Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα: Πρόεδρος… «μπουμπούκι»

Στοίχημα: Πρόεδρος… «μπουμπούκι»

|

Απίστευτη ιστορία από την Βραζιλία… Πρόεδρος “μπουμπούκι” όπως αποκαλύπτει ο Γιώργος Ραπτάκης κατάφερε να ξεπεράσει και τον … εαυτό του στήνοντας παιχνίδι όπου πόνταραν περισσότερα από 1.6 εκατ. ευρώ σε 200 πρακτορεία στοιχημάτων και ο αγώνας (ποιος αγώνας) δεν έγινε ποτέ… 

Θα θυμάστε τις προάλλες που σαν έγραψα για την περίπτωση αγώνων που δεν έγινα ποτέ αλλά τα μπούκια έδιναν αυτούς τους αγώνες για στοίχημα στους ανυποψίαστους πελάτες τους.  Σήμερα θα σας αναφέρω μία άλλη πρόσφατη περίπτωση.

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την betshop ελλαδα

Εμφανίστηκε τέτοια περίπτωση αγώνα στη Βραζιλία την περίοδο της υγειονομικής κρίσης στη χώρα όπου είχε απαγορευτεί κάθε αθλητική δραστηριότητα. Στις 25 Μαρτίου υποτίθεται έγινε ο αγώνας ανάμεσα στην Αντράους Μπρασίλ, ομάδας που κατοικοεδρεύει στο Κάμπο Λάργκο και την Γκρέμιο Ρεκρεατίβο από το Σερράνο, με νικήτρια την δεύτερη με 2-1. Τον αγώνα προσέφεραν για στοιχηματισμο πάνω από 200 πρακτορεία στοιχημάτων με τον τζίρο στο ματς να ξεπερνά το 1,6 εκ. ευρώ. Τέτοια ήταν η πρεμούρα του κόσμου για στοίχημα που τζόγαραν αλύπητα…. αλλά στο πουθενά.

Για να ντυθεί το παραμύθι πανέμορφα και να γίνει πιο πειστικό, εμφανίστηκαν στις εφημερίδες κάποιοι τύποι οι οποίοι υποτίθεται εκτελούσαν αρμοδιότητα σκάουτερ για να δουν και παίκτες. Όμως ένας αρκετά πιο πονηρός που ζει στην Ουρουγουάη και δουλειά του είναι να ψάχνει πληροφορίες για στημένα στη Λατινική Αμερική (μα υπάρχουν τέτοια ματς;) και να ειδοποιεί τους μπουκ μέσω ενός συνδέσμου, άρχισε να σκαλίζει το ματς. Ποιο ματς όμως; Η κατάσταση είναι απόλυτα συγκεχυμένη. Άλλοι ανέφεραν πως το ματς έγινε αλλά ήταν φιλικού χαρακτήρα. Άλλοι είπαν (από πλευράς Γκρέμιο) πως εμείς ποτέ δε στείλαμε ομάδα. Άλλοι πως όσοι αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Γκρέμιο δεν ήταν παίκτες της. Οι περισσότεροι πάντως είπαν πως τέτοιο ματς έγινε μόνο στα όνειρα κάποιων.

Ίσως να μην άνοιγε μύτη και να μην έπαιρνε μυρουδιά ουδείς για το περιστατικό αλλά όπου μπλέκεται η ομάδα Αντράους υπάρχει πρόβλημα. Αιτία το αφεντικό και πρόεδρος της, κάποιος «κύριος» Ναντίμ Αντράους, επιχειρηματίας,  ο οποίος είναι «μπουμπούκι». Πριν από δύο χρόνια έστηνε κάργα αγώνες της ομάδας του ποντάροντας εναντίον της. Πέρυσι έστησε ξανά ματς με την ομάδα κάτω των 19 ετών, τον μαγκώσανε από τις κινήσεις των λογαριασμών, ρίξανε κατηγορία την ομάδα του και την αντίπαλό της (Πορτουγκέζα Λοντρινένσε) αλλά τα φράγκα που κέρδισε δεν βρέθηκαν.  Ο τύπος έχει τρομερό παρελθόν με όσα διαβάζω. Διαιτητής πριν χρόνια που δεν ήταν στο κόλπο, του χάλασε ένα ματς που είχε στήσει, τον έδειρε και έφαγε δύο χρόνια φυλακή (εξαγόρασε τη ποινή), ενώ πέρυσι τον Απρίλιο προσπάθησε να στήσει έναν τερματοφύλακα για να φάει δύο γκολ, σε άσχετο με την ομάδα του αγώνα.

Αυτά και προσοχή στους περίεργους αγώνες με ομάδες που δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους.

Θα κάνω και ένα μπετάκι τιμής ένεκεν αφού πρώτα πω «σεβασμός στα παρακμιακά πρωταθλήματα και ομάδες. Αυτές μας κράτησαν όρθιους». Το μπετάκι είναι στη Συρία που επαναρχίζει το πρωτάθλημα χωρίς θεατές. Οι παίκτες της Φατούα μπορεί να πληρώθηκαν δυο μηνιάτικα αλλά δε νομίζω ότι πρόλαβαν να μάθουν και μπαλίτσα. Οι παίκτες όμως της Αλ Ουάτχμπαχ που έκαναν προπονήσεις και έδωσαν φιλικά την περίοδο του αποκλεισμού, ξέρουν παραπάνω μπαλίτσα.

