Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟΝ: "Πρόβα" με ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπί με τις Αμαζόνες

Πανναξιακός ΑΟΝ: “Πρόβα” με ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπί με τις Αμαζόνες

|

Ξεκίνησε η μίνι Οδύσσεια του Πανναξιακού ΑΟΝ: Απόψε (16/02) με ΠΑΟΚ … το Σάββατο (19/02) με τις Αμαζόνες και την ερχόμενη Τετάρτη (23/02) η μάχη με τον ΑΟ Θήρας για μία θέση στον .. ήλιο του Ηρακλείου – Τα άλλα σημερινά (εξ αναβολής) παιχνίδια για πρωτάθλημα και Κύπελλο 

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή του Πανναξιακού ΑΟΝ μετά από… σχεδόν 16 ώρες ταξίδι, για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Μίκρα.

Οι γηπεδούχες βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς (και ένα αγώνα λιγότερο) πίσω από ΑΕΚ (48β) και Άρη (49β) και θα διεκδικήσουν τους 3 βαθμούς της νίκης που θα τις επαναφέρουν στην 3η θέση, ενώ για τις φιλοξενούμενες αθλήτριες του Πανναξιακού που βρίσκονται στην 11η θέση με 8 βαθμούς (εκκρεμεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τους -7 βαθμούς) στόχος είναι μία καλή εμφάνιση εν όψη του κρίσιμου (βαθμολογικά) αγώνα το ερχόμενο Σάββατο στη Νέα Ερυθραία κόντρα στις Αμαζόνες. 

Η αποστολή του Πανναξιακού θα πραγματοποιήσει προπόνηση το πρωί της Τετάρτης και θα αγωνιστεί χωρίς απουσίες ή τραυματισμούς με τα κορίτσια του κ. Φόγκελ να είναι σε ανοδική αγωνιστική κατάσταση. Η ομάδα του Πανναξιακού θα επιστρέψει αμέσως μετά τον αγώνα στην Αθήνα όπου και θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο 19/2 για τον αγώνα με τις Αμαζόνες και θα επιστρέψει στο νησί της Νάξου εν όψη του αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟ Θήρας την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο κλειστό της Μίκρας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ του καναλιού.

Volley League Γυναικών – 20η αγωνιστική
Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022
Μίκρα 19.30: ΠΑΟΚ – Πανναξιακός ΑΟΝ

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Δημητρίου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Φλώρου, Καπλάνης, Γραμματεία: Κουμπλή.                                                     

Και ο Παναθηναϊκός 

Με την εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ του Μαρκόπουλου και του Παναθηναϊκού στα Μεσόγεια θα ολοκληρωθεί η 19η αγωνιστική της Volley League γυναικών (16/02, 18.00). Οι «πράσινες» θέλουν να πανηγυρίσουν την 14η συνεχόμενη φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα να διατηρηθούν σε απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο στη βαθμολογία Ολυμπιακό.

Το Μαρκόπουλο βρίσκεται στην 10η θέση με 21 βαθμούς και στο -3 από τις ένατες Αμαζόνες και στο -4 από την όγδοη Λαμία. Ο ΑΟΜ με την παρουσία του Δημήτρη Μαρκάκη στη τεχνική ηγεσία και με την προσθήκη της Πορτορικανής Σαρλίσα Ντε Χεσούς έχει ανέβει επίπεδο και στοχεύει σε άλλη μία καλή εμφάνιση, από την οποία ευελπιστεί να πάρει βαθμό ή και βαθμούς απέναντι στο φαβορί του αγώνα Παναθηναϊκό.
Volley League Γυναικών – 19η αγωνιστική
Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022
Μαρκόπουλου 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil – Παναθηναϊκός ΑΟ
Διαιτητές: Μενεσλής, Ράντσιου, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Κολλάρου, Βαρατάσης, Γραμματεία: Πεσίνογλου.                                                      

