Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Ολυμπιακοί Αγώνες (Μπάσκετ): Ποντάρουμε σε μετάλλιο για την Αργεντινή

Στοίχημα – Ολυμπιακοί Αγώνες (Μπάσκετ): Ποντάρουμε σε μετάλλιο για την Αργεντινή

|

Ξεκινούν σήμερα με κάθε επισημότητα οι Ολυμπιακοί Αγώνες και ο Στέφανος Μαρολαχάκης μας αναλύει το τουρνουά του μπάσκετ ποντάροντας σε ενδεχόμενο μετάλλιο για την Αργεντινή 

Επιστροφή στην στήλη μετά από καιρό, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου αρχίζει το τουρνουά του μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μια διοργάνωση που φυσικά θα παρακολουθήσουμε στενά για τις στοιχηματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Διάβασε εδώ ποιες είναι οι καλυτερες στοιχηματικες!

Σήμερα θα αναλύσω μία μακροχρόνια επιλογή που στα μάτια μου έχει αξία και αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Πριν αρχίζετε να διαβάζετε, ρίξτε μια ματιά στο αφιέρωμα του foxbet για το τουρνουά μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο οποίο θα βρείτε ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για τους 12 μονομάχους.

Βλέποντας το ρόστερ της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, θεωρώ ότι διαθέτει πολλές και ποιοτικές λύσεις. Πέρα από τον θρύλο Λουίς Σκόλα, που έχει πατήσει τα 41 άλλα παίζει σαν έφηβος με την εθνική του ομάδα, υπάρχουν οι Καμπάτσο, Βιλτνόζα, Λαπροβίτολα και Μπολμάρο στα γκαρντ, οι Ντεκ και Μπρουσίνο στα φόργουορντ και ο Ντελία στη ρακέτα. Προφανώς και υπάρχει ένα ποσοτικό και ποιοτικό έλλειμα στο ζωγραφιστό, ωστόσο θεωρώ ότι ο Σέρχιο Ερνάντες έχει στα χέρια του τα υλικά που χρειάζεται για να παρουσιάσει μια πολύ καλή ομάδα. Ο όμιλος της είναι δύσκολος (Ισπανία, Σλοβενία, Ιαπωνία), αλλά από την στιγμή που περνάνε και οι δύο καλύτεροι τρίτοι, πιστεύω ότι θα βρει την λύση για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά κι εκεί θα περιμένει έναν βατό αντίπαλο για να τον ρίξει στο… καναβάτσο, όπως συνηθίζει στις μεγάλες διοργανώσεις.

Βάσει των παραπάνω, θεωρώ ότι το 7.00 που συναντάμε στο ενδεχόμενο να πάρει η Αργεντινή ένα μετάλλιο οποιουδήποτε χρώματος, έχει αξία και έτσι θα είναι η μοναδική μακροχρόνια επιλογή μου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Διάβασε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Έφυγε από τη ζωή ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Απόστολος Βεσυρόπουλος

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο για τον ξαφνικό θάνατο του βουλευτή Ημαθίας

Ανησυχία στην Τζια: Έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας με δεκάδες περιστατικά καθημερινά

Περισσότερα από 80 περιστατικά την ημέρα στο Περιφερειακό Ιατρείο – Έχουν ενημερωθεί ΥΠΕ και ΕΟΔΥ.

Αεροδρόμιο – Ιούλιος 2025: 23.000 αφίξεις σε έναν μήνα, νέο ρεκόρ, πίεση για βελτίωση υποδομών

Αύξηση 36% τον Ιούλιο και πάνω από 68.000 επιβάτες στο επτάμηνο – η Νάξος καταρρίπτει κάθε προηγούμενο στατιστικό της τουριστικής κίνησης.

Μητσοτάκης: «Το Αμοργόραμα να γίνει πρότυπο για όλη τη Μεσόγειο»

Τηλεδιάσκεψη με τον Δήμο και τους αλιείς – Στις αρχές Οκτωβρίου ο Πρωθυπουργός στην Αμοργό για να αναδείξει τη διεθνή διάσταση της πρωτοβουλίας

Σοβαρά τραυματισμένος σε τροχαίο στη Μύκονο ο CEO της Volt, Tom Greenwood

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από ατύχημα με «γουρούνα» στο νησί

Καθολική Εκκλησία Σύρου: Κακουργηματικές διώξεις για σκάνδαλο υπεξαίρεσης 3 εκατ. ευρώ

Δέκα μήνες μετά τις αποκαλύψεις για μεταφορές χρημάτων σε Πατρινό επιχειρηματία, δύο κληρικοί και έξι ιδιώτες στο «κάδρο» – Σεπτέμβριο οι απολογίες.

Αμοργός: Οι ψαράδες πρωτοστατούν στην προστασία του Αιγαίου

Μια μοναδική για την Ελλάδα πρωτοβουλία «από τα κάτω προς τα πάνω» γίνεται νόμος: Το «Αμοργόραμα» θεσπίζει πενταετή απαγόρευση αλιείας και δίνει ελπίδα για την ανάκαμψη των θαλάσσιων πληθυσμών.

Ο Γιάννης Σιδηροηλίας στη Μύκονο – Ενίσχυση στο ρόστερ ενόψει Stoiximan GBL

Ο 23χρονος γκαρντ-φόργουορντ εντάσσεται στο δυναμικό της Μυκόνου για τη σεζόν 2025/26, ενισχύοντας την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου στην ιστορική της πρώτη παρουσία στη Stoiximan Basket League.

Από το Φιλώτι στον Ατρόμητο: Ο Μανώλης Μουστάκης κάνει το μεγάλο βήμα

Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΑΜΣ Φιλωτίου και των Μικτών Κυκλάδων μεταγράφηκε στον Ατρόμητο Αθηνών και εντάσσεται στην ομάδα Κ16 της Super League.

Σύρος: «Οι Υφάντρες και οι Αναμνήσεις τους» έρχονται στο Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες της κλωστοϋφαντουργίας της Σύρου και στη συλλογική μνήμη του νησιού, την Κυριακή 31 Αυγούστου 2025.

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Συλλήψεις δύο εργαζομένων για την πυρκαγιά στη Νάξο, αυτανάφλεξη η αιτία

Δύο εμπλεκόμενοι με το χώρο του ΧΥΤΑ συνελήφθησαν ενώ βοήθησαν στην κατάσβεση – Ερωτήματα για την εφαρμογή του Νόμου και την έλλειψη μέτρων ασφαλείας.

Νάξος: Εγγαρίτικο πανηγύρι με κέφι και παράδοση (video)

Χορός, μουσική και τραγούδια μέχρι το πρωί στο πανηγύρι του Συλλόγου Εγγαριτών «Άγιος Τρύφων», με τον Νίκο Οικονομίδη και κορυφαίους καλλιτέχνες.

Ο Μάριο Τότσι αποθεώνει τη Νάξο: «Έτσι πρέπει να είναι οι παραλίες!»

Ο Ιταλός γεωλόγος και παρουσιαστής συγκρίνει Ελλάδα και Ιταλία, βάζοντας τη Νάξο στο κέντρο της ευρωπαϊκής συζήτησης για την πρόσβαση στις παραλίες.