Τετάρτη, 27 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Ασία (Champions League): «Τρακτέρ» εναντίον «πολεμικής αεροπορίας»

Στοίχημα – Ασία (Champions League): «Τρακτέρ» εναντίον «πολεμικής αεροπορίας»

|

Ασιατικό Champions League και ο Γιώργος Ραπτάκης μας αναλύει την αναμέτρηση Αλ Κούβα Αλ Τζαβίγια – Τρακτόρ Σαζί σε μια κόντρα Ιράκ – Ιράν και όποιος αντέξει 

Παρακολουθώ στενά το Ασιατικό Τσάμπιονς λιγκ το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη φάση των ομίλων, σε διαφορετικά κράτη.

Αναλυτικός οδηγός κέρδους για το online στοιχημα

Γράφει για το Foxbet ο Γιώργος Ραπτάκης

Σήμερα  (20/04, ώρα έναρξης 18:00 στο ουδέτερο Sharjah Stadium),υπάρχει η αναμέτρηση στα Η.Α.Ε. ανάμεσα στην Αλ Κούβα Αλ Τζαβίγια (προσωνύμιο τα «Γεράκια») από το Ιράκ και την Τρακτόρ Σαζί (προσωνύμιο οι «Κόκκινοι Λύκοι») από το Ιράν.  Για να εξηγήσω και το τίτλο της σημερινής στήλης να αναφέρω πως Αλ Κούβα Αλ Τζαβίγια σημαίνει Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικής Αεροπορίας. Ιδρύθηκε το 1931 (ο παλαιότερος σύλλογος της χώρας) από αστυνομικούς πιλότους σε Αγγλική βάση την εποχή εκείνη. Η Τρακτόρ Σαζί ιδρύθηκε το 1970 στο Ταμπρίζ από την Ιρανική βιομηχανία Tractor Manufacturing Company. Η συγκεκριμένη βιομηχανία που απασχολεί 200 χιλιάδες εργαζόμενους, παράγει τρακτέρ εξαιρετικής ποιότητας, ανταλλακτικά των οποίων καταλήγουν και Ευρώπη αν και υπάρχει εμπάργκο.

Στο ποδοσφαιρικό μέρος να αναφέρω πως σήμερα είναι η 3η αγωνιστική, είμαστε στο 2ο όμιλο, με τους Ιρανούς στη 3η θέση ισόβαθμους με τους Ουζμπέκους της Παχτακόρ με 2 πόντους, ενώ οι Ιρακινοί είναι με ένα πόντο τελευταίοι (ήττα από Σαρζάχ και ισοπαλία με Παχτακόρ). Ο Τράκτορας έχει φέρει ισάριθμες ισοπαλίες με Σαρζάχ και Παχτακόρ, δηλαδή με τις ισχυρότερες τους ομίλου οπότε με νίκη σήμερα τρυπώνει στη δυάδα. Προκρίνεται ο πρώτος κάθε ομίλου και οι 6 καλύτεροι δεύτεροι των 10 ομίλων συμπεριλαμβανομένων όμως  και των ομάδων της Ανατολικής Ασίας που ακόμα δεν έχουν παίξει. Κλειστός όμιλος, με ελάχιστα γκολ και μάλλον θα παραμείνει έτσι ως το τέλος.

Τα αγωνιστικά αναφέρουν για τους Ιρακινούς ότι στερούνται τον ποιοτικό τους επιθετικό Χουσείν ενώ για τους Ιρανούς είναι πολύ πιθανή η επανεμφάνιση του φυσικού αρχηγού της ομάδας Μασούντ, που χτες προπονήθηκε κανονικά. Αναμενόμενα περιμένω να γίνει σκληρό ματς (ο διαιτητής είναι από το Ομάν γνώριμος των Ιρανών) διότι παρά την εξομάλυνση τελευταία των σχέσεων Ιραν-Ιράκ (μετά την «εξαΰλωση» (του έριξαν πύραυλο οι Αμερικάνοι στο Ιράκ) του αρχηγού των Φρουρών της Επανάστασης Σουλεϊμανί οι σχέσεις έχουν καλυτερεύσει με τον Ιράν να έχει τρυπώσει σε πολιτικό επίπεδο στο Ιράκ ελέγχοντας διάφορα), αθλητική κόντρα υπάρχει.  Αν κριθεί η αναμέτρηση (φυσικά παίζει αρκετά η ισοπαλία), περιμένω πως θα είναι στο όριο.

