Τετάρτη, 6 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Euro 2021: Με σκληρά φάουλ θα σταματήσουν τους Αγγλους οι...

Στοίχημα – Euro 2021: Με σκληρά φάουλ θα σταματήσουν τους Αγγλους οι Σκωτσέζοι;

|

Δ’ Ομιλος… Δύο παιχνίδια όπου δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη από κανέναν και ο Γιώργος Ραπτάκης ποντάρει στο σκληρό παιχνίδι Τσέχων και Σκωτσέζων… Ποια είναι η πρότασή του μέσα από τη σελίδα της Foxbet.gr

Δεν έχω λόγους (ακόμα) να αλλάξω το είδος του ειδικού στοιχήματος που έχω εμπλακεί στο Γιούρο διότι ως τώρα επιβεβαιώνεται. Η μελέτη των στατιστικών ανέδειξε δύο ματς σήμερα, το Αγγλία – Σκωτία (Δ’ Ομιλος, ώρα έναρξης 22:00) και το Κροατία – Τσεχία (Δ’ Ομιλος, ώρα έναρξης 19:00).

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης.

Διάβασε εδώ αναλύσεις και προγνωστικά για το κόπα αμέρικα 2020 !

Πρώτα το Αγγλία – Σκωτία. Τα στατιστικά τα μελέτησα και ως προς την επίδοση τους στα τελευταία ματς, ακολούθως σε μεγαλύτερο εύρος αγώνων και τέλος ως προς τις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στο μεν πρώτο βλέπω πως η Αγγλία στα 14 τελευταία ματς που έδωσε δέχτηκε 11 κίτρινες και 3 κόκκινες (όλες στο UEFA Nations League). Η Σκωτία όμως σε 12 ματς δέχτηκε 22 κίτρινες, εκ των οποίων οι 16 σε 6 αγώνες για το UEFA Nations League. Στο δεύτερο, αν το σκαλίσουμε σε μεγαλύτερο εύρος αγώνων θα δούμε ότι οι μέσοι όροι τους δείχνουν σε 41 αγώνες για Αγγλία 1.24 κάρτες (51) και για Σκωτία σε 34 αγώνες μέσο όρο 1.56 (53). Όσον αφορά τα μεταξύ τους. Σε 7 ματς από το 1996 και μετά, η Αγγλία δέχτηκε 16 και η Σκωτία 14. Αξίζει ίσως να αναφερθεί πως σε αυτά τα 7 ματς τελευταία μεταξύ τους καμιά τους δε δέχτηκε κόκκινη. Ο συγκερασμός των στατιστικών μου δείχνει οριακά τη Σκωτία να δεχτεί τις περισσότερες κάρτες. Η απόδοση δείχνει ασύμφορη αλλά κρίνω πως η ανωτερότητα των Άγγλων θα υποχρεώσει τους Σκωτσέζους σε σκληρότερα μαρκαρίσματα.

Το δεύτερο ματς που έχει και πολύ καλύτερη απόδοση είναι αυτό ανάμεσα στη Κροατία και τη Τσεχία. Στα 15 τελευταία η Κροατία δέχτηκε 26 κίτρινες και μία κόκκινη. Αντίστοιχα η Τσεχία στα 13 τελευταία δέχτηκε μόλις 10 κίτρινες και μία κόκκινη. Σε μεγαλύτερο εύρος αγώνων, η Κροατία σε 41 αγώνες δέχτηκε μέσο όρο 1.71 (70) κάρτες, η δε Τσεχία σε 34 αγώνες δέχτηκε μέσο όρο 1.03 (35) κάρτες. Προφανές ότι πιο «κακούργοι» είναι οι Κροάτες. Εδώ δεν βάζω κανένα αγωνιστικό κριτήριο και δε κάνω καμία απολύτως παραδοχή. Πάω καθαρά στατιστικά σε συνδυασμό με την απόδοση που βλέπω συμφέρουσα. Ο μπουκ βέβαια βάζει μέσα το αγωνιστικό διότι βλέπει φαβορί τους Κροάτες οπότε τους δίνει αουτσάιντερ στις κάρτες.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Euro 2021 στο Foxbet.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Έρχονται εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά, sταθερές τιμές και μέτρα στήριξης για νησιώτες και τρίτεκνους

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Στέφανος Γκίκας ανακοίνωσε εκπτώσεις, επενδύσεις σε λιμάνια, δράσεις για ΑμεΑ, καθώς και έργα ύδρευσης σε δεκάδες νησιά.

Αναβαθμίζεται το λιμάνι της Άνδρου, εγκρίθηκε χρηματοδότηση 700.000 ευρώ για το Γαύριο

Σημαντικό βήμα για τις υποδομές του νησιού με την ένταξη του έργου στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Στην Κωμιακή χτυπά ξανά η μπάλα για τον Δημήτρη Κεραμιώτη

Σάββατο 9 Αυγούστου, οι παλαίμαχοι της Κορωνίδος και οι επίλεκτοι του χωριού τιμούν στο γήπεδο της Κωμιακής τη μνήμη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στις Κυκλάδες.

Σώστε τις παραλίες της Νάξου: 34η συνέλευση την Πέμπτη στο Βίντσι – Στο επίκεντρο μνημεία, περιβάλλον και προστασία

Κάλεσμα σε κατοίκους και επισκέπτες για συμμετοχή – Συζήτηση δράσεων, ενημέρωση του κοινού και συμβολική παρέμβαση στην Πορτάρα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στις Κυκλάδες – Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές Natura, σε Νάξο και Άνδρο

Η Πολιτική Προστασία σε αυξημένη ετοιμότητα – Ισχύει απαγόρευση πρόσβασης σε δασικές περιοχές από τις 14:00 έως τις 06:00

Θέρινο Θέατρο Σκιών – Ο Καραγκιόζης ταξιδεύει στα χωριά της Νάξου!

