Σάββατο, 16 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός και Ολυμπιακός ἔσονται εἰς σάρκα μίαν;

Πανναξιακός και Ολυμπιακός ἔσονται εἰς σάρκα μίαν;

|

Ο Πανναξιακός ΑΟ όπως όλα δείχνουν εντάσσεται στο επίσημο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός – Βασαλάκης και Θεοδοσίου οι προπονητές που θα τρέξουν το πρότζεκτ με στόχο τον επόμενο…. Κασέμι 

Είναι η 5η Σεπτεμβρίου και ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που γαλουχήθηκε και στη Νάξο παίρνει την μεγάλη απόφαση και στα 15 του χρόνια λέει «ναι» στη πρόταση του Ολυμπιακού και τη μετακόμιση στον Πειραιά. Ο λόγος για τον Ρένο Κασέμι, ένα πολυεργαλείο (αγωνίζεται στην άμυνα και το κέντρο) που έκανε το πρώτα του βήματα υπό τις οδηγίες των Παραβατού – Ζαφείρη έφτασε ακόμη και στην πρώτη ομάδα, αποτέλεσμα; Το εισιτήριο για τον Ολυμπιακό και την Κ – 15 παίζοντας στην Super league

Και όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός θα κάνει κι άλλες …δουλειές στη Νάξο. Και μάλιστα με το πιο ιστορικό σωματείο όχι μόνο της Νάξου αλλά των Κυκλάδων. Με τον Πανναξιακό κι αυτό γιατί ο σύλλογος της Νάξου όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportcyclades.gr ανήκει και επίσημα στο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάζουμε δε «ότι έχει να κάνει σχετικά με τις ακαδημίες του Πανναξιακού αλλάζει θεαματικά, αφού θα λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα τις μεγάλης Πειραιώτικης ΠΑΕ.

Η συνεργασία Πανναξιακού – Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα, καθώς είχε προϋπάρξει συνάντηση Αγγελή – Φλεριανού με τους υπεύθυνους του δικτύου (βλ. φώτο) με το οριστικό συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών να υπογράφεται χθες από τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Αγγελή που έκανε την εμφάνιση του στα γραφεία της ΠΑΕ φορώντας το φούτερ της ομάδας της καρδιάς του.

Αναφορικά με το προπονητικό τιμ που θα παίρνει άμεσα τεχνογνωσία από τον Ολυμπιακό, αυτοί θα είναι ο Γιώργος Βασαλάκης και ο Παναγιώτης Θεοδοσίου.

Άμεσα αναμένονται κινήσεις που θα αφορούν τη συνεργασία και θα έχουν να κάνουν με επισκέψεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού στη Νάξο, όπως και με διάφορες επιμορφωτικές ομιλίες.

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν καλά ενημερωμένοι για τις Κυκλάδες και τη Νάξο και η συνεργασία με τον Πανναξιακό ήταν κάτι που επιθυμούσαν αφού η ομάδα της Νάξου θα είναι ο μοναδικός συνεργαζόμενος σύλλογος σε πρώτη φάση και επικεφαλής στις κινήσεις που θα ακολουθήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Αγγελής εκπροσώπησε τον Πανναξιακό στο 7ο σεμινάριο των σχολών του Ολυμπιακού, όπου μεταξύ άλλων ομιλητής ήταν ο Τάκης Λεμονής, που φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο ου Πανναξιακού». Ενώ στο παρασκήνιο ήταν και ο Βασίλης Φλεριανός..

Οσον αφορά τη παρουσία του Τάκη Λεμονή στο 7ο σεμινάριο των σχολών του Ολυμπιακού και μοίρασε… συμβουλές στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές και προπονητές των “ερυθρολεύκων”. Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πήγε στο γήπεδο μαζί με τον Διευθυντή της Ακαδημίας Κούλη Καραταΐδη και γνώρισε την αποθέωση από τους 200 προπονητές των Σχολών που δίνουν το παρών στο Σεμινάριο.

Ο κ. Λεμονής αφού ευχαρίστησε τον κ. Γιάννη Γούναρη δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στο θέμα των Ακαδημιών και των Σχολών. Όλοι μας πολλά χρόνια μιλάμε για τις Ακαδημίες αλλά όλα αυτά ήταν σε θεωρητικό επίπεδο. Σ’ αυτή τη δουλειά να ξέρετε όλοι ότι θέλει υπομονή και να περιμένεις κάποια χρόνια. Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό ήρθε η περσινή χρονιά που έδειξε έμπρακτα πως μια ομάδα που κατακτά τίτλους μπορεί να στηριχτεί και σε νέα παιδιά από την Ακαδημία. Είδαμε στην πράξη ένα παιδί (σ.σ. εννοεί το Ρέντσο) που μεγάλωσε από 9 χρονών στον Ολυμπιακό και έκανε μια τόσο σπουδαία μεταγραφή. Έχουμε και άλλα 3 παιδιά που έπαιξαν στην πρώτη ομάδα. Όλοι μας πρέπει ν’ ανεβάσουμε τον πήχη. Μπορούμε και να φτιάξουμε παίκτες και να κάνουμε πρωταθλητισμό. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου σ’ όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά και πέτυχαν. Μπορούμε να βελτιωθούμε αλλά όχι να κάνουμε πίσω. Η Ακαδημία είναι το μέλλον του Ολυμπιακού”.

