Η Τήνος ετοιμάζεται και φέτος να υποδεχτεί αθλητές και συνοδούς σε ένα από τα πιο γευστικά και ζωντανά κομμάτια του Tinos Running Experience, το καθιερωμένο Pasta Party, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου 2025, αυτή τη φορά στο παραδοσιακό χωριό Δύο Χωριά.
Ύστερα από την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τηνίων Δυοχωριανών “Το Γλυστέρνι”, το χωριό θα φιλοξενήσει τη γιορτή των γεύσεων, της μουσικής και της αυθεντικής κυκλαδίτικης φιλοξενίας. Ο γνωστός σεφ και φίλος της Τήνου Αλέξανδρος Παπανδρέου επιστρέφει με τις κατσαρόλες του και τη δημιουργική του διάθεση για να εμπνεύσει πιάτα βασισμένα στα εκλεκτά τηνιακά προϊόντα.
Η πλατεία των Δύο Χωριών, με την πανοραμική της θέα, θα γεμίσει με χαμόγελα, αρώματα και ζωντανή παραδοσιακή μουσική, ενώ το βιολί θα δίνει το ρυθμό για χορό κάτω από τα αστέρια.
Ο Αλέξανδρος, οι κάτοικοι και τα μέλη του Συλλόγου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία – γιατί στη Τήνο, κάθε τραπέζι είναι γιορτή και κάθε χωριό μια ανοιχτή αγκαλιά.
Είτε είστε αθλητής, συνοδός, επισκέπτης ή απλά φίλος της καλής παρέας, μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια αυθεντική βραδιά γεμάτη γεύσεις, μελωδίες και νησιώτικη καρδιά στα Δύο Χωριά.
Η σχετική ενημέρωση μέσω του ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