Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Γερμανία: Δαυίδ εναντίον Γολιάθ και χωρίς… σφεντόνα

Στοίχημα – Γερμανία: Δαυίδ εναντίον Γολιάθ και χωρίς… σφεντόνα

|

Ο Νίκος Μποζιονέλος μας μιλάει για τον τελικό της Γερμανίας στο κύπελλο… Για τους “Λύκους” που δεν δαγκώνουν και τις … ασπιρίνες που δεν πιάνουν… Α και λίγο από Ελλάδα: η παράδοση του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο

Λέβερκουζεν εναντίον Μπάγερν Μονάχου στο «Ολίμπιασταντιον» του Βερολίνο  στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, χωρίς κόσμο φυσικά και με παράταση και πέναλτι σε τυχόν ισοπαλία. Η Λέβερκουζεν είναι για 4η φορά σε τελικό και το πήρε μόνο το 1993 (απέναντι στη Χέρτα, ο μοναδικός της τίτλος στην ιστορία της!). Η Μπάγερν σε άλλους 23 τελικούς το κατέκτησε στις… 19 εξ αυτών και έχει σκοράρει σε όλους τους 24 τελικούς της (!) ενώ ο Πέτερ Μπος θέλει να γίνει ο τέταρτος Ολλανδός Κυπελλούχος Γερμανίας ιστορία μετά τους Ρίνους Μίχελς, Χούουμπ Στέφενς και Λουίς φαν Χάαλ.

Στο ματς που κυριαρχεί λοιπόν στα προγνωστικά στοίχημα σήμερα, Μπάγερ και Μπάγερν έχουν συναντηθεί άλλες έξι φορές στο Κύπελλο με τους Βαυαρούς να μετρούν πέντε προκρίσεις κι έναν αποκλεισμό. Μόνη βαυαρική αποτυχία στον προημιτελικό του Μαρτίου του 2009 στην «Μπάι Αρίνα» με 4-2, με τη Λέβερκουζεν του Μπρούνο Λαμπαντία να παίζει με Αρτούρο Βιδάλ, Κίσλινγκ, Μπαρνέτα και τον Χαριστέα να μπαίνει αλλαγή.

Εχει και superleague στοίχημα! Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ενάντια στον ΟΦΗ. «Χάλασε» η μαγιά, ενώ σκόραρε επί 56 σερί ματς πλέον δεν έχει βάλει γκολ στα πέντε από τα τελευταία δέκα! 23-19-43 η παράδοσή τους συνολικά αλλά 22-12-8 στο Ηράκλειο. Ανταμώνουν για έκτη φορά στη σεζόν, συνολικά ο ΠΑΟΚ έχει επτά σερί νίκες με γκολ 22-3 ενάντια στον ΟΦΗ, η τελευταία νίκη του οποίου σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2015 στο Ηράκλειο (3-1).

Ματς με ενδιαφέρον και το Γουλβς – Αρσεναλ στο «Μόλινιου». Ελπίδες ακόμη και για 4άδα, άρα και για Champions League, εξακολουθεί να τρέφει η Γουλβς, πέρασε κι από το Μπέρμιγχαμ ενάντια στη Βίλα (1-0). Η Αρσεναλ… ξέσπασε στην ουραγό, και καταδικασμένη, Νόριτς (4-0). Οι «λύκοι» έχουν να νικήσουν την Αρσεναλ στο Λονδίνο από το 1978-79 και στο «Μόλινιου» την υπέταξαν πέρυσι για πρώτη φορά από… εκείνη τη σεζόν, ως τότε οι «gunners» μετρούσαν 9-1-0 στα επίσημά τους εκεί.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου: Βαρύτατες κατηγορίες για τρεις παιδοκτονίες και απόπειρα δολοφονίας ενήλικης

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Αμαλιάδας – Η 25χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συρροή με δόλο και απόπειρα πνιγμού ενήλικης φίλης της

Σεισμός 5 Ρίχτερ ανατολικά της Κρήτης – Αισθητός στο Λασίθι

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 20:46 το βράδυ της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Ζάκρου – Χωρίς αναφορές για ζημιές

“Αιώνιοι” Φοιτητές: Τελευταία ευκαιρία για χιλιάδες παλιούς φοιτητές, έρχεται νέα ρύθμιση

Νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης δίνει τη δυνατότητα σε ενεργούς φοιτητές που δεν ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους να πάρουν το πτυχίο τους έως και σε 3 εξάμηνα – Εκκαθάριση καταλόγων με ανενεργούς φοιτητές

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος… Άνθρωπος-Ορχήστρα στο Santorini Summer Camp!

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία για τα παιδιά, με τον πολυτάλαντο δάσκαλο της Χορωδίας και Φιλαρμονικής του Δήμου Θήρας, γεμάτη μελωδία, ρυθμό και χαμόγελα!

Τραγουδώντας την Αγάπη: Μια μαγική μουσική βραδιά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου με την Τατιάνα Ζωγράφου

Ο Δήμος Τήνου, το 1ο Δημοτικό και ο Σύλλογος Γονέων συνδιοργάνωσαν μια αξέχαστη εκδήλωση με τραγούδι, συμμετοχή και συγκίνηση, γεμίζοντας το νησί με μουσική και χαμόγελα.

Η Προέδρος του Δ.Σ. Νάξου, Μ. Μάρκου μιλά για τη νέα σύμβαση στέγασης του Πρωτοδικείου (video)

Αναλύει τις λεπτομέρειες της νέας μίσθωσης, τις προκλήσεις της δικαστικής στέγασης και τις προοπτικές για νέο δικαστικό μέγαρο

Ίος SOS: Αντιδράσεις για τη μεγάλη τουριστική επένδυση σε προστατευόμενη ακτή

Περιβαλλοντικές οργανώσεις, κινήσεις πολιτών και το Δίκτυο για Βιώσιμες Κυκλάδες προειδοποιούν για τον οριστικό κίνδυνο αλλοίωσης της ταυτότητας του νησιού, καλώντας σε ανατροπή του σημερινού αναπτυξιακού μοντέλου

Ίδρυση Λιμενικού Φυλακίου στην Ανάφη: Ένα πάγιο αίτημα που έγινε πραγματικότητα

Εγκαινιάστηκε το νέο Λιμενικό Φυλάκιο Ανάφης, υπό τη διοίκηση του Λιμεναρχείου Θήρας. Παρόντες εκπρόσωποι τοπικών αρχών και της κυβέρνησης. Σημαντικό βήμα για την ασφάλεια στο Αιγαίο.

Νάξος – Δημοτικό Συμβούλιο: Το θέμα των Κούρων έρχεται (11/07) προς συζήτηση

Σημαντικά θέματα στην ατζέντα: Κούροι, εγκαταλελειμμένα οχήματα, Σχολή Ουρσουλινών, γεωτρήσεις, οικονομικός απολογισμός και άλλα

Νάξος – Δανακός: “Το μυστήριο της γύρης”, μία θεατρική γιορτή για τις μέλισσες

Η παιδική περιβαλλοντική παράσταση της ομάδας The Bee Camp ζωντανεύει τη μαγεία της φύσης και αποκαλύπτει γιατί τα αμύγδαλα… εξαφανίστηκαν, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στη βρύση του Δανακού.

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Τζεφ Μπέζος: After wedding party στη Νάξο με την Λόρεν Σάντσεζ, η «έξυπνη» αγάπη του για το νησί

Μετά τον χλιδάτο γάμο των 48 εκατομμυρίων στη Βενετία, ο ιδρυτής της Amazon και η εκρηκτική σύζυγός του επιλέγουν τη Νάξο για το after wedding ταξίδι τους, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη σχέση του δισεκατομμυριούχου με το νησί και τα φιλόδοξα σχέδιά του για το «smart island» των Κυκλάδων.

Νάξος – Κωμιακή: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ιωάννου Καρούσης, θλίψη για τον αγαπημένο “Τζήμα”

Αποχαιρετισμός σε έναν ήσυχο και αγαπητό συγχωριανό που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του – Το χωριό τον τιμά με συγκίνηση

«Εκεί που η θάλασσα είναι ζωή» – Φόρος τιμής στους ναυτικούς της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (video)

Με αφορμή τη Ναυτική Εβδομάδα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμά με συγκίνηση τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και αγαπούν τη θάλασσα (video)

Ο Κώστας Μακεδόνας στη Νάξο, μία καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη συναίσθημα και τραγούδι

Στις 16 Ιουλίου, το Γυμνάσιο Νάξου υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα και τη Χριστιάνα Γαλιάτσου σε μια συναυλία με άρωμα Ελλάδας και μελωδίες που μιλούν στην ψυχή

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Η Νάξος στο επίκεντρο της πρώτης εκπομπής του Ιουλίου (video)

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής ξεκινούν τον Ιούλιο από τη Νάξο – Τοπία, πολιτισμός, προβλήματα και πρόσωπα στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. (video)

Νάξος: Αλλαγές στην κυκλοφορία σε Χώρα, Αγία Άννα, Άγιο Προκόπη και Πλάκα, “εμφάνιση” του e-naxios

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την τουριστική περίοδο – Δωρεάν στάθμευση και έλεγχος τροφοδοσίας στα παραλιακά μέτωπα

ΔΕΔΔΗΕ: Προσωρινή διακοπή ρεύματος αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου σε περιοχές της Νάξου

Σύντομη διακοπή ρεύματος νωρίς το πρωί σε Άγιο Γεώργιο, Παραλία, Στελίδα και άλλες περιοχές της Χώρας – Μια απαραίτητη τεχνική παρέμβαση για την ασφάλεια του δικτύου.

Νάξος: Ο 11χρονος Παναγιώτης ξεναγεί τουρίστες στα σοκάκια του Φασολά (video)

Ένα παιδί μεγαλώνει μέσα στον πολιτισμό και μεταφέρει με αγάπη και γνώσεις την ιστορία του Φιλοτίου και της γειτονιάς του, σε ξένους επισκέπτες.

Νέο ξενοδοχείο στο Μπατσί Άνδρου, εγκρίθηκε η προέγκριση οικοδομικής άδειας

Ένα νέο τουριστικό κατάλυμα με ενοικιαζόμενα επιπλωμένα διαμερίσματα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 820 τ.μ. στο Μπατσί.