Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑθλητικάΣαντορίνη - ΔΑΠΠΟΣ: Καλοκαίρι με δύο καμπ για τους μικρούς φίλους

Σαντορίνη – ΔΑΠΠΟΣ: Καλοκαίρι με δύο καμπ για τους μικρούς φίλους

|

“Dappos Summer Class” για δημιουργική απασχόληση παιδιών το καλοκαίρι – Οι ηλικίες συμμετοχής και οι περίοδοι των καμπ … (πληροφορίες) 

Το καλοκαίρι ανέκαθεν ήταν η πιο αγαπημένη και η πιο ανέμελη εποχή των παιδιών. Έτσι ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στοχεύοντας να διατηρήσει και να ενισχύσει αυτή την άποψη ανακοινώνει με χαρά και ενθουσιασμό τη δημιουργία του «Dappos Summer Class», δράση που θα γίνει όπως καταλαβαίνετε στην Σαντορίνη 

Έπειτα από έναν δύσκολο χειμώνα που κράτησε τα παιδιά για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τον αθλητισμό, ο Οργανισμός αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης θέλοντας να φέρει ξανά τα παιδικά χαμόγελα στα γήπεδα του. Το «Dappos Summer Class» θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου σε δύο περιόδους (12 Ιουλίου – 30 Ιουλίου & 02 Αυγούστου – 20 Αυγούστου) σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και των υπουργείων πολιτισμού & Αθλητισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων και εσωτερικών.

 Σε κάθε περίοδο θα φιλοξενηθούν 80 παιδιά από την Α’ μέχρι την ΣΤ’ τάξη Δημοτικού που θα χωριστούν σε ομάδες, τα οποία από Δευτέρα έως Παρασκευή (8:30 – 14:30) θα έχουν την ευκαιρία με τη βοήθεια ειδικευμένου προσωπικού να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ, το βόλεϊ, τα μαχητικά αθλήματα, το χορό, τη μουσική, το θέατρο και τις εικαστικές τέχνες, την περιβαλλοντική αγωγή και πολλές ακόμα διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες κατάλληλα προσαρμοσμένες στην ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο 22860 24828 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας (www.dappos-santorini.com).

Α. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1. Τα συμμετέχοντα παιδιά πρέπει να είναι τελειόφοιτα της Α’ τάξης και έως την ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού.
2. Το κάθε παιδί συμμετέχει σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΔΟ. Στην αίτηση που θα υποβάλλουν οι γονείς θα επιλέξουν μία περίοδο (Α’ ή Β’). Σε περίπτωση που στην Β’ περίοδο υπάρξουν κενές θέσεις, τότε θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής παιδιού που συμμετείχε στην Α’ περίοδο.
3. Η σειρά επιλογής θα καθοριστεί με χρονικά κριτήρια βάση της κατάθεσης –υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής με μέγιστο αριθμό τα 80 παιδιά ανά περίοδο.
4. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κοστίζει 120 ευρώ.

Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
1. Το έντυπο αίτησης και την ιατρική βεβαίωση που απαιτείται για τη συμμετοχή σας μπορείτε να το βρείτε είτε στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού, είτε στην ιστοσελίδα μας www.dappos-santorini.com.
2. Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα έχετε έως τις 01 Ιουλίου  2021 για την Α’ Περίοδο και έως τις 21 Ιουλίου 2021 για την Β’ Περίοδο. Η κατάθεση των εγγράφων θα γίνεται είτε στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού (από τις 9:00 έως τις 14:30) είτε ηλεκτρονικά στο dappossantorini@gmail.com.

Γ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1. Αποδεικτικό κατάθεσης στην Τράπεζα Πειραιώς (GR79 0172 7060 0057 0604 1766 971 – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤ.) με αιτιολογία το όνομα του παιδιού που θα πάρει μέρος στο «Dappos Summer Class». Το αποδεικτικό πληρωμής πρέπει να κατατεθεί στα Γραφεία Διοίκησης του Οργανισμού είτε ηλεκτρονικά στο dappossantorini@gmail.com. Το αποδεικτικό πληρωμής πρέπει να προσκομιστεί έως την 07/07/2021 στις 14:00 για την Α περίοδο και μέχρι την 23/07/2021 για την Β περίοδο. Σε περίπτωση μη υποβολής ή προσκόμισης του αποδεικτικού κατάθεσης η συμμετοχή θεωρείτε άκυρη.
2. Ιατρική βεβαίωση του «Dappos Summer Class» υπογεγραμμένη από παιδίατρο. Παρέχεται η δυνατότητα για δικής σας διευκόλυνση δια της παιδιάτρου και αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ  Μαρίας Αγγελάκη για δωρεάν εξέταση και συμπλήρωση του εντύπου σε χώρο του Δ.Α.Π.Π.ΟΣ. την Παρασκευή 02/07/2021 και ώρες από 09:00 έως 12:00 και από 17:00 έως 21:00 & την Τρίτη 06/07 και ώρες 17:00-21:00  για την πρώτη περίοδο. Για την δεύτερη περίοδο το Σάββατο 17/07/2021 και ώρες από 09:00 έως 12:00 και από 17:00 έως 21:00 & Τετάρτη 21/07 17:00-21:00. Η Ιατρική βεβαίωση πρέπει να προσκομιστεί έως την 07/07/2021 στις 14:00 για την Α περίοδο και μέχρι την 23/07/2021 για την Β περίοδο. Σε περίπτωση μη προσκόμισης ιατρικής βεβαίωσης η συμμετοχή θεωρείτε άκυρη.  
3. Πρόσφατο πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (τελευταίου εξαμήνου)
4. Οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ζητηθεί από την υπηρεσία προς επικύρωση στοιχείων.

Δ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1. Οι γονείς των παιδιών που θα συμμετάσχουν στο «Dappos Summer Class» θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και μέσω e-mail έως τις 01 Ιουλίου 2021 (Α’ Περίοδος) και έως τις 21 Ιουλίου 2021 (Β’ Περίοδος) αντίστοιχα.  
2.  Από την ημέρα γνωστοποίησης της συμμετοχής τους έως τις 07 Ιουλίου 2021 για την Α’ Περίοδο & έως τις 23 Ιουλίου 2021 για την Β’ Περίοδο οφείλουν να έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και θεωρούνται καταληκτικές οι ημερομηνίες. Η μη προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών έως τις καταληκτικές ημερομηνίες καθιστά άκυρη τη συμμετοχή και τη θέση καταλαμβάνει  ο επόμενος στη λίστα των συμμετεχόντων.

Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
1. Η ώρα προσέλευσης των παιδιών ορίζεται από τις 8:30 έως τις 8:45 και η ώρα αποχώρησης στις 14.30. Η χρήση μάσκας από τους γονείς και τους συνοδούς κατά την προσέλευση και την αποχώρηση των παιδιών είναι υποχρεωτική.
2. Τα παιδιά κάθε Δευτέρα κατά την προσέλευση τους θα προσκομίζουν υποχρεωτικά αρνητική βεβαίωση self test.
3. Τα παιδιά πρέπει να προσέρχονται με άνετα και δροσερά ρούχα, αθλητικά παπούτσια και καπέλο.
4. Το κάθε παιδί πρέπει να έχει νερό και το δεκατιανό του.
5. Τα παιδιά δεν φέρνουν μαζί τους παιχνίδια, κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικές συσκευές.
6. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού ή πυρετό, το παιδί πρέπει να παραμείνει στο σπίτι και να ενημερωθεί ο Οργανισμός.
7. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί παρουσιάσει προβλήματα ένταξης ή συμπεριφοράς ικανής να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του προγράμματος θα υπάρχει συνεννόηση με τους γονείς για την καλύτερη επίλυση του προβλήματος. 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Χρήσιμος οδηγός 15 ερωτήσεων – απαντήσεων για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023

Οι εκλογές για την ανάδειξη των δημοτικών και περιφερειακών αρχών θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στο σύνολο της χώρας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. Σε όσους Δήμους και Περιφέρειες πραγματοποιηθούν επαναληπτικές εκλογές, αυτές θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.

Τουρισμός – Expedia: Αυτό το μονοπάτι ακολουθούν οι σύγχρονοι ταξιδιώτες πριν προβούν σε κράτηση

Το μονοπάτι που ακολουθούν οι σύγχρονοι ταξιδιώτες με προορισμό την κράτηση διακοπών παρουσιάζει η έκθεση των Expedia Group και Luth Research με τίτλο «The...

