Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Τένις: Για την υπέρβαση η Γραμματικοπούλου

Στοίχημα – Τένις: Για την υπέρβαση η Γραμματικοπούλου

|

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας την Ρωσίδα, Άννα Μπλίνκοβα (30/08, 23:30) – Η πρόταση από τον Νίκο Καπίρη και την foxbet.gr . 

Ντεμπούτο σε Γκραν Σλαμ θα κάνει απόψε το βράδυ (30/08) ή τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (31/08) η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο 148), καθώς θα αντιμετωπίσει μια παλιά της γνώριμη (0-2 νίκες), την Άνα Μπλίνκοβα (Νο 83) στο US Open.

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Τα κορυφαία προγνωστικα στοιχηματος σημερα

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα αυτό το καλοκαίρι για την 24χρονη, καθώς πριν ένα μήνα κατέκτησε ένα τουρνουά ITF στο Τελάβι της Γεωργίας και χάρη στους βαθμούς που αποκόμισε με τη νίκη στον τελικό μπήκε στα προκριματικά του US Open. Εκεί επικράτησε και στα τρία ματς σε τρία σετ αποκλείοντας τις Μπροντσέτι (Νο 172), Καλίνσκαγια (Νο 137) και Λιάνγκ (Νο 243).

Μόνο με τη συμμετοχή της στο κυρίως ταμπλό εξασφάλισε 75.000 δολάρια (μεικτά), ένα ποσό που θα τη διευκολύνει πάρα πολύ για τη συνέχεια της καριέρας της. Στο αγωνιστικό κομμάτι η Γραμματικοπούλου (Νο 148) θα αντιμετωπίσει μια τενίστρια που παρότι νεότερη (22) έχει περισσότερες παραστάσεις στα κορυφαία τουρνουά. Θα είναι το 15ο Γκραν Σλαμ για τη Μπλίνκοβα και το 5ο στη Νέα Υόρκη. Στις προηγούμενες τέσσερις συμμετοχές της εκεί, η Ρωσίδα δεν πέτυχε κάποια νίκη όμως πήρε σετ απέναντι στη Ναόμι Οσάκα και τη Βέρα Ζβονάρεβα δείχνοντας την ποιότητά της. Το πρώην Νο 3 του κόσμου σε επίπεδο Junior βρίσκεται στο Νο 83 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Ρωσίδα που έχει βελτιώσει αρκετά το σερβίς της, προτιμά τη σκληρή επιφάνεια και θέλει να τελειώνει τους πόντους σύντομα. Διαθέτει αρκετά καλό μπάκχαντ, δεν παρουσιάζει όμως ιδιαίτερη ποικιλία χτυπημάτων. Αναμφίβολα είναι φαβορί (1.44 – 2.75) και το ματς θα κριθεί από τη δική της απόδοση. Αν βρει ρυθμό στο σερβίς είναι ικανή να πιάσει μεγάλες ταχύτητες, αλλά σε μια κακή ημέρα μπορεί να… δωρίσει αρκετούς πόντους.

Η Γραμματικοπούλου διαθέτει ένα σχετικά ασφαλές σερβίς, όχι όμως απειλητικό. Σε περίπτωση που περιορίσει τα αβίαστα λάθη και δεν δώσει πολλά μπρέικ θα έχει πιθανότητες για κάτι καλό. Λογικά θα έχει άγχος, αγωνιζόμενη πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο αλλά μακάρι αυτό να μην την επηρεάσει ιδιαίτερα. Από εκεί και πέρα έχει μια ενόχληση στον ώμο εδώ και μία εβδομάδα, γεγονός που σίγουρα προστίθεται στα αρνητικά δεδομένα. Η Μπλίνκοβα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και το χάντικαπ είναι εφικτό να καλυφθεί.  

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Τένις στοFoxbet.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νερό–«χρυσάφι» στις Κυκλάδες: λειψυδρία, πισίνες και αφαλατώσεις εκτοξεύουν τους λογαριασμούς

Μήλος στα 4,5€/m³, Κουφονήσι έως 9,67€/m³: γιατί οι λογαριασμοί «φεύγουν», τι ζητούν κάτοικοι και επαγγελματίες, και ποιες λύσεις συζητούνται.

Εθνικό Απολυτήριο: Αλλαγές-τομή στο Λύκειο και στις εισαγωγές στα ΑΕΙ από το 2026

Ανεξάρτητη αρχή εξετάσεων, τράπεζα θεμάτων, ψηφιακός φάκελος μαθητή και βάση του 10 συνθέτουν το νέο πλαίσιο για το εθνικό απολυτήριο.

Ξηρασία και πλημμύρες: Το διπλό «στοίχημα» της Ίου και των Κυκλάδων απέναντι στην κλιματική κρίση

Μελέτη του WWF Ελλάς για την Ίο αποκαλύπτει τις σοβαρές πιέσεις που ασκούν η ξηρασία και τα πλημμυρικά φαινόμενα, προτείνοντας λύσεις βασισμένες στη φύση.

