Κυριακή, 4 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Premier League: Το χρέος της Άρσεναλ και το ρίσκο με...

Στοίχημα – Premier League: Το χρέος της Άρσεναλ και το ρίσκο με Γουέστ Μπρομ

|

Πάμε Αγγλία.. Συνεχόμενες αγωνιστικές και ο Λάμπρος Γκαραγκάνης ποντάρει στη φανέλα της Αρσεναλ και την …τρέλα της Γουέστ Μπρομ

Με τον Σαμ Άλαρνταϊς στον πάγκο της, η Γουέστ Μπρομ παρουσίασε σε 2 παιχνίδια ισάριθμα διαφορετικά πρόσωπα.

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Διάβασε την πλήρη αξιολόγηση για την betshop ελλαδα

Γουέστ Μπρομ – Λιντς: Με τον Σαμ Άλαρνταϊς στον πάγκο της, η Γουέστ Μπρομ παρουσίασε σε 2 παιχνίδια ισάριθμα διαφορετικά πρόσωπα. Αφού έχασε με κάτω τα χέρια από την Άστον Βίλα (0-3), πήγε και πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Πρωταθλήτριας Λίβερπουλ. Ο τεχνικός της Άλμπιον συνέχισε την αξιοπρόσεκτη προσωπική του παράδοση στο «Άνφιλντ», αλλά ακόμα και με τέτοια αποτελέσματα η παραμονή δεν θα έρθει αν δεν προκύψουν νίκες στα ματς που πρέπει. Για παράδειγμα, η Γουέστ Μπρομ φέτος έχει φέρει 3-3 εντός με την Τσέλσι, πήρε ισοπαλίες 1-1 στο Μάντσεστερ με τη Σίτι και στο Λίβερπουλ από τους Πρωταθλητές, αλλά δέχτηκε βαριά ήττα 5-1 από τη μέτρια Κρίσταλ Πάλας και έχασε με κάτω τα χέρια (με 2 γκολ σε 4 λεπτά) από τη Φούλαμ (2-0) των ίδιων στόχων στο Λονδίνο. Ματς όπως με τη Λιντς αποτελούν τη συνταγή παραμονής για τη Γουέστ Μπρομ. Αν συνεχίζει να μην τα παίρνει, δεν έχει σωτηρία. Θα πονταριστεί ξανά, με την αγωνιστική της βελτίωση να αναμένεται ακόμα πιο έντονα.

Μπράιτον – Άρσεναλ: Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό που κατάφερε η Άρσεναλ, στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι. Βρήκε την ομάδα του Λάμπαρντ σε κακό φεγγάρι, όμως αυτή ήταν σε χειρότερο με τα σενάρια να εκκολάπτονται ήδη για αλλαγή προπονητή! Κέρδισε χρόνο ο Αρτέτα, πολύ εντυπωσιακός ο τρόπος νίκης με 3-1. Με γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα και με τους νεαρούς των «κανονιέρηδων» να διαπρέπουν. Για να μπορέσει να κεφαλαιοποιήσει τους 3 βαθμούς στο ντέρμπι, η Άρσεναλ πρέπει να περάσει από το Μπράιτον. Κόντρα σε προβληματικό αντίπαλο, που ακόμα και στην καλή του κατάσταση (όπως στο 2-2 εκτός με τη Γουέστ Χαμ) δεν μπορεί να νικήσει. Υπό άλλες συνθήκες, η Άρσεναλ θα ήταν αδιαφιλονίκητο φαβορί συνοδευόμενο από χαμηλή απόδοση. Τώρα, απλώς, είναι ένα οριακό φαβορί αγωνιστικά που καλοπληρώνει. Ίσως από τα σημεία της αγωνιστικής το «διπλό», αρκεί να μην θυμηθούν οι φιλοξενούμενοι τον κακό τους εαυτό που τους έχει φέρει σε δυσχερή βαθμολογική θέση στο Πρωτάθλημα.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τη Α’ Αγγλίας στο Foxbet.

 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – 2ο Γυμνάσιο: Οι μαθητές της Γ1 μυήθηκαν στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής

Μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Νάξου έζησαν μια βιωματική εμπειρία μάθησης στο εστιατόριο “Δουκάτο”, μαθαίνοντας με τη βοήθεια δύο σεφ πώς η καρυδόπιτα γίνεται μάθημα συνεργασίας, δημιουργίας και χαράς

Αμερική – 100 μέρες Τραμπ: Η Νέα Υόρκη καθρέπτης των αλλαγών (μέρος 2ο)

Μία Ελληνίδα στην Νέα Υόρκη μας μεταφέρει τις σκέψεις της με αφορμή τις 100 πρώτες ημέρες παρουσίας του Τραμπ στο τιμόνι της Αμερικανικής ηγεσίας ( μέρος 2ο)

Π. Κουντούρης: “Οσοι ζουν στα νησιά καταλαβαίνουν την αγωνία των πλοιάρχων να δέσει το πλοίο” (video)

Κάθε προσέγγιση στα λιμάνια των Κυκλάδων είναι μια μάχη με τον καιρό και την ευθύνη – πίσω από κάθε επιτυχημένο δρομολόγιο, κρύβεται ανθρώπινη αγωνία και επαγγελματισμός - Ο Παναγιώτης Κουντούρης από τη Σίκινο μεταφέρει την αγωνία (video)

Σαντορίνη: Ξεκινά και φέτος τις δραστηριότητές του ο Ναυτικός Όμιλος

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως και τις 14:00.

Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων – «Ο μικρός Ερμής»: Ένα μοναδικό εκπαιδευτικό φεστιβάλ για γονείς και παιδιά

Η Ερμούπολη της Σύρου, γνωστή για την ιστορία της και την φιλοξενία της, θα φιλοξενήσει αυτό το μοναδικό φεστιβάλ της παιδιατρικής

Οι “Κυκλαδίτισσες” θα εγκαινιάσουν το ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας (video)

Η έκθεση «Κυκλαδίτισσες: Άγνωστες ιστορίες γυναικών των Κυκλάδων», περιγράφει την ιστορία, μέσα από τα μάτια των γυναικών των Κυκλάδων, από την αρχαιότητα μέχρι και τον 19ο αιώνα.

Νάξος: Μία εικόνα που προκαλεί δέος, πραγματικότητα ή όχι;

Ένα βιομηχανικής κλίμακας έργο απειλεί το φυσικό, πολιτιστικό και κοινωνικό κεφάλαιο της Νάξου και των Κυκλάδων, με επιπτώσεις που ξεπερνούν την ενεργειακή "ανάπτυξη" - Δύο ομιλίες σήμερα και αύριο. Που; Πότε;

Premier League: Κίνητρο και θέληση από τη Τσέλσι που ποντάρει και στην έδρα

Τσέλσι - Λίβερπουλ: Ακραία θέληση για τα «άστρα» στο 2.10! - Γιατί είναι φαβορί η Τσέλσι απέναντι στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ

Β. Φλεριανός: Ξεκινά το έργο που περίμενε μια ολόκληρη γενιά

Με χρηματοδότηση 2,28 εκατομμυρίων ευρώ, η Νάξος αποκτά επιτέλους το ενιαίο Αθλητικό Κέντρο που αξίζει στους αθλητές, τους συλλόγους και τη νεολαία της - Η τοποθέτηση του Βασίλη Φλεριανού

Πρόταση Ημέρας: Αρνί ρολό με σέσκουλα και μανιτάρια

Ο "γαστρονόμος" προτείνει ένα πιάτο όπου "ένα ένδοξο ρολό αρνιού με πλούσια, αρωματική σάλτσα, που την τρως με το κουτάλι"

Νάξος – Κινητοποίηση στη ΔΟΥ: Διαμαρτυρία επαγγελματιών για το ψηφιακό πελατολόγιο (video)

Επιχειρηματίες και επαγγελματίες από τη Νάξο διαμαρτύρονται για ένα μέτρο που χαρακτηρίζουν άδικο και ανεφάρμοστο – «Επιβαρύνει αδικαιολόγητα τις μικρές επιχειρήσεις», δηλώνει ο Κ. Φαρκώνας.

