Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα: Αδειες εξέδρες και .. απολύμανση πριν από την σέντρα

Στοίχημα: Αδειες εξέδρες και .. απολύμανση πριν από την σέντρα

|

Το κίνητρο της Ρίζεσπορ σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα στη Σμύρνη – Ο Νίκος Μποζιονέλος μας μιλάει για ποδόσφαιρο και μας προτείνει επιλογές στο στοίχημα 

Μια χαρά, με δύο ταμεία, μας πήγε η Κυριακή, φτου φτου μη τη ματιάσω τη στήλη και σε ημέρα όπου με το ζόρι έβρισκες ματς να ασχοληθείς. Η δυάδα του 2.75 με το Χ2 της Λοκομοτιβάρας στο Ροστόφ και το ασιατικό under 3 στο Γαλατασαράι – Μπεσίκτας, πέρασε… κορδόνι. Ειδικά στο τούρκικο δεν κινήθηκε φύλλο, τόσο που πλήρωσε και το 1.91 του under 6,5 σε κάρτες, στον αγώνα. Στοιχηματικώς, (απ)έμεινε ένα… τίμιο τούρκικο στη Σμύρνη, Γκιέζτεπε εναντίον Ρίζεσπορ, κεκλεισμένων των θυρών φυσικά όπως όλα τα ματς της SuperLig μέχρι τις 3 Απριλίου, ως μέτρο πρόληψης, και βλέπουμε…  Στη φωτό, χθεσινό ψέκασμα των αποδυτηρίων του «Γκιουρσέλ Ακσέλ Σταντί».

Στo μόνο… σημερινό, ευρωπαϊκό ματς για το στοίχημα οπαπ λοιπόν, η Γκιέζτεπε ηττήθηκε με 2-0 από την Κασίμπασα στην Πόλη δεχόμενη γκολ στην αρχή (2’) και στο τέλος (91’) του αγώνα, δίχως να δείξει κάτι. Τρίτη σερί ήττα, δίχως μάλιστα να έχει σκοράρει σε αυτά, καρέ αγωνιστικών δίχως νίκη, εμφανώς διάγει περίοδο «κοιλιάς» αλλά πρακτικά έχει σωθεί έχοντας καλή διαφορά από τη διακεκαυμένη ζώνη. Γυρίζει ο μέτριος χαφ Αΐντογλου από τιμωρία, εκτός ο μπακ Οζτούρκ και ο εξτρέμ Γκιουρλέρ.

Η Ρίζεσπορ άξιζε εντέλει κάτι παραπάνω από την ήττα με 2-1 από την Ανκαραγκουτσού, σκορ διαμορφωμένο από το ημίχρονο, στην επανάληψη ήταν διαρκώς μπροστά αλλά ανήμπορη να ισοφαρίσει. Επτά σερί αγωνιστικές (0-2-5) δίχως νίκη η ομάδα του Ουνάλ Καραμάν, στο δεύτερο ματς με τον εν λόγω στον πάγκο. Απόντες ελέω τραυματισμών ο στόπερ Αμπαρχούν και ο μέσος Ουμάρ και λόγω τιμωριών ο μπακ Μόροζιουκ και ο μέσος Ντιομάντε.

Στο 5-3-5 η συνολική τους παράδοση ανεξαρτήτως έδρας, επιμέρους είναι 4-1-1 στη Σμύρνη. Μόνο διπλό σαν… χθες, 16 Μαρτίου 2002 με 3-2, ξανά σε ανάλογη φάση οι δύο τους, εντέλει βέβαια τότε η Ρίζεσπορ έπεσε. Αλλά είχε νικήσει στη Σμύρνη έχοντας μάλιστα προπονητή έναν γνώριμό μας, τον Κάρολ Πέτσε που πέρασε αργότερα από τον Πανιώνιο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ζωντανεύει η ξερολιθιά στην Ηρωική Νήσο Κάσο

Με ντοκιμαντέρ, αφηγήσεις και πεζοπορία, ο Δήμος Κάσου αναδεικνύει μια παραδοσιακή τέχνη που ενώνει παρελθόν και παρόν

Αναβαθμίζεται σε τριτοβάθμια επεξεργασία ο βιολογικός καθαρισμός Νάξου

Ένα σημαντικό έργο για την αγροτική οικονομία και το περιβάλλον προχωρά από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με επίκεντρο το Λιβάδι.

Νάξος: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στον δρόμο Χώρας – Αγίου Προκοπίου λόγω έργων

Στο πλαίσιο του έργου “Βελτίωση Αγροτικής Οδού από δρόμο Χώρας – Αγίου Προκοπίου έως όριο οικισμού Αγίας Άννας”, λόγω των εργασιών ασφαλτόστρωσης

Eurovision 2025: Προγνωστικά για την συμμετοχή της Ελλάδας στον δεύτερο ημιτελικό

Eurovision 2025: Τι λένε τα προγνωστικά για την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό - Ποια η σειρά συμμετοχής (πίνακας)

Πάνος Βαλαβάνης: Εφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που κοιμήθηκε δίπλα στη “Βασίλισσα των Απλωμάτων”

Έφυγε από τη ζωή ο διεθνώς αναγνωρισμένος αρχαιολόγος και καθηγητής Πάνος Βαλαβάνης – Στενή η σχέση του με τη Νάξο και τους Δελφούς, πλούσιο το επιστημονικό του αποτύπωμα.

