Τετάρτη, 27 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Euro 2021: Αυτόν τον παίκτη (Χάρι Κέιν) ποια ομάδα θα...

Στοίχημα – Euro 2021: Αυτόν τον παίκτη (Χάρι Κέιν) ποια ομάδα θα τον πάρει;

|

Είναι ο καλύτερος επιθετικός στο νησί.. Ο Χάρι Κέιν είναι ελεύθερος από την Τότεναμ και πλέον γίνεται για την απόκτησή του… Και οι στοιχηματικές εταιρείες παίζουν τα ρέστα τους.

To 2017, ο επιθετικός και ηγέτης της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, είχε δηλώσει πως αν στα επόμενα τρία χρόνια δεν κατακτήσει ένα τρόπαιο με τα «Σπιρούνια», θα είναι πάρα πολύ απογοητευμένος. Εδώ είμαστε, λοιπόν, τέσσερα χρόνια μετά και ο Χάρι Κέιν παρά τα πολλά ατομικά του επιτεύγματα, μένει ακόμα άτιτλος σε συλλογικό επίπεδο.

Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να φτάσουν φέτος σε έναν τελικό, αυτόν του Λιγκ Καπ Αγγλίας, αλλά ηττήθηκαν με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι και στο τέλος της σεζόν το μόνο που πανηγύρισαν ήταν η 7η θέση στο πρωτάθλημα, που τους δίνει την πρόκριση για τα προκριματικά του καινούργιου ευρωπαϊκού θεσμού, του Κόνφερενς Λιγκ. Το πόσο θα το πάρουν στα σοβαρά το νέο αυτό Κύπελλο είναι θέμα κουβέντας στην εκπομπή για προβλέψεις στοιχήματος.

Κάθε άλλο παρά επιτυχημένη θα πρέπει να θεωρείται η σεζόν για την Τότεναμ και παράλληλα όλα πλέον δείχνουν πως ο 27χρονος επιθετικός θα κοιτάξει να βρει έναν νέο προορισμό, όπου θα μπορεί να διεκδικεί τίτλους.

Παρ’ όλα αυτά οι στοιχηματικές δεν φαίνεται πως έχουν ως δεδομένη την αποχώρηση του Άγγλου από την ομάδα του Λονδίνου, προσφέροντας την απόδοση για την παραμονή του στο σύλλογο στο χαμηλό 2.00!

Μάχη του Μάντσεστερ για τον Άγγλο φορ

Σύμφωνα πάντως με τα όσα έχει πει στο παρελθόν ο Χάρι Κέιν, ο πρωταρχικός του στόχος είναι να παραμείνει στο Νησί.

Έτσι, ως πρώτο φαβορί για την απόκτησή του, είναι η ομάδα με τις περισσότερες επιτυχίες στην Αγγλία τα τελευταία έτη, η οποία επίσης θα αναζητήσει ένα βασικό σέντερ φορ, στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Χάρι Κέιν, να αναφέρει σε πρόσφατη δήλωσή του, ότι είναι όνειρο κάθε επιθετικού να αγωνίζεται πλάι, στο μεγάλο σταρ των Πολιτών, Κέβιν Ντε Μπρούινε. Όλα αυτά μαζί οδήγησαν στο να βρίσκουμε την απόδοση της Σίτι ως την επόμενη ομάδα του Άγγλου στράικερ, στο 2.10.

Στη 3η θέση της κατάταξης, στη λίστα με τους πιθανούς προορισμούς του Κέιν, βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι μπορεί να έμειναν άτιτλοι για 4η σερί σεζόν, όμως η απόκτηση ενός επιθετικού τέτοιου βεληνεκούς, θα ανεβάσει πολλά επίπεδα τον σύλλογο. Η σχετική απόδοση δίνεται στο αξιοπρεπέστατο 4.50.

Ενδιαφέρον και από Λονδίνο

Μία ακόμα ομάδα που έχει συνδέσει επίσης το όνομά της με τον Άγγλο, είναι η Τσέλσι. Οι Μπλέ, μόλις κατέκτησαν το Champions League, έχουν τρομερό υλικό και προπονητή και θα παλέψουν το χρόνου για όλους τους τίτλους που μπορούν να διεκδικήσουν. Στη θεωρία, ακούγεται ως ιδανικός προορισμός για τον 27χρονο και τους στόχους που έχει θέσει για να πετύχει στα επόμενα χρόνια της καριέρας του. Οι στοιχηματικές πάντως δίνουν τη συγκεκριμένη επιλογή, στο υψηλό 8.00.

