Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Ισπανία: Στο επίκεντρο ο Λεβαντόβσκι

Στοίχημα – Ισπανία: Στο επίκεντρο ο Λεβαντόβσκι

|

Μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα έχει …καπαρώσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Χαρακτηριστικό αυτού πως το να κατακτήσουν τον τίτλο οι  Μαδριλένοι προσφέρεται πλέον σε απόδοση 20.00. Δώδεκα βαθμοί είναι αυτοί, δεν καλύπτονται τόσο εύκολα, σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Και έχουμε αναμέτρηση: Ελτσε – Μπαρτσελόνα (22:00). Ας δούμε…

Διαβάσ τε επίσης: Δες εδώ το πρόγραμμα Play off 2023

Λίγα λόγια για τη γηπεδούχο. Έχει απολογισμό 13 βαθμούς έπειτα από 26 αγωνιστικές, έναν λιγότερο από όσους απέχει από τη «σωτηρία». Προχώρησε σε νέα αλλαγή τεχνικού (3η  φετινή) και η αλήθεια είναι πως ο Μπεκασέσε αποτελεί ελπιδοφόρα λύση. Ο Αργεντίνος τεχνικός είχε ξεχωρίσει με το συμπαγές σύνολο που είχε φτιάξει στη Ντεφένσα Χουστίσια.  Υπέγραψε διετές συμβόλαιο, συνεπώς περισσότερο στην επόμενη σεζόν είναι η  στόχευσή του, δεν νομίζουμε πολλοί να ελπίζουν σε παραμονή ακόμα στην Έλτσε. Το λογικό σενάριο είναι να το ρίξει στην άμυνα, μπας και αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Στο στρατόπεδο των Καταλανών επικρατεί ευφορία, ουδείς πλέον θυμάται ιδιαίτερα τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Μάλιστα υπάρχει και η πιθανότητα του νταμπλ, την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα τουΤσάβι υποδέχεται τη Ρεάλ, με στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 που κέρδισε μέσα στο «Μπερναμπέου», στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Πάντως, θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, κυρίως στο δημιουργικό σκέλος. Ο χαφ Φρένκιντε Γιονγκ, οι εξτρέμ Ντεμπελέ, Ραφίνια και φυσικά ο πολύτιμος Πέδρι, αποτελούν πολύ σημαντικές ελλείψεις για τον Τσάβι.

Οπότε, το βάρος πέφτει στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος αφενός θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της La Liga (15 τέρματα, ακολουθούν Ουνάλμε 13 και Χοσέλου, Άσπας, Μπόρχα Ιγκλέσιας, με 12) κι αφετέρου να σκοράρει έπειτα από 1,5 μήνα.

Εξάλλου, στο πρωτάθλημα «βρήκε δίχτυα» μόνο μία φορά στα 6 τελευταία, «φτωχός»  απολογισμός για τις επιδόσεις του Πολωνού. Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με το ότι η  ουραγός Ελτσε θα κλειστεί στα καρέ της και λογικά η Μπαρτσελόνα θα κερδίσει αρκετά φάουλ, ή θα απειλήσει γενικότερα από στατικές φάσεις, κάνουν αρκετά πιθανό να σκοράρει ο Πολωνός με κεφαλιά, ειδικό που προσφέρεται σε πολύ καλή -ενισχυμένη*- απόδοση.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία μεένα κλικ»

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Υπόθεση …Νερό: Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δονούσας ζητά επανεξέταση της τιμολογιακής πολιτικής και δίκαιες χρεώσεις

Μετά την Ηρακλειά και τα Κουφονήσια, διαμαρτύρεται και η Δονούσα για τις αυξήσεις - Τι ζητούν οι επαγγελματίες

Κύπελλο Ελλάδος: Πάλεψε η ΕΛΛΑΣ Σύρου αλλά ηττήθηκε (4-2) από τον Ατρόμητο, περιμένει εκτός έδρας το Αιγάλεω

Οι Συριανοί έδειξαν χαρακτήρα και πέτυχαν δύο γκολ, αποσπώντας το χειροκρότημα – Τιμήθηκε ο Μιχάλης Λυγνός πριν τη σέντρα

Νάξος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φωλιά Πράσινης θαλάσσιας χελώνας στις Κυκλάδες

138 νεοσσοί κατάφεραν να φτάσουν στη θάλασσα – Ένα μοναδικό γεγονός για το νησί και την προστασία της φύσης

Κάρπαθος: Γεννήθηκε το πρώτο φωκάκι της χρονιάς

Η πρώτη γέννηση μεσογειακής φώκιας (Monachus monachus) για το 2025 καταγράφηκε σε θαλάσσιο σπήλαιο – Σπάνια στιγμή για το απειλούμενο είδος

Αγιο Ορος: Εκοιμήθη ο Αγιορείτης Γέροντας Βασίλειος Γοντικάκης

Η εξόδιος ακολουθία αύριο στην Ιερά Μονή Ιβήρων – Ο λόγιος και πνευματικός καθοδηγητής που σφράγισε το Άγιον Όρος και την Ορθοδοξία

Μάρκος Καφούρος: Αναφορά για επαναφορά μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ μεταφέρει το ψήφισμα του Δ.Σ. Θήρας στον Υπουργό Οικονομικών, ζητώντας μέτρα στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις στις νησιωτικές περιοχές.

