Δευτέρα, 3 Μαρτίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Ισπανία: Να μυρίσουμε τα νύχια μας;

Στοίχημα – Ισπανία: Να μυρίσουμε τα νύχια μας;

|

Ταξίδι στην Ισπανία και δη στην Σεγούντα με τον Γιώργο Ραπτάκη να μας αναλύει την αναμέτρηση Αλμερία – Καρταχένα…. Ποιος και γιατί είναι φαβορί

Άρχισαν ξανά τα όργανα στην Ισπανία με την Αλκορκόν να μπαίνει πρώτη στη σοβαρή δίνη του Covid-19. Τα 4 κρούσματα του περασμένου Σαββάτου χτες βράδυ έφτασαν τα 16 και λογικά θα αναβληθεί ο αγώνας της.

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Μάθε τα πάντα για την sporting bet

Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να βοηθήσει και τους «ψεκασμένους». Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα άλλους 6 αγώνες με αρκετές ιδιαιτερότητες σε όλα τα ματς, την εξής μία, το ροτέισον που θα γίνει. Οι προπονητές όλο αυτό το διάστημα προσπαθούν να στρώσουν ενδεκάδες, αλλά το πρόγραμμα δεν τους αφήνει. Πολλές ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες και το επιβαρυμένο πρόγραμμα επιβάλλει αλλαγές.

Είναι που είναι… σταυρόλεξο η κατηγορία, τώρα γίνεται ακόμα χειρότερη η κατάσταση. Τα ακαταλαβίστικα αποτελέσματα συνεχίζονται και θα συνεχιστούν. Η προσαρμογή όλων μας ανεξαιρέτως στη νέα κατάσταση δεν είναι εύκολη. Όσοι διαβάζουν και ταυτόχρονα βλέπουν τους αγώνες καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ. Οι αποδόσεις που βγαίνουν είναι ενδεικτικές χωρίς να έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.

Το ματς που με απασχολεί είναι αυτό της Αλμερία με την Καρταχένα. Η Αλμερία του ιδιοκτήτη Σαουδάραβα κροίσου Σείκχ, όπως σας έχω γράψει από καιρό σε καιρό έχει σπρώξει μεγάλο πακέτο και φέτος, σε μία προσπάθεια η ομάδα να κερδίσει την κατηγορία. Υπάρχει το μέγα πλεονέκτημα ότι έχουν αποκτηθεί εξαιρετικά ποιοτικοί παίκτες, αλλά και το επίσης μέγα μειονέκτημα ότι είναι «πιτσιρικαρία». Η Αλμερία έχει τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας σε όλη την Ισπανία (μ.ό. 24 χρόνια), που σαφώς επηρεάζει διότι στερείται εμπειρίας. Η Καρταχένα είναι νεοφώτιστη μεν, αλλά φρόντισε να εντάξει στο ρόστερ της παίκτες τεράστιας εμπειρίας, με εκατοντάδες παιχνίδια στα πόδια τους στη κατηγορία. Τρανό παράδειγμα ο αγέραστος Ρούμπεν Κάστρο.

Η Αλμερία και ιδίως ο προπονητής της είναι υπό πίεση μεγάλη αποτελέσματος. Αν στραβώσει και σήμερα ο Σαουδάραβας μπορεί να αγριέψει και να «αποκεφαλίσει» τον προπονητή. Ο κροίσος εξάλλου το έχει χόμπι να αλλάζει προπονητές (αλλά και ποδοσφαιριστές) για πλάκα. Πολλά θα εξαρτηθούν από το ροτέισον της Καρταχένα, διότι προφανώς και δεν έχει το ίδιο βάθος στο ρόστερ της σε σχέση με την Αλμερία. Οι ενδεκάδες που θα ξεκινήσουν θα κρίνουν πολλά, οπότε σε μας μένει να… μυρίσουμε τα νύχια μας και να μαντέψουμε τι θα γίνει.

