Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΕπτά (7) συμβουλές για να αυξήσετε τις πιθανότητες νίκης στο στοίχημα

Επτά (7) συμβουλές για να αυξήσετε τις πιθανότητες νίκης στο στοίχημα

|

Το στοίχημα είναι μεταξύ των πιο αγαπητών παιχνιδών που μπορεί να παίξει κάποιος στο διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, έχουν βγει στην επιφάνεια αμέτρητες στρατηγικές για το πως μπορεί κάποιος να κερδίσει σε αυτό. Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί επιτυχία στο συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε, είναι να εφαρμόσουμε στρατηγικές και τακτικές οι οποίες είναι σε θέση να αυξήσουν την πιθανότητα νίκης. Μέσα λοιπόν από το παρακάτω άρθρο, θα αναφερθούμε σε μερικές από τις πιο σημαντικές συμβουλές που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος, με σκοπό να μειώσει την πιθανότητα αποτυχίας.

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε καλά το άθλημα που στοιχηματίζετε

Η πρώτη και σημαντικότερη παγίδα στην οποία πέφτουν πολλοί παίκτες, είναι ότι παίζουν στοιχήματα σε αθλήματα, με τα οποία όμως, δεν είναι αρκετά εξοικειωμένοι. Για παράδειγμα, υπάρχουν παίκτες που ενώ παρακολουθούν καθημερινά ποδόσφαιρο, στοιχηματίζουν συχνά στο τένις, με αποτέλεσμα να να καταλήγουν να χάνουν χρήματα. Οπότε, η πρώτη συμβουλή, είναι να στοιχηματίζετε πάντα στα αθλήματα που είστε πλήρως εξοικειωμένοι και τα γνωρίζετε καλά.

Θέστε ένα budget

Είναι πολύ σημαντικό να αποφασίσετε το πόσα χρήματα μπορείτε και θέλετε να ποντάρετε στο στοίχημα. Το budget στο οποίο θα καταλήξετε μάλιστα, είναι καλό να το ορίσετε κάποια στιγμή που θα έχετε καθαρό μυαλό και όχι λίγο πριν παίξετε κάποιο στοίχημα. Το πιο σημαντικό κομμάτι μάλιστα, είναι να δείξετε τη δύναμη και να μην ποντάρετε περισσότερα χρήματα, ακόμα και εάν αντιμετωπίσετε κάποια επώδυνη ήττα. Αυτή είναι μία πολύ χρήσιμη συμβουλή, την οποία μάλιστα πρέπει να εφαρμόζετε ακόμα και όταν παίζετε σε κάποιο διαδικτυακό casino. Έτσι λοιπόν, δεν θα έρθετε ποτέ στη δυσάρεστη θέση της απώλειας μεγάλου χρηματικού ποσού.

Έρευνα και ανάλυση

Πριν επιλέξετε οποιδήποτε σημείο, είναι καλό να έχετε κάνει τη δική σας έρευνα. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να ψάξετε στο ίντερνετ ή σε κάποια εφημερίδα στατιστικά στοιχεία για το γεγονός στο οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε.

Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να παίξετε over ή under σε κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα. Τότε, ξεκινήστε βλέποντας κάποια στοιχεία για την προϊστορία των ομάδων που πρόκειται να παίξουν. Επί πρόσθετα, δείτε πιο αναλυτικά τη φόρμα της κάθε ομάδας και το μέσο όρο των γκολ στα τελευταία παιχνίδια που έπαιξε η κάθε μία. Η ανάλυση που θα κάνετε θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε την πιθανότητα να πιάσετε το στοίχημα.

Επιπλέον, καλό είναι να γνωρίζετε ότι όσα περισσότερα δεδομένα δείτε για τον επερχόμενο αγώνα, τόσο πιο πιθανό είναι να πιάσετε το σημείο. Εάν αναλύσετε τα δεδομένα που έχετε και δεν είστε ακόμα σίγουροι για το τι να ποντάρετε, είναι καλό να αφήσετε αυτόν τον αγώνα εκτός δελτίου και να ασχοληθείτε με κάποιον άλλο.

Ποντάρετε μόνο σε συγκεκριμένα σημεία

Ένας ακόμα τρόπος που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είναι να επιλέξετε μερικά συγκεκριμένα σημεία τα οποία σας αρέσει να παίζετε και να ασχολείστε μόνο με αυτά. Πιο συγκεκριμένα, επιλέξτε δύο με τρία σημεία που θεωρείτε ότι έχουν μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους ή που σας αρέσει να στοιχηματίζετε και παίξτε στοίχημα μόνο με αυτά.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε αποκτήσετε ακόμα περισσότερη εμπειρία πάνω σε αυτά, με αποτέλεσμα μετά από κάποιο καιρό να γίνετε ακόμα πιο πετυχημένοι. Παραδείγματος χάρη, μπορείτε να επιλέξετε να ποντάρετε μόνο στα over/under και στον αριθμό των κόρνερ. Μέσα από αυτήν την επανάληψη, θα αποκτήσετε εμπειρία για το πότε αξίζει να ποντάρετε και σε τι. Με τον καιρό μάλιστα, θα βρεθείτε σε θέση να καταλαβαίνετε ποιοι είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες που επηρεάζουν τα over/under και τον αριθμό κόρνερ.

