Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΒρήκε σκόρερ και τερματοφύλακα

Βρήκε σκόρερ και τερματοφύλακα

|

Ο Πανναξιακός προχώρησε στην ανακοίνωση απόκτησης του επιθετικού Γιάννη Κούτρου (Δόξα Βύρωνα) και του τερματοφύλακα Γιάννη Τσουκαλά και ετοιμάζεται για τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας 

Στη τελική ευθεία για τη νέα χρονιά έχει μπει ο Πανναξιακός ΑΟ που ολοκληρώνει το ρόστερ του (φημολογείται ότι αναμένεται μία ακόμη μεταγραφή) και πλέον ξεκινούν τα φιλικά προετοιμασίας με πρώτο και καλύτερο το προσεχές Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου κόντρα στον ΑΟ Πάρου στο ΔΑΚ Νάξου (αναμένεται η ρεβάνς το επόμενο Σάββατο στη Πάρο) ώστε η ομάδα του Γιώργου Προμπονά να είναι πανέτοιμη για την σέντρα το σαββατοκύριακο 20 – 21 Σεπτεμβρίου όταν και θα έχουμε την πρεμιέρα του κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων. 

Το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκαν δύο ακόμη μεταγραφές, οι οποίες κάλλιστα θα μπορούσαν να θεωρηθούν και αυτές που μπορούν να ανεβάσουν τον Πανναξιακό ένα επίπεδο πιο πάνω σε σχέση με τους αντιπάλους του. Εν αρχή έχουμε τον …φύλακα άγγελο, τον τερματοφύλακα δηλαδή, που δεν είναι άλλος από τον υψηλόσωμο Γιάννη Τσουκαλά, ο οποίος έρχεται από τον Αχαρναϊκό. Το βιογραφικό του είναι αρκετά καλό, καθώς έχει περάσει από την ΑΕΚ (δύο χρόνια βασικός στους μικρούς) στη συνε΄χεια αγωνίστηκε στους Αγίους Αναργύρους (Δ’ Εθνική), πέρασε από τον Μανδραϊκό (επίσης στην Δ’ Εθνική) και τα δύο τελευταία χρόνια υπερασπίστηκε την εστία των πράσινων του Αχαρναϊκού. 

Η επόμενη μεταγραφή είναι αυτή του φορ περιοχής, με τη φανέλα να δίνεται στον Γιάννη Κούτρο, τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στην Δόξα Βύρωνα, χωρίς όμως να έχει την ανάλογη επιτυχία που είχε με τον Φωστήρα. Με τον “φονέα των γιγάντων” την διετία 2011 – 13 είχε σημειώσει 12 γκολ, ήταν ο άνθρωπος που συνέβάλε τα μέγιστα ώστε ο Φωστήρας να ανέβει κατηγορία και μάλιστα συνέχισε το σερί των ανόδων που είχε και με την προηγούμενη ομάδα του, τον ΑΟ Γλυφάδας (6 γκολ). Κάτι που σημαίνει ότι θέλει να επιστρέψει στο σερί των επιτυχιών και των ανόδων φορώντας αυτή τη φορά τη φανέλα του Πανναξιακού. 

Τέλος, παρελθόν από τον Πανναξιακό αποτελεί ο 22χρονος Ντένις Σάντα, ο οποίος πέρυσι βοήθησε σημαντικά στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος καθώς για επαγγελματικούς λόγους μετακόμισε στη Μήλο και θα φορέσει τη φανέλα του Παμμηλιακού για την φετινή χρονιά. 

 

 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αμερική: Εφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ

Πέθανε ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ σε ηλικία 65 ετών - Φόρεσε τη πανοπλία του Μπάτμαν και τραγούδησε ως άλλος Μόρισον

“Express Skopelitis”: Παράταση ακινησίας για μερικές ακόμη ημέρες

Μικρές Κυκλάδες – “Express Skopelitis”: Παράταση ακινησίας για μερικές ακόμη ημέρες

Ο Ντιν Σπανός φέρνει τo NFL στην Ελλάδα   

Η Ελλάδα προστέθηκε στο πρόγραμμα το 2025, με τους Los Angeles Chargers να είναι η πρώτη ομάδα που αποκτά τέτοια δικαιώματα στη χώρα.

Μετάθεση της έναρξης του ψηφιακού δελτίου αποστολής

Παρατείνονται οι προθεσμίες για την ψηφιακή αποστολή δελτίων αποστολής στο myDATA – Αναλυτικά οι ημερομηνίες για Α' και Β' Φάση ανά κατηγορία επιχείρησης.

Υπεγράφη η ΚΥΑ για την ασθένεια του λογιστή

Υπεγράφη η ΚΥΑ για την προστασία λογιστών-φοροτεχνικών λόγω ασθένειας – Ανακοίνωση Πιερρακάκη σε συνάντηση με το ΟΕΕ

Η Πορτάρα… Viral σε Ghibli style

Η Πορτάρα «ντύνεται» με τα χρώματα της φαντασίας και μεταμορφώνεται σε σκηνή βγαλμένη από ταινία του Studio Ghibli, μαγεύοντας το ελληνικό και διεθνές κοινό.

Κακοκαιρία – Μύκονος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το “νησί των Ανέμων”

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Μύκονος μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Νάξος – Προστασία Αγριας Ζωής: Εβδομήντα φοινικόπτερα απολαμβάνουν την ηρεμία τους στην Αλυκή (video)

Απρόσμενη επίσκεψη φοινικόπτερων (Φλαμίγκ) στην Αλυκή της Νάξου - Δείτε το σχετικό video από τον Σύλλογο Προστασίας Αγριας Ζωής Νάξου

Ανάφη: Πρόβλημα στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις και το 2ο ενδοκυκλαδικό που αγνοείται

Προβλήματα και λύσεις στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Ανάφης - Τι συμβαίνει με τα δρομολόγια και οι υποσχέσεις που πήρε ο Δήμαρχος κος Ρούσσος

Γ. Πολυχρονάκος: Η κυβέρνηση της «ατομικής ευθύνης» κρύβεται πίσω από τη λάσπη”

Γ. Πολυχρονάκος: “Πάρος και Μύκονος στο έλεος των πλημμυρών – Η κυβέρνηση της «ατομικής ευθύνης» κρύβεται πίσω από τη λάσπη”

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Δεγαϊτας

Ενας νέος άνθρωπος - ο Στέλιος Δεγαίτας - έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία μόλις 63 ετών

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Βαλέτας

Ο αγαπημένος φούρναρης των παλιών χωραϊτών, ο Μιχάλης Βαλέτας έφυγε από τη ζωή - Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στράτος Φουτάκογλου

Νάξος – Σκαδό: Πένθος με την απώλεια του Νίκου Φάρκωνα

Φτωχότερη από σήμερα η τοπική κοινωνία του Σκαδού Νάξου - Πότε θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Φάρκωνα

Νάξος – Αεροδρόμιο: Ανανεωμένο ανοίγει …πύλες την Δευτέρα 31 Μαρτίου (Photos)

Το Αεροδρόμιο "Απόλλων" της Νάξου ανοίγει τις.. πόρτες από την Δευτέρα 31 Μαρτίου - Τα έργα που γίνονται κι έρχονται (Photos)

Πάρος – Νάουσα: Καταστροφικό πέρασμα βροχής, ήχησε και το 112 (video)

Μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία στην Πάρο: Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι, μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων

Πάρος: Η έντονη βροχόπτωση στη περιοχή της Νάουσας παρασύρει αυτοκίνητα (video)

Η έντονη βροχόπτωση παρασύρει αυτοκίνητα στην Νάουσα της Πάρου - Προσοχή (video)

Νάξος – Λιμενικό Σώμα: Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για τον αιφνίδιο θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα...

Εκτακτο – Αμοργός: Ισχυρός σεισμός 4.5 R με μικρό εστιακό βάθος

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στο γνωστό ρήγμα Ανύδρου πιο κοντά όμως στην Σαντορίνη - Το εστιακό βάθος του σεισμού εντοπίζεται στα 5,6 χιλιόμετρα

Τζώρτζια Αργυροπούλου: “Εφυγε” από τη ζωή η σύντροφος του Μανώλη Γλέζου

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή η "Τζώρτζια", το στήριγμα του Μανώλη Γλέζου...

Κυκλάδες – Δόμηση 2024: Πρωταθλήτρια η Πάρος, εντυπωσιακή αύξηση σε Μήλο, Τήνο και Σύρο

Εντυπωσιακή πτώση παρατηρήθηκε στη Μύκονο, όπου εκδόθηκαν μόλις 23 άδειες, πιθανότατα λόγω του κορεσμού της αγοράς ακινήτων και των πολύ υψηλών αξιών της γης.