Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑκτοπλοΐαΑΝΕΚ Lines: Νέα παρέμβαση Ηλιόπουλου

ΑΝΕΚ Lines: Νέα παρέμβαση Ηλιόπουλου

|

Επανήλθε με νέα πρόταση προς τις πιστώτριες τράπεζες για την εξαγορά της ΑΝΕΚ η πλευρά της Seajets συμφερόντων Μάριου Ηλιόπουλου. Η πρόταση της πλευράς Μ. Ηλιόπουλου είναι αυξημένη κατά 1 εκατομμύριο, από τα 82 στα 83 εκατομμύρια, όσον αφορά στα χρέη της ΑΝΕΚ, που εμφανίζεται διατεθειμένη να αναλάβει, ωστόσο στην σχετική επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα αμφισβητεί τους λόγους απόρριψης της προηγούμενης.

Επιπλέον δεν περιλαμβάνει βελτιωμένη προσφορά προς τους μετόχους της ΑΝΕΚ. Αναλώνεται δε περισσότερο στην αντίκρουση των επιχειρημάτων των πιστωτών περί βιωσιμότητας της εναλλακτικής που ισχυρίζεται ότι προσφέρει η πλευρά Ηλιοπούλου και όχι στα σχέδια της για την ΑΝΕΚ.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη πρόταση οι τράπεζες απέρριψαν ως υποδεέστερη σε σχέση με την αυτήν της Attica Group σημειώνοντας παράλληλα ότι «εμφανίζει σημαντικά μεγαλύτερο κίνδυνο ολοκλήρωσης (execution risk), οπότε δεν αποτελεί βιώσιμη εναλλακτική λύση στην υπόθεση της ΑΝΕΚ».

Όσον αφορά στην νέα πρόταση «θυμίζει περισσότερο νομικό κείμενο και λιγότερο οικονομική πρόταση», αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της αγοράς. Ειδικότερα στην επιστολή της η πλευρά Ηλιοπούλου χαρακτηρίζει «αόριστη και ατεκμηρίωτη, και απορρίπτεται δε παραχρήμα ως παντελώς αβάσιμη» την εκτίμηση των τραπεζών ότι η αρχική πρόταση της SeaJets «εμφανίζει σημαντικά μεγαλύτερο κίνδυνο υλοποίησης». Επίσης αναφέρει πως δεν έχει θέσει ως όρο για την αγορά της ΑΝΕΚ τη διενέργεια due diligence, «όπως ανακριβώς αναφέρετε». Επιπλέον χαρακτηρίζει αυθαίρετη την εκτίμηση των τραπεζών ότι η πρόταση της SeaJets δεν «λαμβάνει υπόψιν τις σημαντικές ταμειακές ανάγκες της ΑΝΕΚ», και μη τεκμηριωμένη την θέση ότι η πρότασή της SeaJets δεν «πληροί τα απαραίτητα κριτήρια για να αποτελέσει αναλήψιμο πιστωτικό κίνδυνο».

 

Πηγές της ακτοπλοϊκής αγοράς εντάσσουν την βελτιωμένη προσφορά στο πλαίσιο της προσπάθειας που εκτιμούν ότι κάνει η πλευρά Ηλιοπούλου ώστε η Επιτροπή Ανταγωνισμού να μην αξιολογήσει την συμφωνία απορρόφησης της ΑΝΕΚ από την Attica ως διάσωση εταιρείας (failing firm) αλλά ως εξαγορά και ως εκ τούτου να επιβάλει όρους όπως η αποχώρηση από γραμμές ή και πώληση πλοίων. «Συνεχίζει με την ίδια στρατηγική και, όπως και στην προηγούμενη επιστολή έτσι και στην τρέχουσα, δεν αναφέρει κάποιο επιχειρησιακό πλάνο για την ΑΝΕΚ την ώρα που ένα από τα κριτήρια με τα οποία εξετάζεται η απορρόφηση της ΑΝΕΚ από την Attica είναι και το ευρέως νοούμενο δημόσιο συμφέρον και οι επιπτώσεις από μία κατάρρευση της Κρητικής ακτοπλοϊκής», προσθέτουν.