Η τακτική αυτή, μπορεί να ακούγεται λίγο βαρετή σε κάποιους, αλλα η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ωφέλιμη, ειδικά εάν ο σκοπός σας είναι η επίτευξη το μέγιστου κέρδους μέσα από το στοίχημα.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς

Ο χώρος του στοιχήματος, είναι γεμάτος με επαγγελματίες που παρέχουν συμβουλές για να βοηθήσουν τον κόσμο να λάβει καλύτερες στοιχηματικές αποφάσεις. Η συμβουλή σε αυτό το σημείο, δεν αφορά όμως στο να δούμε τι μας λέει ένας ειδικός και απλά να το πράξουμε. 

Αυτό που αξίζει, είναι να κάνουμε τη δική μας έρευνα για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα και στη συνέχεια να συμβουλευόμαστε κάποια ιστοσελίδα στοιχηματικών προβλέψεων, για να δούμε εάν συμφωνεί με τη δική μας γνώμη. Εάν οι δύο προβλέψεις έρχονται σε συμφωνία, τότε το στοίχημα έχει καλές πιθανότητες επιτυχίας.

Παρακολουθήστε τα στοιχήματά σας

Το να παρακολουθείτε τα στοιχήματά σας, θα σας βοηθήσει για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Προσπαθήστε να καταγράψετε μερικές βασικές λεπτομέρειες για κάθε στοίχημά σας, όπως τις ομάδες του αγώνα, το ποσό που ποντάρατε, τις πιθανότητες και το αποτέλεσμα του στοιχήματός σας. Έτσι θα δημιουργήσετε μία βάση δεδομένων και αναλύοντάς την, θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα για τον τρόπο με τον οποίο ποντάρετε. Έτσι, θα καταφέρετε να μάθετε μέσα από τα λάθη του παρελθόντος και θα μπορέσετε να πάρετε καλύτερες αποφάσεις στο μέλλον.

Μην παίζετε όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

Το να παίζει κάποιος στοίχημα όταν είναι συναισθηματικά φορτισμένος, είναι μία από τις μεγαλύτερες παγίδες στις οποίες μπορεί να υποπέσει. Η έννοια του συναισθηματικά φορτισμένος στο συγκεκριμένο σημείο, αφορά στο να παίζει κανείς με γνώμονα τα συναισθήματά του και όχι με καθαρό μυαλό. Τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι, το να παίξει κανείς στοίχημα αμέσως μετά από κάποιο χαμένο δελτίο, να παίξει την αγαπημένη του ομάδα να κερδίσει ή απλά να βρίσκεται για κάποιο λόγο σε κακή συναισθηματική κατάσταση και να παίζει στοίχημα με αφέλεια. 

Η αλήθεια είναι, ότι όλοι μας έχουμε πέσει στη συγκεκριμένη παγίδα στο παρελθόν, αλλά, όταν ο στόχος μας είναι η επίτευξη του μέγιστου δυνατού κέρδους, είναι καλό τα συναισθήματά μας να μένουν απ’έξω.

Αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας στο στοίχημα

Το στοίχημα είναι μία αγαπημένη συνήθεια πολλών φίλων του αθλητισμού και όχι μόνο. Για το λόγο αυτό, έχουν αναπτυχθεί πολλές διαφορετικές πρακτικές οι οποίες στοχεύουν στο να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες αποτυχίας. Μερικές από τις πιο σημαντικές συμβουλές και τακτικές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να πετύχετε το στόχο σας, έχουν να κάνουν με το να καταγράφετε τα στοιχήματα που παίζετε ώστε να παρατηρείτε τα λάθη σας και να τα αποφεύγετε. 

Άλλες πολύ σημαντικές συμβουλές, έχουν να κάνουν με το να καταλαβαίνετε καλά το άθλημα στο οποίο στοιχηματίζετε και να κάνετε τη δική σας έρευνα πριν ποντάρετε σε οτιδήποτε. Τέλος, πρέπει πάντα να έχετε στο νου σας να ορίζετε ένα χρηματικό budget πριν παίξετε και να μην ποντάρετε όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Φλωρεντία: Κηρύσσει πόλεμο στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Η Φλωρεντία κηρύσσει πόλεμο στις μισθώσεις τύπου Airbnb - Η εξάπλωσή τους στο κέντρο της πόλης έχει εκτοξεύσει στα ύψη τα ενοίκια

