Τρίτη, 1 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΣ Νάξου: "Καλπάζει" και φέτος, δύο τίτλοι και ζητάει έναν ακόμη

ΠΑΣ Νάξου: “Καλπάζει” και φέτος, δύο τίτλοι και ζητάει έναν ακόμη

|

Ο ΠΑΣ Νάξου για μία ακόμη χρονιά κατέκτησε πρωταθλήματα στα τμήματα υποδομών.. Στην Κ – 14 έφτασε στα τρία συνεχόμενα και αποδεικνύεται ο απόλυτος κυρίαρχος, στην Κ – 16 πήρε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο και ζητάει έναν ακόμη τίτλο (18-19 Μαϊου) στην Κ 12 

Ότι επαναλαμβάνεται παύει να είναι τυχαίο και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του ΠΑΣ Νάξου, καθώς τα τμήματα του συλλόγου συνεχίζουν να διακρίνονται κατακτώντας και φέτος το ένα τρόπαιο μετά το άλλο.

Τα μωρά του Πέτρου Μαράκη έχουν αφήσει τις Κυκλάδες με ανοιχτό το στόμα, αφού μέχρι στιγμής έχουν το απόλυτο, κατακτώντας την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες που ολοκληρώθηκαν με τη διεξαγωγή των final four.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες Κ14 και Κ16 ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα πρωταθλήματα  της ΕΠΣ Κυκλάδων, που διεξήχθησαν σε Σύρο και Νάξο αντίστοιχα.

Κ14, ο απόλυτος κυρίαρχος 

Με υψηλό επίπεδο τεχνικής, οι ποδοσφαιριστές της Κ14 του ΠΑΣ Νάξου δεν είχαν αντίπαλο στο final four που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο στις 21 και 22 Απριλίου.

Αρχικά την Κυριακή 21 Απριλίου, ο ΠΑΣ Νάξου αντιμετώπισε στον ημιτελικό τον Παμμηλιακό, όπου επικράτησε εύκολα με το ευρύ 0-6.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τον ημιτελικό, ο ΠΑΣ Νάξου κατέκτησε εύκολα και τη νίκη στον τελικό της επόμενης μέρας, όπου επικράτησε  με 1-6 κόντρα στον Αίαντα, κερδίζοντας το χειροκρότημα φίλων και αντιπάλων, που μίλησαν για ομάδα μοντέλο, τόσο αγωνιστικά, όσο και για το ήθος που έδειξαν τα «Ναξιωτόπουλα».

Αυτός ήταν ο 3ος σερί τίτλος της ομάδας Κ14 του ΠΑΣ Νάξου, που είναι ο απόλυτος κυρίαρχος ης κατηγορίας.

Τα τέρματα για την ομάδα της Νάξου πέτυχαν οι: Γιαννακόπουλος (3), Ορφανός (2) και Μπόσκου. Για τον Αίαντα Σύρου σκόραρε ο Μακρυωνίτης.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βακόνδιος με βοηθούς τους κ.κ. Αρμακόλα και Μουτάφη. 

ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Ραμπαβίλας): Κορφιάτης, Ρούσσος Π., Δερεμπούκας (69΄Γκοτσόπουλος), Βαρθαλίτης (36΄Αρώνης), Ρούσσος Α. (67΄Φρέρης), Βουτσίνος, Ρουσσος Ν. (72΄Ρούσσος Κ.), Κουντούρης (69΄Γιατσίδης), Μακρυωνίτης, Κάτρης, Βιαντον (39΄Τσικούδης).

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (Πέτρος Μαράκης): Κουφόπουλος (68΄Μαργαρίτης), Μπόσκου (65΄Κάσα), Ρότσι (54′ Φράγκου Ε.), Ψαρράς, Μαθιάσος, Λέκκας, Παντελαίος, Τσέπα (54΄Φράγκου Ν.), Πετράς (65΄Ρετζέπι), Ορφανός, Γιαννακόπουλος (68΄Σιδερής).

