Πέμπτη, 1 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα: Το λογικό και η «μπόμπα»

Στοίχημα: Το λογικό και η «μπόμπα»

|

Ο Κώστας Φίλιος μας ταξιδεύει σε Νορβηγία και Εσθονία όπου τα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη… Και ποντάρει σε Ρόζενμποργκ και Τρανς Νάρβα αντίστοιχα

Προβληματικό ξεκίνημα για τη Ρόζενμποργκ στο πρωτάθλημα Νορβηγίας. Πλέον δεν είναι είδηση, έχει χάσει την αίγλη που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Γράφει στο Foxbet ο Κώστας Φίλιος.

Το -16 από την Μπόντο έπειτα από 12 αγωνιστικές (δεν υπολογίζονται τα χτεσινά ματς) «μιλάει» από μόνο του. Αρχικά, πρέπει να μειώσει τη διαφορά από τις ευρωπαϊκές θέσεις (-5). Έχει ευκαιρία να το πράξει απόψε στην έδρα της, κόντρα στην, αδύναμη εκτός, Σάρπσμποργκ (1-1-3). Από αυτή πήρε και τον εξαιρετικό μέσο Ζαχάριασεν, ο οποίος είναι και πρώτος της σκόρερ έως τώρα με 4 γκολ. Τουλάχιστον εντός το συγκρότημα του Τροντ-Μπόργκε Χένρικσεν είναι ανταγωνιστικό, με 3 σερί νίκες (οι δύο με μηδέν παθητικό). Πιστεύω πως ο άσος έχει αξία στο 2.00+.

Πάμε και στην μπόμπα, από… Εσθονία μεριά. Και για τις δύο ομάδες έχω γράψει στο παρελθόν, θα τα επαναλάβω συνοπτικά. Η Νόμε Κάλιου κάνει πρωταθλητισμό εκτός έδρας (πρόσφατα τερμάτισε αήττητο… μαμούθ 47 αγώνων), αλλά εντός υστερεί (επίδοση 3-1-3). Δυσκολεύεται απέναντι σε ομάδες που της δίνουν χώρο και κλείνονται. Η Τρανς Νάρβα παρέπαιε στο ξεκίνημα, όμως από τότε που την τεχνική της ηγεσία ανέλαβε ο Όλεγκ Κουρότσκιν είναι σαφώς βελτιωμένη.

Συγκεκριμένα, μαζί του στο πρωτάθλημα έχει επίδοση 4-2-1, με την ήττα να είναι από την πρωτοπόρο και ασυναγώνιστη Φλόρα. Από την τελευταία θέση έχει ανέβει στην 7η και… έχει συνέχεια. Μάλιστα τρέχει σερί 5-1-0 (με Κύπελλο), έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 5 από αυτά τα ματς.

Αξίζει το ρίσκο στο διπλό στην betshop, θεμιτή και η κάλυψη για όσους παίζουν πιο συντηρητικά.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ανδρος: Η Μονή Παναχράντου εγκαινιάζει τη μόνιμη συλλογή «Τέχνης Φυλακτήριον»

Ένας νέος πνευματικός και καλλιτεχνικός θεσμός με τη συμμετοχή 46 σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών, στην καρδιά της μοναστικής ζωής.

Δραματικές ελλείψεις διασωστών στο ΕΚΑΒ: Στο «κόκκινο» τα νησιά ενόψει καλοκαιριού (video)

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ προειδοποιεί για σοβαρούς κινδύνους σε Κυκλάδες και ηπειρωτικές περιοχές λόγω αδυναμίας 24ωρης λειτουργίας των ασθενοφόρων.

Ανάσα στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Μειώσεις μέσω λιμενικών τελών ανακοίνωσε ο Β. Κικίλιας

Μεσοσταθμική μείωση 3,2% και σημαντικές εκπτώσεις για οικογένειες υπόσχεται η κυβέρνηση, με στόχο πιο προσιτά ταξίδια στα νησιά για το 2025.

Σίφνος – Κινητές Ιατρικές Μονάδες: Ολιστική Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας το τριήμερο 8-10 Μαΐου

Δωρεάν εξετάσεις από 12 ειδικότητες, σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και πρόγραμμα πρόληψης πτώσεων για άτομα άνω των 65 ετών – Μόνο ηλεκτρονικά τα ραντεβού.

Κίνα: Από την ανάβαση με ιδρώτα, στην άνεση με κυλιόμενες σκάλες

Στην Κίνα, ένα φιλόδοξο έργο μεταμορφώνει την παραδοσιακή ανάβαση στο βουνό Lingshan, ύψους 1.500 μέτρων, με την εγκατάσταση κυλιόμενων σκαλών που επιτρέπουν στους επισκέπτες να φτάσουν στην κορυφή με άνεση.