Συνάντηση Φόρτωμα – Χριστόπουλου για ένα “έξυπνο” νησιωτικό μέλλον

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα με τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης βρέθηκε η ανάγκη ενίσχυσης των ψηφιακών υπηρεσιών και υποδομών στα νησιά των Κυκλάδων.

Ιωνικός Ν – Πανναξιακός ΑΟΚ: Τελικός ανόδου κεκλεισμένων των θυρών;

Την Κυριακή 18 Μαΐου ο 5ος και τελευταίος τελικός της National League 2 στη Νίκαια, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ για άναμμα πυρσού στον 3ο αγώνα.

Πανναξιακός ΑΟK: Κέρδισε με ψυχή και τα παίζει όλα για όλα στη Νίκαια την Κυριακή

Ο Πανναξιακός με ψυχή και συγκέντρωση έστειλε τη σειρά των τελικών σε 5ο ματς, επικρατώντας του Ιωνικού στη Νάξο με 82-74 – Όλα θα κριθούν στη Νίκαια για την άνοδο στην National League 2

Νάξος: Το Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου «σέρβιρε» γαλλική παράδοση με… κρέπες!

Μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Φιλωτίου Νάξου τίμησαν το γαλλικό έθιμο της Chandeleur φτιάχνοντας γλυκές και αλμυρές κρέπες – ένα μάθημα πολιτισμού και νοστιμιάς!

Νάξος – Κυρ. Σκληράκη: “Οι καθηγητές να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά” (video)

«Θα ήθελα να πω στους καθηγητές πως πρέπει να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά και να δουλεύει το μυαλό τους για το τι θα τους προσφέρουν» είναι η συμβουλή της κυρίας Κυριακής Σκληράκη προς τους νέους συναδέλφους της.

Άνδρος: 68χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή

Η γυναίκα από το Γαύριο έχασε τη ζωή της καθώς το όχημά της κατέληξε στη θάλασσα από ύψος 25 μέτρων ενώ προσπαθούσε να παρκάρει

Μια δεύτερη ζωή για το “Πρέβελης”; Μετατρέπεται σε πλωτό ξενοδοχείο;

Το ιστορικό πλοίο της ΑΝΕΚ ίσως μετατραπεί σε πλωτό ξενοδοχείο στη Σάμο, χαρίζοντας του έναν νέο ρόλο γεμάτο μνήμες και φιλοξενία.

Νάξος: Επιτέλους, τελειώνει της χερσαίας ζώνης, ας αναλογιστούν… «νηστεύσαντες καί μή νηστεύσαντες», τις ευθύνες που τους αναλογούν

Φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής.. Το 3Α που πέφτει και οι ..στάσεις έως να ολοκληρωθεί ένα έργο σημαντικό για τη πόλη της Νάξου

Θλίψη στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την απώλεια του Κώστα Αρτσάνου, το “αντίο” από τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό

Συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός αποχαιρετά τον ακούραστο υπάλληλο του Δήμου και αγαπητό συμπολίτη

Νότιο Αιγαίο: Μήνυμα από το 112 για κίνδυνο εκδήλωσης τσουνάμι

Σεισμός 6 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Κάσου - Μήνυμα από το 112 για κίνδυνο εκδήλωσης τσουνάμι

Εκτακτο: Τέλος στα σουβλάκια της θείας Τασίας, ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι

Ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι Με catering και τιμολόγιο, το κοψίδι πλέον θα έχει και ΦΠΑ...

Μ. Κατσούλης: “Οταν πάρω σύνταξη θα μετρήσω τα Κύπελλα που έχουμε πάρει”

Ο γυμναστής του ΓΕΛ Νάξου Μανώλης Κατσούλης μιλάει για την πορεία του, τον ρόλο του εκπαιδευτικού, τις αθλητικές επιτυχίες του σχολείου και την «αθλητομάνα» Νάξο

Νάξος – Νοσοκομείο: Λαπαροσκοπικός Πύργος μπαίνει σε λειτουργία μέσω δωρεάς

Με τη δωρεά του Κωνσταντίνου Μαρτίνου, το Νοσοκομείο Νάξου αποκτά σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό που αλλάζει τα δεδομένα στις χειρουργικές επεμβάσεις

Νάξος – Lennart Neubauer: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής που έγινε το πρόσωπο του νέου windsurfing

Μια ζωή πάνω στα κύματα, ένα μέλλον γεμάτο διακρίσεις – Ο Lennart από τη Νάξο εμπνέει με ταλέντο, ήθος και διεθνή αναγνώριση