Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάBlue Star Ferries: Εκτακτο δρομολόγιο (12/10) του "Naxos" για το 7ο Ορεινό...

Blue Star Ferries: Εκτακτο δρομολόγιο (12/10) του “Naxos” για το 7ο Ορεινό Τρέξιμο Δονούσας

|

Η Blue Star Ferries αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την έμπρακτη στήριξή της στα μικρά νησιά και στους ανθρώπους τους, αλλά και στα μεγάλα αθλητικά δρώμενα των Κυκλάδων. Στο πλαίσιο του 7ου Ορεινού Τρεξίματος «Στα Μονοπάτια της Δονούσας», η εταιρεία ανακοινώνει έκτακτο δρομολόγιο του Blue Star Νάξος την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2025.

Το πλοίο θα αναχωρήσει το πρωί από τη Δονούσα στις 06:30, και μέσω Κουφονησίου – Σχοινούσας – Ηρακλειάς – Νάξου – Πάρου θα καταλήξει στον Πειραιά στις 15:40. Ένα πρόγραμμα που εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τους αθλητές, τους συνοδούς τους αλλά και τους κατοίκους της περιοχής.

Η διοργανωτική ομάδα του Ορεινού Τρεξίματος ευχαριστεί θερμά την Blue Star Ferries για την πολύτιμη συμβολή της, η οποία για άλλη μια χρονιά επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στις Μικρές Κυκλάδες.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το εκπτωτικό πακέτο των συμμετεχόντων που αφορά τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

#Δονούσα #ΟρεινόΤρέξιμο #BlueStarFerries #Ακτοπλοΐα #ΜικρέςΚυκλάδες #Naxospress


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γιώργος Λεονταρίτης: «Ονειρική χρονιά αναμένεται για την Ελλάς Σύρου και τις Κυκλάδες»

Ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου και Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων μιλά για την ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και το όραμα για το συριανό ποδόσφαιρο.

Κουφονήσια: Η “musicAeterna Byzantina” στο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων

Δύο μοναδικές εκδηλώσεις με βυζαντινούς ύμνους και ένα μουσικό ταξίδι πέντε χιλιετιών από την αρχαιότητα μέχρι τον 21ο αιώνα.

Μ. Βάβουλας: Πρόταση για λύση του στεγαστικού στη Νάξο με αξιοποίηση των ορεινών χωριών

Ο δημοτικός σύμβουλος της «Δύναμης Αλλαγής Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» εισηγείται τη δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας με δωρεάν μετακίνηση, ώστε να ζωντανέψουν τα ορεινά χωριά και να βρεθεί λύση στο στεγαστικό αδιέξοδο.

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Με πρωτοβουλία των Υπουργείων Παιδείας και Ναυτιλίας, θεσπίζονται ειδικές εκπτώσεις έως 50% για τη μετακίνηση αναπληρωτών εκπαιδευτικών προς τον τόπο τοποθέτησής τους.

Liberation: «Η Ευρώπη οφείλει να επιστρέψει το χρέος της στην Αθηνά»

Η Ιταλίδα συγγραφέας Αντρέα Μαρκολόγκο υπενθυμίζει μέσα από τη Liberation την ανάγκη επιστροφής των κλεμμένων γλυπτών της Ακρόπολης.

Taz: «Κολυμπώντας σε σκουπίδια και καφέ λάσπη» – Όρια υποδομών σε Πάτμο και Μύκονο

Ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας αναδεικνύει τις αδυναμίες βιολογικών καθαρισμών, τα προβλήματα με τα λύματα και τις πιέσεις του υπερτουρισμού σε ελληνικά νησιά.

ΕΛΜΕ Νοτίων Κυκλάδων: «Οι εκπαιδευτικοί δεν είμαστε εργαζόμενοι β΄ κατηγορίας» – Ζητούν λύση στο στεγαστικό πρόβλημα

Με αιχμηρό Δελτίο Τύπου, η ΕΛΜΕ καλεί Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και Δήμο Αμοργού να στηρίξουν έμπρακτα τους εκπαιδευτικούς, ζητώντας επιδότηση ενοικίου και αξιοποίηση δημοτικών κτηρίων.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Προσωρινή πρωινή διακοπή ρεύματος (06/09) στην Κωμιακή

Χωρίς ηλεκτροδότηση θα μείνει η περιοχή για τρεις ώρες, από τις 09:00 έως τις 12:00

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος

Μετά από τριήμερη νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ο Γιώργος Χατζημάρκος εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς τους γιατρούς, το προσωπικό και το ΕΣΥ.

Εκλογές: Επιστροφή Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων, η απόφαση που ανατρέπει τον πολιτικό χάρτη

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων φέρεται να διεκδικεί ξανά τον θώκο, περιπλέκοντας ισορροπίες στην τοπική αυτοδιοίκηση και στη Νέα Δημοκρατία.

Νάξος: «Μαμά με καρότσι σε πόλη αφιλόξενη», η κραυγή αγωνίας μιας νέας μητέρας

Το σχόλιο του Στράτου Φουτάκογλου και η ανοιχτή επιστολή μαθήτριας του που φωτίζει την αδιαφορία για πεζούς, μητέρες και ΑμεΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ντροπή για το επεισόδιο στη Νάξο – Οι Εβραίοι πολίτες είναι ασφαλείς στην Ελλάδα»

Σαφή θέση υπέρ των βρετανών τουριστών πήρε ο υπουργός Υγείας, καταδικάζοντας το περιστατικό αντισημιτισμού και μιλώντας για επιλεκτικές «ευαισθησίες» στην ελληνική κοινωνία.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Νάξος: Η «Αξιώτισσα» απαντά για το επεισόδιο με τους Βρετανούς τουρίστες – «Έσκισαν το αυτοκόλλητο, δεχόμαστε απειλές»

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Γιάννης Βάσιλας δίνει τη δική του εκδοχή: οι τουρίστες αποχώρησαν αφού πρώτα προκάλεσαν, ενώ μετά το δημοσίευμα της Daily Mail η επιχείρηση καταγγέλλει μπαράζ συκοφαντιών και απειλών.

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

Αλυκό Νάξου: Ύστερα από μισό αιώνα, κατεδαφίζεται το ξενοδοχείο–φάντασμα της χούντας

Μια ιστορική δικαίωση για το μοναδικό κεδρόδασος και όσους τόλμησαν να αντισταθούν στην αυθαιρεσία

Νάξος: Διαδικτυακή επίθεση από Ισραηλινούς στη «Ταβέρνα Αξιώτισσα»

Μετά το επεισόδιο της 25ης Αυγούστου, το εστιατόριο δέχεται συντονισμένη επίθεση με fake reviews από το εξωτερικό, ενώ ο ιδιοκτήτης καταγγέλλει έλλειψη προστασίας από την Google.

Πάρος: «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν», η εστίαση σε απεργία στις 5 Ιουνίου

Σε συμβολικό λουκέτο προχωρούν οι παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού – Αντίδραση απέναντι σε τιμωρητικές πολιτικές και κρατική απουσία - Το σχόλιο του Γιάννη Παπαδόπουλου