Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός και Ολυμπιακός ἔσονται εἰς σάρκα μίαν;

Πανναξιακός και Ολυμπιακός ἔσονται εἰς σάρκα μίαν;

|

Ο Πανναξιακός ΑΟ όπως όλα δείχνουν εντάσσεται στο επίσημο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός – Βασαλάκης και Θεοδοσίου οι προπονητές που θα τρέξουν το πρότζεκτ με στόχο τον επόμενο…. Κασέμι 

Είναι η 5η Σεπτεμβρίου και ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που γαλουχήθηκε και στη Νάξο παίρνει την μεγάλη απόφαση και στα 15 του χρόνια λέει «ναι» στη πρόταση του Ολυμπιακού και τη μετακόμιση στον Πειραιά. Ο λόγος για τον Ρένο Κασέμι, ένα πολυεργαλείο (αγωνίζεται στην άμυνα και το κέντρο) που έκανε το πρώτα του βήματα υπό τις οδηγίες των Παραβατού – Ζαφείρη έφτασε ακόμη και στην πρώτη ομάδα, αποτέλεσμα; Το εισιτήριο για τον Ολυμπιακό και την Κ – 15 παίζοντας στην Super league

Και όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός θα κάνει κι άλλες …δουλειές στη Νάξο. Και μάλιστα με το πιο ιστορικό σωματείο όχι μόνο της Νάξου αλλά των Κυκλάδων. Με τον Πανναξιακό κι αυτό γιατί ο σύλλογος της Νάξου όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportcyclades.gr ανήκει και επίσημα στο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάζουμε δε «ότι έχει να κάνει σχετικά με τις ακαδημίες του Πανναξιακού αλλάζει θεαματικά, αφού θα λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα τις μεγάλης Πειραιώτικης ΠΑΕ.

Η συνεργασία Πανναξιακού – Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα, καθώς είχε προϋπάρξει συνάντηση Αγγελή – Φλεριανού με τους υπεύθυνους του δικτύου (βλ. φώτο) με το οριστικό συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών να υπογράφεται χθες από τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Αγγελή που έκανε την εμφάνιση του στα γραφεία της ΠΑΕ φορώντας το φούτερ της ομάδας της καρδιάς του.

Αναφορικά με το προπονητικό τιμ που θα παίρνει άμεσα τεχνογνωσία από τον Ολυμπιακό, αυτοί θα είναι ο Γιώργος Βασαλάκης και ο Παναγιώτης Θεοδοσίου.

Άμεσα αναμένονται κινήσεις που θα αφορούν τη συνεργασία και θα έχουν να κάνουν με επισκέψεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού στη Νάξο, όπως και με διάφορες επιμορφωτικές ομιλίες.

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν καλά ενημερωμένοι για τις Κυκλάδες και τη Νάξο και η συνεργασία με τον Πανναξιακό ήταν κάτι που επιθυμούσαν αφού η ομάδα της Νάξου θα είναι ο μοναδικός συνεργαζόμενος σύλλογος σε πρώτη φάση και επικεφαλής στις κινήσεις που θα ακολουθήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Αγγελής εκπροσώπησε τον Πανναξιακό στο 7ο σεμινάριο των σχολών του Ολυμπιακού, όπου μεταξύ άλλων ομιλητής ήταν ο Τάκης Λεμονής, που φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο ου Πανναξιακού». Ενώ στο παρασκήνιο ήταν και ο Βασίλης Φλεριανός..

Οσον αφορά τη παρουσία του Τάκη Λεμονή στο 7ο σεμινάριο των σχολών του Ολυμπιακού και μοίρασε… συμβουλές στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές και προπονητές των “ερυθρολεύκων”. Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πήγε στο γήπεδο μαζί με τον Διευθυντή της Ακαδημίας Κούλη Καραταΐδη και γνώρισε την αποθέωση από τους 200 προπονητές των Σχολών που δίνουν το παρών στο Σεμινάριο.

