Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Formula 1: Χαμός στον πρώτο γύρο, βάθρο για Albon

Στοίχημα – Formula 1: Χαμός στον πρώτο γύρο, βάθρο για Albon

|

Ταξίδι στο Βέλγιο και στην γνωστή πίστα του Spa – Francorchamps … Και το ερώτημα που τίθεται είναι: Μπορεί ο Hamilton να φτάσει στη νίκη; Τι γίνεται με τις Ferrari; Οι απαντήσεις από τον F1 Addict

Ο Lewis Hamilton κατέκτησε την 5η του φετινή pole position στην πίστα του Spa – Francorchamps του Βελγίου. Δίπλα του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκεται ο ομόσταυλός του Valtteri Bottas, που κράτησε για 0.015 δευτερόλεπτα πίσω του τον Max Verstappen.

Γράφει στο Foxbet ο F1Addict.

Μάθε εδώ τα πάντα για το bwin casino

Απογοήτευση στη Scuderia Ferrari που είδε και τα δύο μονοθέσια της εκτός Q3. Η ιταλική ομάδα κατέλαβε την 13η και 14η αντίστοιχα. Βήματα προς τα πίσω συνεχώς για την ιστορική ομάδα. Αντίθετα πολύ καλή εικόνα για την ομάδα της Renault, που είδε και τα δύο μονοθέσια της στην πρώτη εξάδα, με τον Ricciardo τέταρτο και τον Ocon έκτο.

Αναλυτικά η αυριανή σειρά εκκίνησης:

Hamilton, Bottas, Verstappen, Ricciardo, Albon, Ocon, Sainz, Perez, Stroll, Norris, Kvyat, Gasly, Leclerc, Vettel, Russell, Raikkonen, Grosjean, Giovinazzi, Latifi, Magnussen.

Τι περιμένουμε στον αυριανό αγώνα – Oι επιλογές μας:

Η εκκίνηση του αγώνα στο Spa είναι πάρα πολύ σημαντική. Η μεγάλη ευθεία που ευνοεί το slip – streaming θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς θα βοηθήσει τους πιλότους που εκκινούν πίσω από τον poleman. Είτε ο Bottas, είτε ο Verstappen, ακόμα και ο Ricciardo, μπορούν να βρεθούν μπροστά από τον Hamilton, αν εκκινήσουν καλά και είναι έστω λίγο κοντά στον Lewis. Για να καλύψουμε και τους τρεις πιλότους, πάμε με το σημείο που δεν θέλει τον Hamilton πρώτο στο τέλος του πρώτου γύρου.

Η απόδοση της Racing Point ήταν μέτρια στις κατατακτήριες δοκιμές. Στον αγώνα όμως θα είναι βελτιωμένες και θα παλέψουν με τις Renault και τις Mclaren. Ο Perez ξέρει τον τρόπο να ανεβαίνει, συνεπώς μία θέση στην εξάδα δεν είναι ακατόρθωτη για τον Μεξικανό.

Πάμε τώρα στη Red Bull και στον Albon. Εκκινεί από την πέμπτη θέση, την καλύτερη φετινή του μαζί με τον πρώτο αγώνα στην Αυστρία, στοχεύοντας στο πολυπόθητο βάθρο. Πέρα από αυτό, με τη διαφορά δυναμικής της Mercedes-Red Bull από τι άλλες ομάδες, ο σχετικά άνετος Albon μπορεί να έχει το περιθώριο να μπει στο τέλος και να γράψει τον ταχύτερο γύρο. Είτε βρέξει, είτε όχι, έχει πιθανότητες να τα πετύχει και τα δύο. Δηλαδή να ανέβει βάθρο και να πετύχει τον ταχύτερο γύρο.

Ο Hamilton θα έχει ένα δύσκολο αγώνα. Συνήθως τα κάνει μαντάρα στον πρώτο γύρο στην Eau Rouge και χάνει την πρώτη θέση. Αν συμβεί αυτό, δύσκολα θα επιστρέψει εκεί. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να βρέξει κατά τη διάρκεια του αγώνα, πράγμα που θα ανακατέψει τα πράγματα. Οπότε δεν βλέπουμε να κατακτά την 4η του νίκη στο Spa φέτος.

Θα κλείσουμε τη σημερινή στήλη μας με την ομάδα της Ferrari. Τραγικά τα πράγματα στη Scuderia που πάει από το κακό στο χειρότερο. Πέρυσι ήταν πρώτη εδώ, φέτος παλεύει με τη Williams. Εκκινούν από πολύ πίσω και είναι βέβαιο ότι σε ένα απρόβλεπτο αγώνα όπως αναμένεται, δεν θα έχουν λογικά και την τύχη και το μυαλό να κερδίσουν σημαντικό όφελος. Θα έχουν απώλειες, συνεπώς θα παίξουμε να μην δούμε έστω μία Ferrari στην κατάταξη του αγώνα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το ERT SPORTS HD και από το Cosmote Sport 5 HD στις 16:10 ώρα Ελλάδος. Καλή επιτυχία σε ότι παίξετε. Τα λέμε ξανά την επόμενη εβδομάδα, με τη θρυλική πίστα της Monza.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Κρήτη – Ρέθυμνο: Πρόβατα προκάλεσαν ατύχημα, σύλληψη βοσκού (!!!)

