Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΣ Νάξου: Ο Γιαννακόπουλος αφήνει τη Νάξο για τον Ολυμπιακό

ΠΑΣ Νάξου: Ο Γιαννακόπουλος αφήνει τη Νάξο για τον Ολυμπιακό

|

Ο 14χρονος Κώστας Γιαννακόπουλος αποτελεί τον 4ο παίκτη του ΠΑΣ Νάξου που μετακινείται στον Ολυμπιακό και ελπίζει ότι θα έχει την τύχη του Εμιλιάνο Μπουλάρι που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά 

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Νάξου ετοιμάζεται να κάνει το παραπάνω βήμα, συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League. Και σχεδόν συμπληρώνουμε …ντουζίνα, με τον Ολυμπιακό να έχει την μερίδα του λέοντος… 

Αναφερόμαστε στον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, που όπως αναφέρει η ιστοσελίδα SportCyclades.gr τα τελευταία χρόνια είναι ανάμεσα σε αυτούς που ξεχωρίζουν συμμετέχοντας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα των Κυκλάδων με τα χρώματα της ομάδας της Νάξου, αλλά και με τη φανέλα των Μικτών μας ομάδων Κ14 και Κ16.

Ο 14χρονος (γεννηθείς το 2005) ποδοσφαιριστής που είχε μπει στο στόχαστρο των ”Ερυθρόλευκων” από πέρυσι, τελικά δέχτηκε επίσημη κρούση και το προηγούμενο διάστημα ο ΠΑΣ Νάξου άναψε το πράσινο φως για τη μετακίνηση του. Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με την μετάβαση του μάνατζερ, Άγγελου Βεϊζι στη Νάξο, ο οποίος ολοκλήρωσε και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής στον Ολυμπιακό, όπου θα αγωνίζεται στην Κ15 και το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Κώστας Γιαννακόπουλος θα πρέπει να ολοκληρώσει και τα μαθήματά του παράλληλα με τον Ολυμπιακό όπως και όλες τις ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην μόρφωση των αθλητών τους καθότι πλέον ο συνδυασμός ποδοσφαίρου και παιδείας είναι αναπόσπαστος 

Ο Γιαννακόπουλος, έχει κατακτήσει με τον ΠΑΣ Νάξου όλα τα πρωταθλήματα των ηλικιακών κατηγοριών που συμμετείχε, αποτελώντας έναν από τους πρώτους σκόρερ, ανώ καταλυτική παρουσία είχε και με τη Μικτή ομάδα που κατέκτησε την 1η θέση του ομίλου της. Πρόσφατα, ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής είχε λάβει μέρος και στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Κ14, αφού είχε καλεστεί από τον ομοσπονδιακό κ. Ελευθεριάδη.

Και επειδή μιλούσαμε για …ντουζίνα παικτών από τον ΠΑΣ προς τις ομάδες της Superleague να σημειώσουμε ότι έχουμε έως τώρα εννέα παίκτες. Στον Ολυμπιακό έχουν υπογράψει οι Εμιλιάνο Μπουλάρι, Δεγαϊτάς και Νίκος Παντελαίος… Μάλιστα, ο Μπουλάρι φέτος έγραψε ιστορία. Εγινε ο νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε στην Εθνική Αλβανίας U21 και σημείωσε γκολ απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας. Και ο Ολυμπιακός του έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο πριν από μερκές ημέρες. 

Από εκεί και πέρα, έχουμε πέντε ακόμη παίκτες: Ξενάκης (Ατρόμητος), Μαρκοπουλιώτης – Φραγκίσκος (ΑΕΚ), ο Πρεβόλης ( Πανιώνιος ) και ο Γιάννης Μαργαρίτης (ΠΑΕ Ατρόμητος), που έκαναν το ταξίδι προς την Αθήνα (σ.σ. σε παρένθεση η πρώτη τους ομάδας όταν έφυγαν από Νάξο) και ανέδειξαν τον ΠΑΣ Νάξου ως το μεγαλύτερο εργαστήρι παραγωγής ταλέντων στις Κυκλάδες… 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αύγουστος 2025: Ο τρίτος πιο θερμός στην ιστορία σύμφωνα με το Copernicus

Καύσωνες στην Ευρώπη και την Ασία, εκατοντάδες θάνατοι στην Ισπανία και ιστορικά ρεκόρ θερμοκρασιών στη Γαλλία – «Επείγουσα η μείωση εκπομπών», προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Γ. Πολυχρονάκος: «Τα νησιά σώζονται από τους ανθρώπους τους – Η Κυβέρνηση απαξιώνει την νησιωτικότητα» (video)

Ο Γ. Πολυχρονάκος μιλά για τον τουρισμό, τα προβλήματα υποδομών, το μεταφορικό ισοδύναμο και τις κυβερνητικές εξαγγελίες της ΔΕΘ

Καθολική Εκκλησία: Ο Carlo Acutis, ο πρώτος «millennial» άγιος της Βρετανίας

Ο 15χρονος που έφυγε πρόωρα από λευχαιμία και έμεινε γνωστός ως «ο influencer του Θεού», αγιοποιήθηκε πανηγυρικά στο Βατικανό.

Αναβάθμιση του λιμένα Ρίβα στη Θηρασιά, προμελέτη από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας

Στόχος η βελτίωση της προσβασιμότητας και η ανάπτυξη της Θηρασιάς με έργα που θα επιτρέψουν τον ελλιμενισμό περισσότερων σκαφών και την ταυτόχρονη προσέγγιση δύο ακτοπλοϊκών πλοίων.

Αμοργός – Κέντρο Υγείας: Ενισχύεται με νέο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Σημαντικές προσθήκες σε Γενική Ιατρική, Μικροβιολογικό και Ακτινολογικό Τμήμα για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του νησιού.

Αναβαθμίσεις σε σχολικές μονάδες της Σύρου από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης

Παρεμβάσεις μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» και άλλων πόρων, με στόχο ασφαλή και λειτουργικά σχολεία για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Γιώργος Λεονταρίτης: «Η μείωση ΦΠΑ πρέπει να ισχύσει και για τις Κυκλάδες»

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων ζητά επανεξέταση της απόφασης για τον ΦΠΑ στα νησιά, επισημαίνοντας ότι το μέτρο αφορά την οικονομία και τη νησιωτικότητα, όχι τον πληθυσμό ή τη γεωγραφία.

Γιώργος Χατζημάρκος: «Ιστορική δικαίωση για τα νησιά η μείωση ΦΠΑ – Συνεχίζουμε τον αγώνα για όλους»

Μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου σχολιάζει τα μέτρα για ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ στη νησιωτική Ελλάδα.

Νάξος – Δήμος: Παράταση έως 31 Οκτωβρίου για τις εργασίες στο αεροδρόμιο

Καθυστερήσεις στις πληρωμές οδήγησαν σε διακοπή εργασιών – Ζητήματα με αγωγούς και κτηριακές υποδομές επισημάνθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Βράβευση νέων φοιτητών από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο “Ιάκωβος Καμπανέλλης” θα τιμηθούν οι μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Σίφνος: Το νησί αποχαιρέτησε με δάκρυα και τραγούδια τον Λευτέρη Λουκατάρη (video)

Μια εξόδιος ακολουθία που έμοιαζε με γάμο – με λευκά ρούχα, βιολιά και λαούτα – για τον αρχηγό της Κ14 του Πανσιφναϊκού, που έφυγε πρόωρα.