Κ16 και ο τίτλος στη Νάξο μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι 

Στο final four που διεξήχθη στη Νάξο στις 4 και 5 Μαΐου, με συνδιοργανωτές την ΕΠΣ Κυκλάδων και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο ΠΑΣ Νάξου επικράτησε στον ημιτελικό με 4-2 του ΠΑΣ Τήνου.

Στον μεγάλο τελικό οι ”Οράνιε” αντιμετώπισαν τον ΑΟ Μυκόνου και παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τέρμα του Θεοχάρη στο 39΄, στην επανάληψη κυριάρχησαν στον αγώνα και μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών ισοφάρισαν στο 78΄με τον Μανδηλαρά.

Στη διαδικασία των πέναλτι, ο ΠΑΣ Νάξου είχε σε μεγάλη μέρα τον γκολκίπερ Βαλέτα και σε συνδυασμό με τις εύστοχες εκτελέσεις από τους: Λέκκα, Γκούφα και Σερμάδι πήρε τη νίκη με 2-3, που χάρισε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στην ομάδα της Νάξου.

Διαιτητης ήταν ο Παντελάκης με βοηθούς τους Τσάφο και Τούρλο.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Μάκης Πούλος): Μπουρντένης, Κουσαθανάς, Πάπα, Ισάι, Κοντιζάς, Ξυδάκης, Πάγια (77′ Καφετζής), Καραγιαννόπουλος, Θεοχάρης (71′ Παύλου), Χότζα, Μπαστούνας (71′ Χίσα).

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (Πέτρος Μαράκης): Βαλέττας, Μανδηλαράς, Τόνι, Σερμάδι, Κόρρα, Καλαβρός, Γρυλλάκης, Λέκκας, Γιαννακόπουλος, Βασαλάκης (50′ Παντελαίος), Γκούφας.

Ο ΠΑΣ Νάξου έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του και στο τρίτο και τελευταίο final four της διοργανώτριας ΕΠΣ Κυκλάδων, που είναι αυτό της Κ12 και θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου στη Σύρο.

Εκεί στον ημιτελικό, οι ”μπόμπιρες” του Πέτρου Μαράκη θα συναντηθούν στον ημιτελικό με τον ΑΟ Πάρου, ενώ στο άλλο ζευγάρι θα αναμετρηθούν ο ΑΟ Μυκόνου και οι Κανονιέρηδες Σύρου.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Η Πορτάρα… Viral σε Ghibli style

Η Πορτάρα «ντύνεται» με τα χρώματα της φαντασίας και μεταμορφώνεται σε σκηνή βγαλμένη από ταινία του Studio Ghibli, μαγεύοντας το ελληνικό και διεθνές κοινό.

Κακοκαιρία – Μύκονος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το “νησί των Ανέμων”

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Μύκονος μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Νάξος – Προστασία Αγριας Ζωής: Εβδομήντα φοινικόπτερα απολαμβάνουν την ηρεμία τους στην Αλυκή (video)

Απρόσμενη επίσκεψη φοινικόπτερων (Φλαμίγκ) στην Αλυκή της Νάξου - Δείτε το σχετικό video από τον Σύλλογο Προστασίας Αγριας Ζωής Νάξου

Ανάφη: Πρόβλημα στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις και το 2ο ενδοκυκλαδικό που αγνοείται

Προβλήματα και λύσεις στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Ανάφης - Τι συμβαίνει με τα δρομολόγια και οι υποσχέσεις που πήρε ο Δήμαρχος κος Ρούσσος

Γ. Πολυχρονάκος: Η κυβέρνηση της «ατομικής ευθύνης» κρύβεται πίσω από τη λάσπη”

Γ. Πολυχρονάκος: “Πάρος και Μύκονος στο έλεος των πλημμυρών – Η κυβέρνηση της «ατομικής ευθύνης» κρύβεται πίσω από τη λάσπη”

