Τρίτη, 8 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Premier League: 7.815 ημέρες φαγούρας είναι πολλές για την Εβερτον...

Στοίχημα – Premier League: 7.815 ημέρες φαγούρας είναι πολλές για την Εβερτον…

|

Λίβερπουλ – Εβερτον. Η… πελάτισσα των 21 ετών και ο Νίκος Μποζιονέλος αναλύει τις ιδιαιτερότητες αυτού του ζευγαριού…

Η αλήθεια είναι ότι δεν συναντάς τέτοια πελατειακή σχέση συχνά ανάμεσα σε δύο ομάδες, ειδικά όταν πρόκειται για ντέρμπι. Και, δη, ντέρμπι όχι μόνο στην ίδια πόλη μα τα γήπεδά τους απέχουν… ένα πάρκο απόσταση. Κυριολεκτικά.

Λίβερπουλ εναντίον Εβερτον λοιπόν, στο «Ανφιλντ» απόψε, στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και στο ματς που κυριαρχεί σήμερα στο πάμε στοίχημα προγνωστικά.

Στα της παράδοσης, οι «reds» είναι αήττητοι την τελευταία 11ετία, ανεξαρτήτως έδρας, στο πρωτάθλημα: 8-12-0, σε όλες τις διοργανώσεις είναι 11-12-0 (!), ήτοι από το 2-0 του Οκτωβρίου 2010 με τέρματα των Τιμ Κέιχιλ και Μικέλ Αρτέτα για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες ενάντια σε αυτή του Ρόι Χόντγκσον. Ο οποίος Χόντγκσον είχε, πλην Κάραχερ, Σκρτελ Τόρες, Τζέραρντ, Ρέινα, και τους Ενγκόνγκ, Σωτήρη Κυργιάκο, Ραούλ Μεϊρέλες.

Στο, δε, «Ανφιλντ», το τελευταίο διπλό είναι… ακόμη πιο πίσω: 26 Σεπτεμβρίου 1999, Λίβερπουλ – Εβερτον 0-1 με γκολ του Κέβιν Κάμπελ από το 4ο λεπτό, με τεχνικό τον αείμνηστο Ζεράρ Ουγιέ, αποβολή των Φέστερφελντ και Τζέφερς εκατέρωθεν στο 74’ και ενδεκάδα από Οουεν, Φάουλερ, Σμίτσερ, Μπέργκεν ως Χέγκεμ, Στόντον και Χάμαν. Οι «εβερτόνιανς» του Ουόλτερ Σμιθ αγωνίζονταν με τους άλλοτε «κόκκινους» Μπάρμπι, Αμπέλ Σαβιέ, αλλά και τους Μπολ, Χάτσινσον, Κόλινς και άλλους. Εκτοτε, 11-9-0 στο πρωτάθλημα και 14-10-0 μαζί με τις άλλες διοργανώσεις. Ητοι πέρασαν… 7.815 ημέρες, πλην της σημερινής!

Με βάση τούτα, το 7.80 (!) στο διπλό παραείναι τραβηγμένο…

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ο.ΝΑ.Σ.: Όχι στη μεταφορά των Κούρων, ζητάμε διάλογο, όχι απομάκρυνση από τον φυσικό τους χώρο

Η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων αντιδρά στην απόφαση μεταφοράς των Κούρων Φλεριού και Φαραγγιού, τονίζοντας τη σημασία της παραμονής τους στον τόπο που γεννήθηκαν και ανήκουν.

Κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελάνων: “Όχι στη μεταφορά των Κούρων, όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο”

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο Νάξου την Παρασκευή 11 Ιουλίου – Ολόκληρη η Νάξος ενωμένη για την προστασία της πολιτιστικής της ταυτότητας

Πωλούνται δύο οικοδομήσιμα οικόπεδα στη Μουτσούνα Νάξου – 300 μέτρα από τη θάλασσα

Σπάνια ευκαιρία επένδυσης στα ανατολικά της Νάξου: δύο οικόπεδα 4,2 στρεμμάτων έκαστο, εντός οικισμού και σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα

Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου: Βαρύτατες κατηγορίες για τρεις παιδοκτονίες και απόπειρα δολοφονίας ενήλικης

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Αμαλιάδας – Η 25χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συρροή με δόλο και απόπειρα πνιγμού ενήλικης φίλης της

Σεισμός 5 Ρίχτερ ανατολικά της Κρήτης – Αισθητός στο Λασίθι

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 20:46 το βράδυ της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Ζάκρου – Χωρίς αναφορές για ζημιές

“Αιώνιοι” Φοιτητές: Τελευταία ευκαιρία για χιλιάδες παλιούς φοιτητές, έρχεται νέα ρύθμιση

Νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης δίνει τη δυνατότητα σε ενεργούς φοιτητές που δεν ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους να πάρουν το πτυχίο τους έως και σε 3 εξάμηνα – Εκκαθάριση καταλόγων με ανενεργούς φοιτητές

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος… Άνθρωπος-Ορχήστρα στο Santorini Summer Camp!

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία για τα παιδιά, με τον πολυτάλαντο δάσκαλο της Χορωδίας και Φιλαρμονικής του Δήμου Θήρας, γεμάτη μελωδία, ρυθμό και χαμόγελα!

Τραγουδώντας την Αγάπη: Μια μαγική μουσική βραδιά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου με την Τατιάνα Ζωγράφου

Ο Δήμος Τήνου, το 1ο Δημοτικό και ο Σύλλογος Γονέων συνδιοργάνωσαν μια αξέχαστη εκδήλωση με τραγούδι, συμμετοχή και συγκίνηση, γεμίζοντας το νησί με μουσική και χαμόγελα.

Η Προέδρος του Δ.Σ. Νάξου, Μ. Μάρκου μιλά για τη νέα σύμβαση στέγασης του Πρωτοδικείου (video)

Αναλύει τις λεπτομέρειες της νέας μίσθωσης, τις προκλήσεις της δικαστικής στέγασης και τις προοπτικές για νέο δικαστικό μέγαρο

Ίος SOS: Αντιδράσεις για τη μεγάλη τουριστική επένδυση σε προστατευόμενη ακτή

Περιβαλλοντικές οργανώσεις, κινήσεις πολιτών και το Δίκτυο για Βιώσιμες Κυκλάδες προειδοποιούν για τον οριστικό κίνδυνο αλλοίωσης της ταυτότητας του νησιού, καλώντας σε ανατροπή του σημερινού αναπτυξιακού μοντέλου

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Τζεφ Μπέζος: After wedding party στη Νάξο με την Λόρεν Σάντσεζ, η «έξυπνη» αγάπη του για το νησί

Μετά τον χλιδάτο γάμο των 48 εκατομμυρίων στη Βενετία, ο ιδρυτής της Amazon και η εκρηκτική σύζυγός του επιλέγουν τη Νάξο για το after wedding ταξίδι τους, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη σχέση του δισεκατομμυριούχου με το νησί και τα φιλόδοξα σχέδιά του για το «smart island» των Κυκλάδων.

Νάξος – Κωμιακή: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ιωάννου Καρούσης, θλίψη για τον αγαπημένο “Τζήμα”

Αποχαιρετισμός σε έναν ήσυχο και αγαπητό συγχωριανό που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του – Το χωριό τον τιμά με συγκίνηση

«Εκεί που η θάλασσα είναι ζωή» – Φόρος τιμής στους ναυτικούς της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (video)

Με αφορμή τη Ναυτική Εβδομάδα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμά με συγκίνηση τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και αγαπούν τη θάλασσα (video)

Νάξος: Αλλαγές στην κυκλοφορία σε Χώρα, Αγία Άννα, Άγιο Προκόπη και Πλάκα, “εμφάνιση” του e-naxios

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την τουριστική περίοδο – Δωρεάν στάθμευση και έλεγχος τροφοδοσίας στα παραλιακά μέτωπα

Νάξος: Ο 11χρονος Παναγιώτης ξεναγεί τουρίστες στα σοκάκια του Φασολά (video)

Ένα παιδί μεγαλώνει μέσα στον πολιτισμό και μεταφέρει με αγάπη και γνώσεις την ιστορία του Φιλοτίου και της γειτονιάς του, σε ξένους επισκέπτες.

Μενδώνη για Κούρους Μελάνων: “Θα γίνει πιλοτική μεταφορά του ενός κούρου”

Οι κάτοικοι της Νάξου αντιστέκονται στην απομάκρυνση των αρχαίων αγαλμάτων από το Φλεριό, ενώ το Υπουργείο Πολιτισμού υπερασπίζεται μια μεταφορά που δημιουργεί ερωτήματα και αντιδράσεις.

Νέοι κανόνες για τις κολυμβητικές δεξαμενές σε τουριστικά καταλύματα – Τι αλλάζει από εδώ και πέρα

Με κοινή υπουργική απόφαση καθορίζεται η διαδικασία γνωστοποίησης λειτουργίας για πισίνες εντός τουριστικών μονάδων και υποδομών. Παραβόλο 300€, διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις και περιθώριο 90 ημερών για συμμόρφωση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

Νάξος: Πρωταγωνίστρια για δεύτερη μέρα στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» (video)

Από την Απείρανθο στη σμύριδα και από το κίτρο στη νέα γενιά – Ανθρώπινες ιστορίες, μνήμες και έμπνευση σε ένα ξεχωριστό οδοιπορικό της Νάξου. (video)

Σίκινος – Β. Μαράκης: “Το λιμάνι που περιμέναμε – Ξεκινά η επέκταση τον Σεπτέμβριο” (video)

Ο Δήμαρχος Σικίνου Βασίλης Μαράκης μιλά για την πολυαναμενόμενη επέκταση του λιμανιού και τις εξελίξεις σε βασικά ζητήματα του νησιού