Οι τρεις προϋποθέσεις υπό τις οποίες εξετάζεται η απορρόφηση της ΑΝΕΚ από την Attica, αυτές που την κατατάσσουν σε περίπτωση failing firm, είναι η προβληματική επιχείρηση να αναγκασθεί στο εγγύς μέλλον να αποχωρήσει από την αγορά λόγω των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζει αν δεν εξαγορασθεί από άλλη επιχείρηση, να μην υπάρχει άλλη εναλλακτική δυνατότητα εξαγοράς λιγότερο επιβλαβής για τον ανταγωνισμό, και, αν δεν πραγματοποιηθεί η απορρόφηση η προβληματική επιχείρηση να παύσει αναπόφευκτα να ασκεί τις δραστηριότητές της στην αγορά.

 

Ήδη η επίσημη Εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού κρίνει ότι υφίστανται και οι τρεις προϋποθέσεις και έχει παραπέμψει για την τελική έγκριση την υπόθεση στην Ολομέλεια της Επιτροπής η οποία πρόκειται να συνεδριάσει στις 12 Ιουλίου. Είναι μία θετική απόφαση της Ολομέλειας τότε, υπέρ της συγχώνευσης Attica – ΑΝΕΚ, που εκτιμάται ότι επιχειρεί να αποτρέψει η πλευρά Ηλιοπούλου.

Σε κάθε περίπτωση όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις προεξοφλούν ότι αν τελικά ζητηθούν μέτρα όπως η αποχώρηση από γραμμές και η πώληση πλοίων από το ενιαίο σχήμα Attica – ΑΝΕΚ, τότε η Attica θα αποσυρθεί από την συμφωνία αφού υπολογίζεται ότι τα οικονομικά της μεγέθη θα επηρεάζονταν αρνητικά σε μεγάλο βαθμό. «Η Attica προσφέρθηκε να σώσει την ΑΝΕΚ για να μην υπάρξει αναστάτωση στην αγορά και όχι γιατί πρόκειται για ευκαιρία», εκτιμούν πηγές της ελληνικής ακτοπλοϊκής βιομηχανίας. Χαρακτηρίζουν μάλιστα κάθε άλλο παρά σύμπτωση το γεγονός ότι με το που αμφισβητήθηκε από την πλευρά Ηλιοπούλου ότι η συμφωνία αποτελεί υπόθεση διάσωσης, η Attica σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πήγες έχει βγει στις αγορές διερευνώντας την προοπτική να ναυλώσει δύο μεγάλα πλοία τα οποία εκτιμάται ότι θέλει προκειμένου να θα προσθέσει σε αυτά που η ίδια έχει και με την αναδιάταξη του στόλου της να υπερκαλύψει την συνεισφορά της ΑΝΕΚ στην κοινοπρακτική λειτουργία τους στις γραμμές της Αδριατικής και της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών συμφώνησε να αγοράσει από το εξωτερικό και το οχηματαγωγό Clementine. Επιπλέον αγόρασε προ ολίγων μόλις ημερών kai το ταχύπλοο επιβατηγό οχηματαγωγό BORAQ (ex. Highspeed ΙΙΙ που επί ημερών ανεξάρτητης Hellenic Seaways πρωταγωνιστούσε στις Κυκλάδες) σε δημοπρασία, έναντι 2.410.000 ευρώ. Αμφότερες οι εξελίξεις αυτές υποδεικνύουν ότι η Attica είναι έτοιμη να συνεχίσει την οργανική της ανάπτυξη ανεξαρτήτως των εξελίξεων στην ΑΝΕΚ, αναφέρουν ναυλομεσιτικοί κύκλοι.

Άλλες πληροφορίες θέλουν το ζήτημα της ΑΝΕΚ να απασχολεί και την νέα κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, και εξαιτίας της λαϊκής της βάσης, της μετοχικής σύνθεσης δηλαδή της ιστορικής Κρητικής εταιρείας.

