Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑκτοπλοΐαΔυτικές Κυκλάδες: Σε καθημερινή βάση μπαίνει το "Speed Runner Jet"

Δυτικές Κυκλάδες: Σε καθημερινή βάση μπαίνει το “Speed Runner Jet”

|

Χαμόγελα για τις Δυτικές Κυκλάδες.

Από την 23η Μαρτίου θα δρομολογηθούν δύο μικρά ταχύπλοα από την Sea Jet ενώ από τα τέλη Ιουνίου σε καθημερινή βάση θα υπάρχει σύνδεση με Πειραιά του Speed Runner Jet το οποίο έχει τη δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων ενώ καλύπτει το δρομολόγιο σε περίπου τέσσερις ώρες

Η είδηση έρχεται μέσω ανάρτησης στα social media του επιχειρηματία της Φολεγάνδρου Χρήστου Λύδη, ο οποίος όπως είναι γνωστό έχει ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει στις εκλογές τη θέση του Δημάρχου Φολεγάνδρου… 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Έπειτα από επικοινωνία που είχα με την διοίκηση της εταιρείας Sea Jet, μας διαβεβαίωσαν για την έναρξη των απευθείας δρομολoγίων από την Πειραιά στις 23 Μαρτίου, αλλά και τα δρομολόγια οχηματαγωγού πλοίου πλέον.

Έτσι λοιπόν ξεκινάνε τα απευθείας δρομολόγια, με τα πλοία SEA JET 2 και SUPER JET μέρα παρά μέρα, μέχρι και 6 Απριλίου 2023 και έπειτα καθημερινή σύνδεση.

Στην συνέχεια τα μικρά ταχύπλοα σταματάνε στις 22 Ιουνίου, και 23 Ιουνίου ξεκινάει η καθημερινή σύνδεση με το πλοίο SPEED RUNNER JET, μέχρι και 5 Σεπτεμβρίου, που θα επανέλθουν στα δρομολόγια τα “μικρά” JET με απευθείας σύνδεση πάλι από τον Πειραιά καθημερινά μέχρι και μέσα Οκτωβρίου.

Το δρομολόγιο του SPEED RUNNER JET, θα είναι καθημερινά, Πειραιά – Μήλο – Φολέγανδρο – Σαντορίνη και επιστροφή, με αναχώρηση 09:00 από τον Πειραιά, άφιξη στην Φολέγανδρο στις 12:55, η επιστροφή από Φολέγανδρο θα είναι στις 15:40 και η άφιξη του στον Πειραιά στις 19:40.

Προφανώς, μιλάμε για μια μεγάλη αναβάθμιση του νησιού μας , στην σύνδεση μας με τον Πειραιά , το νησί θα συνδέεται καθημερινά απευθείας σε 4 ώρες, και με την δυνατότητα μεταφοράς αυτοκίνητου !

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την εταιρεία Sea Jet και τον κ. Μάριο Ηλιόπουλο

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αύγουστος 2025: Ο τρίτος πιο θερμός στην ιστορία σύμφωνα με το Copernicus

Καύσωνες στην Ευρώπη και την Ασία, εκατοντάδες θάνατοι στην Ισπανία και ιστορικά ρεκόρ θερμοκρασιών στη Γαλλία – «Επείγουσα η μείωση εκπομπών», προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Γ. Πολυχρονάκος: «Τα νησιά σώζονται από τους ανθρώπους τους – Η Κυβέρνηση απαξιώνει την νησιωτικότητα» (video)

Ο Γ. Πολυχρονάκος μιλά για τον τουρισμό, τα προβλήματα υποδομών, το μεταφορικό ισοδύναμο και τις κυβερνητικές εξαγγελίες της ΔΕΘ

Καθολική Εκκλησία: Ο Carlo Acutis, ο πρώτος «millennial» άγιος της Βρετανίας

Ο 15χρονος που έφυγε πρόωρα από λευχαιμία και έμεινε γνωστός ως «ο influencer του Θεού», αγιοποιήθηκε πανηγυρικά στο Βατικανό.

Αναβάθμιση του λιμένα Ρίβα στη Θηρασιά, προμελέτη από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας

Στόχος η βελτίωση της προσβασιμότητας και η ανάπτυξη της Θηρασιάς με έργα που θα επιτρέψουν τον ελλιμενισμό περισσότερων σκαφών και την ταυτόχρονη προσέγγιση δύο ακτοπλοϊκών πλοίων.

Αμοργός – Κέντρο Υγείας: Ενισχύεται με νέο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Σημαντικές προσθήκες σε Γενική Ιατρική, Μικροβιολογικό και Ακτινολογικό Τμήμα για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του νησιού.

Αναβαθμίσεις σε σχολικές μονάδες της Σύρου από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης

Παρεμβάσεις μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» και άλλων πόρων, με στόχο ασφαλή και λειτουργικά σχολεία για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Γιώργος Λεονταρίτης: «Η μείωση ΦΠΑ πρέπει να ισχύσει και για τις Κυκλάδες»

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων ζητά επανεξέταση της απόφασης για τον ΦΠΑ στα νησιά, επισημαίνοντας ότι το μέτρο αφορά την οικονομία και τη νησιωτικότητα, όχι τον πληθυσμό ή τη γεωγραφία.

Γιώργος Χατζημάρκος: «Ιστορική δικαίωση για τα νησιά η μείωση ΦΠΑ – Συνεχίζουμε τον αγώνα για όλους»

Μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου σχολιάζει τα μέτρα για ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ στη νησιωτική Ελλάδα.

Νάξος – Δήμος: Παράταση έως 31 Οκτωβρίου για τις εργασίες στο αεροδρόμιο

Καθυστερήσεις στις πληρωμές οδήγησαν σε διακοπή εργασιών – Ζητήματα με αγωγούς και κτηριακές υποδομές επισημάνθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Βράβευση νέων φοιτητών από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο “Ιάκωβος Καμπανέλλης” θα τιμηθούν οι μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Σίφνος: Το νησί αποχαιρέτησε με δάκρυα και τραγούδια τον Λευτέρη Λουκατάρη (video)

Μια εξόδιος ακολουθία που έμοιαζε με γάμο – με λευκά ρούχα, βιολιά και λαούτα – για τον αρχηγό της Κ14 του Πανσιφναϊκού, που έφυγε πρόωρα.