Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Roland-Garros: Μπορεί ο Τσιτσιπάς τον τελικό;

Στοίχημα – Roland-Garros: Μπορεί ο Τσιτσιπάς τον τελικό;

|

Παγίδα στην πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά, αλλά μπορεί να ονειρεύεται! – Η πρόταση του Foxbet.gr για τη μάχη στη Γαλλία 

Σήμερα ξεκινά το Ρολάν Γκαρός και αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στα μακροχρόνια στοιχήματα.

Ο Νίκος Καπίρης αναλύει και προτείνει 

Στις γυναίκες τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, με την ΊγκαΣφιόντεκ να είναι το απόλυτο φαβορί για το τρόπαιο, αλλά φυσικά το 1.90 δεν είναι μια απόδοση που αξίζει να πονταριστεί.

Στους άνδρες η πρόοδος του Κάρλος Αλκαράθ είναι δεδομένη και τον φέρνει σε θέση φαβορί για τον τίτλο (3.20). Ο Νόβακ Τζόκοβιτς το τελευταίο διάστημα βρήκε αγωνιστικό ρυθμό και θα είναι λάθος μόνο και μόνο η… σκέψη να υποτιμηθεί (3.25), ενώ ο ΡάφαΝαδάλ γι’ ακόμη ένα τουρνουά θα παίξει με πόνους στο πόδι, αλλά κάπως έτσι κατέκτησε το Αυστραλιανό όπεν, οπότε για πολλούς το 4.75 είναι μια καλή ευκαιρία.

Οι πιο λεπτομερείς αναλυσεις αγωνων

Ως τέταρτο φαβορί θα ξεκινήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο 5.50. Ο Έλληνας στάθηκε τυχερός στην κλήρωση, γιατί είδε τα υπόλοιπα τρία φαβορί να… συνωστίζονται στην άλλη πλευρά του ταμπλό. Έτσι είναι πιθανό να δούμε προημιτελικό Τζόκοβιτς – Ναδάλ με τον νικητή να αντιμετωπίζει όποιον περάσει από το Αλκαράθ – Ζβέρεφ! Το ιδιαίτερο για τον Τσιτσιπά είναι ότι έχει δύσκολο πρώτο αντίπαλο. Πρόκειται για τον Λορέντσο Μουζέτι, που πέρυσι είχε οδηγήσει σε 5 σετ τον Τζόκοβιτς στο Παρίσι.

Αν όλα πάνε καλά για τον Έλληνα στην πρεμιέρα, η συνέχεια θα είναι πιο βατή και μπορεί βάσει της ποιότητας που έχει ειδικά στο χώμα να στοχεύει σε ακόμη έναν ημιτελικό ή τελικό.

Προσωπικά πιστεύω πως το γεγονός πως όλα τα «φώτα» έχουν στραφεί στον Αλκαράθ είναι θετικό για τους υπόλοιπους. Απομακρύνεται έτσι η πίεση από τα παραδοσιακά φαβορί και πηγαίνει στον 19χρονο, που είναι βέβαια εκπληκτικός παίκτης αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα κυριαρχεί σε κάθε τουρνουά. Αν ο Τσιτσιπάς αποφύγει την «παγίδα» του Μουζέτι θα έχει αξία να πάρει ποντάρισμα για τον τίτλο, ενώ ακόμη μια επιλογή που αξίζει είναι να έχει καλύτερη θέση στο τέλος (H2H) σε σχέση με τον Ναδάλ.

Ο Ισπανός θα χρειαστεί να αποκλείσει Τζόκοβιτς, Αλκαράθ πριν φτάσει στον Στέφανο, ενώ πρέπει να υπολογίσουμε ότι οι πρώτοι 5 μήνες της σεζόν τον καταπόνησαν ιδιαίτερα.

➥Τσιτσιπάς – Ναδάλ: H2H – Τσιτσιπάς, στο 1.80.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΕΕΕΠ


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων: 10 χρόνια «ελληνικού ήχου» και συναυλία στην Κέρο

Από τις 20 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2025, το φεστιβάλ γιορτάζει τη δεκαετία του με επτά συναυλίες και αποκορύφωμα τη μυσταγωγική βραδιά στην Κέρο.

Εκδήλωση Κλασικής Μουσικής στην Παναγία Εκατονταπυλιανή για τα 100 χρόνια του Συλλόγου Παρίων – Αντιπαρίων

Με τη συμμετοχή του Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου και του κουαρτέτου εγχόρδων «Αέναο», τιμήθηκε η ιστορία και η προσφορά του Συλλόγου «Η Εκατονταπυλιανή»

ΕΕΕΕΚ Νάξου: Καταγγελίες για ακατάλληλες εγκαταστάσεις, απαντήσεις on camera από τον Φώτη Μαυρομμάτη (video)

Στο προσκήνιο οι συνθήκες φοίτησης μαθητών με αναπηρία στη Νάξο – Τι καταγγέλλει η αντιπολίτευση, τι απαντά ο αντιδήμαρχος Παιδείας. (video)

