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου 2025.

Πρόταση Ημέρας: Κοτόπουλο με πάπρικα, μουστάρδα και κρασί

Μία πρόταση που έχει να κάνει με την καλύτερη αξιοποίηση του κοτόπουλου ... Ποια είναι η συνταγή

Σαντορίνη: Συνάντηση για την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των επιβατών κρουαζιέρας

Εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των λιμενικών αρχών και της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων συζήτησαν τις προκλήσεις και τις λύσεις για τον τουρισμό κρουαζιέρας

Κυκλάδες: Αστατος ο καιρός, ένταση ανέμων στα οκτώ μποφόρ, ρεκόρ χθες Τήνος και Μύκονος

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο, ενώ στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν και τοπικές βροχές

Αιγαίο: Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου πλοίων κυρίως από Ραφήνα

Απαγορευτικό απόπλου πλοίων: Παραμένει σε πολλές θαλάσσιες περιοχές με επίκεντρο την Ραφήνα - Ποια δρομολόγια

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Νέες ράμπες ΑμεΑ στις παραλίες της Νάξου

Με στόχο την ενίσχυση της προσβασιμότητας, προχωρά η εγκατάσταση νέων διατάξεων και η συντήρηση υφιστάμενων υποδομών.

Κίνηση για τη Προστασία των Νησίδων – Νάξος: “Όχι στη θυσία της Δονούσας”, έρχονται ενημερωτικές συναντήσεις

Δύο εκδηλώσεις στη Νάξο για την απειλή που συνιστούν τα πλωτά αιολικά στη Δονούσα και οι νέες ανεμογεννήτριες στο Αιγαίο - Πότε και Που ;

Νάξος – Αστυνομία: Σύλληψη έξι ατόμων για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Συνελήφθησαν στη Νάξο από Αστυνομικούς του ΑΤ Νάξου έξι άτομα για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Νάξος: Καλό ταξίδι …Γιώργο, σου άξιζε ένα καλύτερο μέρος να ζήσεις

Μία φίλη και μέλος της Φιλοζωϊκής Νάξου αποχαιρετά με έναν ιδιαίτερο τρόπο μία γάτα που έφυγε... Διαβάστε το λόγο...

Νάξος – Βασ. Κόκκοτας: Αντίο στο φίλο και συνεργάτη Βαγγέλη Γαλατερό

Ο πρώην Δήμαρχος Νάξου, Βασίλης Κόκκοτας αποχαιρετά το φίλο και συνεργάτη του στον Δήμο Νάξου Βαγγέλη Γαλατερό

Αλλοίωση αποτελέσματος στο Πανναξιακός – Θύελλα (1-1): Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στο 90’!

Σε φάση εντός περιοχής, ο Μανούσος της Θύελλας έκανε ξεκάθαρο χέρι, με τον διαιτητή να υποδεικνύει φάουλ εκτός περιοχής — παρότι το σημείο της παράβασης ήταν ξεκάθαρα μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Aegean Airlines: Πτήση προς Ρόδο πήγε .. Κω, δεν προσγειώθηκε στη Νάξο

προβλήματα στις αεροπορικές πτήσεις της Aegean Airlines και Olympic Air λόγω κακών καιρικών συνθηκών

Blue Star Ferries – Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία, το “Blue Star Naxos” θα ταξιδέψει λίγο πριν τα μεσάνυχτα

Απεργία των πλοίων την Πρωτομαγιά με βάση την απόφαση της ΠΝΟ - Πως θα κινηθούν τα πλοία της Blue Star Ferries;

Αμοργός – Νέα Πνοή: Κίνδυνος απαξίωσης της περιουσίας από το Π.Δ. 129/2025

Ο κίνδυνος απώλειας οικοδομησιμότητας στους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων προκαλεί αναστάτωση και έντονες αντιδράσεις στην Αμοργό - Δελτίο Τύπου από την παράταξη "Νέα Πνοή"

Νάξος: “Fast & Furious” στις Αμμοθίνες της Πλάκας

Επεισόδιο με όχημα μέσα σε προστατευόμενη περιοχή Natura 2000 στη Νάξο – Καταγγελία πολιτών και άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας

Κυκλάδες: Κατασκευαστικά παράδοξα σε Πάρο – Σέριφο προκαλούν αντιδράσεις

Δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις σε νησιά των Κυκλάδων οι οποίες προκάλεσαν τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών