Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠρεμιέρα με το δεξί για τον Πανναξιακό

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Πανναξιακό

|

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων πέρασε ο Πανναξιακός

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων πέρασε ο Πανναξιακός που επικράτησε 6-1 του ΠΑΣ στον εξ αναβολής αγώνα που συμπλήρωσε την 1η φάση του θεσμού.

Με το δεξί μπήκε η ομάδα του Γιώργου Προμπονά στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις καθώς σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στον ΠΑΣ που, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα και στα 90 λεπτά. Το παιχνίδι ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Δημήτρη Κεραμιώτη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ευριπιώτης, Κατσούδας, Κούτρος, οι σκόρερ για τον Πανναξιακό που προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο, ενώ το γκολ της τιμής για τον ΠΑΣ Νάξου πέτυχε ο Κατσιούλης.

Το ματς

Και περνάμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, όπου ο Πανναξιακός μπήκε από την αρχή δυνατά και ουσιαστικά δεν επέτρεψε ποτέ στον αντίπαλό του να μπει στο παιχνίδι.

Μόλις στο 4ο λεπτό ανοίγει το σκορ με τον Ευριπιώτη, ο οποίος τελείωσε με άψογο τρόπο τη σέντρα του Κατσούδα.

Στο 9’ είχαμε ένα εκπληκτικό βολ πλανέ του Ευριπιώτη από κοντά που απόκρουσε εντυπωσιακά ο Χύκα, ενώ στο 12ο λεπτό η κεφαλιά του Κούτρα από κοντά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 20ο λεπτό ο Ευριπιώτης βρέθηκε μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά η λόμπα που επιχείρησε βρήκε το οριζόντιο δοκάρι για 2η φορά.

Στο 24ο λεπτό ο ΠΑΣ για πρώτη φορά μπαίνει απειλητικά στην περιοχή του Τσουκαλά, αλλά ο Κατσιούλης αστόχησε από κοντά.

Εννέα λεπτά αργότερα, ο Πανναξιακός τριτώνει τα δοκάρια όταν ο Κούτρας σούταρε και η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Χύκα.

Και φτάνουμε στο 38ο όπου ο Κατσούδας με πλασέ διπλασίασε (0-2) τα τέρματα για τον Πανναξιακό, ενώ στο 40ο λεπτό, ο Κούρτας με κεφαλιά (μετά από κόρνερ του Γαλάνη) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο, ο ΠΑΣ Νάξου χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Κατσιούλη όταν το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανναξιακός ξεκίνησε πάλι γρήγορα με γκολ και δη στο 49ο λεπτό με τον Ευρπιώτη να κάνει το 0-4 μετά από σέντρα του Επταήμερου.

Στο 52ο λεπτό ο Κατσούδας με κεφαλιά ψαράκι μετά από σέντρα του Ευριπιώτη διαμορφώνει το 0-5 που “ψηφίζεται” ως το γκολ του αγώνα, όπως και αυτό του Κατσιούλη στο 54ο λεπτό που με δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή νίκησε τον Τσουκαλά και μειώνοντας σε 5 -1.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα πέφτει καθώς και οι δύο ομάδες κοιτάζουν το Σάββατο. Από το 68ο  έως το 77ο λεπτό, οι Παπαδόπουλος (δις) και Κούτρος (δις) χάνουν καλές ευκαιρίες με τον Χύκα να είναι εντυπωσιακός στις αντιδράσεις του, ενώ το αποτέλεσμα διαμορφώνεται στο 80ο λεπτό με τον Κούτρο που μετά από σέντρα του Γαλάνη σημειώνει το 6 -1 και μοιάζει ικανοποιημένος καθώς με δύο δοκάρια και δύο κλασικές ευκαιρίες είχε ανάγκη από ένα γκολ ξέσπασμα.