Θέρινο Θέατρο Σκιών στη Νάξο: Ο Καραγκιόζης του Πάνου Χατζηαναγνώστου σε τέσσερις ξεχωριστές παραστάσεις σε Σαγκρί, Φιλώτι, Απείρανθο και Τρίποδες – Είσοδος ελεύθερη.

GReco Islands: 1,5 εκατ. ευρώ για πράσινη μετάβαση σε 39 μικρά νησιά

Με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2021-2027, οι Δήμοι μικρών νησιών εκπονούν Τοπικά Σχέδια Δράσης για την ενεργειακή μετάβαση, τη βιώσιμη ανάπτυξη, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ενημέρωση – Υπουργείο Πολιτισμού: «Προσωρινή η περίφραξη της Πορτάρας»

Μετά τις αντιδράσεις, το ΥΠΠΟ διευκρινίζει ότι η εργοταξιακή περίφραξη θα απομακρυνθεί μόλις εφαρμοστεί η μόνιμη διαμόρφωση του αρχαιολογικού χώρου

Plastic Free Greece στην Τήνο: Σχεδόν 400 κιλά απορριμμάτων λιγότερα σε θάλασσες και ακτές

Εθελοντές, δύτες και τοπικοί φορείς ένωσαν δυνάμεις σε παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς στο νησί

Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων: «Απαράδεκτη η καταγγελία του Δημάρχου Νάξου – Δεν θα μας εκφοβίσουν»

Σφοδρή αντίδραση για την προσαγωγή αρχαιολόγου και υπαλλήλων της ΕΦΑ Κυκλάδων – Ζητούν απόσυρση της καταγγελίας και μόνιμη λύση για την προστασία της Πορτάρας

«Γκαζιά στο χωριό, προσγείωση στον στύλο – Ένα ακόμα crash test στους δρόμους της Νάξου»

Όταν η τουριστική ταχύτητα συναντά την επαρχιακή… στενότητα: Τροχαίο έξω από το Γαλανάδο υπενθυμίζει τι σημαίνει "δρόμοι made in 1965".

Έκτακτο: Συλλήψεις υπευθύνων αρχαιολόγων και μελών της Εφορείας Κυκλάδων για τα πλέγματα στην Πορτάρα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση προστασίας του μνημείου – Αντιδράσεις και επόμενες κινήσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων

Ο Tom Hanks στη Νάξο: Στιγμές απλότητας, χαμόγελα και μια σέλφι στην Απείρανθο

Ο χολιγουντιανός σταρ επισκέφθηκε τη Νάξο την Τετάρτη 30 Ιουλίου, ανακαλύπτοντας τη μαγεία του Σαγκρίου και της Απειράνθου – Ένα γεύμα, μια σέλφι και πολλές όμορφες αναμνήσεις

Κυκλάδες: Γυρίζουν την πλάτη στα «χρυσά» νησιά, “χαμένη” και η Αμοργός, σταθερή η Νάξος

Υψηλές τιμές και οικονομική πίεση στρέφουν Έλληνες και ξένους σε εναλλακτικούς, οικονομικότερους προορισμούς

Hellenic Highspeed: Επιχείρηση ανάσυρσης του καταπέλτη με εκσκαφέα στα Κατάπολα

Από το απόγευμα του Σαββάτου παραμένει ακινητοποιημένο το πλοίο – Επιχείρηση ανάσυρσης του καταπέλτη με εκσκαφέα στα Κατάπολα

Τρεις Καπετάνιοι, μία θάλασσα, μία φωτογραφία από τα Κουφονήσια που λέει όσα δεν ειπώθηκαν ποτέ

Μια ξεχωριστή στιγμή στα Κουφονήσια με φόντο το Αιγαίο και την αθόρυβη καθημερινή ηρωικότητα τριών αυθεντικών ναυτικών, που έγιναν συνώνυμα με την ασφάλεια, τη συνέχεια και το φιλότιμο στα νησιά μας.

Προς Πώληση: Παραδοσιακή Κατοικία – Ανεμόμυλος στον Άγιο Αρσένιο Νάξου

Χαρακτηριστική κατοικία σε μοναδική τοποθεσία, με ανεξάρτητο ξενώνα, άμεση πρόσβαση σε παραλίες και εντυπωσιακή θέα προς θάλασσα και Χώρα Νάξου.

Η αλήθεια πίσω από μία φωτογραφία – Όταν το χιούμορ δεν φτάνει στην καρδιά της ιστορίας

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις… αλλά μερικές φορές οι πιο σημαντικές λέξεις είναι αυτές που δεν ειπώθηκαν.

Κλαυδία και Oge: Ρομαντική βόλτα στα σοκάκια της Νάξου (foto instagram)

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές στο κυκλαδονήσι – Πιασμένοι χέρι-χέρι στη βραδινή τους βόλτα

Η Κέα λέει «όχι» στην τουριστική υπερβολή, το νησί αντέχει μέχρι 1.000 ακόμη κλίνες

Ο Δήμος Κέας ζητά επίσημη απαγόρευση για τα Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα – Στο τραπέζι το ζήτημα της φέρουσας ικανότητας και της ταυτότητας του νησιού