Τετάρτη, 4 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣύρος: "Κέρδισε" τη διοργάνωση αγώνα του "Run Greece"

Σύρος: “Κέρδισε” τη διοργάνωση αγώνα του “Run Greece”

|

Η σειρά αγώνων Run Greece συμπληρώθηκε με τη δυνατή προσθήκη της Σύρου που θα βρεθεί στο δρομικό προσκήνιο στις 29 Σεπτεμβρίου στον τελευταίο από τους έξι αγώνες της φετινής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Σύρου Αλέξης Αθανασίου με αφορμή τη διεξαγωγή του αγώνα στη Σύρο βρέθηκε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ και συναντήθηκε με την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σοφία Σακοράφα.

Η Σύρος είναι αγαπημένος προορισμός Ελλήνων και ξένων, ο ιδανικός προορισμός για μια διοργάνωση όπως το Run Greece, όπου σκοπός δεν είναι μονάχα η συμμετοχή σε μια αθλητική διοργάνωσή, αλλά η γνωριμία με έναν όμορφο τόπο.

“Ο θεσμός των Run Greece , ένας θεσμός άθλησης και συμμετοχής για όλους, υλοποιείται φέτος σε έξι πόλεις, σε έξι διαφορετικές περιφέρειες και οργανώνεται σε συνεργασία με τους θεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η επιτυχία του θεσμού είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλη την αθλητική κοινότητα και την ελληνική κοινωνία.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη διοργάνωση στο υπέροχο νησί της Σύρου, που θέλουμε να σηματοδοτεί και τη μεγάλη σημασία όλης της νησιωτικής Ελλάδας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμο Σύρου και τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Αθανασίου προσωπικά, για τη συνεργασία, και πιστεύουμε ότι η κοινή μας προσπάθεια θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους μας και ιδίως για την αθλητισμό και την τοπική κοινωνία”, είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σύρου, είπε: “Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι, που θα φιλοξενήσουμε το Run Greece, στη Σύρο. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΕΓΑΣ, την πρόεδρο του, Σοφία Σακοράφα και όλα τα στελέχη που συνέβαλαν ώστε η πόλη μας να μπει στο χάρτη του Run Greece. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στη Σύρο και λάβει μέρος στη διοργάνωση”.

Οι αγώνες Run Greece μπήκαν φέτος σε νέα εποχή με την προσθήκη τριών νέων πόλεων.

Η σειρά αγώνων άνοιξε την Κυριακή (7/4) στο Ηράκλειο, όπου η συμμετοχή ήταν για μία ακόμη χρονιά εντυπωσιακή, όπως και το ενδιαφέρον των πολιτών της πόλης.

Οι επόμενοι τρεις αγώνες θα γίνουν σε νέους σταθμούς, στο Ναύπλιο στις 21 Απρίλιου, στα Τρίκαλα στις 26 Μαϊου και στον Πειραιά στις 22 Ιουνίου και η σειρά θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο σε Αλεξανδρούπολη (22/9) και Σύρο (29/9).


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

Θηρασία: Σημαντική ανακάλυψη (σφραγίδες) που αλλάζει την ιστορία της γραφής στο Αιγαίο

Σφραγίδες 4.500 ετών φέρνουν στο φως ένα άγνωστο κεφάλαιο επικοινωνίας και εμπορίου ανάμεσα σε Κυκλαδικά νησιά – Με προέλευση από τη Νάξο το πήλινο αγγείο

Πειραιάς σε οριακό σημείο – SOS για τις υποδομές από τον Θεόδωρο Κόντε

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων προειδοποιεί: το λιμάνι δεν αντέχει άλλες αφίξεις χωρίς σχέδιο και υποδομές

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Ιεράπετρας: Αισθητός σε όλη την Κρήτη

Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι Λέκκας και Τσελέντης – Αναμένονται μετασεισμοί, συστάσεις για προσοχή στις παραλίες

Θα καούμε φέτος το καλοκαίρι; Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας απαντά

Οι εποχικές προγνώσεις δείχνουν θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα, αλλά χωρίς έντονα καύσωνα, σύμφωνα με τα κλιματικά μοντέλα

Σαντορίνη: Seatrack σε Καμάρι και Περίσσα. Πρόσβαση στη θάλασσα για όλους

Εγκαθίστανται νωρίτερα φέτος τα συστήματα αυτόνομης πρόσβασης για άτομα με αναπηρία στις παραλίες της Σαντορίνης