Και Κύπελλο με Θέτιδα 

Το τρίτο εισιτήριο για το final-4 του Κυπέλλου γυναικών θα βρει κάτοχο αύριο το βράδυ με την ολοκλήρωση του αγώνα στο Γ. Γεννηματάς. Θέτις και Λαμία διεκδικούν την παρθενική τους συμμετοχή σε final-4 Κυπέλλου, όπου υπενθυμίζουμε έχουν ήδη προκριθεί Παναθηναϊκός και Ηλυσιακός, ενώ ο τέταρτος προημιτελικός (Πανναξιακός-ΑΟ Θήρας) θα διεξαχθεί στις 23/2.
Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν στη Βούλα, καθώς στις 4 Δεκεμβρίου είχε προηγηθεί η αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική της Volley League όπου η Θέτις επικράτησε με 3-2, παίζοντας ουσιαστικά χωρίς τις Ρουσνατσένκο, Άκτας (είχαν μπει μόνο για σερβίς) και η Λαμία χωρίς τον προπονητή της Ηλία Αγγέλη.
Δύο μήνες αργότερα η Θέτις έχει και πάλι δύο μεγάλα ερωτηματικά καθώς οι Ανθούλη, Μανιατογιάννη είναι αμφίβολες (δεν αγωνίστηκαν ούτε εναντίον του ΠΑΟΚ το περασμένο Σάβββατο) και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
«Σίγουρα μας έχει επηρεάσει η κατάσταση των τελευταίων ημερών, αλλά τα αφήνουμε όλα στην άκρη και σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό ματς. Είναι ένας πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να βρεθούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στο final-4», σχολίασε ο Γιώργος Ρούσης.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Λαμίας Ηλίας Αγγέλης σχολίασε: «Δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση όμως και έχουμε δουλέψει για το παιχνίδι. Σίγουρα θα παλέψουμε για τη νίκη, η οποία θα είναι ιστορική για την ομάδα μας. Ο ΑΟ Λαμίας έχει 9 χρόνια από την ημέρα ίδρυσής του και ενδεχόμενη πρόκριση θα γεμίσει χαρά όλη τη πόλη της Λαμίας».

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

«Γ. Γεννηματάς» Βούλα 18.00: ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Λαμίας 2013
Διαιτητές: Βουδούρης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Γεωργοπούλου, Σαμοθράκης, Γραμματεία: Παπανικολάου.                                                     

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Χίος: στην άσφαλτο πυροσβέστες για λίγα λεπτά ξεκούρασης

Μια φωτογραφία από το μέτωπο της φωτιάς συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, αποτυπώνοντας την εξάντληση και την αυταπάρνηση των πυροσβεστών.

Υπουργείο Παιδείας: 10.000 νέοι εκπαιδευτικοί στα σχολεία, μεγάλη ανάσα

Από σήμερα 13 Αυγούστου ως τις 18 του μήνα, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για μόνιμο διορισμό σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Ειδική Αγωγή.

Αντίο στη Χρυσούλα Μάνη, μορφή-σύμβολο της Σχοινούσας

Ο σύλλογος Σχοινουσιωτών αποχαιρετά με θλίψη την αγαπημένη Χρυσούλα, που με το χαμόγελό της σημάδεψε το νησί.

Κουφονήσια: Μάχη με τον χρόνο για να ξανατρέξει το νερό – Διπλή βλάβη στις μονάδες αφαλάτωσης

Ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Κωβαίος περιγράφει το θρίλερ των τελευταίων ημερών για την αποκατάσταση των βλαβών και καλεί τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις σε περιορισμό της κατανάλωσης.

Νάξος – Δημοτική Επιτροπή: «Πράσινο φως» για ασφαλιστικά μέτρα κατά του συρματοπλέγματος

Η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την απομάκρυνση της περίφραξης γύρω από το εμβληματικό μνημείο.

Νίκος Οικονομίδης & Κυριακή Σπανού: 15 Αυγούστου και πάλι στις Εγγαρές με νησιώτικο ρυθμό

Το καθιερωμένο συναπάντημα μουσικής, χορού και συγκίνησης επιστρέφει στις Εγγαρές για μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη.

Cycladic Whispers: Όταν η Νάξος μιλά με τη φωνή της τέχνης

Η Katharina Bolesch και ο Alexander Reichardt γιορτάζουν 25 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας στο νησί, μέσα από την έκθεση που φιλοξενείται στην Fish & Olive Gallery στο Χαλκί.

Κώστας Μπιζάς: Με ευλάβεια η Πάρος τιμά την Παναγία την Εκατονταπυλιανή

Ο Δήμαρχος Πάρου Κώστας Μπιζάς απευθύνει μήνυμα για τη μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Αντιπύρ: Η τεχνική που σώζει σπίτια και ζωές – Πότε εφαρμόζεται

«Πώς οι Έλληνες πυροσβέστες χρησιμοποιούν ελεγχόμενη φωτιά για να σταματήσουν την εξάπλωση των πυρκαγιών»

Νάξος: Όταν η “βασίλισσα των Κυκλάδων” σε μαγεύει χωρίς πυξίδα (photos)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά: Επιβάτες για Νάξο ανέβηκαν στον καταπέλτη μετά από νέα ακύρωση δρομολογίου

Πάνω από 100 ταξιδιώτες αντέδρασαν έντονα μετά την αιφνιδιαστική ενημέρωση ότι δεν θα ταξιδέψουν ούτε σήμερα, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της εταιρείας.

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Λιμεναρχείο Νάξου: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλιακή της Χώρας Νάξου από 9 Αυγούστου, ποιοι εξαιρούνται

Η Νάξος γεμίζει κόσμο και το Λιμεναρχείο λαμβάνει δράση για την αποφυγή κυκλοφοριακού εφιάλτη.

Κυκλάδες: Ταχύπλοα στο έλεος του καιρού, ποια δεν προσέγγισαν λιμάνια

Δεν προσέγγισε Ηρακλειά το Tera Jet 2 – Διπλό περιστατικό με το CAT I στη Σέριφο – Ακινητοποιήθηκε το Superjet στην Πάρο λόγω ισχυρών ανέμων

Νάξος: Χάος στο λιμάνι μετά το απαγορευτικό – Οι λιμενικοί κράτησαν την τάξη

Μέρα-ρεκόρ με 5.000 επιβάτες και 1.000 οχήματα σε λίγες ώρες, αλλά το Λιμενικό Σώμα διασφάλισε ομαλή αποβίβαση και επιβίβαση παρά τις ελλείψεις υποδομών.

Attica Group: Ανεκτέλεστα τα δρομολόγια της Παρασκευής 8/8 λόγω απαγορευτικού απόπλου

Ανακοινώθηκε η αναστολή σημαντικών ακτοπλοϊκών δρομολογίων προς και από τις Κυκλάδες – Σε αναμονή νεότερων οδηγιών οι επιβάτες.

Blue Star Ferries: Αναστολή δρομολογίων για σήμερα (08/08), στις 4 το απόγευμα αναχωρεί το “Blue Star Delos”

Ακυρώνονται τα περισσότερα δρομολόγια της Blue Star λόγω απαγορευτικού – Το μόνο που ταξιδεύει είναι το Blue Star Delos με καθυστέρηση και τροποποιημένο δρομολόγιο

Απαγορευτικό απόπλου: Νυχτερινές λύσεις για Άνδρο από Ραφήνα

Καθηλωμένα 25 πλοία στον Πειραιά και 13 στη Ραφήνα – Τρία έκτακτα δρομολόγια μεταμεσονύχτια για Άνδρο για να εξυπηρετηθούν αποκλεισμένοι επιβάτες

Τραγωδία στη Σαντορίνη: 45χρονος από τη Μεσοποταμία Καστοριάς βρέθηκε νεκρός σε πισίνα ξενοδοχείου

Ο άνδρας εργαζόταν εποχικά στο νησί – Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.