Πέμπτη, 1 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα: Λέω πως δε χάνει (η Νουμάνθια)

Στοίχημα: Λέω πως δε χάνει (η Νουμάνθια)

|

Ο Γιώργος Ραπτάκης μας μεταφέρει στην Ισπανία και στο ντέρμπι Νουμάνθια – Κάντιθ, ποντάροντας στην ξερή .. ισοπαλία

Οι αυξημένες Ισπανικές υποχρεώσεις δεν μου αφήνουν χρόνο να ασχοληθώ με άλλες λίγκες έτσι όπως πρέπει, συνεπώς και σήμερα θα είμαι Ισπανία. Τις προάλλες ανέλυσα κατά κάποιο τρόπο την αδυναμία που έχουν πλέον οι έδρες να φτάσουν σε νίκες.

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Συγκρίναμε το livestoixima όλων των στοιχηματικών

Ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της επανέναρξης και στην Πριμέρα έχουμε μόλις δύο άσους (Μπάρτσα, Βιγιαρεάλ) σε 8 ματς και αντίστοιχα στη Σεγούντα σε 8 ματς άλλους 2 (Πόνφε, Ράγιο). Σε 16 αγώνες 4 άσους δεν τους λες και πολλούς νομίζω και από ότι φαίνεται έτσι θα πάει το έργο.

Σήμερα διαλέγω το ματς Νουμάνθια – Κάντιθ. Εκτιμώ ότι 4 σερί ήττες είναι πάρα πολλές για την μόνη ομάδα της Ισπανίας που είναι οικονομικά υπόδειγμα (μέχρι τη διακοπή ήταν η μόνη που δεν χρωστούσε σεντς). Εννοώ τη Νουμάνθια. Εκτιμώ επίσης ότι πλησιάζει η στιγμή που μετά από 8 αγωνιστικές χωρίς τρίποντο θα το πετύχει. Αν θα είναι σήμερα ή την επόμενη αγωνιστική δεν το ξέρω αλλά μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψω ότι η Νουμάνθια θα κινδυνέψει. Το βασικότερό μου επιχείρημα έχει να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κάριον. Δεν κάνεις τέτοια κίνηση όταν το μέλλον σου είναι σκοτεινό και τρισάθλιο, ούτε ο Κάριον είναι προπονητής που θα ασχοληθεί με τα χωράφια της Σεγούντα Β. Είτε κάτι έχεις υπλογίσει είτε κάστι ξέρεις και κάνεις τέτοια κίνηση.

Από την άλλη έχουμε τη Κάντιθ. Η χτεσινή ίσως ανέλπιστη ήττα της Αλμερία της έδωσε κουράγιο και ανάσα. Μπορεί να περάσει από μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Νουμάνθια διατηρώντας στη χειρότερη το +4 από την 3η Αλμερία. Είδα τη Κάντιθ με τη Ράγιο και δεν μου άρεσε. Αν οι Μαδριλένοι δεν κάνανε στο τέλος της «ζεμπεκιά» στην άμυνα, θα έχανε. Συνεχίζουν δηλαδή με τις γκρίζες εμφανησεις όπως αυτές προ της διακοπής. Η Νουμάνθια αντίστοιχα έχασε μεν στη δύσκολη Μιραντές αλλά μου άρεσε. Μπαλίτσα έπαιξε, άξιζε την ισοπαλία.

Δε νομίζω ότι είναι εύκολο να επιχειρηματολογήσεις και να στηρίξεις στοιχηματική άποψη όταν επιλέγεις την ξερή ισοπαλία που θεωρώ σήμερα στο ματς πιθανή. Εξαιρώ βέβαια την περίπτωση, όπου μία ισοπαλία βολεύει αμφότερες τις ομάδες και είναι σχεδόν μονόδρομος. Εν προκειμένω η έως τώρα στατιστική είτε της Νουμάνθια που δε στρίβει ούτε με κουπί, είτε των εδρών που έχουν διαλυθεί, με ωθούν να πάω κόντρα στα νούμερα. Εκτίμησή μου λοιπόν ότι η Νουμάνθια σήμερα δε χάνει.

Επιλέγω αυτό το χάντικαπ διότι δεν «βλέπω» διπλό αλλά τα άλλα δύο σημεία να παίζουν εξ ίσου.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ανάσα στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Μειώσεις μέσω λιμενικών τελών ανακοίνωσε ο Β. Κικίλιας

Μεσοσταθμική μείωση 3,2% και σημαντικές εκπτώσεις για οικογένειες υπόσχεται η κυβέρνηση, με στόχο πιο προσιτά ταξίδια στα νησιά για το 2025.

Κίνα: Από την ανάβαση με ιδρώτα, στην άνεση με κυλιόμενες σκάλες

Στην Κίνα, ένα φιλόδοξο έργο μεταμορφώνει την παραδοσιακή ανάβαση στο βουνό Lingshan, ύψους 1.500 μέτρων, με την εγκατάσταση κυλιόμενων σκαλών που επιτρέπουν στους επισκέπτες να φτάσουν στην κορυφή με άνεση.

Δονούσα γιορτάζει το βιβλίο: Πρώτο φεστιβάλ βιβλίου στο νησί των Κυκλάδων

Από τις 2 έως τις 4 Μαΐου, ο Σταυρός στη Δονούσα μετατρέπεται σε μια πολιτιστική γωνιά λογοτεχνίας με τη συμμετοχή σημαντικών συγγραφέων και δημιουργικές δράσεις για όλες τις ηλικίες.