Θυμίζω ότι πριν εκατοντάδες χρόνια, όταν οι αντίστοιχοι στοιχηματζήδες στη αρχαία Ελλάδα ήθελαν να στοιχηματίσουν, τρέχανε στα μαντεία για να βρουν τους νικητές των Ολυμπιακών αγώνων. Στα μαντεία λοιπόν οι ιέρειες, πριν προβλέψουν τους νικητές των αγώνων, βουτούσαν τα δάχτυλά τους σε ένα υγρό που φτιαχνόταν από δαφνέλαιο. Στη συνέχεια έφερναν τις άκρες των δαχτύλων τους κοντά στη μύτη τους για να εισπνεύσουν το υγρό. Έπεφταν σε ένα είδος ύπνωσης (δηλαδή μαστούρα), αλλά έδιναν την εντύπωση ότι μύριζαν τα νύχια τους και στη συνέχεια προέβλεπαν το μέλλον. Έτσι έκανα και εγώ. Τα έβαλα σε σκέτο ελαιόλαδο διότι που να βρω δαφνέλαιο και ιέρεια τέτοια ώρα, όλα μόνος τα έκανα και ίσα που ανέβασα το κείμενο διότι πέφτω σε ύπνωση και εγώ (από κούραση όμως). Μαντεύω λοιπόν πως η Καρταχένα θα αφήσει την εμπειρία της στο πάγκο και η Αλμερία θα κάνει ταυτόχρονα καλό ματς.

Διαβάστε περισσότερα για την Σεγούντα Ντιβιζιόν στο Foxbet.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Βατικανό: Σταθερή η κατάσταση του Πάπα Φραγκίσκου, χωρίς μηχανική υποστήριξη αναπνοής

Σταθερή η κατάσταση του Πάπα Φραγκίσκου – Δεν χρειάζεται πλέον μηχανική υποστήριξη αναπνοής

Ο κόσμος του τζόγου στη “μεγάλη οθόνη”, ποιες είναι οι καλύτερες ταινίες

Οι καλύτερες ταινίες με θέμα τα καζίνο: Ο κόσμος του τζόγου στη μεγάλη οθόνη

Αιγιαλός – Μπετόν: Οι παραλίες που είναι υπό … κατασκευή και ο κίνδυνος (χάρτης)

Η καταγραφή μέσω δορυφόρου των παράκτιων ζωνών που έχουν «τσιμεντωθεί» και οι κίνδυνοι - Η κατάσταση στο Νότιο Αιγαίο (χάρτης)

Νότιο Αιγαίο: Πρωταθλητής στην ανέγερση πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων

Ξενοδοχεία: Πόσες νέες πολυτελείς μονάδες άνοιξαν στην Ελλάδα – Πρωταθλητής το Νότιο Αιγαίο - Η άνοδος της Δυτικής Ελλάδας

Τέμπη: Ερχονται νέα συλλαλητήρια στις 5 και 7 Μαρτίου

Νέες συγκεντρώσεις στις 5 Μαρτίου προγραμματίζονται για τα Τέμπη σε διάφορες περιοχές στην Ελλάδα, την ώρα που στη Βουλή θα είναι σε εξέλιξη η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση.

Αυστραλία – Αιμοδοσία: Εφυγε από τη ζωή ο Τζέιμς Χάρισον, είχε δώσει αίμα περισσότερες από 1100 φορές (!!!)

Ο Αυστραλός αιμοδότης που τιμήθηκε από τη χώρα του για την προσφορά στον συνάνθρωπο είχε δώσει αίμα 1.173 φορές μέσα σε 60 χρόνια σώζοντας εκατομμύρια ζωές - Ήλπιζε ότι κάποιος θα έσπαγε το ρεκόρ του...