Ferryhopper – Καλοκαίρι 2025: Η Νάξος στην κορυφαία τριάδα των ελληνικών προορισμών (πίνακες)

Με εντυπωσιακή άνοδο στην επιβατική κίνηση, η Νάξος κατέκτησε την τρίτη θέση στις προτιμήσεις ταξιδιωτών για το φετινό καλοκαίρι, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως «αστέρι» των Κυκλάδων.

Φουρνά Ευρυτανίας: Από τον κίνδυνο ερήμωσης, στον πρώτο γάμο!

Ο πρώτος γάμος μετά από δέκα χρόνια, οι νέες οικογένειες και τα σχολεία που ξαναγεμίζουν παιδιά φέρνουν πίσω την ελπίδα στο ορεινό χωριό

Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Συνεδρίαση (16/09) με επίκεντρο το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων

Στην ημερήσια διάταξη σημαντικά θέματα όπως η κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων, προμήθειες για σχολεία και υπηρεσίες, αλλά και αναμορφώσεις προϋπολογισμού.

Δημήτρης Μπορούσας: «Το απόλυτο αντρικό wellness είναι μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή»

Ο χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος μιλά για τις νέες προκλήσεις της ανδρικής υγείας, τη σημασία της πρόληψης και τον ρόλο της σεξουαλικής ζωής στην ισορροπία σώματος και ψυχής.

Αλυκό Νάξου: Σε αναμονή έναρξης για τη κατεδάφιση του ξενοδοχείου-«φαντάσματος»

Μετά από μισό αιώνα εγκατάλειψης, το αυθαίρετο συγκρότημα των 8.800 τ.μ. κηρυγμένο κατεδαφιστέο από το 2022, μπαίνει σε τροχιά κατεδάφισης – Προβλέπεται αναδάσωση και αποκατάσταση του τοπίου.

Σύρος: Αναχώρησε για τη Γάζα το πλοίο της ελληνικής αποστολής «Οξυγόνο» (video)

Με χειροκροτήματα και συγκίνηση αποχαιρέτησε η Σύρος το βράδυ της Κυριακής (14/09) το σκάφος του Global Sumud Flotilla που κατευθύνεται στη Γάζα για να σπάσει τον αποκλεισμό.

Πανναξιακός ΑΟΚ: Νέα προσθήκη ο 27χρονος γκαρντ Τζανής Ταφίλη

Η ομάδα της Νάξου ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της με τον έμπειρο γκαρντ, που έχει αγωνιστεί σε Πεύκη, Πικέρμι, Κηφισιά και Ολυμπιακό.

«Έφυγε» ο Γιώργος Κωβαίος – Ο χορευταράς παππούς της Σχοινούσας που έγινε σύμβολο ζωής και παράδοσης

Μέχρι τα 92 του χρόνια χόρευε με πάθος στη Γιορτή Φάβας, δίπλα στην εγγονή του Ποθητή – Ένας άνθρωπος που ένωσε γενιές μέσα από τη μουσική και την αγάπη για τον τόπο του.

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Στη Δράμα κάνει πρεμιέρα σήμερα το ντοκιμαντέρ «Σμύριδα, μάρμαρο και αμπέλι» με επίκεντρο τη Νάξο (video)

Η μικρού μήκους ταινία του Ορέστη Ρούσκα καταγράφει ιστορίες ανθρώπων που αντιστέκονται στον υπερτουρισμό και δείχνουν τον δρόμο για έναν βιώσιμο τουρισμό στο νησί.

Κακαβιά: Συνελήφθη 37χρονη με ένταλμα από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου

Η γυναίκα, υπήκοος Βουλγαρίας, εντοπίστηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων

Κωμιακή: «Έφυγε» η «Κούλα του Σταματοβασίλη» που σημάδεψε με την παρουσία της το χωριό

Συγκινητικό αντίο στην Κυριακή Πρεβενιού, από τον Γιώργο Κρητικό μέσα από τα social media

Minoan Lines: Δύο νέα πλοία στη γραμμή Ηράκλειο–Μήλος–Πειραιάς μέχρι το 2028

«Στολίδια για το Ηράκλειο» τα χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος Λουκάς Σιγάλας – Στόχος η αύξηση της επιβατικής κίνησης και η πράσινη μετάβαση στη ναυτιλία

Νάξος: “Στάση” Σινούκ για παραλαβή ασθενούς από άλλο νησί, πριν αναχωρήσει για Αττική

Το είδαμε κι αυτό... Ελικόπτερο Σινούκ έμεινε στη Νάξο για αρκετά λεπτά περιμένοντας το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ ώστε να παραλάβει άλλο ασθενή και να τον μεταφέρει στην Αττική

Γυμνάσιο Σκαδού: 22 μαθητές φέτος δίνουν ζωή στο σχολείο της Ορεινής Νάξου

Από το παλιό δημοτικό του Σκαδού στο σύγχρονο Γυμνάσιο: Ένα σχολείο που κρατά ζωντανή την εκπαίδευση στα ορεινά χωριά της Νάξου