Νάξος: Πρόσκληση στους κατόχους voucher για εγγραφή στους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Ανακοίνωση – Πρόσκληση για εγγραφές με voucher στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και τις Δομές ΚΔΑΠ

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νάξος – Χαλκί: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για κλοπή της Ελληνικής σημαίας από το Μνημείο Ηρώων

Σοβαρό περιστατικό προσβολής συμβόλων – Στα χέρια της Αστυνομίας οι δράστες - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Αμοργός – Γιορτή Ξεροτήγανου: Απόψε (02/09) ένα γλυκό έθιμο που έγινε θεσμός

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου η Αιγιάλη γεμίζει με άρωμα μελιού, κανέλας και μουσικής (αφίσα)

Αρχαία Αρκεσίνη στην Αμοργό: Από την Πρωτοκυκλαδική περίοδο έως το Ενετικό Καστέλι

Από τις πρώτες ιδιότυπες πόλεις των Κυκλάδων μέχρι το μεσαιωνικό κάστρο, μια μοναδική ιστορική διαδρομή πάνω σε λείψανα αιώνων.

Τήνος: Ομόφωνο ψήφισμα για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παναγιώτη Κροντηρά, το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου ζητά από την κυβέρνηση την πλήρη αξιοποίηση της ευρωπαϊκής οδηγίας 2022/542 για τη στήριξη της νησιωτικότητας.

Ιταλία – Ισπανία: Μεγάλο ντέρμπι στη Λεμεσό, προβάδισμα για τη «Ρόχα»

Η μάχη της 4ης αγωνιστικής στο Eurobasket 2025 αναμένεται συναρπαστική – Η Ισπανία δείχνει να βρίσκει ρυθμό και ποντάρει στη «βαριά φανέλα» της.

Νάξος: Η «Αξιώτισσα» απαντά για το επεισόδιο με τους Βρετανούς τουρίστες – «Έσκισαν το αυτοκόλλητο, δεχόμαστε απειλές»

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Γιάννης Βάσιλας δίνει τη δική του εκδοχή: οι τουρίστες αποχώρησαν αφού πρώτα προκάλεσαν, ενώ μετά το δημοσίευμα της Daily Mail η επιχείρηση καταγγέλλει μπαράζ συκοφαντιών και απειλών.

Εκτακτο: Τροχαίο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο της Νάξου

Αυτοκίνητο κατέληξε σε τάφρο στον δρόμο Χώρας – Αεροδρομίου. Σώα η οδηγός, νέα ερωτήματα για το οδικό δίκτυο της Νάξου.

Νάξος: Συλλήψεις για παράνομη θήρα – Θανάτωσαν 5 άγρια ζώα εκτός κυνηγετικής περιόδου

Δύο άτομα, 26 και 59 ετών, συνελήφθησαν για θήρευση χωρίς άδεια και κατοχή παράνομου εξοπλισμού.

Νάξος: «Μαμά με καρότσι σε πόλη αφιλόξενη», η κραυγή αγωνίας μιας νέας μητέρας

Το σχόλιο του Στράτου Φουτάκογλου και η ανοιχτή επιστολή μαθήτριας του που φωτίζει την αδιαφορία για πεζούς, μητέρες και ΑμεΑ

Νάξος – Δαμαριώνας: “Γιώργος Μπίλης: Ο καλλιτέχνης που τραγούδησε τη ζωή” (video)

Μια βραδιά μνήμης και αγάπης στον Δαμαριώνα για τον άνθρωπο της παρέας και της μουσικής. (video)

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ντροπή για το επεισόδιο στη Νάξο – Οι Εβραίοι πολίτες είναι ασφαλείς στην Ελλάδα»

Σαφή θέση υπέρ των βρετανών τουριστών πήρε ο υπουργός Υγείας, καταδικάζοντας το περιστατικό αντισημιτισμού και μιλώντας για επιλεκτικές «ευαισθησίες» στην ελληνική κοινωνία.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

ΑΑΔΕ: Πρόστιμα και 48ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις νησιών (Πάρος) για φοροδιαφυγή

Εντατικοί έλεγχοι σε Ρόδο, Πάρο, Χανιά, Ύδρα, Κέρκυρα και Πειραιά αποκάλυψαν περισσότερες από 400 παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων.

Νάξος: Τραυματισμός καβοδέτη στο λιμάνι, εξήλθε αυθημερόν από το Κέντρο Υγείας

εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης κατά την πρόσδεση πλοίου στο λιμάνι της Νάξου, με 30χρονο καβοδέτη να τραυματίζεται ελαφρά.

Ρωγμές στο ελληνικό τουριστικό θαύμα: Η Σαντορίνη χάνει έδαφος, η κλιματική κρίση πιέζει

Μετά τα 21,7 δισ. ευρώ που απέφερε ο τουρισμός το 2024, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με υπερφόρτωση υποδομών, λειψυδρία, στεγαστικό χάος και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.