Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣαντορίνη - ΑΟ Θήρας: Σήμερα (24/08) η πρώτη συνάντηση

Σαντορίνη – ΑΟ Θήρας: Σήμερα (24/08) η πρώτη συνάντηση

|

Ξεκινά σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου με όνειρα για μία καλή πορεία εντός κι εκτός συνόρων η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Θήρας – Η τελευταία προσθήκη της Αμερικανίδας Symone Abbott.

Μπαίνουμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και σιγά σιγά ξεκινούν οι ομάδες την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο…  Ο ΑΟ Θήρας πριν από δυο ημέρες ανακοίνωσε την προσθήκη της Αμερικανίδας ακραίας Symone Abbott και από σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου πιάνουν δουλειά στο Σαντορίνη… 

Η σχετική ανακοίνωση από τον ΑΟ Θήρας  για την έναρξη προετοιμασίας αναφέρει: 

“Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της φετινής προετοιμασίας του Α.Ο. Θήρας άρχισε… Εδώ και λίγες ώρες βρίσκονται στη Σαντορίνη οι Ελληνίδες αθλήτριες της ομάδας, ενώ τις προσεχείς μέρες αναμένονται οι ξένες μας και η διεθνής Μαριαλένα Αρτακιάνου.

Τις παίκτριες κατά την άφιξή τους στο νέο τους «σπίτι», υποδέχθηκε με ένα θερμό καλωσόρισμα ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Παπαγιάννης, ενώ το παρών στην υποδοχή έδωσαν και λιγοστοί φίλοι της ομάδας. Λίγο νωρίτερα εξάλλου είχαμε και την άφιξη των μελών του τεχνικού επιτελείου από την Ιταλία, του νέου βοηθού του τεχνικού, Κώστα Παπαδόπουλου , Λορέντζο Πρατέλι και της έμπειρης γυμνάστριας του ΑΟ Θήρας, Φλάβια Γκουιντότι.

Νέες και παλιές αθλήτριες του ΑΟ Θήρας θα έχουν το πρώτο τους φετινό «ραντεβού» με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, το πρωί της Τρίτης (24/8) στις 10:00 στο γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ στο Καρτεράδο, στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασία του Α.Ο. Θήρας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου της Volleyleague Γυναικών 2021-2022.

Από το πρώτο φετινό ραντεβού του Α.Ο. Θήρας θα απουσιάσουν οι διεθνείς, Μαριαλένα Αρτακιανού, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας και η Καναδή, Αντρέα Μίτροβιτς, που από αύριο ρίχνεται με το αντιπροσωπευτικό της συγκρότημα στη «μάχη» της διάκρισης του Πρωταθλήματος Βόρειας & Κεντρικής Αμερικής (NORCECA) 2021, στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού.

Τέλος σύντομα αναμένεται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας μας και οι Αμερικανίδες αθλήτριες, Αλεξάνδρα Χόλστον και Σιμόν Άμποτ. 

Οσο για την απόκτηση της Αμερικανίδας ακραίας 

«Ο Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Symone Abbott. Η 25χρονη (Northville, 27/09/1996) Αμερικανίδα ακραία, ύψους 1,86 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Abbott, πτυχιούχος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Northwestern University, ήταν μία από τις βασικές αθλήτριες των «Northwestern Wildcats», αγωνιζόμενη με επιτυχία 4 χρόνια στο NCAA των ΗΠΑ.

Το 2017 αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως επαγγελματίας εκτός συνόρων στην Ιταλία, για λογαριασμό της Liu Jo Nordmeccanica Modena (2017-18), ενώ ακολούθησαν η γαλλική Saint-Raphaël (2018-19), με την οποία στέφθηκε Κυπελλούχος Γαλλίας και η τουρκική Karayollari (2019-2020).

Τη σεζόν 2020/21 συμμετείχε με άλλες Ολυμπιονίκες και παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο ιστορικό επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ «Αthletes Unlimited», ενώ τελευταίος μεταγραφικός της σταθμός ήταν το Πόρτο Ρίκο και η Grises de Humacao.

Ο Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει την Symone στην οικογένεια του και της εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών, αλλά και ομαδικών της στόχων».

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Τα Κυκλαδονήσια στην κορυφή των ταξιδιωτικών προτάσεων του Travel+Leisure

Η Μήλος στην 1η θέση και η Νάξος μαζί με Τήνο, Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο και Σίφνο φιγουράρουν στη λίστα του διεθνούς φήμης ταξιδιωτικού μέσου ως κορυφαίοι ελληνικοί προορισμοί για το 2025.

Καύσωνας χωρίς έλεος: Στους 42°C αναμένεται αύριο ο υδράργυρος, έκτακτα μέτρα προστασίας σε ισχύ

Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής η χώρα – Υποχρεωτική παύση εργασιών, κλιματιζόμενοι χώροι για το κοινό και οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα που σαρώνει τη Νάξο και ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Κώστας Μακεδόνας στη Νάξο: Μια νύχτα γεμάτη μουσική, συναίσθημα και αναμνήσεις

Ο σπουδαίος ερμηνευτής έρχεται την Τετάρτη 16 Ιουλίου στο Γυμνάσιο Νάξου για μια μαγευτική συναυλία στο πλαίσιο του Μουσικού Περίπλου 2025, με συνοδοιπόρο τη Χριστιάννα Γαλιάτσου.

Καταρίνα Πάβιτσιτς η 13η… ενίσχυση του Α.Ο. Θήρας – Διεθνές βάθος και ποιότητα στο ρόστερ

Με δύο ασημένια μετάλλια στην ευρωπαϊκή σκηνή, η δυναμική ακραία από την Κροατία έρχεται να ενισχύσει τις «μπλε» της Σαντορίνης με στόχο το βήμα παραπάνω.

Τυροκομείο Πιτταράς: Η Νάξος στο πιάτο σου, από το σπόρο στο ράφι, με σεβασμό στη φύση και την παράδοση

Από μία μοσχίδα το 1970 έως την πρώτη πιστοποιημένη μονάδα ευζωίας αγελάδων στην Ελλάδα – Η οικογένεια Πιτταρά μετατρέπει το γάλα της Νάξου σε διατροφικό πολιτισμό.

Τραγωδία στην Τήνο: 64χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα στον Άγιο Φωκά

Πνιγμός φέρεται να είναι η αιτία θανάτου της γυναίκας – Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Τήνου, νεκροψία–νεκροτομή θα ρίξει φως στα αίτια

Ο Παναγιώτης Ρέτσος στη Νάξο: Διακοπές με… άρωμα πρωταθλήματος στον Άγιο Προκόπιο

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και πρωταθλητής Ελλάδας Παναγιώτης Ρέτσος απολαμβάνει τις ομορφιές της Νάξου, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του νταμπλ

ΕΛΛΕΤ-Μήλου: Αντιδράσεις για την Έλλη Χωριανοπούλου, «Τα νησιά δεν αντέχουν άλλη πρωτιά στην καταστροφή»

Η Τοπική Επιτροπή Μήλου της ΕΛΛΕΤ αντιδρά στον ορισμό της Έλλης Χωριανοπούλου ως Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος & Χωροταξίας Κυκλάδων, παραπέμποντας στο περιβαλλοντικό ζήτημα του Σαρακήνικου.

ΣΕΚΑ: “Οι Κούροι να μείνουν στο Φλεριό”, στήριξη στο αίτημα κατοίκων και φορέων της Νάξου

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων ενώνει τη φωνή του με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελάνων, ζητώντας τη διατήρηση των δύο αρχαϊκών Κούρων στον φυσικό τους χώρο στο Φλεριό.

Α.Π.Α.Σ. Νάξου: Ο Νίκος Φίλιππας φοράει τα χρώματα των Φαναριών

Ο 22χρονος διεθνής forward με ύψος 2.01 μ. προσθέτει ύψος, ποιότητα και μπασκετικό ένστικτο στην ομάδα της Νάξου ενόψει της νέας σεζόν στη National League 1

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Νάξος – Κωμιακή: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ιωάννου Καρούσης, θλίψη για τον αγαπημένο “Τζήμα”

Αποχαιρετισμός σε έναν ήσυχο και αγαπητό συγχωριανό που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του – Το χωριό τον τιμά με συγκίνηση

«Εκεί που η θάλασσα είναι ζωή» – Φόρος τιμής στους ναυτικούς της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (video)

Με αφορμή τη Ναυτική Εβδομάδα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμά με συγκίνηση τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και αγαπούν τη θάλασσα (video)

Ο Κώστας Μακεδόνας στη Νάξο, μία καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη συναίσθημα και τραγούδι

Στις 16 Ιουλίου, το Γυμνάσιο Νάξου υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα και τη Χριστιάνα Γαλιάτσου σε μια συναυλία με άρωμα Ελλάδας και μελωδίες που μιλούν στην ψυχή

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Η Νάξος στο επίκεντρο της πρώτης εκπομπής του Ιουλίου (video)

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής ξεκινούν τον Ιούλιο από τη Νάξο – Τοπία, πολιτισμός, προβλήματα και πρόσωπα στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. (video)

ΔΕΔΔΗΕ: Προσωρινή διακοπή ρεύματος αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου σε περιοχές της Νάξου

Σύντομη διακοπή ρεύματος νωρίς το πρωί σε Άγιο Γεώργιο, Παραλία, Στελίδα και άλλες περιοχές της Χώρας – Μια απαραίτητη τεχνική παρέμβαση για την ασφάλεια του δικτύου.

Νάξος: Αλλαγές στην κυκλοφορία σε Χώρα, Αγία Άννα, Άγιο Προκόπη και Πλάκα, “εμφάνιση” του e-naxios

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την τουριστική περίοδο – Δωρεάν στάθμευση και έλεγχος τροφοδοσίας στα παραλιακά μέτωπα

Νέο ξενοδοχείο στο Μπατσί Άνδρου, εγκρίθηκε η προέγκριση οικοδομικής άδειας

Ένα νέο τουριστικό κατάλυμα με ενοικιαζόμενα επιπλωμένα διαμερίσματα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 820 τ.μ. στο Μπατσί.

Νάξος: Ο 11χρονος Παναγιώτης ξεναγεί τουρίστες στα σοκάκια του Φασολά (video)

Ένα παιδί μεγαλώνει μέσα στον πολιτισμό και μεταφέρει με αγάπη και γνώσεις την ιστορία του Φιλοτίου και της γειτονιάς του, σε ξένους επισκέπτες.

«Η Νάξος αναπνέει αλήθεια»: Η Μαρία Πολυκρέτη στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» (video)

Με βαθιά συγκίνηση και αυθεντικότητα, η Μαρία Πολυκρέτη μίλησε για την εμπειρία μαγειρικής στο κτήμα και τη δύναμη της παράδοσης που ενώνει γη, άνθρωπο και μνήμη (video)