Παρέμβαση Φιλίππου Φόρτωμα για τις συντάξεις χηρείας του πρώην ΟΓΑ

Ερώτηση στη Βουλή για την άρση αδικιών του νόμου Κατρούγκαλου και την εξίσωση παλαιών και νέων συντάξεων χηρείας προς όφελος των δικαιούχων.

Φεστιβάλ Στρογγύλη On The Road: Μια μουσική βραδιά με το «The Hollywood Project»

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2025 στον υπαίθριο χώρο μπροστά από τον Μητροπολιτικό Ναό Θήρας, τρεις μουσικοί παρουσιάζουν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια

Κύπελλο Ελλάδας: Από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο ξεκινάει η μάχη της ΕΛΛΑΣ Σύρου (video)

Πρεμιέρα στη League Phase του κυπέλλου Ελλάδος, με τους Συριανούς να αγωνίζονται σήμερα στις 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου

«Έφυγε» ο Γιώργος Κωβαίος – Ο χορευταράς παππούς της Σχοινούσας που έγινε σύμβολο ζωής και παράδοσης

Μέχρι τα 92 του χρόνια χόρευε με πάθος στη Γιορτή Φάβας, δίπλα στην εγγονή του Ποθητή – Ένας άνθρωπος που ένωσε γενιές μέσα από τη μουσική και την αγάπη για τον τόπο του.

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Κωμιακή: «Έφυγε» η «Κούλα του Σταματοβασίλη» που σημάδεψε με την παρουσία της το χωριό

Συγκινητικό αντίο στην Κυριακή Πρεβενιού, από τον Γιώργο Κρητικό μέσα από τα social media

Αναφορά στο Ευρωκοινοβούλιο για την Αμοργό: Αντίδραση σε λιμενικά και οδικά έργα με χρηματοδότηση της Ε.Ε.

Ο Νικόλαος Γαβαλάς, εκ μέρους περιβαλλοντικών συλλόγων και εκατοντάδων πολιτών, καταγγέλλει την καταστροφική επίδραση αναπτυξιακών έργων στην Αμοργό και ζητά παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Minoan Lines: Δύο νέα πλοία στη γραμμή Ηράκλειο–Μήλος–Πειραιάς μέχρι το 2028

«Στολίδια για το Ηράκλειο» τα χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος Λουκάς Σιγάλας – Στόχος η αύξηση της επιβατικής κίνησης και η πράσινη μετάβαση στη ναυτιλία

Γυμνάσιο Σκαδού: 22 μαθητές φέτος δίνουν ζωή στο σχολείο της Ορεινής Νάξου

Από το παλιό δημοτικό του Σκαδού στο σύγχρονο Γυμνάσιο: Ένα σχολείο που κρατά ζωντανή την εκπαίδευση στα ορεινά χωριά της Νάξου

Νάξος – Αύγουστος 2025: περισσότερες αφίξεις, Ισχυρότερο το σύνολο του καλοκαιριού (πίνακες)

Στο λιμάνι της Νάξου οι επιβάτες αυξήθηκαν 5,2% τον Αύγουστο σε σχέση με πέρυσι, ενώ το τρίμηνο Ιουνίου–Αυγούστου έκλεισε με +6,5% συνολικά. Τι δείχνει η δεκαετία.

Χώρα Νάξου: «Πάγωσε» το αίτημα κατοίκων για αλλαγή κυκλοφοριακού στη Μικρασιατών Προσφύγων

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων για επικίνδυνες συνθήκες, ο Δήμος Νάξου απάντησε αρνητικά στο αίτημα αλλαγής κατεύθυνσης της ημικεντρικής οδού.

Νάξος: “Στάση” Σινούκ για παραλαβή ασθενούς από άλλο νησί, πριν αναχωρήσει για Αττική

Το είδαμε κι αυτό... Ελικόπτερο Σινούκ έμεινε στη Νάξο για αρκετά λεπτά περιμένοντας το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ ώστε να παραλάβει άλλο ασθενή και να τον μεταφέρει στην Αττική