Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑθλητικάΤο Deal της χρονιάς; Τι ετοιμάζουν Πανναξιακός ΑΟ και ΠΑΣ Νάξου;

Το Deal της χρονιάς; Τι ετοιμάζουν Πανναξιακός ΑΟ και ΠΑΣ Νάξου;

|

Μία ανάσα με ένα μεγάλο deal που θα προκαλέσει αίσθηση σε όλες τις Κυκλάδες βρίσκονται ο Πανναξιακός ΑΟ και ο ΠΑΣ Νάξου.

Πρόκειται για τη συνεργασία των δύο συλλόγων σε όλα τα επίπεδα, η οποία συζητούνταν τα δύο τελευταία χρόνια και τελικά φαίνεται ότι έχει φτάσει στο τελικό στάδιο πριν ανακοινωθεί, καθώς οι πληροφορίες του SportCyclades.gr αναφέρουν ότι οι εμπλεκόμενοι έχουν δώσει τα χέρια.

Για πολλούς ήταν ακατόρθωτο, για άλλους πολύ δύσκολο, αλλά όπως αποδεικνύεται για τις τωρινές διοικήσεις των δύο συλλόγων ήταν ένας στόχος που έπρεπε να επιτευχθεί για το καλό του Ναξιώτικου ποδοσφαίρου και κατ επέκταση για ολόκληρο το νησί της Νάξου.

Αν και στο παρελθόν είχαν υπάρξει προσεγγίσεις, φαίνεται ότι τα πράγματα μπήκαν σε μία σειρά μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Γιάννη Πολυχρονάκο στον Πανναξιακό, ο οποίος είχε ψηλά στην ατζέντα του αυτή τη συνεργασία. Το ίδιο ισχύει και για τη διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου, αλλά και τον πρόεδρο του Φρέντυ Κρητικό, ο οποίος μάλιστα είχε σχεδιάσει το πλάνο πάνω στο οποίο θα μπορούσε να επιτευχθεί μία συμφωνία.

Να σημειωθεί ότι στις συζητήσεις έχουν λάβει μέρος και εξωδιοικητικοί, ευυπόληπτα μέλη της Ναξιακής κοινωνίας και του ποδοσφαίρου, που έβαλαν και εκείνοι γερές βάσεις για αυτό που θα ακολουθήσει και θα ενημερωθούμε τις επόμενες ημέρες.

Το πλάνο

Το πλάνο που έχει πέσει στο τραπέζι αφορά τη συνεργασία των δύο συλλόγων σε όλα τα επίπεδα, με τον Πέτρο Μαράκη να έχει τον σημαντικότερο ρόλο στην οργάνωση και την τεχνική καθοδήγηση. Εμείς θα εστιάσουμε στη δομή αυτής της συνεργασίας και όχι στις λεπτομέρειες, καθώς αυτό που έχει σημασία είναι τι θα δημιουργηθεί και τι θα δούμε στα γήπεδα τους επόμενους μήνες.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τη δημιουργία μίας «ποδοσφαιρικής υπερδύναμης» στο νησί της Νάξου με εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους αθλητές να δουλεύουν κάτω από ένα συγκεκριμένο πλάνο και να γαλουχούνται σε ένα υγειές αθλητικό περιβάλλον, κάνοντας αθλητισμό και πρωταθλητισμό σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Ποιος δεν θέλει να δει τον Πανναξιακό να έχει στη σύνθεση του την αφρόκρεμα των ταλέντων της Νάξου; Ποιος δεν θέλει να δει τον ΠΑΣ Νάξου να αυξάνει ακόμα περισσότερο τη δύναμη του και να κάνει αυτό που γνωρίζει όσο λίγοι σύλλογοι στην Ελλάδα, τη δημιουργία συγκροτημένων σε όλα τα επίπεδα ποδοσφαιριστών;

Σε αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, θεωρήστε δεδομένη τη μετακίνηση ποδοσφαιριστών από τον έναν σύλλογο στον άλλον.

Έτσι λοιπόν η καταρχήν συμφωνία αναφέρει:

  1. Δημιουργία μίας επιτροπής, απαρτιζόμενης από μέλη των δύο διοικήσεων και όχι μόνο, που θα έχει τον ρόλο της διευθέτησης θεμάτων που αφορούν τη συνεργασία. Και οι δύο σύλλογοι θα συνεχίσουν να έχουν της διοικήσεις.
  2. Ανδρική ομάδα ή ομάδες αν χρειαστεί από τον Πανναξιακό.
  3. Ομάδα Κ16 από τον Πανναξιακό με προπονητή τον Πέτρο Μαράκη
  4. Ομάδες Κ14, Κ12 και λοιπά μικρά τμήματα από τον ΠΑΣ Νάξου.

Ακόμα δεν έχουμε λάβει ενημέρωση αν στη συνεργασία αυτή θα συμμετάσχει και ο ΑΜΣ Φιλωτίου, με τις πληροφορίες μας πάντως να αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει κάποιες ανεπίσημες συζητήσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στο άμεσο μέλλον.

Αν και εφόσον ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και φτάσουν οι δύο σύλλογοι στη πολυπόθητη συμφωνία, τότε θα μιλάμε για τη συμφωνία της δεκαετίας και παράλληλα για ένα γεγονός που θα αλλάξει τον ποδοσφαιρικό χάρτη, όχι μόνο στη Νάξο, αλλά και στις Κυκλάδες.

Αναμένουμε τις ανακοινώσεις της ιστορικής αυτής συνεργασίας…

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γλινάδο- Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων: Διασκεδάζουμε το “Εναστρον” για καλό σκοπό

Στις 15 Δεκεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "Έναστρον" στο Γλινάδο!! - Ποιος είναι ο λόγος;

Νάξος: Φωταγωγήθηκε το δέντρο, χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους (video)

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη πλατεία Πρωτοδικείου - Γέμισε με παιδικά χαμόγελα ένα ολόκληρο νησί (video)

Φιλώτι – Σύλλογος: Πρώτος σε ψήφους ο Στέφανος Νίαος, συστήνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου - Πόσοι ψήφισαν, ποιοι εκλέγονται

ΥΠΕΝ – Ηλεκτρικά τιμολόγια: Δέκα (10) χρήσιμες ερωταπαντήσεις

Δέκα (10) χρήσιμες ερωταπαντήσεις του ΥΠΕΝ για τις αλλαγές από 1η Ιανουαρίου 2024

Κωμιακή – Σύλλογος Γυναικών: Παρουσία Χριστουγεννιάτικου Παζαριού

Για δύο Κυριακές (10 - 17 Δεκεμβρίου) στην Κωμιακή έχουμε Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

Naxos Medical: Στη Νάξο (11-12/12) ο γιατρός πνευμονολόγος Νίκος Κουφός

Διήμερο ιατρικών εξετάσεων (11-12 Δεκεμβρίου) από τον γιατρό πνευμονολόγο Νίκο Κουφό στο Naxos Medical

Ινδοί αγρότες έγιναν κτηνοτρόφοι σε μονάδα της Χαλκιδικής

Οι δύο Ινδοί που εργάζονται σε μία από τις παλαιότερες κτηνοτροφικές μονάδες της Γαλάτιστας με πάνω από είκοσι χρόνια λειτουργίας και περισσότερα από 300 πρόβατα και 200 κατσίκια

Φεστιβάλ Γαστρονομίας: Πορτάρα ή … σχάρα ψησίματος;

Αρθρο - Αποψη από επιχειρηματία στο χώρο της Εστίασης που έχει σχέση με τη Νάξο και ασκεί κριτική στη πρόταση του Δήμου σχετικά με το επικείμενο Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Το μυκόπλασμα της πνευμονίας – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Τα αυξημένα κρούσματα πνευμονίας συνδέονται με το βακτήριο που ονομάζεται μυκόπλασμα της πνευμονίας (Μycoplasma pneumoniae), γνωστό στους επιστήμονες, καθώς πρόκειται για κοινή αιτία αναπνευστικών λοιμώξεων, που δίνει εστίες πνευμονίας περιοδικά.