Η ομάδα Clean-Respect-Preserve ανέλαβε εθελοντική δράση στον περιβάλλοντα χώρο του αεροδρομίου (εικόνες)

Η εθελοντική ομάδα Clean-Respect-Preserve βρέθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο της Νάξου και καθάρισε τον περιβάλλοντα χώρο (εικόνες)

Μύκονος: Στροφή προς τον αθλητικό τουρισμό και την ευεξία

Το συνέδριο “Sports Tourism & Sustainable Destinations" πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο στο πλαίσιο του δεύτερου Mykonos Running Festival.

ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Αγώνας κυπέλλου στο Γιάννενα σήμερα (30/09) και έλευση Νεοφύτου

Δύσκολη αποστολή του ΑΠΑΣ τα Φανάρια απόψε ( 30/09, 15:00) στα Γιάννενα κόντρα στον Βίκο για το Κύπελλο - Νέα προσθήκη ο γκαρντ Γιώργος Νεόφυτος

Νάξος – Βίβλος: Τελετή αποκαλυπτηρίων στη μνήμη Αργύρη Σοφικίτη

Τελετή αποκαλυπτηρίων στη Βίβλο Νάξου - Πότε και στη μνήμη ποιου η όλη δράση από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

SEAJETS – Διαγωνισμός:Ταξίδεψε και κάνε δικό σου ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο!

Μεγάλος διαγωνισμός: Ταξίδεψε με τη SEAJETS και κάνε δικό σου ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο!

Παρμενίων 2023: Συμμετοχή και της Νάξου, “απόβαση” στρατιωτικών οχημάτων

Μεσημέρι Παρασκευής (29/09) και στο λιμάνι της Νάξου είχαμε .. απόβαση στρατιωτικών οχημάτων. Ποιος ο λόγος; (photo)

Πέντε επενδύσεις σε Σαντορίνη, Μύκονο και Αμοργό που δίνουν ώθηση στον τουρισμό

Τα μεγάλα deals και οι επενδύσεις που αλλάζουν τον τουρισμό χάρτη. Τι γίνεται στις Κυκλάδες και την Ρόδο

Πειραιάς: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για το πρόσφατο ατύχημα σε ταχύπλοο

Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για το ατύχημα με την πτώση δύο ναυτικών στη θάλασσα - Τι γίνεται με τους δύο τραυματίες

Πάρος – Travel+Leisure: Ιδανικός προορισμός για τον γαμήλιο τουρισμό

Προβολή της Πάρου ως γαμήλιου προορισμού από το Travel+Leisure

Κλιματική κρίση: Το πράσινο Κοινωνικό Σχέδιο Δράσης για τη Σίφνο

To ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ για τη Σίφνο διαμορφώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος GRAPE – COSME στο οποίο συμμετέχουν ο ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ και ο Δήμος Σίφνου

Εκλογές 2023 – “Δύναμη Αλλαγής”: Πρόταση για δημόσιο διάλογο, θα έχει απάντηση;

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Αλλαγής" Λεονάρδος Χατζηανδρέου μεκάθε επισημότητα ζητάει δημόσιο διάλογο...

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος & Σχοινούσα: Πρωινή (27/09) δίωρη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος αύριο Τετάρτη (27/09) - Για πόση ώρα και σε ποιες περιοχές Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Καθηγήτρια η Ναξιώτισσα Ελένη Στάη

Η Ναξιώτισσα Έλενα Στάη καθηγήτρια στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Σαντορίνη: Ξεκινούν οι εγγραφές στο «Dappos Sunday League 2023-2024»

Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα διεξάγονται και φέτος στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Αγ. Γεώργιο

Σαντορίνη – Νοσοκομείο: Διαμαρτυρία κατοίκων, τι ζητούν

Πορεία διαμαρτυρίας με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών για τη σοβαρή υποστελέχωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή

Κακοκαιρία Elias: Εφτασε από χθες (27/09) το απόγευμα και στη Νάξο

Εντονη βροχόπτωση χθες το απόγευμα στην Ορεινή Νάξο - Από νωρίς το πρωί σήμερα βροχή και τα πεδινά

ONEX: Το εγχείρημα για αναβάθμιση του Νεωρίου και περιβαλλοντική προστασία της περιοχής

Η πρωτοβουλία της ΟΝΕΧ προς απομάκρυνση πετρελαιοειδών αποβλήτων που για χρόνια παρέμεναν συγκεντρωμένα σε δεξαμενή στο Νεώριο Σύρου, είναι περιβαλλοντικά ασφαλής