Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑθλητικάΣΕΓΑΣ Κυκλάδων: Live Stream τα ''Δήλεια 2018''

ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων: Live Stream τα ”Δήλεια 2018”

|

Για μία ακόμη χρονά η Μύκονος υποδέχεται τα “Δήλεια” τη γιορτή του κλασικού αθλητισμού στις Κυκλάδες και δη για τα τμήματα υποδομών… 

Η καρδιά του Κυκλαδίτικου στίβου χτυπά στη Μύκονου, και συγκεκριμένα στο στάδιο του Κόρφου, όπου σήμερα Σάββατο 6/10 ξεκινούν τα ”Δήλεια 2018”.

Παρακολουθήστε του αγώνες σε ζωντανή μετάδοση.

Ώρα έναρξης 16:00

Να δούμε τι αναφέρει και η προκήρυξη των αγώνων 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΑΓΩΝΩΝ  ΣΤΙΒΟΥ

ΔΗΛΕΙΑ 2018

Ο  Α.Ο. Μυκόνου με τη συνεργασία της  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων προκηρύσσει αγώνες στίβου με την επωνυμία ΔΗΛΕΙΑ 2018. Oι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 6 Οκτωβρίου και Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018
 2. ΤΟΠΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Δημοτικό Στάδιο Μυκόνου και προπονητήριο ρίψεων Α.Ο.Μυκόνου
 3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:Αντρών – Γυναικών, Κ18 (Παίδων – Κορασίδων), Κ16 (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄),  Κ14 (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄),  Κ12 (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Mινι).
 4. AΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

Ανδρών – Γυναικών :   Σφαιροβολία

Κ18 (Παίδων): 100μ  –  Σφαιροβολία – Δισκοβολία

Κ18 (Κορασίδων): 100μ –  100μ εμπόδια – Σφαιροβολία – Δισκοβολία

Κ16 (Παμπαίδων Α΄): 80μ – 300μ –  1.000μ – 100μ εμπόδια – Ύψος – Μήκος – Σφαιροβολία.

Κ16 (Παγκορασίδων Α΄):  80μ –  300μ – 1.000μ – 80 εμπόδια – Ύψος – Μήκος – Σφαιροβολία – Ακοντισμός.

Κ14 (Παμπαίδων Β΄):60μ  – 150μ – 600μ – Ύψος – Μήκος – Σφαιροβολία,4Χ60.

Κ14 (Παγκορασίδων Β΄):60μ – 150μ – 600μ – Ύψος – Μήκος – Σφαιροβολία, 4Χ60.

Κ12 (Παμπαίδων Μini):50μ – 600μ – Μήκος – Μπαλάκι, 4Χ50

Κ12 (Παγκορασίδων Mini):   50μ –  600μ – Μήκος – Μπαλάκι, 4Χ50

Στο μπαλάκι και στο μήκος Κ12 (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Μινι)οι αθλητές και οι αθλήτριες έχουν το δικαίωμα τριών (3) προσπαθειών.

Στη σφαίρα και στο Μήκος Κ16 – Κ14 (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ και Β΄), οι αθλητές – αθλήτριες έχουν δικαίωμα τριών (3) προσπαθειών, ενώ οι έξι πρώτοι μετά το τρίτο άλμα και την τρίτη ρίψη έχουν το δικαίμωα μιας ακόμη τέταρτης (4ης) προσπάθειας.

Στη δισκοβολία και στη σφαιροβολία των Κ18 (Παίδων – Κορασίδων)καθώς επίσης και στον ακοντισμό Κ16 (Παγκορασίδων Α΄), οι αθλητές – αθλήτριες έχουν δικαίωμα τριών (3) προσπαθειών ενώ οι έξι (6) πρώτοι έχουν το δικαίωμα μιας ακόμη τέταρτης (4ης) προσπάθειας

Στη σφαίρα Ανδρών και Γυναικών, οι αθλητές – αθλήτριες έχουν το δικαίωμα τριών (3) προσπαθειών ενώ οι οκτώ (8) πρώτοι έχουν το δικαίωμα τριών (3) ακόμη προσπαθειών.

 1. ΗΛΙΚΙΕΣ

Στα αγωνίσματα της κατηγορίας Κ12 -Παμπαίδων – Παγκορασίδων ΜΙΝΙ μπορούν να συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι γεννήθηκαν τα έτη 2007-2008-2009.

