Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΤο σήκωσαν τα Φανάρια

Το σήκωσαν τα Φανάρια

|

Πρωταθλητής Κυκλάδων για τη σεζόν 2013-2014 τα Φανάρια τα οποία πριν λίγη ώρα νίκησαν στον μεγάλο τελικό 69-67 τον Πανιώνιο και πανηγύρισαν τον 2ο τίτλο στην ιστορία τους.

Λίγο νωρίτερα η Ερμούπολη κατέκτησε την 3η θέση στο FinalFourτις Σαντορίνης, νικώντας στον μικρό τελικό 67-53 τον Άρη Σύρου.

Αξίζουν πολλά – πολλά συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση στους διοργανωτές, καθώς ο κόσμος που γέμισε το ΔΑΠΠΟΣ απόλαυσε την τελική φάση συνοδευόμενη με πολλά happenings.Οι cheerleaders που μοίραζαν μπάλες στο κοινό, καθώς και οι βραβεύσεις των κ. Μπάϊλα και κ. Καβαλάρη έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα σε ένα f4 που ανέβασε τον πήχη ψηλά.

MVPτης διοργάνωσης ήταν ο Νίκος Χάρος που βραβεύθηκε για την μεγάλη του προσφορά.

Τέλος ο εκπρόσωπος της ΕΣΚ Κυκλάδων Λώρης Σαλάχας που βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στην Θήρα ώστε να συμβάλει στην διοργάνωση δήλωσε στο sportcyclades.grπού ικανοποιημένος από την διοργάνωση, δίνοντας τα εύσημα σε διοργανωτές και ομάδες.

Στατιστικά

Ημιτελικοί
Α΄ Ημιτελικός: Α.Ο. Ερμούπολης – ΑΠΑΣ Τα Φανάρια 58-68

Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Σιγάλας

Ερμούπολη (Μαύρος): Παλετσάκης, Βλάμης 3 (1), Γούτσικας, Τζώρτζης 28 (6), καραμολέγκος 11 (1) , Πατάπης 8, Νασαουϊ 4, Γκογκολάκης, Γιασαφάκης 4.

Φανάρια (Σγούρος): Φράτας 2, Πρόκος 17 (2), Μανδηλαράς, Κώτσος, Πολυτάρχου 9 (1), Μουστάκης, Ονάσογλου, Χάρος Ν.19 (3), Κεραμιδάς 5, Χάρος Γ. 8, Ντάσιος, Μελάς 8 (1).

Β΄ Ημιτελικός: Πανιώνιος Σαντορίνης-Ε.Α.Ο Άρης Σύρου 63-47

Διαιτητές: Κιουλάφας – Κλαδιανός

Πανιώνιος (Αξιώτης): Μιχαλέλης 6 , Λουίτζι 4, Κατηκαρίδης 11 (1), Παντζιαρίδης, Λάτσε, Γεωργακούδης, Βελίκης 2, Σιέχου, Παπαδόπουλος 31 (5), Πολίτης 5, Πετράκης 4, Καραπτσιας.

Άρης Σύρου (Μανανάς): Τριανταφυλλίδης 2, Κακούρης, Παλαιολόγος 3, Γαβιώτης 2, Πάπιτσης 4, Τρέτζιος, Βασιλειάδης 4 (1), Βασίλιεφ 2, Χαλκόπουλος 9 (2), Παπαφωτίου 13 (2), Γαδ, Δαρζέντας 4, Ξανθούλης 2, Αραβοσιτάς 2.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Α.Ο. Ερμούπολης-Ε.Α.Ο. Αρης Σύρου 67-53

Διαιτητές: Κλαδιανός – Κασάπη

Ερμούπολη (Μαύρος): Παλετσάκης, Βλάμης, Γούτσικας 9, Τζώρτζης 23 (4), καραμολέγκος 12 (3), Πατάπης 7, Νασαουϊ 3, Γκογκολάκης, Γιασαφάκης 13.

Άρης Σύρου (Μανανάς): Τριανταφυλλίδης, Κακούρης 2, Παλαιολόγος, Γαβιώτης, Πάπιτσης 1, Τρέτζιος 9 (1), Βασιλειάδης, Βασίλιεφ 7 (1), Χαλκόπουλος 21 (3), Παπαφωτίου 6, Γαδ, Δαρζέντας 3.

ΤΕΛΙΚΟΣ 
Πανιώνιος Σαντορίνης – ΑΠΑΣ Τα Φανάρια 67-69

Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Κιουλάφας

Πανιώνιος (Αξιώτης): Μιχαλέλης 1, Λουίτζι, Κατηκαρίδης 14 (2), Παντζιαρίδης 5 (1), Λάτσε, Γεωργακούδης, Βελίκης 9 (1), Σιέχου, Παπαδόπουλος 32 (3), Πολίτης 3, Πετράκης 3.

Φανάρια (Σγούρος): Φράτας 8 (1), Πρόκος 10 (1), Μανδηλαράς, Κώτσος, Πολυτάρχου 12 (2), Μουστάκης, Ονάσογλου 4, Χάρος Ν. 15, Κεραμιδάς, Χάρος Γ. 4, Ντάσιος, Μελάς 16

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Μικρές Κυκλάδες, ιδανική επιλογή στις προτιμήσεις των Γάλλων ταξιδιωτών

Η νέα τάση «μικρονησιών» κατακτά τους Γάλλους, με Ηρακλειά, Σχοινούσα, Δονούσα και Κουφονήσια να πρωταγωνιστούν στη λίστα του GenerationVoyage.