Πάω με το «Τρακτέρ» του Ιράν που λέω πως θα ανταπεξέλθει κόντρα στη «Πολεμική Αεροπορία» του Ιράκ.

 

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για το AFC Champions League στο Foxbet

 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – χολή Μπαλέτου Μαρίας Κατσικάρη – Μαρκοπουλιώτη: 18 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας

Οι εγγραφές ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου – Έναρξη μαθημάτων στις 15 Σεπτεμβρίου.

Milos Cove Inception Resort: Νέο «λίφτινγκ» με 17 δωμάτια και επιπλέον πισίνα

Σε δημόσια διαβούλευση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων – Επένδυση που αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν του νησιού.

Νάξος – «Παραδοσιακές Σκιές στο Χρόνο»: Έκθεση Θεάτρου Σκιών έως 31 Αυγούστου

Μέχρι τις 31 Αυγούστου, το κοινό της Νάξου έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον μαγικό κόσμο του Καραγκιόζη μέσα από τη συλλογή της Έλενας Αλιμπέρτη.

Κατ. Μονογυιού από Δονούσα: «Απόλυτη προτεραιότητα η υγειονομική κάλυψη των μικρών νησιών»

Με παρέμβαση της Βουλευτού Κυκλάδων εξασφαλίστηκε η συνέχιση της σύμβασης του οδηγού ασθενοφόρου στη Δονούσα.

Γιάννης Πολυχρονάκος: «Κοροϊδία οι δωρεάν μετακινήσεις μόνο στις άγονες γραμμές – Ανάγκη κάλυψης όλων των σωματείων»

Ο πρώην πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟ και τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει το κυβερνητικό μέτρο ως μισή αλήθεια και προτείνει ολοκληρωμένη λύση για τη στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων.

Γ. Μαργαρίτης: “Δίνει πνοή και ελπίδα στους νέους μας, διευκολύνει τη συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες”

Δωρεάν μετακινήσεις για ερασιτεχνικά σωματεία – Δήλωση του Επάρχου Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, Γιάννη Μαργαρίτη

Νάξος – Μουσικός Περίβολος 2025: Συναυλία (27/08) με τον Βασίλη Σκουλά

Ο κορυφαίος Κρητικός λυράρης και τραγουδιστής έρχεται στη Νάξο για μια μοναδική βραδιά στο Γυμνάσιο Νάξου.

Δήμος Νάξου: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στα Αγγίδια λόγω εργασιών στο 5ο Νηπιαγωγείο

Από 27 έως 30 Αυγούστου η κυκλοφορία θα διακοπεί προσωρινά για τη σύνδεση του νέου WC ΑμεΑ με το κεντρικό δίκτυο

Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: «Άμεση ανάγκη μετεγκατάστασης του ΚΕΔΑΣΥ Νάξου»

Σοβαρές καταγγελίες για την απαράδεκτη κατάσταση του κτηρίου – Ερωτήματα λογοδοσίας προς την Περιφέρεια

Ψέριμος: Ιδρύεται μονοθέσιο Δημοτικό Σχολείο για δύο παιδιά

ε απόφαση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, το μικρό ακριτικό νησί αποκτά Δημοτικό Σχολείο, εξασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά του.

Εκτακτο: Τροχαίο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο της Νάξου

Αυτοκίνητο κατέληξε σε τάφρο στον δρόμο Χώρας – Αεροδρομίου. Σώα η οδηγός, νέα ερωτήματα για το οδικό δίκτυο της Νάξου.

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Ασφυξία στο λιμάνι της Νάξου – Μαζική επιστροφή εκδρομέων και το διαχρονικό ζήτημα των υποδομών

Με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιστρέφουν, η Νάξος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με το αδιαχώρητο στο λιμάνι και την ανάγκη για νέο σύγχρονο λιμενικό έργο.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Ψήφισμα της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον θάνατο του Ιωάννη Σκάρκου

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με συγκίνηση τον πρώην πρόεδρο και ενεργό μέλος της, Ιωάννη Σκάρκο πότε και που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.