Δονούσα γιορτάζει το βιβλίο: Πρώτο φεστιβάλ βιβλίου στο νησί των Κυκλάδων

Από τις 2 έως τις 4 Μαΐου, ο Σταυρός στη Δονούσα μετατρέπεται σε μια πολιτιστική γωνιά λογοτεχνίας με τη συμμετοχή σημαντικών συγγραφέων και δημιουργικές δράσεις για όλες τις ηλικίες.

Αμερική – 100 μέρες Τραμπ: Η Νέα Υόρκη καθρέπτης των αλλαγών

Μία Ελληνίδα στην Νέα Υόρκη μας μεταφέρει τις σκέψεις της με αφορμή τις 100 πρώτες ημέρες παρουσίας του Τραμπ στο τιμόνι της Αμερικανικής ηγεσίας (α μέρος)

Αλόννησος: Έσπασε ο κάβος πλοίου εν μέσω θυελλωδών ανέμων – Αναστάτωση στο λιμάνι (video)

Οι δυνατοί άνεμοι παρέσυραν το πλοίο κατά την επιβίβαση αυτοκινήτων – Σκηνές ανησυχίας και παρέμβαση των λιμενικών για την ασφαλή ολοκλήρωση του δρομολογίου. (video)

Αριστεία στην Καρδιολογία: Γιατί οι διεθνείς ασθενείς επιλέγουν Γερμανούς καρδιολόγους

Για τους ασθενείς που αναζητούν ακρίβεια, συμπόνια και παγκόσμιας κλάσης εξειδίκευση στην καρδιολογία, η Γερμανία παραμένει ένας από τους πιο αξιόπιστους προορισμούς.

Φόρτωμας: Τι είπε στη Βουλή για τον επαναπατρισμό γιατρών και τη στελέχωση του Νοσοκομείου Σαντορίνης

O Φίλιππος Φόρτωμας στη Βουλή για τον επαναπατρισμό γιατρών από τις ΗΠΑ

Νάξος – Αστυνομία: Σύλληψη έξι ατόμων για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Συνελήφθησαν στη Νάξο από Αστυνομικούς του ΑΤ Νάξου έξι άτομα για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Αλλοίωση αποτελέσματος στο Πανναξιακός – Θύελλα (1-1): Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στο 90’!

Σε φάση εντός περιοχής, ο Μανούσος της Θύελλας έκανε ξεκάθαρο χέρι, με τον διαιτητή να υποδεικνύει φάουλ εκτός περιοχής — παρότι το σημείο της παράβασης ήταν ξεκάθαρα μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Αμοργός – Νέα Πνοή: Κίνδυνος απαξίωσης της περιουσίας από το Π.Δ. 129/2025

Ο κίνδυνος απώλειας οικοδομησιμότητας στους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων προκαλεί αναστάτωση και έντονες αντιδράσεις στην Αμοργό - Δελτίο Τύπου από την παράταξη "Νέα Πνοή"

Blue Star Ferries – Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία, το “Blue Star Naxos” θα ταξιδέψει λίγο πριν τα μεσάνυχτα

Απεργία των πλοίων την Πρωτομαγιά με βάση την απόφαση της ΠΝΟ - Πως θα κινηθούν τα πλοία της Blue Star Ferries;

Κυκλάδες: Κατασκευαστικά παράδοξα σε Πάρο – Σέριφο προκαλούν αντιδράσεις

Δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις σε νησιά των Κυκλάδων οι οποίες προκάλεσαν τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών

Blue Star Naxos: Ο Cpt Πολυχρόνης Ραπτάκης μιλά για τη ζωή στη θάλασσα και τις δυσκολίες της ακτοπλοΐας (video)

Ο cpt Πολυχρόνης Ραπτάκης άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα της ΕΡΤ3, περιγράφοντας τη μοναξιά του ναυτικού και τα προβλήματα των λιμενικών υποδομών. (video)

Νάξος: “Fast & Furious” στις Αμμοθίνες της Πλάκας

Επεισόδιο με όχημα μέσα σε προστατευόμενη περιοχή Natura 2000 στη Νάξο – Καταγγελία πολιτών και άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας

Κίνηση για τη Προστασία των Νησίδων – Νάξος: “Όχι στη θυσία της Δονούσας”, έρχονται ενημερωτικές συναντήσεις

Δύο εκδηλώσεις στη Νάξο για την απειλή που συνιστούν τα πλωτά αιολικά στη Δονούσα και οι νέες ανεμογεννήτριες στο Αιγαίο - Πότε και Που ;

Blue Star Ferries: Τροποποίηση δρομολογίων σε πλοία προς Βόρειο Αιγαίο και Δωδεκάνησα

Με την ένταξη των ανέμων να αγγίζει και τα 9 μποφόρ έχουμε τροποποίηση δρομολογίων από τον Πειραιά προς Δωδεκάνησα και Βόρειο Αιγαίο