ΚΚΕ: Μίλησε ο λαός και επιτέλους έβγαλαν τον σκασμό οι ρήτορες της κυβέρνησης

Ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις της 28ης Φλεβάρη

Naxos island wildlife protection: Το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Αγριας Ζωής

Ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου εδώ και χρόνια δίνει τον δικό του καθημερινό αγώνα - Ποιο είναι το μήνυμα για την σημερινή ημέρα

Ελλάδα: Ο Λευτέρης από τη Δράμα που “σαρώνει” στα τηλεπαιχνίδια γνώσεων

Έφυγε από το «Πες τη λέξη» με το ποσό – ρεκόρ των 226.000 ευρώ

Νάξος – Κωμιακή: Αναλαμβάνει δράση η νέα αγροτικός γιατρός

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κορωνίδας υποδέχεται τη νέα γιατρό στα όρια της Κοινότητας

Νάξος – Αεροδρόμιο: “Κλειστόν” από 11 έως και 30 Μαρτίου λόγω εργασιών

Το αεροδρόμιο Νάξου θα κλείσει από την 11η έως και την 30η Μαρτίου λόγω εργασιών - Μόνο αεροδιακομιδές θα πραγματοποιούνται

Τέμπη : Ηχηρό μήνυμα από την πανέμορφη Ηρακλειά (photos)

Ούτε στην Ηρακλειά ξεχνούν - Και το Μήνυμα τους ηχηρό προς κάθε κατεύθυνση (Photos)

Εύη Νομικού – SANTORY: Οι μετρήσεις στην καλδέρα της Σαντορίνης θα εμπλουτίσουν τη βάση δεδομένων των Επιτροπών

Θα συνδυαστούν με τις μετρήσεις που θα γίνουν στο ενεργό υδροθερμικό πεδίο του Κολούμπου κ στη ΒΑ πλευρά της καλδερας της Σαντορίνης με ρομποτικό όχημα κ ειδικούς δειγματολήπτες τις επόμενες ημέρες

Εκτακτο: Black out στη πόλη της Νάξου

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα η πόλη της Νάξου λόγω προβλήματος σε πυλώνα της ΔΕΗ κοντά στο Δημαρχείο

Ενδοκυκλαδικά: Το “Αρτεμις” φεύγει, το “Hellenic HighSpeed” έρχεται

Για την ετήσια ακινησία του το “Άρτεμις” ξεκινάει στις 10 Μαρτίου – Στη θέση του το “HELLENIC HIGHSPEED”

Βαγγ. Κατσαράς: “Τα τελευταία χρόνια η Νάξος είναι στις πρώτες θέσεις που επιλέγουν να έρθουν για την Αποκριά” (video)

Ναξιώτικη αποκριά-Μια γιορτή γεμάτη μυσταγωγία και κέφι - Τι ανέφερε ο Βαγγέλης Κατσαράς σε εκπομπή της ΕΡΤ (video)

ΑΜΣ Φιλωτίου: Αγιοβασιλόπιττα αφιερωμένη σε Δημήτρη Ημελλο και Μαργαρίτα Οικονομοπούλου

Την Αγιοβασιλόπιττα του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος - Ποιοι έδωσαν το "παρών" (φωτογραφίες)

Κυκλάδες – Εφορεία Αρχαιοτήτων: “Stop” σε τουριστικά καταλύματα σε Νάξο και Κύθνο

Δύο μη εγκρίσεις αιτημάτων για τουριστικά καταλύματα σε Νάξο και Κύθνο και μία μετατροπή

ΥΠΕΝ – Κυκλάδες: Ζητάει από τους Δήμους να υποδείξουν περιοχές για αναστολή δόμησης

Μόλις πριν από μία εβδομάδα ζήτησε το ΥΠΕΝ από τους δήμους να υποδείξουν περιοχές για αναστολή της δόμησης, ενώ οι περισσότεροι δήμοι διαμαρτύρονται εδώ και μια τριετία για την υπερδόμηση των νησιών.

Δονούσα – Express Skopelitis: Γιατί συνεχίζετε η συνεχιζόμενη διάκριση στα δρομολόγια σε βάρος του νησιού μας;

Επιχειρηματίες και κάτοικοι της Δονούσας ζητούν απαντήσεις στην συνεχιζόμενη διάκριση στα δρομολόγια του Express Skopelitis σε σχέση με τα άλλα νησιά των Μικρών Κυκλάδων;