Δυναμική παρουσία της Π.Ν.Αι. στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς στη Καλαμάτα

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είχαν την ευκαιρία να γευτούν δημιουργίες των σεφ πάνω στις νησιώτικες συνταγές

Έναρξη ναυαγοσωστικής κάλυψης στις πολυσύχναστες παραλίες της Πάρου

Ο Δήμος Πάρου εξασφαλίζει έγκαιρα την προστασία λουομένων για τα έτη 2025 και 2026

«Παίρνει σύνταξη» και κρεμάει το γιλέκο του ο Όσκαρ της ΕΛ.ΑΣ

Μετά από οκτώ χρόνια δράσης, ο σκύλος περιπολίας που «διάβαζε» τα σήματα και εντόπιζε κινδύνους, αποχωρεί με τιμές και συγκίνηση

Σαντορίνη: Το Santorini Experience επιστρέφει 10-12 Οκτωβρίου 2025 για 8η χρονιά

9 βραβεία για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση του Αιγαίου

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Πάρος: «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν», η εστίαση σε απεργία στις 5 Ιουνίου

Σε συμβολικό λουκέτο προχωρούν οι παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού – Αντίδραση απέναντι σε τιμωρητικές πολιτικές και κρατική απουσία - Το σχόλιο του Γιάννη Παπαδόπουλου

Νάξος: Έτοιμος ο νέος δρόμος που ενώνει Αγιο Προκόπιο με Κάπαρες (Πλάκα – Αγία Αννα)

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος οδικός άξονας που συνδέει τον Άγιο Προκόπιο με τις Κάπαρες, μειώνοντας τον χρόνο διαδρομής και αυξάνοντας την οδική ασφάλεια – Ευχαριστίες από τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Αρσενίου

Κυκλάδες – Blue Star Ferries: Ξεκινούν τα θερινά δρομολόγια του “Blue Star 1”, πρωινό το “Blue Star Naxos”

Από την Κυριακή 1 Ιουνίου, το "Blue Star 1" αναλαμβάνει τη βραδινή αναχώρηση από Πειραιά, ενώ από Δευτέρα 2 Ιουνίου, το "Blue Star Naxos" ξεκινάει τα καθημερινά πρωινά του δρομολόγια προς Πάρο, Νάξο, Μικρές Κυκλάδες, Αμοργό και Αστυπάλαια.

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Νάξος – Σύλλογος Μηχανικών: “Όχι σε οριζόντιους περιορισμούς, Ναι, σε στοχευμένο πλαίσιο για τις θερινές οικοδομικές εργασίες”

Ο Σύλλογος εκφράζει έντονο προβληματισμό για την αιφνιδιαστική πρόθεση του Δήμου να επιβάλει οριζόντιους περιορισμούς, χωρίς επαρκή διαβούλευση – Προτείνει στοχευμένο και ρεαλιστικό πλαίσιο που προστατεύει τόσο τον τουρισμό όσο και τον κατασκευαστικό κλάδο.

Νάξος: Αναβολή στη συζήτηση για τις θερινές οικοδομικές εργασίες, παράταση διαβούλευσης έως 10 Ιουνίου

Δεν θα ισχύσει από φέτος η ρύθμιση για περιορισμούς στις κατασκευαστικές δραστηριότητες. Συνάντηση διαβούλευσης με οικοδόμους και νέα προθεσμία για προτάσεις.

«Αχ πανάθεμά σε Αθήνα»: Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος τραγουδά για τα νησιά και τη νοσταλγία (video)

Μια νέα νησιώτικη μελωδία-ύμνος από τον μετρ του Αιγαίου, με τη συμμετοχή της οικογένειας Κονιτοπούλου (video)

Νάξος – Αεροδρόμιο: Πραγματοποιήθηκε νυχτερινή αεροδιακομιδή με τα νέα φορητά φώτα

Ένα 24ωρο μετά την τοποθέτηση του προσωρινού φωτισμού, το νησί απέκτησε ξανά τη δυνατότητα νυχτερινής αερομεταφοράς ασθενών με ελικόπτερα AW-109

Νάξος: Δυναμική παρέμβαση εργαζομένων και αναβολή της συζήτησης για απαγόρευση οικοδομικών εργασιών το καλοκαίρι

Μετά από κινητοποίηση της Επιτροπής Εργαζομένων στις Κατασκευές, η Δημοτική Αρχή Νάξου υποχρεώθηκε να αποσύρει το θέμα από το Δημοτικό Συμβούλιο