Κυριακή, 24 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα: Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της

Στοίχημα: Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της

|

Ο Highlander μας ταξιδεύει σήμερα στην Λευκορωσία και καταπιάνεται με την αναμέτρηση Τορπέντο εναντίον Σμολέβιτσι 

Επιστροφή στις επιτυχίες είχαμε χθες, μιας και η Κοπετντάγκ με την Αλτίν Ασίρ επιβεβαίωσαν το goal/goal και over 2.5, αφού επικράτησε η φιλοξενούμενη με σκορ 2-1. 

Γράφει ο Highlander

Τα κορυφαία προγνωστικα παμε στοιχημα ξέρεις που θα τα βρεις

Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα, εκεί όπου αν και έχουμε εκκίνηση αρκετών πρωταθλημάτων, εμείς θα επιλέξουμε αναμέτρηση από τη Λευκορωσία.

Το παιχνίδι το οποίο θα μας απασχολήσει είναι εκείνο της Τορπέντο Ζόντινο με την Σμολέβιτσι, ένα ματς στο οποίο η γηπεδούχος είναι το ξεκάθαρο φαβορί και ας έρχεται από απρόσμενη εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Νέμαν Γκρόντνο. Προηγουμένως ήταν αήττητη για έξι ματς στη σειρά, έχοντας πολύ καλές επιδόσεις, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα.

Επιστρέφει στην έδρα της σήμερα, εκεί όπου είναι αρκετά ισχυρή και έχει την ευκαιρία, έστω και πρόσκαιρα, να πιάσει στη δεύτερη θέση την Ενερτζέτικ Μινσκ, αλλά και να βρεθεί σε απόσταση ενός πόντου από την κορυφή.

Όσο για τη Σμολέβιτσι, έρχεται από σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία δίχως τέρματα με αντίπαλο την Ρουχ Μπρεστ, ενώ μένει χωρίς νίκη για 10 ματς στη σειρά, στα 9 του πρωταθλήματος και ένα ακόμα σε φιλική αναμέτρηση. Γενικά δεν πείθει με την εικόνα της και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Αν η γηπεδούχος κάνει παιχνίδι σύμφωνα με τις δυνατότητές της θα επικρατήσει και μάλιστα ίσως να το κάνει και σχετικά εύκολα.

Θα επιλέξουμε τον άσο σε συνδυασμό με Over 1.5, σε απόδοση 2.20.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Κακλαμανάκεια 2025» στην Αμοργό

Ο ΑΝΠΟ Αμοργού και ο Δήμος Αμοργού τίμησαν την Ολυμπιονίκη Ειρήνη Νίνου στην τελετή λήξης του θεσμού προς τιμήν του Νίκου Κακλαμανάκη.

Μύκονος: Τραγωδία σε ξενοδοχείο του Ορνού – Νεκρός 25χρονος σε ιδιωτική πισίνα δωματίου

Δύο νεαροί Βραζιλιάνοι βρέθηκαν αναίσθητοι σε πισίνα ξενοδοχείου – Ο ένας διασώθηκε, ο άλλος ανασύρθηκε νεκρός. Στο δωμάτιο βρέθηκαν σύριγγα και σακουλάκια με λευκή σκόνη.

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πολιτικός Δημήτρης Κωνσταντάρας σε ηλικία 79 ετών

Γιος του αξέχαστου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα, υπηρέτησε τη δημοσιογραφία, την πολιτική και τον πολιτισμό

Αμοργός: Η «Γιορτή του Παστελιού» επιστρέφει στη Λόζα Χώρας

ην Κυριακή 24 Αυγούστου 2025 στις 20:00, ο Σύλλογος «Σημωνίδης» μας καλεί σε μια γιορτή γεύσεων, μουσικής και παράδοσης με παστέλι, ψημένη ρακή, χορό και τραγούδι ως το πρωί.

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και εκλογές του Συλλόγου Αποφοίτων Γυμνασίου Νάξου

Το Σάββατο 30 Αυγούστου στον χώρο της βιβλιοθήκης του 1ου Γυμνασίου Νάξου

ΑΕΚ – Πανσερραϊκός: Πρεμιέρα στη Σούπερ Λιγκ με φαβορί την «Ένωση»

Στη «OPAP Arena» (20:15) η πρώτη εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, λίγες ημέρες πριν τον ευρωπαϊκό «τελικό» με την Άντερλεχτ.

Νάξος: Περισσότερα από 20 χελωνάκια Caretta caretta στη θάλασσα από φωλιά στη Μικρή Βίγλα (video)

Η τρίτη φωλιά θαλάσσιας χελώνας φέτος στο νησί – Παρουσία Λιμεναρχείου και εθελοντών η προστασία των μικρών

Άρση απαγόρευσης απόπλου για το «Blue Star Mykonos», εκτελεί κανονικά το δρομολόγιό του

Το πλοίο παρέμεινε δεμένο στον Πειραιά λόγω βλάβης στο σύστημα ελέγχου καυσαερίων – Απέπλευσε μετά την αποκατάσταση και την προσκόμιση πιστοποιητικών.

Κρυοσυντήρηση ωαρίων: Η σύγχρονη μέθοδος για διατήρηση της γονιμότητας

Η διατήρηση γονιμότητας προσφέρει τη δυνατότητα να γίνουν γονείς όταν αισθανθούν έτοιμες, ψυχολογικά και οικονομικά.

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Συνεδριάζει (19/08) η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επίκεντρο το νέο λιμάνι στη Σχοινούσα

Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (19/08) στο Δημοτικό Κατάστημα, με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη - Ποια είναι

Γερασμένα και ανεπαρκή τα λιμάνια των νησιών, SOS από τους πλοιάρχους, στο επίκεντρο το λιμάνι της Νάξου

Κατασκευασμένα πριν από 40-50 χρόνια, τα περισσότερα λιμάνια αδυνατούν να καλύψουν τις σημερινές τουριστικές ανάγκες – Σοβαρά προβλήματα σε Νάξο, Πάρο, Τήνο, Λέρο και Σαντορίνη.