Στα αγωνίσματα της κατηγορίας Κ14 -Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄ μπορούν να συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι γεννήθηκαν τα έτη 2005-2006.

Στα αγωνίσματα της κατηγορίας Κ16 – Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄, μπορούν να συμμετέχουν αθλητές και αθλητριες οι οποίοι γεννήθηκαν τα έτη 2003-2004. 

Στα αγωνίσματα της κατηγορίας Κ18 –  Παίδων – Κορασίδων μπορούν να συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι γεννήθηκαν τα έτη 2001-2002.

Στα αγωνίσματα της κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών μπορούν να συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι γεννήθηκαν το έτος 2000 και μεγαλύτεροι- ρες.

 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες των σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να δηλώσουν απεριόριστο αριθμό αθλητών – αθλητριών σε κάθε αγώνισμα και συνολικά και μία ομάδα σε κάθε σκυταλοδρομία.

Στο πλαίσιο της προσέλκυσης νέων αθλητών και αθλητριών στα σωματεία του στίβου, έχουν επίσης δικαίωμα συμμετοχής και μαθητές – μαθήτριες από όλα τα νησιά των Κυκλάδων, αλλά και από κάθε άλλο σωματείο ή σχολείο, ως ανεξάρτητοι συμμετέχοντες, με τις προϋποθέσεις των §7.1, §7.2, §7.3  όπως περιγράφεται πιο κάτω.

Κάθε αθλητής – αθλήτρια έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ένα ΜΟΝΟ ατομικό αγώνισμα και σε μια σκυταλοδρομία την κάθε ημέρα.

 1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αρχικές αριθμητικές δηλώσεις των σωματείων θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών – αθλητριών θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, με emailστο segas_kykladwn@yahoo.gr ή στο sideris87@gmail.com

Επίσης, στο emailpappasdimitris411@gmail.comμπορείτε  να ζητήσετε πληροφορίες για τη μετακίνηση σας, τη διαμονή σας και τη διατροφή σας στη Μύκονο ή πρόσθετες πληροφορίες για τους αγώνες.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους με την παρουσία τους στην αίθουσα κλήσης 45 λεπτά πριν από το αγώνισμα τους.

Στους αγώνες θα επιτρέπεται να γίνονται αλλαγές και συμπληρωματικές δηλώσεις στην αίθουσα κλήσης των αγώνων.

Στις δηλώσεις συμμετοχής των συλλόγων πρέπει να αναγράφονται τα αγωνίσματα, το ονοματεπώνυμο των αθλητών-τριων ολογράφως, το έτος γέννησης και ο αριθμός δελτίουεγγραφής στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για τους αθλητές – αθλήτριες των σωματείων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των συλλόγων πρέπει να είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ υπογεγραμμένες από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα και να έχουν τη σφραγίδα του σωματείου. Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των αθλητών-τριων του σωματείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τα δελτία των αθλητών-τριων (θεωρημένα από το γιατρό, σύμφωνα με το νόμο) θα τα κρατούν οι αθλητές μαζί τους και θα τα δείχνουν στην αίθουσα κλήσης.

Οι μαθητές – μαθήτριεςπου δεν έχουν δελτίο σε σωματείο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα μπορούν να συμμετάσχουν στους αγώνες, ως ανεξάρτητοι αθλητές, με την προϋπόθεση ότι θα προσκομίσουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στην αίθουσα κλήσης τα παρακάτω:

 1. Ιατρική γνωμάτευση ότι είναι υγιείς και μπορούν να συμμετάσχουν στους αγώνες (η γνωμάτευση ισχύει για ένα χρόνο από την έκδοση της).
 2. Αποδεικτικό έγγραφο του έτους γέννησης (πιστοποιητικό γέννησης, βιβλιάριο υγείας κλπ)
 3. Δήλωση συμμετοχής στην οποία να υπάρχει υπογραφή από τον συνοδό της αποστολής και/ή τον γυμναστή/γυμνάστρια του σχολείου.
 1. ΟΡΓΑΝΑ ΡΙΨΕΩΝ 

Μπαλάκι Παμπαίδων – Παγκορασίδων Μίνι :   200 γρ

Σφαίρα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄ :    3 κιλά

Σφαίρα Παμπαίδων Α΄ :     4 κιλά

Σφαίρα Παγκορασίδων Α΄ :      3 κιλά

Ακόντιο Παγκορασίδων Α΄:                         500 γρ.