Ο κ. Λεμονής αφού ευχαρίστησε τον κ. Γιάννη Γούναρη δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στο θέμα των Ακαδημιών και των Σχολών. Όλοι μας πολλά χρόνια μιλάμε για τις Ακαδημίες αλλά όλα αυτά ήταν σε θεωρητικό επίπεδο. Σ’ αυτή τη δουλειά να ξέρετε όλοι ότι θέλει υπομονή και να περιμένεις κάποια χρόνια. Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό ήρθε η περσινή χρονιά που έδειξε έμπρακτα πως μια ομάδα που κατακτά τίτλους μπορεί να στηριχτεί και σε νέα παιδιά από την Ακαδημία. Είδαμε στην πράξη ένα παιδί (σ.σ. εννοεί το Ρέντσο) που μεγάλωσε από 9 χρονών στον Ολυμπιακό και έκανε μια τόσο σπουδαία μεταγραφή. Έχουμε και άλλα 3 παιδιά που έπαιξαν στην πρώτη ομάδα. Όλοι μας πρέπει ν’ ανεβάσουμε τον πήχη. Μπορούμε και να φτιάξουμε παίκτες και να κάνουμε πρωταθλητισμό. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου σ’ όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά και πέτυχαν. Μπορούμε να βελτιωθούμε αλλά όχι να κάνουμε πίσω. Η Ακαδημία είναι το μέλλον του Ολυμπιακού”.

Από την πλευρά του ο Λεονάρντο Κούτρης, δήλωσε: “Είναι πολύ ωραίο που έχει ο Ολυμπιακός σ’ όλη την Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο. Είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό ήξερα ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και οι απαιτήσεις είναι πάρα πολλές. Η Ακαδημία του Ολυμπιακού έχει βγάλει παίκτες που παίζουν στις εθνικές ομάδες και σε ομάδες του εξωτερικού”.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Καμίνι η Ελλάδα! Στους 45.8°C η μέγιστη θερμοκρασία (Σκάλα Μεσσηνίας), στους 39°C η Ηρακλειά, 36°C η Σχοινούσα (πίνακας)

Πρωτοφανές θερμικό κύμα έπληξε τη χώρα – Αναλυτικά οι θερμοκρασίες στις Κυκλάδες και η εικόνα της Νάξου

Η Γιορτή του Βοσκού “επιστρέφει” στην Κωμιακή με τυροκόμηση, μουσική και το «ταξίδι του μαλλιού»

Μια αυθεντική εμπειρία παράδοσης και γεύσης στην αυλή της Θεοσκέπαστης, με πρωταγωνιστές τους βοσκούς της Νάξου

Οι ψίθυροι της πέτρας: Η γλυπτική …ποίηση του Γιάννη Φραντζέσκου στον Καλόξυλο

Ο πολυδιάστατος Ναξιώτης δημιουργός σε μια μοναδική έκθεση γλυπτικής, ακολουθώντας το κάλεσμα των λίθων και της μνήμης – 26 και 27 Ιουλίου στην αίθουσα «Δρακούλη»

Κατασκευή Ιστοσελίδων Τουρισμού στη Νάξο με την υπογραφή Prime Digital & iArk Boutique Digital Agency

Η Νάξος, με τον τουρισμό της σε διαρκή ανάπτυξη, εμπιστεύεται την Prime Digital και την iArk Boutique Digital Agency για την επαγγελματική και στρατηγικά σχεδιασμένη κατασκευή ιστοσελίδων

Πολεοδομική επανεκκίνηση σε Αντίπαρο και Μικρές Κυκλάδες: Νέα Ειδικά Σχέδια για Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια και Δονούσα

Με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, ξεκινά ένα ολιστικό πολεοδομικό σχέδιο που αλλάζει το αναπτυξιακό τοπίο σε πέντε νησιά των Κυκλάδων

Τα υδροπλάνα επιστρέφουν δυναμικά – Οι Μικρές Κυκλάδες στον χάρτη της αεροθαλάσσιας Ελλάδας

Μετά από χρόνια προσμονής, η Hellenic Seaplanes φέρνει το μέλλον της νησιωτικής συγκοινωνίας στις Μικρές Κυκλάδες – Από το Βόλο έως τη Δονούσα, το ταξίδι γίνεται εμπειρία.

Μήνυμα στήριξης και ενθάρρυνσης από τον Έπαρχο Νάξου Ιωάννη Μαργαρίτη στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

«Η πορεία δεν ορίζεται από μια χρονιά — το μέλλον είναι μπροστά για όλους», το μήνυμα του κ. Μαργαρίτη προς τους μαθητές των Κυκλάδων

Εξιτήριο για τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης μετά από καρδιολογική παρακολούθηση στο Γ.Ν. Σύρου

Ο Δήμαρχος Αλέξης Αθανασίου αισθάνθηκε δυσφορία και νοσηλεύτηκε στην καρδιολογική κλινική – Συστάσεις για περαιτέρω έλεγχο σε τριτοβάθμιο Νοσοκομείο

Υπέρ της Αυτοτέλειας: Ψήφισμα για τη Διατήρηση της ΥΔΟΜ στον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Το Δημοτικό Συμβούλιο υπερασπίζεται την παραμονή της Υπηρεσίας Δόμησης στο νησιωτικό Δήμο, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες μιας πιθανής συγχώνευσης.

