Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Premier League: Φαβορί η Σίτι για το repeat ...

Στοίχημα – Premier League: Φαβορί η Σίτι για το repeat …

|

Μπορεί η Τσέλσι ή η Γιουνάτεντ να ρίξουν από το θρόνο τη Σίτι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου; Οι πρώτες απαντήσεις στο κείμενο του Νίκου Μποζιονέλου 

Εδώ και χρόνια, το πρωτάθλημα που αναμένουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι του πλανήτη είναι χωρίς αμφιβολία το αγγλικό. Το επίπεδο των ομάδων της Premier League είναι εξαιρετικό με τα ματς κάθε αγωνιστικής να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της αθλητικής υφηλίου. Παρότι βρισκόμαστε σε αρκετά κρίσιμη καμπή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα αφορά μόνο το Euro, ξεκίνησε και επίσημα η περίοδος που το αγγλικό πρωτάθλημα επιστρέφει στις ζωές μας από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε ο ορισμός του προγράμματος της ερχόμενης σεζόν.

Στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, η Μάντσεστερ Σίτι έφθασε με περισσή άνεση στην κατάκτηση του τροπαίου, καθώς μετά τον Δεκέμβριο δεν απειλήθηκε πραγματικά από κανέναν. Διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ, έναν προπονητή που κάθε του κίνηση αποτελεί καινοτομία και δεν υπάρχει αντίρρηση ότι δικαίως θεωρείται φαβορί.

Πίσω της βρίσκεται η Τσέλσι με τους «μπλε» να είναι ακόμα «μεθυσμένοι» από την κατάκτηση του δεύτερου Champions League της ιστορίας της. Ο Τούχελ θα έχει την ευκαιρία να διαχειριστεί το ρόστερ από το ξεκίνημα των υποχρεώσεων και να βάλει τις δικές του «πινελιές» ενώ έχει ήδη τονίσει πως μεγάλος του στόχος είναι η κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Τρίτο φαβορί, σύμφωνα με τις στοιχηματικές, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ κέρδισε την παραμονή του στον πάγκο εξαιτίας της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα αλλά και της πορείας μέχρι τον τελικό του Europa League. Πολλά θα εξαρτηθούν πάντως από το ρόστερ της επόμενης σεζόν, καθώς αν αποχωρήσει ο Μπρούνο Φερνάντες ή ο Πογκμπά τα δεδομένα θα αλλάξουν.

Στην τέταρτη θέση των αποδόσεων βρίσκουμε τη Λίβερπουλ. Η ομάδα των 19 πρωταθλημάτων και των έξι ευρωπαϊκών τροπαίων κατάφερε να σώσει τη χρονιά στο τέλος με την είσοδό της στην προνομιούχο τετράδα, αλλά είναι σίγουρο ότι με τις μεταγραφές που θα πραγματοποιήσει και την επιστροφή στην ενεργό δράση του κορυφαίου αμυντικού του πλανήτη μπορεί να βρεθεί εκ νέου στην κορυφή μετά τη μαγική σεζόν του 2020.

Οι υπόλοιπες ομάδες απέχουν αρκετά από τις πρώτες τέσσερις υποψήφιες, καθώς Λέστερ, Τότεναμ και Αρσεναλ δεν φαίνονται ικανές να πραγματοποιήσουν την υπέρβαση από τη στιγμή που υστερούν σαφέστατα ποιοτικά του big 4.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πάρος: Το καλύτερο νησί στον κόσμο για το 2025, διεθνής θρίαμβος για τις Κυκλάδες

Το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure ανέδειξε την Πάρο στην 1η θέση παγκοσμίως – Σημαντικές διακρίσεις και για άλλους ελληνικούς προορισμούς

Στοπ σε κρίσιμα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης, σε αβεβαιότητα η νησιωτική ανάπτυξη

Μεγάλες περικοπές στο σχέδιο "Ελλάδα 2.0" αφήνουν εκτός δεκάδες υποδομές σε υγεία, ενέργεια και παιδική μέριμνα – Πλήγμα για νησιά και τοπικές κοινωνίες

“Εξοικονομώ” με νέα μορφή από το 2026: Με συμμάχους τους παρόχους ρεύματος

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επεξεργάζεται ριζικές αλλαγές στα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης – Πάνω από 300.000 ωφελούμενα νοικοκυριά, ESCO μοντέλο και Κάρτα Δικαιούχου φέρνουν νέα εποχή στο «Εξοικονομώ».

Ανδρος – «Όταν ξεκίνησα, η θάλασσα ήταν ακόμα ζωντανή»: Ο ψαράς Δημήτρης Ζάννες αφηγείται τη ζωή του

Ο Ανδριώτης ψαράς Δημήτρης Ζάννες μιλά για την αγάπη του για τη θάλασσα, την κρίση στην αλιεία και τον ρόλο του αλιευτικού τουρισμού σε ένα επάγγελμα που σβήνει σιωπηλά.

ΑΠΑΣ Νάξου στον 1ο Όμιλο της “National League 1”, ποιοι είναι οι αντίπαλοί (πίνακας)

Ανακοινώθηκαν οι όμιλοι της National League 1 για τη σεζόν 2025-2026 – Δυνατές ομάδες και υψηλό επίπεδο στον γεωγραφικό όμιλο της Νάξου

ΚΟΚ – Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους: 3.959 παραβάσεις σε μία εβδομάδα

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. και αυστηροποίηση των ποινών με τον νέο ΚΟΚ – Στο Νότιο Αιγαίο 374 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους

Γιώργος Πρίντεζης στην Ηρακλειά: Ο θρύλος του μπάσκετ δείπνησε στο εμβληματικό “Αράκλεια”

Μετά το AegeanBall Festival, ο Πρίντεζης χαλάρωσε στις Μικρές Κυκλάδες, απολαμβάνοντας τις γεύσεις του Γιάννη Γαβαλά σε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια του Αιγαίου.

Σέριφος: 87χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία Συκαμιά

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της – Προανάκριση από το Λιμεναρχείο

Γενική Συνέλευση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Νάξου την Κυριακή 13 Ιουλίου

Στο επίκεντρο της ετήσιας συνέλευσης οι διοικητικοί και οικονομικοί απολογισμοί, ο προϋπολογισμός 2025 και η πρόταση για έκτακτη εισφορά υπέρ φιλοθηραματικών δράσεων

Σαντορίνη – 9 Ιουλίου 1956: Ο φονικός σεισμός και το τσουνάμι που σημάδεψαν το Αιγαίο

69 χρόνια από τον σεισμό μεγέθους έως 7,8 Ρίχτερ στην Αμοργό – 54 νεκροί, 100 τραυματίες και κύματα άνω των 20 μέτρων στη Σαντορίνη - Η ανάρτηση της κας Νομικού

Τζεφ Μπέζος: After wedding party στη Νάξο με την Λόρεν Σάντσεζ, η «έξυπνη» αγάπη του για το νησί

Μετά τον χλιδάτο γάμο των 48 εκατομμυρίων στη Βενετία, ο ιδρυτής της Amazon και η εκρηκτική σύζυγός του επιλέγουν τη Νάξο για το after wedding ταξίδι τους, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη σχέση του δισεκατομμυριούχου με το νησί και τα φιλόδοξα σχέδιά του για το «smart island» των Κυκλάδων.

Νάξος – Κωμιακή: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ιωάννου Καρούσης, θλίψη για τον αγαπημένο “Τζήμα”

Αποχαιρετισμός σε έναν ήσυχο και αγαπητό συγχωριανό που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του – Το χωριό τον τιμά με συγκίνηση

Aperto – Cucina Italiana: Η αυθεντική ιταλική εμπειρία ήρθε στη Νάξο με την υπογραφή του κορυφαίου pizzaiolo Νίκου Σωτηρόπουλου

Ένα νέο γαστρονομικό σημείο στην καρδιά της Νάξου που ενώνει την ιταλική φινέτσα με τη δημιουργικότητα του Έλληνα pizzaiolo που διακρίθηκε δύο φορές ως ο καλύτερος της χώρας και στους 50 κορυφαίους της Ευρώπης.

Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική Φροντίδα στη Νάξο από τη Φραντζέσκα Λαγογιάννη

Με επιστημονική γνώση, σεβασμό και ολιστική προσέγγιση, η Φραντζέσκα Λαγογιάννη προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες νοσηλείας στο σπίτι, σε όλη τη Νάξο.

Νάξος: Αλλαγές στην κυκλοφορία σε Χώρα, Αγία Άννα, Άγιο Προκόπη και Πλάκα, “εμφάνιση” του e-naxios

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την τουριστική περίοδο – Δωρεάν στάθμευση και έλεγχος τροφοδοσίας στα παραλιακά μέτωπα

Εκρηκτική αύξηση επιβατών στο λιμάνι Νάξου τον Ιούνιο (πίνακας)

Οι αριθμοί αυξάνονται, οι υποδομές όμως όχι. Η Νάξος «ασφυκτιά» και χρειάζεται λύση τώρα.

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Μενδώνη για Κούρους Μελάνων: “Θα γίνει πιλοτική μεταφορά του ενός κούρου”

Οι κάτοικοι της Νάξου αντιστέκονται στην απομάκρυνση των αρχαίων αγαλμάτων από το Φλεριό, ενώ το Υπουργείο Πολιτισμού υπερασπίζεται μια μεταφορά που δημιουργεί ερωτήματα και αντιδράσεις.

Γ. Καρνέζης: “Οι σκέψεις μου για το μέλλον των Κούρων στη Χώρα της Νάξου”

Και η απάντηση στη δημοσίευση στη Naxos Press της πολιτικού του κόμματος Κίνημα Δημοκρατίας, κ. Κατερίνας Γιαννακά

Σίκινος – Β. Μαράκης: “Το λιμάνι που περιμέναμε – Ξεκινά η επέκταση τον Σεπτέμβριο” (video)

Ο Δήμαρχος Σικίνου Βασίλης Μαράκης μιλά για την πολυαναμενόμενη επέκταση του λιμανιού και τις εξελίξεις σε βασικά ζητήματα του νησιού