Σφαίρα Παίδων:                                             5 κιλά

Σφαίρα Κορασίδων:     3 κιλά

Δίσκος Παίδων:     1,5 κιλό

Δίσκος Κορασίδων:       1 κιλό

Σφαίρα Ανδρών:                                           7.260 γρ,

Σφαίρα Γυναικών:                                           4 κιλά

 1. ΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΑΡΙΘΜΟΣ

 

ΕΜΠΟΔΙΩΝ

ΥΨΟΣ

 

ΕΜΠΟΔΙΟΥ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ 1ου ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

 

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΠΠ Α΄ 100εμπ    10 0,84    13   8,50   10,50
Κορασίδων 100εμπ    10 0,76    13   8,50   10,50
ΠΚ Α΄ 80εμπ     8 0,76    13   8,00   11,00
 1. ΕΠΑΘΛΑ

Στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Κ18 (Παίδων – Κορασίδων) και Κ16 (Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄), θα απονέμεται στον πρώτο νικητή κύπελλο και στους τρεις πρώτους μετάλλιο και δίπλωμα.

Στις κατηγορίες Κ14 (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄) και Κ12 (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Μινι),θα απονέμεται στον πρώτο νικητή κύπελλο, στους τρεις πρώτους μετάλλιο και δίπλωμα και σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα.

 1. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν τους αγώνες.

Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και των αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στους αγώνες.  Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας και θεωρείται από νοσοκομείο, κέντρο υγείας, αγροτικό ιατρείο, υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή ιατρούς.

Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρηση του.

ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΟΜΩΣ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΘΕΜΑΤΑ  ΥΓΕΙΑΣ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ  ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ  Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ  ΤΟΥ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ΚΑΙ  Ο  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  ΠΟΥ  ΔΗΛΩΝΟΥΝ  ΑΥΤΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ  ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ  Ή  Ο  ΣΥΝΟΔΟΣ  ΤΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΚΑΙ   ΣΕ  ΚΑΜΙΑ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΟΙ  ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Οι  αγώνες θα διεξαχθύν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του ΣΕΓΑΣ 2018-2019.

Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο  των αγώνων κ. Πέτρο Σιδερή, Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και τον Αλυτάρχη, σύμφωνα με τους κανονισμούς του στίβου.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γλινάδο- Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων: Διασκεδάζουμε το “Εναστρον” για καλό σκοπό

Στις 15 Δεκεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "Έναστρον" στο Γλινάδο!! - Ποιος είναι ο λόγος;

Νάξος: Φωταγωγήθηκε το δέντρο, χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους (video)

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη πλατεία Πρωτοδικείου - Γέμισε με παιδικά χαμόγελα ένα ολόκληρο νησί (video)

Φιλώτι – Σύλλογος: Πρώτος σε ψήφους ο Στέφανος Νίαος, συστήνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου - Πόσοι ψήφισαν, ποιοι εκλέγονται

ΥΠΕΝ – Ηλεκτρικά τιμολόγια: Δέκα (10) χρήσιμες ερωταπαντήσεις

Δέκα (10) χρήσιμες ερωταπαντήσεις του ΥΠΕΝ για τις αλλαγές από 1η Ιανουαρίου 2024

Κωμιακή – Σύλλογος Γυναικών: Παρουσία Χριστουγεννιάτικου Παζαριού

Για δύο Κυριακές (10 - 17 Δεκεμβρίου) στην Κωμιακή έχουμε Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

Naxos Medical: Στη Νάξο (11-12/12) ο γιατρός πνευμονολόγος Νίκος Κουφός

Διήμερο ιατρικών εξετάσεων (11-12 Δεκεμβρίου) από τον γιατρό πνευμονολόγο Νίκο Κουφό στο Naxos Medical

Ινδοί αγρότες έγιναν κτηνοτρόφοι σε μονάδα της Χαλκιδικής

Οι δύο Ινδοί που εργάζονται σε μία από τις παλαιότερες κτηνοτροφικές μονάδες της Γαλάτιστας με πάνω από είκοσι χρόνια λειτουργίας και περισσότερα από 300 πρόβατα και 200 κατσίκια

Φεστιβάλ Γαστρονομίας: Πορτάρα ή … σχάρα ψησίματος;

Αρθρο - Αποψη από επιχειρηματία στο χώρο της Εστίασης που έχει σχέση με τη Νάξο και ασκεί κριτική στη πρόταση του Δήμου σχετικά με το επικείμενο Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Το μυκόπλασμα της πνευμονίας – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Τα αυξημένα κρούσματα πνευμονίας συνδέονται με το βακτήριο που ονομάζεται μυκόπλασμα της πνευμονίας (Μycoplasma pneumoniae), γνωστό στους επιστήμονες, καθώς πρόκειται για κοινή αιτία αναπνευστικών λοιμώξεων, που δίνει εστίες πνευμονίας περιοδικά.

Πόλεμος στη Γάζα: Η αντίληψη για την ασφάλεια επηρεάζει τις κρατήσεις στις χώρες της περιοχής – Η θέση της Ελλάδας

Ο δείκτης Mabrian Security Perception Index έχει διαμορφωθεί εδώ και 9 χρόνια. Μετρά, το επίπεδο εμπιστοσύνης που εκφράζουν οι επισκέπτες και οι πιθανοί ταξιδιώτες σχετικά με έναν τουριστικό προορισμό με βάση την παρακολούθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μ. Πολυκρέτης προς Δ. Λιανό “με αποκλειστικά δική σας ευθύνη, αυτό το στολίδι, κοντεύει να καταντήσει όπως ένα ερείπιο”

Ανοιχτή επιστολή από τον Δημοτικό Σύμβουλο Μανώλη Πολυκρέτη προς τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό σχετικά με το Δημαρχείο Νάξου ... Τι σημειώνει στην επιστολή του

Εστίαση – Φιλοξενία: “Οι επαγγελματίες δεν τρώνε κουτόχορτο”

Σκληρή ανακοίνωση από το Σύλλογο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων "Φιλοξενία" με επίκεντρο την πρόσφατη παρουσίαση του Γαστρονομικού Φεστιβάλ από το οικείο Δήμο - Γιατί λένε "Η ανοχή εξαντλήθηκε"

Φεστιβάλ Γαστρονομίας: Πορτάρα ή … σχάρα ψησίματος;

Αρθρο - Αποψη από επιχειρηματία στο χώρο της Εστίασης που έχει σχέση με τη Νάξο και ασκεί κριτική στη πρόταση του Δήμου σχετικά με το επικείμενο Φεστιβάλ Γαστρονομίας

ΠΝΑΙ – 14ο Φεστιβάλ Μελιού: Διακρίσεις για προϊόντα Νάξου, Σερίφου και Σύρου

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Νάξος – ΜΕΑ: Παράταση κατάθεσης προσφορών την 4η Φεβρουαρίου 2024

Παρατάθηκε η ημερομηνία κατάθεσης προσφορών για τη νέα μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στη Νάξο

Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Το πρόγραμμα Γαστρονομικής Προβολής αποκαλύπτεται

Παρουσίαση (06/12) του Προγράμματος Γαστρονομικής Προβολής και Σεμινάριο για το Γαστρονομικό Τουρισμό από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ευαγ. Γατσωτή (Vault): “Ανεβαίνει” σύντομα η “playlist μιας faultless μητρότητας”

Το έργο της Ναξιώτισσας Ευαγγελίας Γατσωτή “Η playlist μιας faultless μητρότητας” ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου και Έλενας Τυρέα στο θέατρο Vault.

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Αποκαλυπτήρια για το Great Food of Naxos

Απόγευμα Τετάρτης (06/12) και έχουμε τα αποκαλυπτήρια του λογότυπου αλλά και της πρότασης για γαστρονομικό φεστιβάλ από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κθκλάδων - Η αντίδραση της Εστίασης

ΣτΕ – Μύκονος: “Ναι” σε τουριστική επένδυση, “όχι” σε μαρίνα

Υπέρ τουριστικής επένδυσης στη Μύκονο το ΣτΕ - Ενώ βάζει φρένο στα σχέδια για κατασκευή μαρίνας, απέρριψε άλλες δύο προσφυγές του δήμου για την ίδια μονάδα

Αεροδρόμιο Νάξου: Η έντονη βροχόπτωση “μετέφερε” την πρωινή πτήση της Sky Express

Εντονα τα καιρικά φαινόμενα στη Νάξο από τις πρώτες πρωινές ώρες... 36 χιλιοστά βροχόπτωσης στην Κόρωνο - "Μεταφέρθηκε" η πρωινή πτήση της Sky Express