Πολλές ομάδες ακόμη έχει ακουστεί κατά καιρούς, πως ενδιαφέρονται για να εντάξουν τον Χάρι Κέιν στο δυναμικό τους και εμείς θα περιμένουμε τις νέες εξελίξεις.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γιάννης Πολυχρονάκος: «Κοροϊδία οι δωρεάν μετακινήσεις μόνο στις άγονες γραμμές – Ανάγκη κάλυψης όλων των σωματείων»

Ο πρώην πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟ και τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει το κυβερνητικό μέτρο ως μισή αλήθεια και προτείνει ολοκληρωμένη λύση για τη στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων.

Γ. Μαργαρίτης: “Δίνει πνοή και ελπίδα στους νέους μας, διευκολύνει τη συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες”

Δωρεάν μετακινήσεις για ερασιτεχνικά σωματεία – Δήλωση του Επάρχου Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, Γιάννη Μαργαρίτη

Νάξος – Μουσικός Περίβολος 2025: Συναυλία (27/08) με τον Βασίλη Σκουλά

Ο κορυφαίος Κρητικός λυράρης και τραγουδιστής έρχεται στη Νάξο για μια μοναδική βραδιά στο Γυμνάσιο Νάξου.

Δήμος Νάξου: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στα Αγγίδια λόγω εργασιών στο 5ο Νηπιαγωγείο

Από 27 έως 30 Αυγούστου η κυκλοφορία θα διακοπεί προσωρινά για τη σύνδεση του νέου WC ΑμεΑ με το κεντρικό δίκτυο

Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: «Άμεση ανάγκη μετεγκατάστασης του ΚΕΔΑΣΥ Νάξου»

Σοβαρές καταγγελίες για την απαράδεκτη κατάσταση του κτηρίου – Ερωτήματα λογοδοσίας προς την Περιφέρεια

Ψέριμος: Ιδρύεται μονοθέσιο Δημοτικό Σχολείο για δύο παιδιά

ε απόφαση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, το μικρό ακριτικό νησί αποκτά Δημοτικό Σχολείο, εξασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά του.

Προσωπικός αριθμός: Παράταση έως τις 5 Νοεμβρίου για την έκδοσή του

Παράταση έως 5 Νοεμβρίου 2025 για την έκδοση Προσωπικού Αριθμού. Στατιστικά, οδηγίες και όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι πολίτες για τη νέα ψηφιακή ταυτότητα.

Ψήφισμα της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον θάνατο του Ιωάννη Σκάρκου

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με συγκίνηση τον πρώην πρόεδρο και ενεργό μέλος της, Ιωάννη Σκάρκο πότε και που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία

SKY express: Καμία ακύρωση πτήσεων στις 28 Αυγούστου

SKY express: Κανονικά οι πτήσεις την Πέμπτη — πιθανές μόνο χρονικές προσαρμογές αν γίνει η στάση εργασίας

Νάξος – Fani’s Dance Studio: Νέα χορευτική χρονιά, εγγραφές από 3 Σεπτεμβρίου

Μετά από μια πρώτη επιτυχημένη χρονιά, η σχολή χορού Fani’s Dance Studio ανοίγει ξανά τις πόρτες της και καλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τη μαγεία του χορού.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Τροχαίο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο της Νάξου

Αυτοκίνητο κατέληξε σε τάφρο στον δρόμο Χώρας – Αεροδρομίου. Σώα η οδηγός, νέα ερωτήματα για το οδικό δίκτυο της Νάξου.

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Ασφυξία στο λιμάνι της Νάξου – Μαζική επιστροφή εκδρομέων και το διαχρονικό ζήτημα των υποδομών

Με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιστρέφουν, η Νάξος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με το αδιαχώρητο στο λιμάνι και την ανάγκη για νέο σύγχρονο λιμενικό έργο.

Ψήφισμα της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον θάνατο του Ιωάννη Σκάρκου

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με συγκίνηση τον πρώην πρόεδρο και ενεργό μέλος της, Ιωάννη Σκάρκο πότε και που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί