Πέμπτη, 17 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Serie A: Η υπεροψία του Μουρίνιο και η εικόνα στο...

Στοίχημα – Serie A: Η υπεροψία του Μουρίνιο και η εικόνα στο γήπεδο για τη Ρόμα

|

“Δεν μας τα λες καλά μάγκα Μουρίνιο” … Η πρόταση απόψε της Foxbet.gr με βάση την αναμέτρηση Ρόμα – Ουντινέζε και τον “άσο” ως το μεγάλο φαβορί 

Σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου και θα επισκεφτώ το ιταλικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση Ρόμα – Ουντινέζε (ώρα έναρξης 21:45). Θα σταθώ περισσότερο στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, το Βερόνα – Ρόμα για να σχολιάσω ένα θεματάκι.

Ενημέρωση για τη νεα φορολογια στοιχημα!

 Μέχρι την 4η αγωνιστική είχαμε μία Βερόνα με 3/3 ήττες, της οποίας η άμυνα ήταν «σουρωτήρι» για ιταλικό σπαγγέτι. Στον αντίποδα είχαμε μία Ρόμα με 3/3 νίκες με αρκετά συμπαθητικές εμφανίσεις. Διάβαζες, λοιπόν, το συγκεκριμένο αγωνιστικό ρεπορτάζ της αναμέτρησης και δεν έβρισκες κάτι το συνταρακτικό. Έριχνες και μία ματιά στην προϊστορία και παρατηρούσες πως από το 1997 και μετά, η Βερόνα εντός είχε μόλις μία νίκη επί της Ρόμα.

Θα ήθελα λοιπόν κάποιος από αυτούς τους ειδικούς «αποδοσάδες» που κυκλοφορούν στην πιάτσα, να μου εξηγήσει πώς έβγαινε αυτό το 2.15 στο «διπλό» της Ρόμα, το οποίο μάλιστα σε μερικούς φάνηκε και μικρό ως απόδοση. Τι πρόγραμμα έχετε ρε παίδες και τα βρίσκετε, για πείτε και σε μας τους ανίδεους μπας και ξυπνήσουμε λίγο. Την ικανότητα τους αυτή ομολογώ δεν την έχω, άσχετα βέβαια αν εδώ στο Foxbet σας βάζω συνέχεια «earlybet» των οποίων οι αποδόσεις στο σημείο που δίνω σχεδόν πάντα γκρεμίζονται. Θεώρησα την απόδοση «τυρί ροκφόρ» και απέφυγα στο στοίχημα μου να διαλέξω σημείο (πήρα κόρνερ υπέρ της Ρόμα, που ήρθε εύκολα). Μύριζε πολύ «μούχλα» πως το λένε αλλιώς. Τουλάχιστον έσωσα και ένα – δυο φίλους από τη… λούμπα.

Γενικά τους Ιταλούς τους φοβάμαι ή για να το πω αλλιώς, δεν τους έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη. Έχω στοιχεία εκ των έσω για αυτό. Όταν λοιπόν χάνεις από τη Βερόνα κύριε Μουρίνιο και το θεωρείς παντελώς ανούσιο γεγονός, δεν μας τα λες καλά. Πότε έγινε ξαφνικά τόσο υπεράνω ο Μουρίνιο για πείτε μου; Η γκέλα, λοιπόν, έγινε και νομίζω πως δεύτερη στο… καπάκι δεν θα γίνει εκτός και αν θέλουν να μαζέψουν πάλι όλο το… χαρτί. Την υποψία μου αυτή την ενισχύει η Ουντινέζε, η οποία και αυτή μετά από τρεις σουλουπωμένες εμφανίσεις, ισοπεδώθηκε από τη Νάπολι με «ντόρτι» για πλάκα. Δεν ισχυρίζομαι πως η παρουσία του Μουρίνιο έκανε τη Ρόμα υπερ-ομάδα (βλέπω τους αγώνες της), αλλά εκτιμώ πως έχει τουλάχιστον τις δυνατότητες να κερδίσει την Ουντινέζε στα… ίσα.