Νεκρός νεαρός φυσητήρας στις ακτές της Σάμου – Έρευνα για τα αίτια

Το μεγαλόπνοο θηλαστικό, μόλις τεσσάρων μέτρων, ξεβράστηκε νεκρό σε μία από τις σημαντικότερες μεταναστευτικές διόδους του Αιγαίου.

Πέθανε ο Τζόρτζιο Αρμάνι, ο απόλυτος θρύλος της μόδας έφυγε στα 91 του (video)

Ο Ιταλός σχεδιαστής που όρισε το σύγχρονο στιλ και μετέτρεψε το όνομά του σε παγκόσμιο brand, άφησε την τελευταία του πνοή στο Μιλάνο.

Νάξος: Ανακαινίσεις σε δύο σχολεία, οι παρεμβάσεις που υλοποιούνται, τι αναφέρει ο κος Μαυρομμάτης

Με το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» προχωρούν έργα αναβάθμισης στο 5ο Νηπιαγωγείο Αγγιδίων και στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγίου Θαλλέλαιου, όπως ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Φώτης Μαυρομμάτης.

Πάρος: Στην κορυφή των διεθνών ταξιδιωτικών λιστών και το φθινόπωρο

Από την παγκόσμια πρωτιά στο Travel and Leisure μέχρι τις νέες διακρίσεις της Expedia και άλλων διεθνών Μέσων, η Πάρος συνεχίζει να προσελκύει ταξιδιώτες υψηλού επιπέδου και εκτός καλοκαιριού.

Ι. Μητρόπολη Παροναξίας: «Η Μονή Τιμίου Σταυρού Σαγκρίου δεν είναι χώρος εκδηλώσεων αλλά ιερός τόπος λατρείας»

Με σκληρή ανακοίνωση, η Μητρόπολη Παροναξίας απαντά σε δημοσιεύματα για το Φεστιβάλ Νάξου, θέτοντας ζήτημα σεβασμού της ιστορικότητας και ιερότητας της Μονής.

Κέντρο Υγείας Αμοργού: Νέα παιδίατρος μετά από χρόνια αναμονής

Η κα Δήμητρα Καλλιτσούνακη αναλαμβάνει καθήκοντα, καλύπτοντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και ενισχύοντας τις υπηρεσίες υγείας για γονείς και παιδιά.

Web3 Staking; Τα κρυπτονομίσματα μπορούν στην πραγματικότητα να αποφέρουν παθητικό εισόδημα

Κερδίστε καθημερινά κέρδη μέσω staking. Προσκαλέστε μέλη της ομάδας να κερδίσουν ανταμοιβές πλατφόρμας.

Σλοβακία – Γερμανία: Πρεμιέρα με πολλά γκολ στο 1.72!

Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Η «νατσιονάλμανσαφτ» ξεκινά με φαβορί κόντρα στη Σλοβακία

Γιάννης Μπουτάρης: «Θα πόνταρα στη Νάξο για το κρασί της» (video)

Ο εγγονός του θρυλικού οινοποιού μιλά για τον Ναξιώτικο αμπελώνα, τις κυκλαδίτικες ποικιλίες και την προοπτική του νησιού στον οινοτουρισμό.

Νάξος: Η «Αξιώτισσα» απαντά για το επεισόδιο με τους Βρετανούς τουρίστες – «Έσκισαν το αυτοκόλλητο, δεχόμαστε απειλές»

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Γιάννης Βάσιλας δίνει τη δική του εκδοχή: οι τουρίστες αποχώρησαν αφού πρώτα προκάλεσαν, ενώ μετά το δημοσίευμα της Daily Mail η επιχείρηση καταγγέλλει μπαράζ συκοφαντιών και απειλών.

Νάξος: «Μαμά με καρότσι σε πόλη αφιλόξενη», η κραυγή αγωνίας μιας νέας μητέρας

Το σχόλιο του Στράτου Φουτάκογλου και η ανοιχτή επιστολή μαθήτριας του που φωτίζει την αδιαφορία για πεζούς, μητέρες και ΑμεΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ντροπή για το επεισόδιο στη Νάξο – Οι Εβραίοι πολίτες είναι ασφαλείς στην Ελλάδα»

Σαφή θέση υπέρ των βρετανών τουριστών πήρε ο υπουργός Υγείας, καταδικάζοντας το περιστατικό αντισημιτισμού και μιλώντας για επιλεκτικές «ευαισθησίες» στην ελληνική κοινωνία.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

Αλυκό Νάξου: Ύστερα από μισό αιώνα, κατεδαφίζεται το ξενοδοχείο–φάντασμα της χούντας

Μια ιστορική δικαίωση για το μοναδικό κεδρόδασος και όσους τόλμησαν να αντισταθούν στην αυθαιρεσία

Νάξος: Διαδικτυακή επίθεση από Ισραηλινούς στη «Ταβέρνα Αξιώτισσα»

Μετά το επεισόδιο της 25ης Αυγούστου, το εστιατόριο δέχεται συντονισμένη επίθεση με fake reviews από το εξωτερικό, ενώ ο ιδιοκτήτης καταγγέλλει έλλειψη προστασίας από την Google.

ΑΑΔΕ: Πρόστιμα και 48ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις νησιών (Πάρος) για φοροδιαφυγή

Εντατικοί έλεγχοι σε Ρόδο, Πάρο, Χανιά, Ύδρα, Κέρκυρα και Πειραιά αποκάλυψαν περισσότερες από 400 παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων.