Τετάρτη, 2 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΣ Νάξου: Από τη Νάξο στον Ατρόμητο ο Νίκος Καρούσης

ΠΑΣ Νάξου: Από τη Νάξο στον Ατρόμητο ο Νίκος Καρούσης

|

Αποτελεί τη μεγαλύτερη δεξαμενή ταλέντων ο ΠΑΣ Νάξου.. Και φαίνεται μέσα από τις δράσεις και μετακινήσεις παικτών του από τη Νάξο προς την .. πρωτεύουσα και τις “μεγάλες” αθηναϊκές ομάδες..

Τελευταίο παράδειγμα; Ο Νίκος Καρούσης. Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των Κυκλάδων μετακόμισε από τον ΠΑΣ Νάξου στην ΠΑΕ Ατρόμητος και είναι πλέον έτοιμος να κυνηγήσει το ποδοσφαιρικό του όνειρο με την Κ15 της Αθηναϊκής ΠΑΕ που συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο ”βιρτουόζος” ποδοσφαιριστής έχει γαλουχηθεί από μικρό παιδί στην ακαδημία του ΠΑΣ Νάξου, όπου και στη συνέχει διακρίθηκε με τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου, κατακτώντας τα πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ακαδημία της Νάξου έχει πετύχει στο απόλυτο τον σκοπό της, καθώς όλα αυτά τα χρόνια καλλιεργεί το ταλέντο των ποδοσφαιριστών, με πολλούς από αυτούς να έχουν συνεχίσει σε υψηλότερο επίπεδο.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος και ειδικά ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ, Τόλης Αποστόλου, παρακολουθούν στενά το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα πολλοί Κυκλαδίτες να επιλέγονται και να παίρνουν εντέλει μεταγραφή στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου της Αθήνας, με κάποιους από αυτούς μάλιστα να έχουν αξιόλογη παρουσία, όπως ο Άγγελος Βαμβακούσης από τη Σαντορίνη, ο οποίος έχει ξεχωρίσει και συνεχίζει στην Κ19.

Αναλυτικά, η ενημέρωση από τον ΠΑΣ Νάξου 

⚽➡ Ο ΠΑΣ Νάξου ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Νίκου Καρούση στην ΠΑΕ Ατρόμητος.

💪 Από την προσχολική ηλικία που εγγράφηκε για πρώτη φορά στην ακαδημία μας, μέχρι την τελευταία ημέρα σαν μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ Νάξου ο Νίκος δούλεψε εντατικά με τους προπονητές του και κατάφερε να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό τις ποδοσφαιρικές του δεξιότητες.

✔ Διακρίθηκε, με τα αγωνιστικά τμήματα του ΠΑΣ Νάξου, κερδίζοντας τίτλους σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, αλλά και με την Μικτή Ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων, της οποίας ήταν μέλος.

➡ Πλέον, ο Νίκος Καρούσης ανήκει στην ομάδα Κ15 του Ατρόμητου, η οποία συμμετάσχει στο ανάλογο πρωτάθλημα της Super League και είναι έτοιμος για το επόμενο του βήμα και την εξέλιξη του στο ποδόσφαιρο.

❤⚽ Από την πλευρά μας είμαστε υπερήφανοι, που ακόμα ένας δικός μας αθλητής θα αγωνιστεί στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της ηλικιακής του κατηγορίας στη Χώρα μας.

🙂❤ Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ Ατρόμητος και προσωπικά τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ, Απόστολο Αποστόλου για την άψογη και επαγγελματική τους προσέγγιση στο θέμα της μεταγραφής.

❤❤ Νίκο, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία, να είσαι υγιής και να εκπληρώσεις κάθε σου όνειρο στη νέα σου ομάδα. Ο ΠΑΣ Νάξου θα είναι πάντα το σπίτι σου.

😉🙂 Είμαστε περήφανοι για εσένα.

 

Με πληροφορίες από τη σελίδα sportcyclades.gr

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Παραλίες υπό παρακολούθηση: Αυστηροί έλεγχοι, drones και πρόστιμα για τους παραβάτες

Με περισσότερες από 2.600 καταγγελίες τον Ιούνιο και νέα εργαλεία όπως το MyCoast και τα drones, το κράτος εντείνει τη μάχη για την προστασία του αιγιαλού – ποιες περιοχές συγκεντρώνουν τις περισσότερες παραβάσεις

Νάξος: Πρωταγωνίστρια για δεύτερη μέρα στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» (video)

Από την Απείρανθο στη σμύριδα και από το κίτρο στη νέα γενιά – Ανθρώπινες ιστορίες, μνήμες και έμπνευση σε ένα ξεχωριστό οδοιπορικό της Νάξου. (video)

Α’ Φινλανδία: Ελσίνκι – Γιάρο, η νεοφώτιστη δίνει ρυθμό και… γκολ!

Η επιστροφή της Γιάρο στη μεγάλη κατηγορία συνοδεύεται από επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ η Ελσίνκι ψάχνει απαντήσεις και επανεκκίνηση – μια αναμέτρηση με πολλές υποσχέσεις.

«Μνήμες Αλλοτινών Εποχών» στη Σέριφο, αναβίωση παραδοσιακού γάμου με άρωμα Κρήτης

Το Σάββατο 5 Ιουλίου στις 19:00, η Κάτω Χώρα Σερίφου ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, μέσα από τη λαογραφική αναπαράσταση ενός γνήσιου παραδοσιακού γάμου.

Στη Μήλο η πρώτη μοτοσυκλέτα ΕΚΑΒ, ταχύτητα και ζωή στα κρίσιμα περιστατικά

Μέσο άμεσης ανταπόκρισης αποκτά για πρώτη φορά το Κέντρο Υγείας Μήλου – Καθοριστική η συμβολή του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής, Μάρκου Μάλλη.