Έχουν το κίνητρο να προλάβουν τη πρωτοπόρο Τισχρίν που είναι στο +6. Όπλο της Ουάτχμπαχ (πριν τη διακοπή) βασικά η άμυνα (23-8 σε 16 αγώνες), το ακριβώς αντίθετο της Φατούα (10-23).

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανηγύρι του Σταυρού στη Δονούσα: Παράδοση, γλέντι και πίστη 13–14 Σεπτεμβρίου

Η Δονούσα ντύνεται γιορτινά για την Υψωση του Τιμίου Σταυρού με παραδοσιακά έθιμα, φαγητό, χορό και περιφορά εικόνας στο λιμάνι.

Γιάννης Σιώτος: «Η προσπάθεια του Δημάρχου Τήνου να παραπλανήσει τη Δικαιοσύνη κατέρρευσε»

Με αιχμηρή ανακοίνωση, ο πρώην Δήμαρχος Τήνου απαντά στον Παναγιώτη Κροντηρά μετά την αρχειοθέτηση της μήνυσης για τα «διαγραμμένα αρχεία».

Φ. Φόρτωμας: “Είναι λάθος που δεν έχουν συμπεριληφθεί μικρά νησιά των Κυκλάδων στη μείωση του ΦΠΑ” (video)

Στη συνέντευξή του στην εκπομπή Cyclades On Air, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε σε ζητήματα φορολογίας, υγείας, παιδείας, πολιτισμού και υποδομών.

Αντίο στον Γιώργο Κωβαίο: Ο 92χρονος Σχοινουσιώτης που χόρεψε μέχρι το τέλος

Η Σχοινούσα αποχαιρετά έναν άνθρωπο-σύμβολο χαράς και λεβεντιάς, που κάθε χρόνο έδινε το δικό του ρυθμό στη Γιορτή Φάβας.

Hike n’ Capture – Τετραήμερο retreat φωτογραφίας και πεζοπορίας στην Αμοργό

Από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου, η Αμοργός φιλοξενεί ένα μοναδικό σεμινάριο που συνδυάζει τη φωτογραφία με την πεζοπορία, σε συνεργασία με τη σχολή φωτογραφίας Luz Visual Studies.

«Έφυγε» ο Γιώργος Κωβαίος – Ο χορευταράς παππούς της Σχοινούσας που έγινε σύμβολο ζωής και παράδοσης

Μέχρι τα 92 του χρόνια χόρευε με πάθος στη Γιορτή Φάβας, δίπλα στην εγγονή του Ποθητή – Ένας άνθρωπος που ένωσε γενιές μέσα από τη μουσική και την αγάπη για τον τόπο του.

Αστροβραδιά στη Νάξο: Μια μοναδική εμπειρία παρατήρησης του ουρανού

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, σε συνεργασία με την Ελληνική Ερασιτεχνική Αστρονομική Ένωση, διοργανώνει απόψε μια μαγευτική βραδιά στο ΔΑΚ Νάξου με τηλεσκόπια και ξενάγηση στον νυχτερινό ουρανό.

«Εργοτάξιο η Κόρωνος» – Βελτιώσεις στον επαρχιακό δρόμο με στόχο την ασφάλεια

Το Επαρχείο Νάξου προχωρά σε παρεμβάσεις με νέα στηθαία και τοιχία, ενώ οι κάτοικοι θυμούνται τις δυσκολίες του παρελθόντος και ζητούν περισσότερα έργα.

Ενοικιάζεται μονοκατοικία στο Φιλώτι Νάξου

Ενοικιάζεται μονοκατοικία 70 m2 στο Φιλώτι της Νάξου

Εργαστήριο Καινοτομίας στη Νάξο: Από τη φαντασία στην πραγματικότητα με 3D εκτύπωση

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικοδήμου, μαθητές και γονείς συναντιούνται σε μια ξεχωριστή εμπειρία δημιουργίας και γνώσης, με 3D σχεδίαση και τη θεωρία των Πολλαπλών Νοημοσυνών.

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

«Έφυγε» ο Γιώργος Κωβαίος – Ο χορευταράς παππούς της Σχοινούσας που έγινε σύμβολο ζωής και παράδοσης

Μέχρι τα 92 του χρόνια χόρευε με πάθος στη Γιορτή Φάβας, δίπλα στην εγγονή του Ποθητή – Ένας άνθρωπος που ένωσε γενιές μέσα από τη μουσική και την αγάπη για τον τόπο του.

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Κακαβιά: Συνελήφθη 37χρονη με ένταλμα από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου

Η γυναίκα, υπήκοος Βουλγαρίας, εντοπίστηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων

Στη Δράμα κάνει πρεμιέρα σήμερα το ντοκιμαντέρ «Σμύριδα, μάρμαρο και αμπέλι» με επίκεντρο τη Νάξο (video)

Η μικρού μήκους ταινία του Ορέστη Ρούσκα καταγράφει ιστορίες ανθρώπων που αντιστέκονται στον υπερτουρισμό και δείχνουν τον δρόμο για έναν βιώσιμο τουρισμό στο νησί.

Κωμιακή: «Έφυγε» η «Κούλα του Σταματοβασίλη» που σημάδεψε με την παρουσία της το χωριό

Συγκινητικό αντίο στην Κυριακή Πρεβενιού, από τον Γιώργο Κρητικό μέσα από τα social media