Καλή η διαιτησία των Φαν Άακεν, Μενδρινός και Νεοκοσμίδη που δεν είχαν δύσκολες φάσεις ή δυνατά μαρκαρίσματα ώστε να βρεθούν σε θέση. άμυνας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Βερύκοκος (46ο Πρωτονοτάριος), Μαράκης, Μανιός (77ο Φλεριανός), Πιτταράς, Βαγενάς, Ζάκο, Ματάκιας, Κατσιούλης (63ο Παπαδόπουλος), Σκιαδάς, Κατεινάς.

Στον πάγκο ήταν και οι: Μπιλάς, Χαριτίδης, Σπαής, Μελανίτης

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου (60ο Λίκα), Κώτσαρης, Κουφόπουλος, Κατσάνης. Λεγάκης, Γαλάνης, Κατσούδας (70ο Ανεβλαβής Π), Χαμηλοθώρης (46ο Επταήμερος), Κούτρος, Ευριπιώτης.

Στο πάγκο ήταν και οι: Σφυρόερας, Περιστεράκης, Ανεβλαβής Ε., Βαλέτας 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αφιέρωμα στην Αρχόντισσα του Αιγαίου: Η Κεραμωτή τιμά την Ειρήνη Κονιτοπούλου – Λεγάκη

Τιμητική εκδήλωση για τη σπουδαία ερμηνεύτρια της νησιώτικης μουσικής στις 11 Αυγούστου στην Κεραμωτή Νάξου — με τη συμμετοχή της κόρης της, Ελένης Λεγάκη.

Στην Παναγία της Τήνου ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο διάσημος Σέρβος τενίστας και ο πρωθυπουργός επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, προσκύνησαν την εικόνα και έγιναν δεκτοί με συγκίνηση από τους πιστούς.

Πλίμουθ – Μπάρνσλεϊ: Στήριγμα η έδρα στο 2.22 στην πρεμιέρα της League One

Η Πλίμουθ υποδέχεται την Μπάρνσλεϊ στο ξεκίνημα της σεζόν, με το «Χόουμ Παρκ» να αποτελεί σύμμαχο σε τιμή που αγγίζει τον διπλασιασμό.

Τρεις Καπετάνιοι, μία θάλασσα, μία φωτογραφία από τα Κουφονήσια που λέει όσα δεν ειπώθηκαν ποτέ

Μια ξεχωριστή στιγμή στα Κουφονήσια με φόντο το Αιγαίο και την αθόρυβη καθημερινή ηρωικότητα τριών αυθεντικών ναυτικών, που έγιναν συνώνυμα με την ασφάλεια, τη συνέχεια και το φιλότιμο στα νησιά μας.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στον Πύργο Μπαζαίου (03/08), καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι στη Νάξο

Η νέα μουσική παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά «προσγειώνεται» στο Φεστιβάλ Νάξου, την Κυριακή 3 Αυγούστου, στο μαγευτικό περιβάλλον του ιστορικού Πύργου Μπαζαίου

Κωμιακή, 2 Αυγούστου: Από τον καύσωνα στην ομίχλη – Το καλοκαίρι… θυμήθηκε το φθινόπωρο

Ο καιρός «αναποδογύρισε» απότομα στην ορεινή Νάξο – Σκηνικό ομίχλης, 19 βαθμοί και μια ανάρτηση από την Κωμιακή που έγινε viral

Ρεκόρ στο λιμάνι Πάρου: 8.249 επιβάτες και 1.099 οχήματα την 1η Αυγούστου (!!!)

Ο Αύγουστος μπήκε εκρηκτικά για την Πάρο – Ημέρα με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση του φετινού καλοκαιριού, σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμεναρχείου

Ανάσα για τη ΡΕΔΗΣΕ Σύρου, oριστική διευθέτηση 20ετούς οικονομικής εκκρεμότητας

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης ανακοίνωσε την οριστική ρύθμιση προστίμων και προσαυξήσεων του ΕΦΚΑ – Διασφαλίζεται η λειτουργία του Δημοτικού Ραδιοφώνου και του οπτικοακουστικού αρχείου

Η Πορτάρα αφύπνισε θεσμούς, αλλά όχι αιρετούς, η ανάρτηση του Στράτου Φουτάκογλου

Οργισμένη αντίδραση από το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου για την απουσία της πολιτικής ηγεσίας μετά τη βεβήλωση του αρχαιολογικού χώρου – Το “τυχαίο κλικ” που έφερε την ανατροπή

Παγκόσμια ημέρα φάρων 2025: Περιήγηση στη ναυτική κληρονομιά της Ελλάδας

Στις 17 Αυγούστου, πολίτες και επισκέπτες καλούνται να γνωρίσουν από κοντά τη σημασία των φάρων και τη συμβολή των φαροφυλάκων.

«Γκαζιά στο χωριό, προσγείωση στον στύλο – Ένα ακόμα crash test στους δρόμους της Νάξου»

Όταν η τουριστική ταχύτητα συναντά την επαρχιακή… στενότητα: Τροχαίο έξω από το Γαλανάδο υπενθυμίζει τι σημαίνει "δρόμοι made in 1965".

Ο Tom Hanks στη Νάξο: Στιγμές απλότητας, χαμόγελα και μια σέλφι στην Απείρανθο

Ο χολιγουντιανός σταρ επισκέφθηκε τη Νάξο την Τετάρτη 30 Ιουλίου, ανακαλύπτοντας τη μαγεία του Σαγκρίου και της Απειράνθου – Ένα γεύμα, μια σέλφι και πολλές όμορφες αναμνήσεις

Νάξος: Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων βάζει “όρια” στην Πορτάρα, τέλος στην ανεξέλεγκτη πρόσβαση

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων βάζει “όρια” στην Πορτάρα – Τέλος στην ανεξέλεγκτη πρόσβαση - Όταν ο σεβασμός δεν είναι αυτονόητος, η προστασία γίνεται μονόδρομος

Κυκλάδες: Γυρίζουν την πλάτη στα «χρυσά» νησιά, “χαμένη” και η Αμοργός, σταθερή η Νάξος

Υψηλές τιμές και οικονομική πίεση στρέφουν Έλληνες και ξένους σε εναλλακτικούς, οικονομικότερους προορισμούς

Αμοργός: Ένταση και επεισόδια στο πανηγύρι της ψημένης ρακής μετά από πολιτικό σύνθημα

Απρόσμενη τροπή πήρε το παραδοσιακό γλέντι στα Κατάπολα, όταν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης προκάλεσαν αντιδράσεις, λογομαχίες και τελικά, διακοπή της γιορτής.

Hellenic Seaways: Το “HIGHSPEED 4” αντικαθιστά το “HELLENIC HIGHSPEED”, ποιος ο λόγος;

Αλλαγή πλοίου στη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Κατάπολα – Επιστροφή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Seaways

Πανελλαδικές 2025: «Πνοή» επιτυχίας για τους μαθητές της Νάξου

Μαθητές και μαθήτριες του φροντιστηρίου «ΠΝΟΗ» στη Νάξο διακρίνονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις – Πού πέρασαν και τι βαθμούς συγκέντρωσαν

Η Κέα λέει «όχι» στην τουριστική υπερβολή, το νησί αντέχει μέχρι 1.000 ακόμη κλίνες

Ο Δήμος Κέας ζητά επίσημη απαγόρευση για τα Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα – Στο τραπέζι το ζήτημα της φέρουσας ικανότητας και της ταυτότητας του νησιού

Έλενα Ξενάκη: Από το Σαγκρί Νάξου στην κορυφή του κόσμου με την Εθνική Πόλο (video)

Η MVP του παγκόσμιου τελικού μιλά με συγκίνηση για το χρυσό μετάλλιο, τις θυσίες, την ομάδα της καρδιάς της και το αίτημα για ένα κολυμβητήριο αποκλειστικά για την Εθνική – Μια Νάξια ψυχή που εμπνέει. (video)

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Καταργείται ο δεύτερος γύρος, εκλογές τον Νοέμβριο, Νέο όριο το 42% για εκλογή Δημάρχου

Η κυβέρνηση φέρνει ριζικές αλλαγές στον εκλογικό νόμο για δήμους και περιφέρειες – Τέλος ο δεύτερος γύρος, λιγότεροι υποψήφιοι και αλλαγές στη σταυροδοσία.