Πόλεμος στη Γάζα: Η αντίληψη για την ασφάλεια επηρεάζει τις κρατήσεις στις χώρες της περιοχής – Η θέση της Ελλάδας

Ο δείκτης Mabrian Security Perception Index έχει διαμορφωθεί εδώ και 9 χρόνια. Μετρά, το επίπεδο εμπιστοσύνης που εκφράζουν οι επισκέπτες και οι πιθανοί ταξιδιώτες σχετικά με έναν τουριστικό προορισμό με βάση την παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μ. Πολυκρέτης προς Δ. Λιανό “με αποκλειστικά δική σας ευθύνη, αυτό το στολίδι, κοντεύει να καταντήσει όπως ένα ερείπιο”

Ανοιχτή επιστολή από τον Δημοτικό Σύμβουλο Μανώλη Πολυκρέτη προς τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό σχετικά με το Δημαρχείο Νάξου ... Τι σημειώνει στην επιστολή του

Εστίαση – Φιλοξενία: “Οι επαγγελματίες δεν τρώνε κουτόχορτο”

Σκληρή ανακοίνωση από το Σύλλογο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων "Φιλοξενία" με επίκεντρο την πρόσφατη παρουσίαση του Γαστρονομικού Φεστιβάλ από το οικείο Δήμο - Γιατί λένε "Η ανοχή εξαντλήθηκε"

Φεστιβάλ Γαστρονομίας: Πορτάρα ή … σχάρα ψησίματος;

Αρθρο - Αποψη από επιχειρηματία στο χώρο της Εστίασης που έχει σχέση με τη Νάξο και ασκεί κριτική στη πρόταση του Δήμου σχετικά με το επικείμενο Φεστιβάλ Γαστρονομίας

ΠΝΑΙ – 14ο Φεστιβάλ Μελιού: Διακρίσεις για προϊόντα Νάξου, Σερίφου και Σύρου

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Νάξος – ΜΕΑ: Παράταση κατάθεσης προσφορών την 4η Φεβρουαρίου 2024

Παρατάθηκε η ημερομηνία κατάθεσης προσφορών για τη νέα μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στη Νάξο

Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Το πρόγραμμα Γαστρονομικής Προβολής αποκαλύπτεται

Παρουσίαση (06/12) του Προγράμματος Γαστρονομικής Προβολής και Σεμινάριο για το Γαστρονομικό Τουρισμό από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ευαγ. Γατσωτή (Vault): “Ανεβαίνει” σύντομα η “playlist μιας faultless μητρότητας”

Το έργο της Ναξιώτισσας Ευαγγελίας Γατσωτή “Η playlist μιας faultless μητρότητας” ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου και Έλενας Τυρέα στο θέατρο Vault.

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Αποκαλυπτήρια για το Great Food of Naxos

Απόγευμα Τετάρτης (06/12) και έχουμε τα αποκαλυπτήρια του λογότυπου αλλά και της πρότασης για γαστρονομικό φεστιβάλ από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κθκλάδων - Η αντίδραση της Εστίασης

ΣτΕ – Μύκονος: “Ναι” σε τουριστική επένδυση, “όχι” σε μαρίνα

Υπέρ τουριστικής επένδυσης στη Μύκονο το ΣτΕ - Ενώ βάζει φρένο στα σχέδια για κατασκευή μαρίνας, απέρριψε άλλες δύο προσφυγές του δήμου για την ίδια μονάδα

Αεροδρόμιο Νάξου: Η έντονη βροχόπτωση “μετέφερε” την πρωινή πτήση της Sky Express

Εντονα τα καιρικά φαινόμενα στη Νάξο από τις πρώτες πρωινές ώρες... 36 χιλιοστά βροχόπτωσης στην Κόρωνο - "Μεταφέρθηκε" η πρωινή πτήση της Sky Express