Τήνος δίνει Ζωή: 282 Εθελοντές τίμησαν την 52η Αιμοδοσία στη μνήμη του Νικολάου Κορνάρου

Σε τρεις διαφορετικές κοινότητες του νησιού, πολίτες κάθε ηλικίας ένωσαν τις δυνάμεις τους, προσφέροντας αίμα και ελπίδα, ενώ για πρώτη φορά προωθήθηκε και η δωρεά μυελού των οστών.

«Κέντρο Ερευνών Ρίζες» για μια ζωή με αγάπη: Η φωνή των παιδιών έξω από τα ιδρύματα

Ο οργανισμός Κέντρο Ερευνών Ρίζες δίνει ελπίδα σε εκατοντάδες παιδιά που ζουν σε ιδρύματα, διεκδικώντας μια κοινωνία όπου κάθε παιδί μεγαλώνει σε οικογένεια — όχι σε δομή.

Ευρωπαϊκή vs Αμερικάνικη Ρουλέτα: Ποια συμφέρει τους παίκτες

Σύγκρινε τις δύο δημοφιλέστερες παραλλαγές ρουλέτας και ανακάλυψε ποια προσφέρει τις καλύτερες πιθανότητες.

Εμίρ Κουστουρίτσα: Επίτιμος Δημότης Σίφνου, γέφυρα Πολιτισμού στις Κυκλάδες

Ο παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτης και μουσικός αναγνωρίζεται από τον Δήμο Σίφνου για το έργο του και τη βαθιά σχέση του με το νησί – Η τελετή ανακήρυξης θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Cozy Festival.

FPT Paros 2025 – Ημέρα 3: Άνεμος-έκπληξη, χαοτικές beachstarts και νικητή τον Lennart Neubauer (video)

Η 3η ημέρα του Freestyle Pro Tour στην Πάρο απογειώθηκε απρόσμενα με μια νέα καινοτόμα μορφή αγώνα – οι 9 κορυφαίοι freestylers πάλεψαν δίπλα-δίπλα με θέα τον Παριανό ορίζοντα!

Blue Star Ferries: Ακινητοποιημένα αύριο τα πλοία στο Νότιο Αιγαίο λόγω καιρικών συνθηκών

Δυσμενείς καιρικές συνθήκες φέρνουν ακυρώσεις σε όλα τα κυριακάτικα δρομολόγια των Blue Star Naxos, Myconos, Delos και Paros – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες

Νάξος: Ο Νέστορας Νέστορας, ο νέος MasterChef 2025, ξεκινά μαγειρικό ταξίδι στο “Avaton 1739”

Ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής ξεκινά συνεργασία με το εστιατόριο "Avaton 1739" στο εμβληματικό Κάστρο της Νάξου.

Ουρές για μια αλλαγή εισιτηρίου στο λιμάνι της Νάξου, η κακοκαιρία φέρνει ταξιδιωτικό… μποτιλιάρισμα

Η απαγόρευση απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων φέρνει αναστάτωση σε εκατοντάδες επισκέπτες που σχηματίζουν ουρές στα πρακτορεία της Νάξου για να αλλάξουν τα δρομολόγιά τους

Ρευματοκλοπές σε τουριστικά νησιά: Ξενοδοχεία, καφέ και σούπερ μάρκετ «φούσκωσαν» το ταμείο τους σε βάρος όλων

Eκατοντάδες παραβάσεις σε Κρήτη, Ρόδο, Νάξο, Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα νησιά – Ηλεκτρική ενέργεια αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ κλάπηκε από επιχειρήσεις υψηλής κατανάλωσης

Ακυρώνονται τα δρομολόγια των HighSpeed 3 και 4 λόγω κακοκαιρίας

Η Hellenic Seaways ενημερώνει για την αναστολή των δρομολογίων της Κυριακής 29 Ιουνίου και τις προσωρινές αλλαγές στη ροή του προγράμματος των ταχυπλόων

Πάρος: Αποχαιρετισμός με δάκρυα για την Πρεσβυτέρα Ευαγγελία Βιώνη – Ανουσάκη

Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νάουσα – Συγκλονιστικά λόγια από τον Μητροπολίτη Λεοντοπόλεως

Algérie Ferries: Καθησυχαστική ανακοίνωση για την κράτηση του “El Venizelos” στη Μασσαλία

Η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι οι θερινές διαδρομές δεν επηρεάζονται – Πρόκειται για προγραμματισμένο τεχνικό έλεγχο.

Πανελλαδικές 2025: «Γράψατε Ιστορία», οι μαθητές του Φροντιστηρίου Αντώνη Χερουβείμ στην κορυφή

Μια αληθινή γιορτή γνώσης, προσήλωσης και ονείρων – Ένα μεγάλο «μπράβο» σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς που μοιράστηκαν το ταξίδι της επιτυχίας

BLUE STAR 1: Με καθυστέρηση και αλλαγές το αποψινό δρομολόγιο, χωρίς προσέγγιση στην Ανάφη

Λόγω του απαγορευτικού απόπλου, το πλοίο αναχωρεί τελικά στις 22:00 από Πειραιά, με τροποποιημένες ώρες άφιξης και χωρίς στάση στην Ανάφη

Fast Ferries: Λόγω καιρικών συνθηκών “δεμένα” αύριο τα πλοία…

Δυσμενείς καιρικές συνθήκες καθηλώνουν τα πλοία της Fast Ferries και το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ – Αναλυτικά τα ακυρωμένα δρομολόγια για την Κυριακή 29 Ιουνίου