Πάρος: Κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης

Αποδεκτό το αίτημα για κήρυξη του Δήμου Πάρου σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας

Νάξος – Ε.ε.ε.ΕΚ.: Δράσεις με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού

Το Ειδικό Επαγγελματικό Σχολείο Νάξου διοργανώνει αύριο Τετάρτη (02/04) δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Νάξος – Φιλώτι: Οι μαθητές του ΕΠΑΛ “Μιχάλης Κατσάνης” χτίζουν ξερολιθιές (photos)

Μαθητές του ΕΠΑΛ Νάξου "Μιχάλης Κατσάνης" χτίζουν ξερολιθιές για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής (Photos)

Premier League: Ξεκάθαρο φαβορί η Αρσεναλ στο 2.35 (!!!)

Άρσεναλ - Φούλαμ: Την ισοπεδώνει στο 2.35! - Γιατί ποντάρουμε στους "κανονιέρηδες"

Αμοργός – Ενωση Ξενοδόχων: Η έλλειψη δρομολογίων για το καλοκαίρι, φέρνει σύννεφα και διαμαρτυρίες

Έντονη δυσφορία και διαμαρτυρία της Ένωσης ξενοδόχων και ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων δωμάτιών Αμοργού προς τους αρμοδίους υπουργούς και βουλευτές

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Δεγαϊτας

Ενας νέος άνθρωπος - ο Στέλιος Δεγαίτας - έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία μόλις 63 ετών

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Βαλέτας

Ο αγαπημένος φούρναρης των παλιών χωραϊτών, ο Μιχάλης Βαλέτας έφυγε από τη ζωή - Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στράτος Φουτάκογλου

Νάξος – Σκαδό: Πένθος με την απώλεια του Νίκου Φάρκωνα

Φτωχότερη από σήμερα η τοπική κοινωνία του Σκαδού Νάξου - Πότε θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Φάρκωνα

Νάξος – Αεροδρόμιο: Ανανεωμένο ανοίγει …πύλες την Δευτέρα 31 Μαρτίου (Photos)

Το Αεροδρόμιο "Απόλλων" της Νάξου ανοίγει τις.. πόρτες από την Δευτέρα 31 Μαρτίου - Τα έργα που γίνονται κι έρχονται (Photos)

Πάρος – Νάουσα: Καταστροφικό πέρασμα βροχής, ήχησε και το 112 (video)

Μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία στην Πάρο: Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι, μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων

Πάρος: Η έντονη βροχόπτωση στη περιοχή της Νάουσας παρασύρει αυτοκίνητα (video)

Η έντονη βροχόπτωση παρασύρει αυτοκίνητα στην Νάουσα της Πάρου - Προσοχή (video)

Νάξος – Λιμενικό Σώμα: Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για τον αιφνίδιο θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα...

Εκτακτο – Αμοργός: Ισχυρός σεισμός 4.5 R με μικρό εστιακό βάθος

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στο γνωστό ρήγμα Ανύδρου πιο κοντά όμως στην Σαντορίνη - Το εστιακό βάθος του σεισμού εντοπίζεται στα 5,6 χιλιόμετρα

Τζώρτζια Αργυροπούλου: “Εφυγε” από τη ζωή η σύντροφος του Μανώλη Γλέζου

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή η "Τζώρτζια", το στήριγμα του Μανώλη Γλέζου...

Κυκλάδες – Δόμηση 2024: Πρωταθλήτρια η Πάρος, εντυπωσιακή αύξηση σε Μήλο, Τήνο και Σύρο

Εντυπωσιακή πτώση παρατηρήθηκε στη Μύκονο, όπου εκδόθηκαν μόλις 23 άδειες, πιθανότατα λόγω του κορεσμού της αγοράς ακινήτων και των πολύ υψηλών αξιών της γης.