Από την πλευρά του ο Λεονάρντο Κούτρης, δήλωσε: “Είναι πολύ ωραίο που έχει ο Ολυμπιακός σ’ όλη την Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο. Είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό ήξερα ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και οι απαιτήσεις είναι πάρα πολλές. Η Ακαδημία του Ολυμπιακού έχει βγάλει παίκτες που παίζουν στις εθνικές ομάδες και σε ομάδες του εξωτερικού”.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Φάρος του Αλυκού: Ρεκόρ επισκεψιμότητας και τζίρου τον Δεκαπενταύγουστο

Tο ιστορικό εστιατόριο στον Αλυκό της Νάξου «έσπασε το φράγμα» φέτος και επιβεβαίωσε τη θέση του στην κορυφή της γαστρονομίας του νησιού.

Κ. Τσίγκας: 242 πυρκαγιές σε 4 ημέρες – «Ο μηχανισμός έφτασε στα όριά του»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος περιγράφει το δύσκολο πενθήμερο με εκατοντάδες μέτωπα φωτιάς και δεκάδες συλλήψεις για εμπρησμούς.

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Αποχωρεί το Ελ Νίνιο, έρχεται η Λα Νίνια: Προειδοποίηση μετεωρολόγων

Το ψυχρό καιρικό φαινόμενο φέρνει ανατροπές στα παγκόσμια μοτίβα – Στην Ευρώπη συνδέεται με ψυχρότερους χειμώνες

Παροναξία – Υδρολογικό Ετος 2025: Σταθερά κάτω από τον μέσο όρο τα ύψη υετού (πίνακες)

Σύμφωνα με το NaxosWeather, η υδρολογική χρονιά 2024-25 ολοκληρώνεται με χαμηλά επίπεδα βροχοπτώσεων σε Νάξο και Πάρο, εντείνοντας την ανησυχία για το μέλλον.

Νάξος: Εγγαρίτικο πανηγύρι με κέφι και παράδοση (video)

Χορός, μουσική και τραγούδια μέχρι το πρωί στο πανηγύρι του Συλλόγου Εγγαριτών «Άγιος Τρύφων», με τον Νίκο Οικονομίδη και κορυφαίους καλλιτέχνες.

Δονούσα: Πεζοπορία στον Φάρο της Καλοταρίτισσας για την Παγκόσμια Ημέρα Φάρων

Μια ξεχωριστή πρόσκληση από την Κοινότητα Δονούσας για να γνωρίσουμε το βορειότερο άκρο του νησιού μέσα από μια μοναδική διαδρομή.

Με ένα πρόβατο στην αγκαλιά: Η εικόνα που συγκίνησε όλη την Ελλάδα (video)

Ο 33χρονος Ολσιέν Μουτσομπέγκα έσωσε ζώα μέσα από τις φλόγες και έγινε σύμβολο ανθρωπιάς και ελπίδας

Ρόδος – Κρεμαστή: Τέσσερις άνθρωποι εκσφενδονίστηκαν από το «ταψί» (video)

Από τη γιορτή στον πανικό – Συλλήψεις για το σοβαρό ατύχημα σε λούνα παρκ

Ο κρυμμένος θησαυρός του Χαϊδαρίου: Ο Βοτανικός Κήπος Διομήδους (video)

Ένας παράδεισος 1.860 στρεμμάτων, με περισσότερα από 550 είδη φυτών, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Χρήστος Σπανός: «Προσπαθώ να χτίσω μια γέφυρα επικοινωνίας με τη Νάξο» (video)

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο νησί για τη συναυλία της κόρης του Μαρίνας Σπανού, μιλά για τη δουλειά του, τις συνεργασίες του και την καταγωγή του από τον Κυνίδαρο (video)

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Ρεκόρ αφίξεων τον Ιούλιο στη Νάξο: +7,2% οι επιβάτες – Στο «κόκκινο» το λιμάνι και οι υποδομές

Τα στοιχεία του Λιμεναρχείου δείχνουν νέα άνοδο στην επιβατική και οδική κίνηση, αλλά και αυξανόμενη πίεση σε λιμάνι και οδικό δίκτυο, επηρεάζοντας την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.

Νάξος – Ταυτόχρονη άφιξη Blue Star Naxos και Blue Star Delos έφερε χιλιάδες επιβάτες και οχήματα (video)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί, ασφυκτική κίνηση και δοκιμασία για τις υποδομές – Σε πλήρη εγρήγορση το Λιμεναρχείο Νάξου και η Δημοτική Αστυνομία. (video)

Συναγερμός στο «Ιονίς», Μπλακ άουτ με 183 επιβάτες, πλέει με μία μηχανή προς το Λαύριο

Βλάβη προκάλεσε προσωρινή ακινητοποίηση του πλοίου μεταξύ Κέας και Μακρονήσου – Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του Λιμενικού.

Θυρανοίξια στο ανακαινισμένο μοναστηριακό συγκρότημα των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στο Γλινάδο Νάξου

Παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Καφούρου και πλήθους πιστών – Συγχαρητήρια σε Μητρόπολη, Τοπική Αυτοδιοίκηση και εθελοντές

Καθυστερήσεις, χαμένα δρομολόγια και δύο μέρες «αναγκαστική παραμονή» – Η περιπέτεια επιβάτη με το Blue Star Delos

Αναγνώστης του naxospress καταγγέλλει την πολύωρη καθυστέρηση του πλοίου που τον οδήγησε να χάσει τη μετεπιβίβαση για την Ηρακλειά, με σοβαρές οικονομικές και ψυχολογικές συνέπειες.