ΕΑΣ Νάξου: Χορός, μουσική, φαγητό με γεύσεις της Γραβιέρας Νάξου ΠΟΠ (video)

Η γιορτή της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. στο «Action Σαββατοκύριακο»! (video)

ΔΕΗ: Τηλεφωνική εξυπηρέτηση ΔΕΗ δωρεάν 24 ώρες το 24ωρο

ΔΕΗ: Τηλεφωνική εξυπηρέτηση επί 24ώρου βάσεως - Δείτε τους τρόπους

Γαλαξίας: Η μαύρη τρύπα στο κέντρο μεταβάλλει τον χωροχρόνο

Εντυπωσιακή ανακάλυψη που ανοίγει νέο κεφάλαιο στην κοσμολογία - Τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη;

National League 1: Ντέρμπι απόψε (02/12) με τον ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia να υποδέχεται τον ΟΦΗ (video)

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia εναντίον ΟΦΗ στο κλειστό Γυμναστήριο "Δημήτρης Περιστεράκης".... Τι ώρα το τζάμπολ

Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου: Κυριακή (03/12) ψηφίζουν για νέο διοικητικό συμβούλιο

Εκλογές στο Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου.. Πότε και που... Ποιοι είναι οι υποψήφιοι

Τι έκανε ο Φίλιππος Φόρτωμας στην Πάρο;

Επίσκεψη του βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα στην Τήνο με αφορμή την εορτή του Αγίου Ανδρέα

Γ. Βρούτσης: “Προτεραιότητα της πολιτικής ηγεσίας, η καταπολέμηση της χειραγώγησης αγώνων”

Στα 40 τα Πορίσματα που ολοκλήρωσε η ΕΠΑΘΛΑ εντός του 2023 περί πιθανής χειραγώγησης αγώνων και 9 εκείνα που προχώρησαν για περαιτέρω διερεύνηση - Έρχονται ποινικές διώξεις

SOS: Απομακρύνετε τα παιδιά από τις … ειδήσεις

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει με τον δικό του τρόπο τις ειδήσεις που κυκλοφόρησαν την εβδομάδα που μας πέρασε εντός κι εκτός συνόρων. Γιατί συμφωνεί με τον Μητσοτάκη, τι λέει για τον Αυτιά και τη Δέσποινα

Πανναξιακός ΑΟΚ: Η ιστορική φανέλα του 2015 στα χέρια του Γιάννη Βρούτση

Ο πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΚ, Βασίλης Φλεριανός πρόσφερε στον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση μία φανέλα... Τι συμβολίζει

Απαγορευτικό: Ανεκτέλεστα τα απογευματινά δρομολόγια Blue Star Naxos και Paros

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών τα απογευματινά δρομολόγια από Πειραιά - Ραφήνα είναι ανεκτέλεστα

Σύλλογος Σκαδιωτών – Μεσωτών Νάξου: Σε εκλογές την 10η Δεκεμβρίου

Ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν τα χωριά Σκαδό - Μέση και απόφαση για εκλογές την 10η Δεκεμβρίου

Blue Star 1: Δύο ώρες πάλευε για να δέσει στο λιμάνι της Νάξου

Επί δύο ώρες το Blue Star 1 έδινε ... μάχη για να δέσει δεύτερη φορά στο λιμάνι της Νάξου - Κενό επιβατών θα αναχωρήσει από τη Σαντορίνη για τον Πειραιά των καιρικών συνθηκών

Κρήτη: Ο Σκουλάς τραγουδά για τον αδικοχαμένο Αντώνη (video)

Ο θρυλικός Σκουλάς τραγουδά για τον αδικοχαμένο Αντώνη! “Μια κουκκίδα” [video]

Express Skopelitis: Ανεκτέλεστο το σημερινό (29/11) του δρομολόγιο

Λόγω καιρικών συνθηκών το Express Skopelitis θα μείνει δεμένος στα Κατάπολα (Αμοργός)

Νάξος – 2ο Γυμνάσιο: Ερχεται χορός για καλό σκοπό

Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στις Τρίποδες (κέντρο "Αντώνης") χορός από το 2ο Γυμνάσιο Νάξου

Fast Ferries: Ανεκτέλεστα δρομολόγια του “ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.”

Ανεκτέλεστα δρομολόγια-Τροποποιήσεις δρομολογίων του ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π., το χρονικό διάστημα 25/11-26/11, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών

Με πρόεδρο τον Γιάννη Στάη, προχωρά ο Σύλλογος Κορωνίδας Νάξου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Κορωνίδας Νάξου... Ποιοι το αποτελούν

Blue Star 1 και Blue Star Paros με νέα ώρα αναχώρησης αύριο Τετάρτη (29/11)

Τι ώρα θα αναχωρήσουν αύριο Τετάρτη 29 Νοεμβριου τα πλοία Blue Star 1 και Blue Star Paros από τον Πειραιά