Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣαντορίνη: Μεγάλες νίκες για cRockets, Ballerz, Nuggets – Το βιολί τους οι...

Σαντορίνη: Μεγάλες νίκες για cRockets, Ballerz, Nuggets – Το βιολί τους οι Bombayers!

|

Στην κορυφή του «Dappos Basketball League» κάνοντας το απόλυτο 7/7 παρέμειναν οι Bombayers, αφού επικράτησαν με 67-59 του Πήγασου, ενώ νίκες που τους βάζουν στη διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδα πέτυχαν οι Tomato cRockets (41-39 τους Μάγους του Ροζ), οι Ballerz B.C. Santorini (76-55 τους Λύκους Σαντορίνης) και οι Pollo Nuggets (67-55 την Aston Titlon.

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε το παιχνίδι των Tomato cRockets με τους Μάγους του Ροζ με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν μια ανάσα μακριά από την πρώτη τους νίκη. Όμως, ο Αντώνης Δρόσος είχε διαφορετική άποψη και με τρίποντο μαχαιριά έβαλε μπροστά την ομάδα του με 40-39, ενώ με ακόμα μία βολή στη λήξη της αναμέτρησης έγραψε το τελικό 41-39. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά με 10 πόντους στη λήξη του ημιχρόνου έχοντας ως αιχμές του δόρατος τους Στάθη και Γ. Φύτρο. Όμως, οι γηπεδούχοι με καθοριστικά καλάθια του Δρόσου, σημαντικές κερδισμένες μάχες του Αρβανίτη και με προσωπικές ενέργειες του Ξαγοράρη επέστρεψαν στην διεκδίκηση της νίκης.

Από τη μεριά τους οι Ballerz επικράτησαν εύκολα των Λύκων σε μια αναμέτρηση μεταξύ παλαιών συμπαικτών, αφού μέρος της περσινής πρωταθλήτριας ομάδας έχει μεταπηδήσει στους Ballerz. Οι παίκτες του Τάκη Κοιλιακούδη μπήκαν από την αρχή καλύτερα στην αναμέτρηση και με τους Λόντο, Δεββέ και Μαλολάρι πρωταγωνιστές έχτισαν μια διαφορά που έφτασε τους 16 πόντους στη λήξη του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι με 4/4 τρίποντα του Μητσέα στο δεύτερο μισό του αγώνα μείωσαν μέχρι και τους 10 όμως δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν περισσότερο στο παιχνίδι με τη διαφορά να ανοίγει στο τέλος και να ξεπερνάει τους 20 πόντους (76-55).

Οι Pollo Nuggets εδραίωσαν τη θέση τους στα πλέι οφ με νίκη 67-55 επί της Aston Titlon, χάρη στον πλουραλισμό τους στο σκοράρισμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σκόραραν και οι επτά που αγωνίστηκαν για το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρμπαλιά με τρεις από αυτούς να κλείνουν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό (Σταματέκος 18, Φουστέρης 13, Σαββόπουλος 10). Από τη μεριά της η Aston Titlon δε βρέθηκε σε καλή ημέρα και αν και προσπάθησε να ανατρέψει το 19-39 του ημιχρόνου, δεν κατάφερε να γυρίσει ουσιαστικά στο παιχνίδι.

Τέλος, οι Bombayers αν και βρέθηκαν πίσω με 12 (7-19) στη λήξη της πρώτης περιόδου κατάφεραν μέχρι το ημίχρονο να βρίσκονται μπροστά στο σκορ (31-29). Ο Πήγασος ξεκίνησε καλύτερα παίζοντας πολύ με τον Κελλίδη κοντά στο καλάθι και με τα τρίποντα των Καμπουράκη και Μιχαλέλη έφτασε τη διαφορά στους 12. Όμως, ένα πολύ καλό δεύτερο δεκάλεπτο από τους πρωτοπόρους που έτρεξαν στον αιφνιδιασμό τους έφερε επικεφαλής με 31-29. Στο δεύτερο μισό οι Bombayers επέβαλαν το γρήγορο ρυθμό τους έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή το Δημήτρη Μπάγια που σκόραρε 30 πόντους, αλλά και τον Κρις Λάτσε που πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με 13.

Η έβδομη αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Α.Ε. Σαντορίνης απέναντι στους Ka Min Soon την Πέμπτη 19/01.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης Αγωνιστικής

Tomatο cRockets – Μάγοι του Ροζ 41-39 (7-7, 10-20, 13-8, 11-4)

Tomato Crockets (Μερκούρης Ζώρζος):Αρβανίτης 6, Δρόσος Αν. 12 (3), Ξαγοράρης 16 (1), Δρόσος Στ. 2, Ακρίβος, Ευσταθίου 2, Βάλβης Μ. 2, Σοφιανός, Σολδάτος 1.

Μάγοι του Ροζ (Γιώργος Μπαρμπαλιάς): Δημόπουλος, Βάλβης Ν. 5 (1), Μπαρμπαλιάς 4, Φύτρος Γ. 7 (1), Στάθης 12, Μαρτίνης 4, Κατσίπης 4, Καλλιμάνης 3 (1).

Ballerz B.C. Santorini – Λύκοι Σαντορίνης 76-55 (21-11, 15-11, 19-17, 21-16)

Ballerz B.C. Santorini (Τάκης Κοιλιακούδης): Δαμίγος Ηλ., Ξάνθης, Κοιλιακούδης, Δεββές 26 (1), Γιαννόπουλος Χρ. 3, Λόντος Δ. Αν. 22 (1), Αποστόλου Χρ. 5, Παπαδόπουλος Κ., Μαλολάρι 16 (1), Βαρελάς 2, Μαρκόπουλος 2.

Λύκοι Σαντορίνης (Χάρης Πεταλωτής): Γιόγιτς 10, Μητσέας 25 (4), Τάνκου, Τσακριός 4, Καφούρος 9, Γιαννόπουλος Γ. 7.

Aston Titlon – Pollo Nuggets 55-67 (8-23, 11-16, 20-13, 16-15)

Aston Titlon (Μερκούρης Ζώρζος): Γεωργακούδης 17, Μουρατίδης 16 (1), Αποστόλου Ν., Κουκουλάς 2, Ρούσσος Β., Χατζηαυγουστίδης 2, Χατζής 8, Διαμαντόπουλος 3 (1), Γαβαλάς 5 (1), Κατσιφαράκης 2, Βελώνιας.

Pollo Nuggets (Γιώργος Μπαρμπαλιάς): Αντιμισάρης Αρ. 8, Μελιχούρτης 6, Σταματέκος 18, Ωρολογάς 4, Σαββόπουλος 10, Φουστέρης 13 (2), Μπαρούτας 8.

Bombayers – Πήγασος 67-59 (7-19, 24-10, 18-12, 18-18)

Bombayers (Ρένος Λάλο): Λάλο 2, Μπάγια 30 (2), Σέου 2, Χασκάι 9 (1), Λάτσε 13 (2), Αργυρός 11.

Πήγασος (Πάνος Μιχαλέλης): Καραντάνης 6, Μιχαλέλης Π. 15 (3), Χάιτας, Καμπουράκης 15 (1), Κελλίδης 17, Ραπανάκης 6.

Πέμπτη 19/01
21:00 Α.Ε. Σαντορίνης – Ka Min Soon

Βαθμολογία (7 Αγώνες)

1. Bombayers 14 (454-340)
2. Aston Titlon 12 (427-428)*
3. Πήγασος 11 (436-409)
4. Α.Ε. Σαντορίνης 10 (378-303)**
5. Λύκοι Σαντορίνης 10 (371-329)**
6. Tomato cRockets 10 (297-295)**
7. Pollo Nuggets 10 (406-360)
8. Ballerz B.C. Santorini 10 (428-437)
9. Ka Min Soon 8 (307-407)
10. Μάγοι του Ροζ 7 (261-457)

*Παιχνίδι περισσότερο
**Παιχνίδι λιγότερο
** Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ομάδων ή περισσοτέρων ομάδων μετράει το μεταξύ τους αποτέλεσμα
*** Οι πρώτες οκτώ ομάδες προκρίνονται απευθείας στην επόμενη φάση.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Παγκόσμια ημέρα φάρων 2025: Περιήγηση στη ναυτική κληρονομιά της Ελλάδας

Στις 17 Αυγούστου, πολίτες και επισκέπτες καλούνται να γνωρίσουν από κοντά τη σημασία των φάρων και τη συμβολή των φαροφυλάκων.

Αεροδιακομιδή Φολεγάνδρου: Επίσημες διευκρινίσεις από το ΕΚΑΒ για το χρονικό και τις καθυστερήσεις

Το ΕΚΑΒ απαντά στις καταγγελίες για πολύωρη καθυστέρηση στη μεταφορά ασθενούς – Τι αναφέρει για τα επιχειρησιακά πρωτόκολλα, τον ρόλο της Πολεμικής Αεροπορίας και τις καιρικές συνθήκες

16ο Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων: Στη Μύκονο ο διάλογος για τη βιωσιμότητα

Πάνω από 100 γυναίκες από όλο το νησιωτικό σύμπλεγμα συζήτησαν για την αειφορία, την τοπική ταυτότητα και τη συμβολή τους στην τουριστική ανάπτυξη.

Νάξος – Δημοτική Επιτροπή: Συνεδριάζει (05/08), στην ατζέντα, καθαρισμοί ακτών, ναοί και αφαλάτωση στη Σχοινούσα

Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων θα εξετάσουν σειρά σημαντικών θεμάτων που αφορούν το περιβάλλον, την πολιτιστική κληρονομιά και τις υποδομές στα νησιά του Δήμου.

6 νέα πυροσβεστικά οχήματα για τις Κυκλάδες – Παρέμβαση Μονογυιού

Τέσσερα ISUZU 4x4 και δύο υδροφόρα οχήματα ενισχύουν την επιχειρησιακή ικανότητα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στις Κυκλάδες.

37 χρόνια “Απεραθίτικα”: Μια έκδοση–σύμβολο για την πολιτιστική ψυχή της Νάξου

Μιχάλης Φραγκίσκος: Αναδρομή στην πρώτη έκδοση του περιοδικού “Απεραθίτικα” (1η Αυγούστου 1988) και φόρος τιμής στους Μανώλη Γλέζο και Κώστα Κατσουρό

Αναφορά Φόρτωμα για τις ελλείψεις προσωπικού στους Δήμους των Κυκλάδων

Ο Βουλευτής Κυκλάδων ζητά από τον Υπ. Εσωτερικών ουσιαστικά μέτρα για την ενίσχυση των δημοτικών υπηρεσιών στα νησιά.

Στη Σύρο ο Πρέσβης της Κίνας – Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Ο Πρέσβης της Κίνας Fang Qiu συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Γ. Λεονταρίτη και συζήτησαν για τουρισμό, επενδύσεις και πολιτισμό.

Οι Αμερικανοί ανακαλύπτουν τη Νάξο – η «αυθεντική» Ευρώπη γίνεται τάση

Η Νάξος και η Λευκάδα στη νέα λίστα προορισμών που επιλέγουν οι Αμερικανοί τουρίστες – στροφή από τα τουριστικά «κλισέ» στην αυθεντική εμπειρία

Φολέγανδρος: Καταγγελία για πολύωρη καθυστέρηση σε αεροδιακομιδή επείγοντος περιστατικού

Ο Δήμαρχος Φολεγάνδρου με επιστολή προς τους βουλευτές καταγγέλλει ολιγωρία που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή και ζητά άμεση ενίσχυση του συστήματος αεροδιακομιδών στις Κυκλάδες

«Γκαζιά στο χωριό, προσγείωση στον στύλο – Ένα ακόμα crash test στους δρόμους της Νάξου»

Όταν η τουριστική ταχύτητα συναντά την επαρχιακή… στενότητα: Τροχαίο έξω από το Γαλανάδο υπενθυμίζει τι σημαίνει "δρόμοι made in 1965".

