Τετάρτη, 2 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣαντορίνη - Πανναξιακός ΑΟ: Ηττα στο τέλος από τη Θύελλα (1-0)

Σαντορίνη – Πανναξιακός ΑΟ: Ηττα στο τέλος από τη Θύελλα (1-0)

|

Με γκολ του Καρακούση στο 86′, η Θύελλα Καμαρίου πήρε το ντέρμπι με τον Πανναξιακό ΑΟ (1-0) στο γήπεδο του Καμαρίου για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και πάτησε κορυφή με 7 βαθμούς, προσπερνώντας τους Ναξιώτες (6 β.).

Νίκη που φέρνει την ομάδα της Σαντορίνης ως πρώτο φαβορί για τον τίτλο αν και ο Πανναξιακός έχει το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του και θα χρειάζεται νίκη με + ένα γκολ για να πάρει αυτός τον τίτλο στην ΕΠΣ Κυκλάδων.. Τίτλος που θα του δώσει το δικαίωμα να δώσει μάχη ανόδου στα προκριματικά όπου με βάση την κλήρωση της Πέμπτης στη πρεμιέρα έχει … ρεπό.

Στον άλλο αγώνα της 3ης αγωνιστικής, ο ΑΟ Πύργου επικράτησε του Παμμηλιακού με 1-0 με αποτέλεσμα να φτάσει κι αυτός στους 6 βαθμούς (όπως και ο Πανναξιακός ΑΟ) κάτι που σημαίνει ότι ο Παμμηλιακός τίθεται νοκ άουτ, ενώ την επόμενη αγωνιστική οι μάχες: Θύελλα – Παμμηλιακός και Πανναξιακός – Πύργος θα δώσουν εικόνα για την τελική μάχη..

Τι έγινε στο γήπεδο του Καμαρίου; 

Ο Πανναξιακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε δύο φορές μέσα σε 10 λεπτά φτάνοντας πολύ κοντά στο γκολ.

Στο 2′ ο Φαρμάκης έσωσε τη Θύελλα αποκρούοντας το σουτ του Πίντο, ενώ στο 6′ ο Γιαννακόπουλος δεν κατάφερε να σουτάρει από κοντά, με τον Φαρμάκη να βγαίνει σωστά και να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 31′ ο Αχμετάι έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Θύελλα, πιάνοντας κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Γεμάτο ένταση και νεύρα το δεύτερο ημίχρονο στο ντέρμπι, με τη Θύελλα να μπαίνει πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος και να δημιουργεί περισσότερες επικίνδυνες επισκέψεις στα καρέ του Πανναξιακού.

Στο 80′ ο Τριανταφύλλου ανατράπηκε στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη κάρτα για θέατρο στον Τριανταφύλλου, με τον πάγκο της Θύελλας να διαμαρτύρεται έντονα για τον μη καταλογισμό πέναλτι.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως το ντέρμπι πάει για ισοπαλία, η Θύελλα βρήκε το γκολ. Στο 86′ μετά από λάθος στην άμυνα του Πανναξιακού, ο Καρακούσης έκλεψε την μπάλα και νίκησε τον Κωτσάκη για το 1-0.

Στο 91′ ο Πανναξιακός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, με το απευθείας φάουλ του Μανωλά να φεύγει πάνω από την εστία του Φαρμάκη.

Θύελλα Καμαρίου (Παπαϊωάννου): Φαρμάκης, Κοντομίχης, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Καστράτι, Καρακούσης, Σιμιτσής, Νικλητσιώτης (75′ Τριανταφύλλου), Αχμετάι (58′ Φέκας), Ζαμπέλης (91′ Λέλος), Χάλαρης

Πανναξιακός (Στάης): Κωτσάκης, Σβίρος, Μανωλάς, Γιαννακόπουλος, Βαθρακοκοίλης (78′ Καλαβρός), Πιτταράς, Πίντο, Δεγαϊτας, Τραγούδας, Βαλέττας, Λακριντής

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Παραλίες υπό παρακολούθηση: Αυστηροί έλεγχοι, drones και πρόστιμα για τους παραβάτες

Με περισσότερες από 2.600 καταγγελίες τον Ιούνιο και νέα εργαλεία όπως το MyCoast και τα drones, το κράτος εντείνει τη μάχη για την προστασία του αιγιαλού – ποιες περιοχές συγκεντρώνουν τις περισσότερες παραβάσεις

Νάξος: Πρωταγωνίστρια για δεύτερη μέρα στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» (video)

Από την Απείρανθο στη σμύριδα και από το κίτρο στη νέα γενιά – Ανθρώπινες ιστορίες, μνήμες και έμπνευση σε ένα ξεχωριστό οδοιπορικό της Νάξου. (video)

Α’ Φινλανδία: Ελσίνκι – Γιάρο, η νεοφώτιστη δίνει ρυθμό και… γκολ!

Η επιστροφή της Γιάρο στη μεγάλη κατηγορία συνοδεύεται από επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ η Ελσίνκι ψάχνει απαντήσεις και επανεκκίνηση – μια αναμέτρηση με πολλές υποσχέσεις.

«Μνήμες Αλλοτινών Εποχών» στη Σέριφο, αναβίωση παραδοσιακού γάμου με άρωμα Κρήτης

Το Σάββατο 5 Ιουλίου στις 19:00, η Κάτω Χώρα Σερίφου ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, μέσα από τη λαογραφική αναπαράσταση ενός γνήσιου παραδοσιακού γάμου.

Στη Μήλο η πρώτη μοτοσυκλέτα ΕΚΑΒ, ταχύτητα και ζωή στα κρίσιμα περιστατικά

Μέσο άμεσης ανταπόκρισης αποκτά για πρώτη φορά το Κέντρο Υγείας Μήλου – Καθοριστική η συμβολή του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής, Μάρκου Μάλλη.