Προγνωστικό: 1 (-0.75 A.H.)

Διάβασε περισσότερα Προγνωστικά Σέρια Α στο Foxbet.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Η Μήλος στο «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Ορυκτός πλούτος, σύρματα και ιστορίες του Αιγαίου (video)

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής ταξιδεύουν σήμερα στον ΣΚΑΪ στις 14:45 σε έναν από τους πιο ιδιαίτερους προορισμούς των Κυκλάδων

Λιμενικό έργο ουσίας για την Ηρακλειά, ανακοίνωση του Έπαρχου Ι. Μαργαρίτη

Ο νέος προβλήτας πρυμνοδέτησης απαντά σε χρόνια ανάγκη και ενισχύει τη νησιωτική σύνδεση, ασφάλεια και λειτουργικότητα του λιμανιού

“Χωρίς Πυξίδα”: Επιστρέφει στην ΕΡΤ2 η ταξιδιωτική εκπομπή με Φραγκίσκο και Πλάκα

Γιάννης Φραγκίσκος και Πηνελόπη Πλάκα ξεκινούν νέα τηλεοπτική περιπλάνηση με 12 επεισόδια σε ελληνικούς προορισμούς – Σύντομα η πρεμιέρα στην ΕΡΤ2 και στο ERTFLIX.

Keftikas: Σεφαραδίτικοι κεφτέδες με μαϊντανό και σάλτσα ξηρών καρπών

Από τις εβραϊκές κουζίνες της Μεσογείου στο σημερινό τραπέζι – Οι μοσχαρίσιοι κεφτέδες με πλούσια σάλτσα από αμύγδαλα και φουντούκια γίνονται ο πρωταγωνιστής του καλοκαιρινού σας μενού

Ψηφιακή Πανοραμική Δοντιών: Επαναστατικό Εργαλείο Διάγνωσης για Όλο το Στόμα

Ανώδυνη, γρήγορη και υψηλής ακρίβειας εξέταση που αναβαθμίζει την οδοντιατρική φροντίδα – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εξέταση που αλλάζει τα δεδομένα.

Έργο πνοής για την Ηρακλειά: Εντάχθηκε στο ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου η βελτίωση του λιμανιού

Με προϋπολογισμό 740.000 ευρώ, ξεκινά το 2025 το κρίσιμο έργο αναβάθμισης του μοναδικού λιμένα της Ηρακλειάς – Χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2021–2027

Κώστας Μακεδόνας στη Νάξο: «Οτι κρατάει στο χρόνο, θέλει κόπο και συνέπεια» (video)

Λίγο πριν τη συναυλία του -- χθες Τετάρτη 16 Ιουλίου - στο 1ο Γυμνάσιο Νάξου, ο αγαπημένος ερμηνευτής μιλά στο NaxosPress για την αγάπη του για τη Νάξο, την πορεία του στο τραγούδι και τις συμβουλές προς τους νέους καλλιτέχνες.

Στις Κυκλάδες ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Στέφανος Γκίκας, πρώτη επίσκεψη στην Αντίπαρο

Επίσκεψη σε Πάρο, Αντίπαρο, Νάξο και Σύρο από 17 έως 19 Ιουλίου – Στο επίκεντρο τα λιμάνια, οι υποδομές ύδρευσης και η νησιωτικότητα

Το Ethereum επιστρέφει πάνω από τα 3.200 δολάρια, το OurCryptoMiner γίνεται μια νέα επενδυτική τάση

Το Ethereum επιστρέφει πάνω από τα 3.200 δολάρια, το κλίμα στην αγορά είναι υψηλό και το OurCryptoMiner γίνεται μια νέα επενδυτική τάση

Σύμη: Ειδικό τέλος 3 ευρώ για ημερήσιους επισκέπτες ζητά ο Δήμος, αντίδοτο στην υπερτουριστικοποίηση

Πρόταση για θεσμική κατοχύρωση εισιτηρίου 3€ για κάθε ημερήσιο επισκέπτη – Στόχος η ενίσχυση υποδομών και η προστασία του νησιού από τις επιπτώσεις του μαζικού τουρισμού.

Απίστευτο: Πήδηξε από τον καταπέλτη του “Champion Jet 3” στην Πάρο

ναστάτωση στο λιμάνι της Παροικιάς όταν 24χρονος ημεδαπός πήδηξε από τον καταπέλτη πλοίου κατά τον απόπλου – Παρενέβη το Λιμενικό, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός

Νάξος: Πέντε «κρυμμένες» παραλίες για ήσυχες (!!!) αποδράσεις

Από τον εξωτικό Πάνορμο μέχρι τη μυστική Χαβάη, ανακαλύψτε πέντε μοναδικές ακτές της Νάξου που προσφέρουν αυθεντική νησιωτική εμπειρία, μακριά από την πολυκοσμία.

Νάξος – Σύλλογος Αποφοίτων Γυμνασίου: Αντίο στον Στέλιο Ζαφειρόπουλο, ένα δάσκαλο με ψυχή και φως

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Γυμνασίου Νάξου αποχαιρετά με συγκίνηση τον αγαπημένο εκπαιδευτικό και επιστήμονα, που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μαθητική και τοπική κοινότητα.

Νάξος: Σύλληψη 70χρονου κυβερνήτη για παράνομο απόπλου σκάφους στον Πάνερμο

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, επιβατηγό τουριστικό σκάφος απέπλευσε χωρίς άδεια από το Λιμεναρχείο

Νάξος – Κεραμωτή: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Σοφία Φυρογένη

Η Κεραμωτή Νάξου αποχαιρετά μια αγαπημένη μορφή της τοπικής κοινωνίας – Αντί στεφάνου, δωρεά στον Ιερό Ναό από τον Σύλλογο Κεραμωτής

Νάξος: Πωλείται πέτρινο ακίνητο 37τ.μ. με αυλή στο Καστράκι, πολύ κοντά στη θάλασσα

Αναζητάτε επένδυση δίπλα στη θάλασσα; Ένα γοητευτικό πέτρινο ακίνητο με δυνατότητα αναβάθμισης και επέκτασης διατίθεται προς πώληση στο Καστράκι, κοντά σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Νάξου

Νάξος: Ψήφισμα του Προοδευτικού Ομίλου Γλινάδου για τον θάνατο του Γεωργίου Δημητροκάλλη

Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. για να τιμηθεί η μνήμη του πρώην Προέδρου και ενεργού μέλους του Συλλόγου, Γεωργίου Δημητροκάλλη (Μίχαλου)

Σε τροχιά εκσυγχρονισμού τα κρατικά αεροδρόμια, βελτιώσεις και στη Νάξο από την ΥΠΑ

Ολιστική στρατηγική για τη συντήρηση και αναβάθμιση των κρατικών αεροδρομίων υιοθετεί η ΥΠΑ – Στο επίκεντρο η καθαριότητα, οι χώροι υγιεινής και η εμπειρία των επιβατών, με άμεσες παρεμβάσεις και στη Νάξο

Νάξος – Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου: Ομόφωνη αντίθεση στη μεταφορά των Κούρων (video)

Συζήτηση για τη γνωμοδότηση του ΚΑΣ με θέμα τη συντήρηση και προστασία των αρχαϊκών Κούρων – Σαφές μήνυμα από τον Δήμο, τους φορείς και την τοπική κοινωνία υπέρ της παραμονής τους στον φυσικό τους χώρο.

Νάξος – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Καταγγελία για το Final 4 Παγκορασίδων Κ16, “Αδικημένες οι αθλήτριές μας”

Ο σύλλογος της Νάξου ζητά εξηγήσεις από την Τοπική Επιτροπή για την απουσία οργάνωσης, την παραγνώριση των κανονισμών και την άρνηση απονομής μεταλλίων στην ομάδα