Σιωπηλά Αποκλεισμένοι: Η κραυγή των (απομακρυσμένων κυρίως) χωριών της Νάξου για δημόσια συγκοινωνία

Το “Δίκτυο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Νάξου” απευθύνει δραματική έκκληση για ίση μεταφορική μεταχείριση, καταθέτοντας τεκμηριωμένες προτάσεις για ένα νέο μοντέλο προσβασιμότητας στα χωριά του νησιού.

“Μαχαιριά” στο λιμάνι της Νάξου: Σοβαρό επεισόδιο βίας μεταξύ νεαρών εργαζομένων

Ένα μεσημέρι του Ιουλίου μετατράπηκε σε σκηνικό τρόμου για περαστικούς και ντόπιους, όταν διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο υπαλλήλους γραφείου ενοικίασης εξελίχθηκε σε αιματηρό περιστατικό.

Νάξος – «Τέλος στα πρόστιμα, Δήμαρχε – Πεζοδρόμηση τώρα»: Η κραυγή μίας πόλης που πνίγεται

Αδικημένοι επαγγελματίες κρεμούν πανό αγανάκτησης στην καρδιά της Νάξου και ζητούν κάτι απλό: Ίδιους όρους για όλους.

Δικαστική δικαίωση για τους κατοίκους του Καλοξύλου, ακυρώθηκε η άδεια λειτουργίας του νέου τυροκομείου της ΕΑΣ Νάξου

Μετά από μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα, το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πειραιά ακύρωσε την άδεια λειτουργίας του υπό ανέγερση τυροκομείου, δικαιώνοντας πλήρως τους περιοίκους

Όταν το GPS σε οδηγεί… σε αδιέξοδο: Τουρίστας σφήνωσε όχημα σε σοκάκι της Νάξου

Αμερικανός οδηγός ακολούθησε πιστά τις οδηγίες πλοήγησης και κατέληξε… στα στενά της Φουντάνας – Η φωτογραφία που έγινε viral και η ανάγκη για καλύτερη καθοδήγηση στους τουρίστες

Έκτακτα μέτρα στη Σέριφο λόγω υπερκατανάλωσης νερού – Απαγορεύσεις και πρόστιμα

Ο Δήμος Σερίφου καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τη χρήση νερού λόγω αυξημένης κατανάλωσης και περιορισμένων αποθεμάτων – Πρόστιμα έως και 1.000€ για παραβάτες.

Δονούσα: Ο τραυματισμός κοπέλας από ομπρέλα (!!!) αποκαλύπτει μια τρύπα στο σύστημα

Μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά σε απομονωμένη παραλία της Δονούσας και σώθηκε χάρη στην αλληλεγγύη ντόπιων και τουριστών — αλλά η πολιτεία έλειπε. Και την επόμενη φορά;

Αλυκό Νάξου: Κατεδαφίζεται το φάντασμα του ξενοδοχείου – Σώζεται το κεδροδάσος

Υπεγράφη η σύμβαση κατεδάφισης των ερειπίων στο Αλυκό – Ένα διαχρονικό «τραύμα» για τη Νάξο οδεύει προς θεραπεία μετά από δεκαετίες αδράνειας

Κυκλάδες – Ανατροπή στο τουριστικό χάρτη: Νάξος και Πάρος ανεβαίνουν, Μύκονος και Σαντορίνη «κατεβαίνουν»

Το καλοκαίρι του 2025 φέρνει ανακατατάξεις στους δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς – Η Νάξος και η Πάρος «λάμπουν» με αύξηση ζήτησης, ενώ Σαντορίνη και Μύκονος μετρούν απώλειες και ανησυχίες

Θλίψη στη Σχοινούσα: Το ύστατο χαίρε στη Ρίτα Μούρτζη από τον Σύλλογο Σχοινουσιωτών

Μια αγαπημένη παρουσία του νησιού έφυγε πρόωρα – Συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού και κάλεσμα για στήριξη στη μνήμη της

Σημαντικές εξαγγελίες Γκίκα από τη Νάξο: Ύδρευση για τις Μικρές Κυκλάδες και αναβάθμιση του λιμένα Νάξου

Στο επίκεντρο η ΣΜΠΕ για το λιμάνι – Έργα για λειψυδρία και ασφάλεια λιμενικών εγκαταστάσεων ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