Κίνηση για τη Προστασία των Νησίδων – Νάξος: “Όχι στη θυσία της Δονούσας”, έρχονται ενημερωτικές συναντήσεις

Δύο εκδηλώσεις στη Νάξο για την απειλή που συνιστούν τα πλωτά αιολικά στη Δονούσα και οι νέες ανεμογεννήτριες στο Αιγαίο - Πότε και Που ;

Blue Star Naxos: Ο Cpt Πολυχρόνης Ραπτάκης μιλά για τη ζωή στη θάλασσα και τις δυσκολίες της ακτοπλοΐας (video)

Ο cpt Πολυχρόνης Ραπτάκης άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα της ΕΡΤ3, περιγράφοντας τη μοναξιά του ναυτικού και τα προβλήματα των λιμενικών υποδομών. (video)

Κουφονήσι: Μπαίνει νέο πλοίο; από 3 Ιουνίου το πρωινό δρομολόγιο του Blue Star Naxos

Ενημέρωση από τον ΣΤΕΚ για τις φετινές συνδέσεις, τις ανησυχίες των επαγγελματιών και τις επερχόμενες ανακοινώσεις της Hellenic Seaways – Blue Star Ferries σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Κουφονησίου

Blue Star Ferries: Τροποποίηση δρομολογίων σε πλοία προς Βόρειο Αιγαίο και Δωδεκάνησα

Με την ένταξη των ανέμων να αγγίζει και τα 9 μποφόρ έχουμε τροποποίηση δρομολογίων από τον Πειραιά προς Δωδεκάνησα και Βόρειο Αιγαίο

Μ. Καπίρης: Ως “Κλοπή” χαρακτηρίζει το ΠΔ που απαγορεύει την οικοδόμηση σε μικρούς οικισμούς

Σφοδρή αντίδραση από τον περιφερειακό Σύμβουλο Μιχάλη Καπίρη για το ΠΔ που "παγώνει" την οικοδόμηση σε οικόπεδα ακόμα και εντός νόμιμων οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων

Τάβλι – 11ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα: Ο Παναγιώτης “Βράχος” Σορώκος νέος πρωταθλητής!

Το κονκλάβιο στο Βατικανό μπορεί να περιμένει – στη Νάξο έχουμε νέο βασιλιά του τάβλι και το όνομά του γράφτηκε με ζάρια και μαεστρία!

Νάξος: Ο Προφήτης Ηλίας “ζητά βοήθεια” – Ένα μνημείο κινδυνεύει να σωπάσει

Ο ιστορικός ναός στην Παλιά Χώρα στέκει πληγωμένος από τον χρόνο και τη σιωπή, καθώς οι προσπάθειες αποκατάστασής του παραμένουν στάσιμες για πάνω από μία δεκαετία.

Golden Star Ferries: Ανεκτέλεστο και το απογευματινό δρομολόγιο του “Ανδρος Κουίν”

Στο λιμάνι της Ραφήνας θα παραμείνει σήμερα το "Ανδρος Κουίν" όπως ανακοίνωσε η Golden Star Ferries λόγω καιρικών συνθηκών

Διήμερο Πολιτισμού στη Νάξο με τα “Αξοπατήματα” και το 5ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Η μουσική, ο χορός και τα έθιμα ενώνουν Κοζάνη και Νάξο σε ένα γιορτινό διήμερο πολιτιστικών ανταμωμάτων