Αμερική – 100 μέρες Τραμπ: Η Νέα Υόρκη καθρέπτης των αλλαγών

Μία Ελληνίδα στην Νέα Υόρκη μας μεταφέρει τις σκέψεις της με αφορμή τις 100 πρώτες ημέρες παρουσίας του Τραμπ στο τιμόνι της Αμερικανικής ηγεσίας (α μέρος)

Αριστεία στην Καρδιολογία: Γιατί οι διεθνείς ασθενείς επιλέγουν Γερμανούς καρδιολόγους

Για τους ασθενείς που αναζητούν ακρίβεια, συμπόνια και παγκόσμιας κλάσης εξειδίκευση στην καρδιολογία, η Γερμανία παραμένει ένας από τους πιο αξιόπιστους προορισμούς.

Φόρτωμας: Τι είπε στη Βουλή για τον επαναπατρισμό γιατρών και τη στελέχωση του Νοσοκομείου Σαντορίνης

O Φίλιππος Φόρτωμας στη Βουλή για τον επαναπατρισμό γιατρών από τις ΗΠΑ

Golden Star Ferries – Superferry: Παρέμβαση σωτηρίας χειριστή kite surf στην Αρτέμιδα

Άμεση κινητοποίηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης από τον πλοίαρχο Κωνσταντίνο Νίκα και το πλήρωμα του Ε/Γ-Ο/Γ SUPERFERRY – Θερμές ευχαριστίες από ΠΕΠΕΝ και το ΕΚΣΕΔ/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Διήμερο Πολιτισμού στη Νάξο με τα “Αξοπατήματα” και το 5ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Η μουσική, ο χορός και τα έθιμα ενώνουν Κοζάνη και Νάξο σε ένα γιορτινό διήμερο πολιτιστικών ανταμωμάτων

Πρόταση Ημέρας: Τυρόπιτα εν τάχει με την βοήθεια του Τυροκομείου Πιτταρά

Εύκολη, καθώς δεν απαιτεί καμία δεξιοτεχνία στο στρώσιμο των φύλλων, η πατσαβουρόπιτα γίνεται στο πι και φι!

Ενδοκυκλαδικό: Αύριο (02/05) ταξιδεύει το Hellenic HighSpeed, παραμένει έως και 4 Μαϊου

Παρατείνεται η ακινησία του “ΑΡΤΕΜΙΣ” για ετήσια συντήρηση – Το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται μέχρι τις 4 Μαΐου από το “HELLENIC HIGHSPEED” στις καθορισμένες γραμμές των Κυκλάδων

Νάξος – Αστυνομία: Σύλληψη έξι ατόμων για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Συνελήφθησαν στη Νάξο από Αστυνομικούς του ΑΤ Νάξου έξι άτομα για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Αλλοίωση αποτελέσματος στο Πανναξιακός – Θύελλα (1-1): Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στο 90’!

Σε φάση εντός περιοχής, ο Μανούσος της Θύελλας έκανε ξεκάθαρο χέρι, με τον διαιτητή να υποδεικνύει φάουλ εκτός περιοχής — παρότι το σημείο της παράβασης ήταν ξεκάθαρα μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Αμοργός – Νέα Πνοή: Κίνδυνος απαξίωσης της περιουσίας από το Π.Δ. 129/2025

Ο κίνδυνος απώλειας οικοδομησιμότητας στους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων προκαλεί αναστάτωση και έντονες αντιδράσεις στην Αμοργό - Δελτίο Τύπου από την παράταξη "Νέα Πνοή"

Blue Star Ferries – Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία, το “Blue Star Naxos” θα ταξιδέψει λίγο πριν τα μεσάνυχτα

Απεργία των πλοίων την Πρωτομαγιά με βάση την απόφαση της ΠΝΟ - Πως θα κινηθούν τα πλοία της Blue Star Ferries;

Κυκλάδες: Κατασκευαστικά παράδοξα σε Πάρο – Σέριφο προκαλούν αντιδράσεις

Δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις σε νησιά των Κυκλάδων οι οποίες προκάλεσαν τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών

Blue Star Naxos: Ο Cpt Πολυχρόνης Ραπτάκης μιλά για τη ζωή στη θάλασσα και τις δυσκολίες της ακτοπλοΐας (video)

Ο cpt Πολυχρόνης Ραπτάκης άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα της ΕΡΤ3, περιγράφοντας τη μοναξιά του ναυτικού και τα προβλήματα των λιμενικών υποδομών. (video)

Νάξος: “Fast & Furious” στις Αμμοθίνες της Πλάκας

Επεισόδιο με όχημα μέσα σε προστατευόμενη περιοχή Natura 2000 στη Νάξο – Καταγγελία πολιτών και άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας

Κίνηση για τη Προστασία των Νησίδων – Νάξος: “Όχι στη θυσία της Δονούσας”, έρχονται ενημερωτικές συναντήσεις

Δύο εκδηλώσεις στη Νάξο για την απειλή που συνιστούν τα πλωτά αιολικά στη Δονούσα και οι νέες ανεμογεννήτριες στο Αιγαίο - Πότε και Που ;

Blue Star Ferries: Τροποποίηση δρομολογίων σε πλοία προς Βόρειο Αιγαίο και Δωδεκάνησα

Με την ένταξη των ανέμων να αγγίζει και τα 9 μποφόρ έχουμε τροποποίηση δρομολογίων από τον Πειραιά προς Δωδεκάνησα και Βόρειο Αιγαίο