Τήνος δίνει Ζωή: 282 Εθελοντές τίμησαν την 52η Αιμοδοσία στη μνήμη του Νικολάου Κορνάρου

Σε τρεις διαφορετικές κοινότητες του νησιού, πολίτες κάθε ηλικίας ένωσαν τις δυνάμεις τους, προσφέροντας αίμα και ελπίδα, ενώ για πρώτη φορά προωθήθηκε και η δωρεά μυελού των οστών.

«Κέντρο Ερευνών Ρίζες» για μια ζωή με αγάπη: Η φωνή των παιδιών έξω από τα ιδρύματα

Ο οργανισμός Κέντρο Ερευνών Ρίζες δίνει ελπίδα σε εκατοντάδες παιδιά που ζουν σε ιδρύματα, διεκδικώντας μια κοινωνία όπου κάθε παιδί μεγαλώνει σε οικογένεια — όχι σε δομή.

Ευρωπαϊκή vs Αμερικάνικη Ρουλέτα: Ποια συμφέρει τους παίκτες

Σύγκρινε τις δύο δημοφιλέστερες παραλλαγές ρουλέτας και ανακάλυψε ποια προσφέρει τις καλύτερες πιθανότητες.

Εμίρ Κουστουρίτσα: Επίτιμος Δημότης Σίφνου, γέφυρα Πολιτισμού στις Κυκλάδες

Ο παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτης και μουσικός αναγνωρίζεται από τον Δήμο Σίφνου για το έργο του και τη βαθιά σχέση του με το νησί – Η τελετή ανακήρυξης θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Cozy Festival.

FPT Paros 2025 – Ημέρα 3: Άνεμος-έκπληξη, χαοτικές beachstarts και νικητή τον Lennart Neubauer (video)

Η 3η ημέρα του Freestyle Pro Tour στην Πάρο απογειώθηκε απρόσμενα με μια νέα καινοτόμα μορφή αγώνα – οι 9 κορυφαίοι freestylers πάλεψαν δίπλα-δίπλα με θέα τον Παριανό ορίζοντα!

Blue Star Ferries: Ακινητοποιημένα αύριο τα πλοία στο Νότιο Αιγαίο λόγω καιρικών συνθηκών

Δυσμενείς καιρικές συνθήκες φέρνουν ακυρώσεις σε όλα τα κυριακάτικα δρομολόγια των Blue Star Naxos, Myconos, Delos και Paros – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες

Νάξος: Ο Νέστορας Νέστορας, ο νέος MasterChef 2025, ξεκινά μαγειρικό ταξίδι στο “Avaton 1739”

Ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής ξεκινά συνεργασία με το εστιατόριο "Avaton 1739" στο εμβληματικό Κάστρο της Νάξου.

Ουρές για μια αλλαγή εισιτηρίου στο λιμάνι της Νάξου, η κακοκαιρία φέρνει ταξιδιωτικό… μποτιλιάρισμα

Η απαγόρευση απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων φέρνει αναστάτωση σε εκατοντάδες επισκέπτες που σχηματίζουν ουρές στα πρακτορεία της Νάξου για να αλλάξουν τα δρομολόγιά τους

Ρευματοκλοπές σε τουριστικά νησιά: Ξενοδοχεία, καφέ και σούπερ μάρκετ «φούσκωσαν» το ταμείο τους σε βάρος όλων

Eκατοντάδες παραβάσεις σε Κρήτη, Ρόδο, Νάξο, Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα νησιά – Ηλεκτρική ενέργεια αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ κλάπηκε από επιχειρήσεις υψηλής κατανάλωσης

Ακυρώνονται τα δρομολόγια των HighSpeed 3 και 4 λόγω κακοκαιρίας

Η Hellenic Seaways ενημερώνει για την αναστολή των δρομολογίων της Κυριακής 29 Ιουνίου και τις προσωρινές αλλαγές στη ροή του προγράμματος των ταχυπλόων

Πάρος: Αποχαιρετισμός με δάκρυα για την Πρεσβυτέρα Ευαγγελία Βιώνη – Ανουσάκη

Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νάουσα – Συγκλονιστικά λόγια από τον Μητροπολίτη Λεοντοπόλεως

Algérie Ferries: Καθησυχαστική ανακοίνωση για την κράτηση του “El Venizelos” στη Μασσαλία

Η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι οι θερινές διαδρομές δεν επηρεάζονται – Πρόκειται για προγραμματισμένο τεχνικό έλεγχο.

Πανελλαδικές 2025: «Γράψατε Ιστορία», οι μαθητές του Φροντιστηρίου Αντώνη Χερουβείμ στην κορυφή

Μια αληθινή γιορτή γνώσης, προσήλωσης και ονείρων – Ένα μεγάλο «μπράβο» σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς που μοιράστηκαν το ταξίδι της επιτυχίας

BLUE STAR 1: Με καθυστέρηση και αλλαγές το αποψινό δρομολόγιο, χωρίς προσέγγιση στην Ανάφη

Λόγω του απαγορευτικού απόπλου, το πλοίο αναχωρεί τελικά στις 22:00 από Πειραιά, με τροποποιημένες ώρες άφιξης και χωρίς στάση στην Ανάφη

Fast Ferries: Λόγω καιρικών συνθηκών “δεμένα” αύριο τα πλοία…

Δυσμενείς καιρικές συνθήκες καθηλώνουν τα πλοία της Fast Ferries και το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ – Αναλυτικά τα ακυρωμένα δρομολόγια για την Κυριακή 29 Ιουνίου