Ο Tom Hanks στη Νάξο: Στιγμές απλότητας, χαμόγελα και μια σέλφι στην Απείρανθο

Ο χολιγουντιανός σταρ επισκέφθηκε τη Νάξο την Τετάρτη 30 Ιουλίου, ανακαλύπτοντας τη μαγεία του Σαγκρίου και της Απειράνθου – Ένα γεύμα, μια σέλφι και πολλές όμορφες αναμνήσεις

Νάξος: Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων βάζει “όρια” στην Πορτάρα, τέλος στην ανεξέλεγκτη πρόσβαση

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων βάζει “όρια” στην Πορτάρα – Τέλος στην ανεξέλεγκτη πρόσβαση - Όταν ο σεβασμός δεν είναι αυτονόητος, η προστασία γίνεται μονόδρομος

Κυκλάδες: Γυρίζουν την πλάτη στα «χρυσά» νησιά, “χαμένη” και η Αμοργός, σταθερή η Νάξος

Υψηλές τιμές και οικονομική πίεση στρέφουν Έλληνες και ξένους σε εναλλακτικούς, οικονομικότερους προορισμούς

Νάξος – Τραγαία: Όταν η προσπάθεια γράφει ιστορία, Επιτυχίες για τους μαθητές του Γενικού Λυκείου (πίνακας)

Με δάκρυα συγκίνησης, χαμόγελα και βαθιά υπερηφάνεια, οι μαθητές του ΓΕΛ Τραγαίας πέτυχαν σπουδαίες εισαγωγές στις Πανελλαδικές 2025 — αποδεικνύοντας πως τα μεγάλα όνειρα ανθίζουν και στα μικρά σχολεία

Αμοργός: Ένταση και επεισόδια στο πανηγύρι της ψημένης ρακής μετά από πολιτικό σύνθημα

Απρόσμενη τροπή πήρε το παραδοσιακό γλέντι στα Κατάπολα, όταν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης προκάλεσαν αντιδράσεις, λογομαχίες και τελικά, διακοπή της γιορτής.

Hellenic Seaways: Το “HIGHSPEED 4” αντικαθιστά το “HELLENIC HIGHSPEED”, ποιος ο λόγος;

Αλλαγή πλοίου στη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Κατάπολα – Επιστροφή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Seaways

Πανελλαδικές 2025: «Πνοή» επιτυχίας για τους μαθητές της Νάξου

Μαθητές και μαθήτριες του φροντιστηρίου «ΠΝΟΗ» στη Νάξο διακρίνονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις – Πού πέρασαν και τι βαθμούς συγκέντρωσαν

Η Κέα λέει «όχι» στην τουριστική υπερβολή, το νησί αντέχει μέχρι 1.000 ακόμη κλίνες

Ο Δήμος Κέας ζητά επίσημη απαγόρευση για τα Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα – Στο τραπέζι το ζήτημα της φέρουσας ικανότητας και της ταυτότητας του νησιού

Έλενα Ξενάκη: Από το Σαγκρί Νάξου στην κορυφή του κόσμου με την Εθνική Πόλο (video)

Η MVP του παγκόσμιου τελικού μιλά με συγκίνηση για το χρυσό μετάλλιο, τις θυσίες, την ομάδα της καρδιάς της και το αίτημα για ένα κολυμβητήριο αποκλειστικά για την Εθνική – Μια Νάξια ψυχή που εμπνέει. (video)