Ολόκληρη η νέα πρόταση-επιστολή της πλευράς Ηλιοπούλου προς τις τράπεζες εχει ως εξής:

«Θέμα: Η από 26 Ιουνίου 2023 απάντηση σας στην από 14 Ιουνίου 2023 πρότασή μας 

Οι υπογράφουσες εταιρείες, μέλη της Seajets, αναφερόμαστε στο ανωτέρω θέμα. 

Αντιπαρερχόμενοι δηλώσεις σας στην εν λόγω επιστολή, που γνωστοποιήθηκε σε πλήρη έκταση και δη άμεσα δια του τύπου, και κατά την κρίση μας δεν συνάδουν με την ιδιότητά σας, τοποθετούμαστε, προς αποφυγήν αμφιβολίας, σημείο προς σημείο στα καίρια σημεία της επιστολής σας και δη:

1) Η θέση σας στην παράγραφο 2 της απαντητικής επιστολής σας ότι η πρόταση μας «κρίθηκε …σε όρους ανακτώμενης αξίας, υποδεέστερη από την υπό υλοποίηση συμφωνία μεταξύ Attica Group και ΑΝΕΚ και παράλληλα εμφανίζει σημαντικά μεγαλύτερο κίνδυνο ολοκλήρωσης (execution risk) οπότε δεν αποτελεί βιώσιμη εναλλακτική λύση στην υπόθεση της ΑΝΕΚ» κρίνεται αφενός ως παντελώς αόριστη, αφετέρου δημιουργεί πλείστα όσα ερωτήματα ως προς τις θέσεις που εκφράζετε υπό την ιδιότητα που επικαλείστε. Ειδικότερα:

     i. Η ανακτώμενη αξία βάσει των επίσημων ανακοινώσεων στο επενδυτικό κοινό, τις οποίες έχουμε επικαλεστεί στην επιστολή μας και δεν έχουν διαψευσθεί για τις δανείστριες τράπεζες υπό αυτήν τους την ιδιότητα είναι σαφής και έχει προσφερθεί από πλευρά μας υψηλότερο αντάλλαγμα. Καλείστε να επεξηγήσετε όποιο άλλο επιπρόσθετο αντάλλαγμα στους δανειστές που δεν έχει προσδιορισθεί σε ανακοίνωση στο επενδυτικό κοινό, ώστε να το αξιολογήσουμε. Σε κάθε περίπτωση και για να αποφευχθούν παρερμηνείες, έναντι του ποσού των 80.000.000 ευρώ που έχει γνωστοποιηθεί στο επενδυτικό κοινό ως το ποσό που οι δανειστές ήταν διατεθειμένοι να εισπράξουν συνολικά από την ATTICA για τη δανειακή έκθεση ΑΝΕΚ, εμείς προσφέραμε ποσό 82.000.000 ευρώ και ήδη σήμερα προτείνουμε επαυξημένο αντάλλαγμα κατά 1.000.000 ευρώ και συνολικά 83.000.000 ευρώ, υπό τους ίδιους όρους καταβολής. Προκειμένου επίσης να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια, τονίζουμε εκ νέου ότι αντί δανείου 80.000.000 ευρώ που είχε αναλάβει να χορηγήσει η Τράπεζα Σας στην ATTICA για αυτήν την συναλλαγή, εμείς προτείνουμε δανεισμό 55.000.000 ευρώ εξασφαλισμένο με πρώτες ναυτικές υποθήκες επί πλοίων εμπορικής αξίας 138.000.000 ευρώ (ήτοι βαθμό κάλυψης 250,9% του δανείου). Τα λοιπά 28.000.000 ευρώ θα καταβληθούν από ίδια κεφάλαια, τα οποία είναι είναι άμεσα διαθέσιμα, γεγονός που ασφαλώς μειώνει και την έκθεση της Τράπεζας.

      ii.  Όπως σαφώς γνωρίζετε, μέχρι να δοθεί έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού (την οποία επιλέξατε να κοινοποιήσετε στην απαντητική σας επιστολή), η «υλοποίηση» της συναλλαγής ATTICA, που διατείνεστε ότι είναι σε εξέλιξη είναι παράνομη. Ήδη έχει καταστεί δημόσια γνωστό ότι η προτεινόμενη συναλλαγή ATTICA προκαλεί σημαντικά ζητήματα στον ανταγωνισμό βάσει των απόψεων της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Όθεν η θέση ότι η πρότασή μας «εμφανίζει σημαντικά μεγαλύτερο κίνδυνο υλοποίησης» τυγχάνει αόριστη και ατεκμηριώτη, απορρίπτεται δε παραχρήμα ως παντελώς αβάσιμη σε κάθε περίπτωση. 

      iii.  Επισημαίνεται ότι η διατύπωση «δεν αποτελεί βιώσιμη εναλλακτική λύση» που υιοθετήσατε, έχοντας εξετάσει την εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού που δημοσιεύθηκε μετά την υποβληθείσα πρότασή μας, εγείρει πλείστα όσα ερωτήματα, οδηγεί δε στο συμπέρασμα ότι ενεργείτε και επιχειρηματολογείτε ως να είστε ο αγοραστής της ΑΝΕΚ παρά ως εκπρόσωπος των δανειστών της. Επιφυλασσόμαστε σχετικά ως προς τη δήλωσή σας, υπό την ιδιότητα την οποία επικαλεστήκατε αλλά και ως προς την σκοπιμότητα να σπεύσετε να κοινοποιήσετε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού την απάντησή σας. Ακροθιγώς αναφέρουμε ότι διαπιστώνουμε σύγχυση ρόλων, θέσεων και στόχευσης στην απάντησή σας. Ενεργείτε κατά δήλωσή σας, ως εκπρόσωπος δανειστών, έχετε δε μετ’ επιτάσεως υποστηρίξει και ενώπιον της Επιτροπής Ανταγωνισμού κατά το παρελθόν ότι δεν ασκείτε έλεγχο στον όμιλο ATTICA. Δεν είναι δυνατόν σήμερα, να αποπειράστε να ανατρέψετε τις προγενέστερες δηλώσεις σας, οι οποίες ελέγχονται.

      iv.   Η επιστολή – πρότασή μας, δεν περιέχει όρο διενέργειας due diligence, όπως ανακριβώς αναφέρετε. Αντίθετα όμως, συνομολογήσατε ότι διεξήχθη due diligence από την ATTICA GROUPκαι παροχή πληροφοριών προς την ATTICA GROUP, παρότι η ΑΝΕΚ τυγχάνει εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρεία ενώ και εσείς τελείτε σε γνώση αυτού του γεγονότος Πέραν όλων των άλλων, αυτό συνιστά και προνομιακή πληροφόρηση και οδηγεί σε έλεγχο των έως σήμερα σχετιζόμενων χρηματιστηριακών συναλλαγών. 

      v.  Η θέση σας ότι η πρότασή μας δεν «λαμβάνει υπόψιν τις σημαντικές ταμειακές ανάγκες της ΑΝΕΚ» που προτείνετε στην παράγραφο 3, τυγχάνει αφενός αυθαίρετη, αφετέρου δεν γίνεται αντιληπτό πως, υπό την ιδιότητα που επικαλείστε, απευθύνετε αυτήν τη θέση ή πως επηρεάζει την κρίση σας. Σε κάθε περίπτωση σημειώνουμε ότι σπεύσατε εναγωνίως να απορρίψετε την πρότασή μας με κοινοποίηση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, χωρίς να μας ζητήσετε οιαδήποτε διευκρίνιση παρά το γεγονός ότι η πρότασή μας διασφαλίζει όχι μόνο τον ανταγωνισμό αλλά και ένα μεγαλύτερο αντάλλαγμα για τα δικά σας δάνεια. Ομοίως, οι αναφορές σας στο θέμα της κοινοπραξίας ΑΝΕΚ – Superfast δεν γίνονται αντιληπτές ούτε το πως καταλήξατε σε αυτές καθ’ ο μάλιστα χρόνο γνωρίζεται το ευαίσθητο ζήτημα του ανταγωνισμού και της διαπίστωσης της εισηγητικής έκθεσης της Επιτροπής Ανταγωνισμού ότι θίγεται με τη συναλλαγή ATTICA. 

2) Η θέση ότι η πρότασή μας δεν «πληροί τα απαραίτητα κριτήρια για να αποτελέσει αναλήψιμο πιστωτικό κίνδυνο» δεν είναι τεκμηριωμένη. Περαιτέρω, δεν απευθύνεται υπό την ιδιότητά σας ως τράπεζα που θα προβεί σε δανεισμό μας, όθεν τυγχάνει ακατάληπτη. Μάλιστα, στο μέτρο που αφορά προσωπική υπό εξέταση τραπεζική μας σχέση με εσάς, επιφυλασσόμαστε των δικαιωμάτων μας, δεδομένου ότι επιλέξατε να κοινοποιήσετε το θέμα σε τρίτους. 

3) Ενόψει των θέσεων που διατυπώθηκαν, και με δεδομένο ότι επί του παρόντος δεν υφίσταται οιαδήποτε σε υλοποίηση συμφωνία, δυνάμει της νομοθεσίας περί ανταγωνισμού, καλούμε εκ νέου εσάς και έναν έκαστο των υπό 1 α-γ κοινοποιούμενων δανειστών και υπό 2 α – ε κοινοποιούμενων μετόχων όπως και την Εταιρεία, σε άμεση συζήτηση επί της προτάσεώς μας που παραμένει σε ισχύ, βελτιωμένη ως προς τους δανειστές σύμφωνα με τα προεκτεθέντα. Είμαστε διατεθειμένοι να προβούμε άμεσα σε απευθείας συζητήσεις με έναν έκαστον των κοινοποιούμενων, προς αποφυγήν παρερμηνειών και αναμένουμε άμεσα τις δέουσες ενέργειές σας. 

4) Τέλος, δεδομένου ότι, όπως προέκυψε δια του τύπου, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το επενδυτικό κοινό δεν ενημερώθηκαν άμεσα για την πρότασή μας, κοινοποιούμε στο παρόν και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ενώ θα δημοσιεύσουμε την παρούσα στον τύπο εν συνεχεία της επιλογής σας να γνωστοποιήσετε στον τύπο την επιστολή σας, για λόγους διαφάνειας».

Με πληροφορίες από τη σελίδα moneyreview.gr

loading...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Μικρή Βίγλα: Μίνι – Περιπέτεια για 40χρονη χειρίστρια αετοσανίδας

Μίνι - Περιπέτεια για 40χρονη χειρίστρια αετοσανίδας στην Μικρή Βίγλα - Τι έγινε

Times: Φθινοπωρινές διακοπές σε Ιο, Νάξο, Αντίπαρο και Κουφονήσια

Οι βρετανικοί Times προτείνουν για διακοπές και μετά την υψηλή σεζόν περιοχές της Ελλάδας ... Ποιες είναι από τις Κυκλάδες

Μ. Πολυκρέτης: Καταγγελία για το οίκημα αναμονής επιβατών στον Βόλωκα

Η καταγγελία του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Μανώλη Πολυκρέτη για το ακίνητο (οίκημα αναμονής επιβατών) στο λιμάνι του Βόλωκα

“Μία βραδιά κάτω από την Ελιά”: Απόψε (23/09) “Ανοιώθω” και μελωδίες με τον Christopher King

Δεύτερη ημέρα στη βιωματική τριλογία «Γροικώ, Θωρώ, Ανoιώθω» στο Κτήμα Κάμπονες. - Στο προσκήνιο η τσαμπούνα και οι Christopher King - Γιάννης Πανταζής.

Υπερψηφίστηκε το εργασιακό νομοσχέδιο

Με 158 "ναι" υπερψηφίστηκε χθες βράδυ στη Βουλή το νέο εργασιακό Νομοσχέδιο

Μ. Πολυκρέτης: Έκαναν τον ΣΜΑ Κουφονησίου ανεξέλεγκτη χωματερή

Καταγγελία από τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Μανώλη Πολυκρέτη σχετικά με την κατάσταση στον ΣΜΑ Κουφονησίου

Συνελήφθη διοικητής ΑΤ σε νησί των Κυκλάδων – Ζητούσε 30.000 από επιχειρηματία

Συνελήφθη διοικητής Αστυνομικού Τμήματος στις Κυκλάδες – Ζητούσε 30.000 από επιχειρηματία για να μην κάνει ελέγχους - Με προυπηρεσία σε Μύκονο και Κουφονήσια

“My Empire” Casino: Πως να αξιοποιήσετε σωστά τα bonus και να αποφύγετε τις παγίδες

Για να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους στο My Empire καζίνο ή να μην τα χρησιμοποιήσετε: οφέλη, χαρακτηριστικά και παγίδες

Naxos Medical: Κάτι νέο έρχεται στη καθημερινότητα της Νάξου

Το Naxos Medical κι επίσημα ανοίγει τις πύλες του .. Εγκαίνια απόψε (23/09, 20:00) στη πόλη της Νάξου

Σαντορίνη – Ενωση Ξενοδόχων: Κυβερνητικές δράσεις που δημιουργούν πολλών ταχυτήτων ξενοδοχεία

Η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας για την εξειδίκευση των εξαγγελθέντων μέτρων καθώς και του πρασίνου τέλους - Η στάση της προς τους πληγέντες στη Θεσσαλία
loading...

Naxos Medical: Κάτι νέο έρχεται στη καθημερινότητα της Νάξου

Το Naxos Medical κι επίσημα ανοίγει τις πύλες του .. Εγκαίνια απόψε (23/09, 20:00) στη πόλη της Νάξου

Πάρος – Νέο επιβατικό λιμάνι: Οι οκτώ επιλογές, η πρόβλεψη για 2.5 εκατ. επιβάτες το 2035

Πάρος: Πρόβλεψη για διακίνηση 2,5 εκατομμυρίων επιβατών έως το 2035 – Που θα κατασκευαστεί το νέο επιβατικό λιμάνι του νησιού;

Αμοργός – “Νέα Πνοή”: ” Τι δυσάρεστες εκπλήξεις, περιμένουν τους πολίτες της Αμοργού;”

Η τοποθέτηση της παράταξης "Νέα Πνοή" Δήμου Αμοργού σχετικά με το χωροταξικό και τη θέση της Δημοτικής Αρχής

Blue Star Naxos: Βρέθηκε και ανασύρθηκε η άγκυρά του

Εξω από το φάρο της Νάξου εντοπίστηκε από δύτη και βρέθηκε η άγκυρα του Blue Star Naxos

Λιβύη: Πέντε (5) οι νεκροί της ελληνικής αποστολής

Προσγειώθηκε στην Ελευσίνα το C-130 με τους τραυματίες (video)

Εκλογές – ΣΥΡΙΖΑ: Η Νάξος ψήφισε Αχτσιόγλου (πίνακας)

Η Εφη Αχτσιόγλου συγκέντρωσε το μεγαλύτερο μέρος των ψήφων σε σχέση με τους αντιπάλους της στη Νάξο - Τι έγινε σε πόλη Νάξου και Φιλώτι

Εκλογές 2023: Ηχηρή παρέμβαση από το Σύλλογο Σαγκριωτών Νάξου “Η Πρόοδος”

Οι προτάσεις του Συλλόγου Σαγκριωτών Νάξου "Η Πρόοδος" προς τους υποψήφιους Δημάρχους Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για ζητήματα που αφορούν το Σαγκρί αλλά και το σύνολο της Νάξου

Santorini Palace: Ανεκτέλεστο το δρομολόγιο (18/09) λόγω καιρικών συνθηκών

Ανεκτέλεστο δρομολόγιο του Santorini Palace λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Νάξος – Δ. Λιανός: Ξεκινάει η υλοποίηση του τοπικού πολεοδομικού σχεδίου

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού σχετικά με το τοπικό πολεοδομικό σχέδιο στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
loading...