Σύλληψη βοσκού για πρόκληση τροχαίου – Τα πρόβατά του βγήκαν στον ΒΟΑΚ

Κυκλάδες: Γιατί θα πετάξουν χαμηλά σήμερα τα πολεμικά αεροπλάνα;

Γιατί πετούν σήμερα μαχητικά σε Πελοπόννησο και Κυκλάδες - Τι ώρα θα γίνει διέλευση; Για ποιο λόγο;

Μύκονος: Ηχησε εκ νέου το “112”, έντονη βροχόπτωση

Μύκονος: Μήνυμα από το 112 λόγω έντονων καιρικών φαινομένων – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος

Νάξος – Σύλλογος Γυναικών: “Πως κάνω λειτουργική μία σχέση”, μέρος δεύτερον…

Σύλλογος Γυναικών Νάξου: Ο κύκλος βιωματικών σεμιναρίων για σχέσεις και ψυχική υγεία συνεχίζεται - Που και πότε;

Πρόταση Ημέρες: Φακές με καλαμαράκια και … μυρωδικά

Οι φακές δεν θέλουν μούλιασμα, οπότε αυτό το ωραίο νηστίσιμο και ιδιαίτερα θρεπτικό πιάτο, που τις συνδυάζει με καλαμαράκια, είναι έτοιμο σε μισή ώρα και κάτι.

Νάξος – Μητρόπολη Παροναξίας: Εκδήλωση Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Βυζαντινοί Ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδας σε μουσικοθρησκευτική εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας - Πότε και που;

Υπουργείο Τουρισμού – Κεφαλογιάννη: “Η Σαντορίνη επιστρέφει στην κανονικότητα”

Κεφαλογιάννη: Η Σαντορίνη επιστρέφει στην κανονικότητα – Τα μέτρα στήριξης του νησιού

Αμερική: Εφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ

Πέθανε ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ σε ηλικία 65 ετών - Φόρεσε τη πανοπλία του Μπάτμαν και τραγούδησε ως άλλος Μόρισον

“Express Skopelitis”: Παράταση ακινησίας για μερικές ακόμη ημέρες

Μικρές Κυκλάδες – “Express Skopelitis”: Παράταση ακινησίας για μερικές ακόμη ημέρες

Ο Ντιν Σπανός φέρνει τo NFL στην Ελλάδα   

Η Ελλάδα προστέθηκε στο πρόγραμμα το 2025, με τους Los Angeles Chargers να είναι η πρώτη ομάδα που αποκτά τέτοια δικαιώματα στη χώρα.

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Δεγαϊτας

Ενας νέος άνθρωπος - ο Στέλιος Δεγαίτας - έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία μόλις 63 ετών

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Βαλέτας

Ο αγαπημένος φούρναρης των παλιών χωραϊτών, ο Μιχάλης Βαλέτας έφυγε από τη ζωή - Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στράτος Φουτάκογλου

Νάξος – Σκαδό: Πένθος με την απώλεια του Νίκου Φάρκωνα

Φτωχότερη από σήμερα η τοπική κοινωνία του Σκαδού Νάξου - Πότε θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Φάρκωνα

Νάξος – Αεροδρόμιο: Ανανεωμένο ανοίγει …πύλες την Δευτέρα 31 Μαρτίου (Photos)

Το Αεροδρόμιο "Απόλλων" της Νάξου ανοίγει τις.. πόρτες από την Δευτέρα 31 Μαρτίου - Τα έργα που γίνονται κι έρχονται (Photos)

Πάρος – Νάουσα: Καταστροφικό πέρασμα βροχής, ήχησε και το 112 (video)

Μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία στην Πάρο: Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι, μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων

Πάρος: Η έντονη βροχόπτωση στη περιοχή της Νάουσας παρασύρει αυτοκίνητα (video)

Η έντονη βροχόπτωση παρασύρει αυτοκίνητα στην Νάουσα της Πάρου - Προσοχή (video)

Νάξος – Λιμενικό Σώμα: Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για τον αιφνίδιο θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα...

Εκτακτο – Αμοργός: Ισχυρός σεισμός 4.5 R με μικρό εστιακό βάθος

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στο γνωστό ρήγμα Ανύδρου πιο κοντά όμως στην Σαντορίνη - Το εστιακό βάθος του σεισμού εντοπίζεται στα 5,6 χιλιόμετρα

Τζώρτζια Αργυροπούλου: “Εφυγε” από τη ζωή η σύντροφος του Μανώλη Γλέζου

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή η "Τζώρτζια", το στήριγμα του Μανώλη Γλέζου...

Κυκλάδες – Δόμηση 2024: Πρωταθλήτρια η Πάρος, εντυπωσιακή αύξηση σε Μήλο, Τήνο και Σύρο

Εντυπωσιακή πτώση παρατηρήθηκε στη Μύκονο, όπου εκδόθηκαν μόλις 23 άδειες, πιθανότατα λόγω του κορεσμού της αγοράς ακινήτων και των πολύ υψηλών αξιών της γης.