Τρίτη, 3 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟΝ:: Πρεμιέρα Β΄γύρου και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηλυσιακό

Πανναξιακός ΑΟΝ:: Πρεμιέρα Β΄γύρου και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηλυσιακό

|

Β΄ Γύρος στη VolleyLeague Γυναικών και η μάχη ανάβει… Χθες κέρδισε ο Ολυμπιακός (12η σερί νίκη) τον Πορφύρα, ο Πανναξιακός σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηλυσιακό και ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται το … νέο Μαρκόπουλο – Δείτε το πρόγραμμα  

Μετά από διακοπή τριών εβδομάδων λόγω των εορτών και των προολυμπιακών τουρνουά, η αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της Volleyleague επέστρεψε.  Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής άνοιξε με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πορφύρα στο κλειστό του Ρέντη, όπου οι ”ερυθρόλευκες” επικράτησαν 3 – 0 (25-18, 25-18, 25-19) σετ και έφτασαν αισίως τις 12 διαδοχικές νίκες. Πρόσωπο της βραδιάς όχι η Χίπε που είχε 20 πόντους, αλλά η Κατερίνα Γιώτα που επέστρεψε σχεδόν μετά από 10 μήνες απουσίας… Να σημειώσουμε ότι η Χίπε ψηφίστηκε ως η καλύτερη διαγώνια του πρωταθλήματος για τον 1ο γύρο, η Κατερίνα Ζακχαίου κορυφαία κεντρική και η Στέλλα Χριστοδούλου, καλύτερη πασαδόρος… 

Ομως, η αγωνιστική έχει και συνέχεια… Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στη Μίκρα, όμως οι Κυκλαδίτες έχουν την δική τους αγωνία… Ο Πανναξιακός με νέο πρόσωπο στη θέση της Ρουέδα, την Αμερικανίδα Ντίσα Λέγκρος θέλει τη νίκη επί του Ηλυσιακού ώστε να παραμέινει στην τετράδα και να φτάσει τις 4 συνεχόμενες νίκες στο …δρόμο, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι παλευουν για τη παραμονή… Οσο για τον ΑΟ Θήρας; Εντός έδρας υποχρέωση απέναντι στο ανανεωμένο Μαρκόπουλο με την ομάδα της Σαντορίνης να είναι το απόλυτο φαβορί… .

Ας δούμε τα παιχνίδια όπως τα παρουσίασε η επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας… 
Volleyleague Γυναικών – 12η αγωνιστική
Μίκρας 18.00: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ (live streaming youtube AC PAOK TV)

– Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 3-2 σετ.
– Ο ΠΑΟΚ στοχεύει στη πρώτη του νίκη επί του Παναθηναϊκού στη μεγάλη κατηγορία για να μειώσει και την μεταξύ τους διαφορά στη βαθμολογία (27β. ο ΠΑΟ, 21β. ο ΠΑΟΚ).
– Η Ιωάννα Πολυνοπούλου του ΠΑΟΚ ψηφίστηκε ως μία από τις δύο καλύτερες κεντρικές του πρώτου γύρου της Volleyleague.
– Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη χωρίς προβλήματα τραυματισμών.
– Η αρχηγός του Παναθηναϊκού Πένυ Ρόγκα ψηφίστηκε από τους 12 προπονητές της κατηγορίας ως η καλύτερη λίμπερο του Α’ γύρου.
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Κάλλης Εμμ., Επόπτες: Βασδέκης, Παπαδοπούλου Χρ., Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.30: ΑΠΣ Αίας – ΑΣΠ Θέτις
Ο Αίας Ευόσμου συγκέντρωσε 6 βαθμούς στον πρώτο γύρο της Volleyleague και όλα δείχνουν ότι θα διεκδικήσει την παραμονή του στη κατηγορία μέσω των πλέι άουτ.
– Η Θέτιδα βρίσκεται δύο βαθμούς μακριά από την τετράδα και την είσοδο στα πλέι οφ.
– Στο ματς του πρώτου γύρου η Θέτιδα επικράτησε με 3-0 σετ.
Διαιτητές: Ισκάς, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Κουτσοκώστας, Ψύχου, Γραμματεία: Τσιλιγκού.

Θήρας 19.00: ΑΟ Θήρας – ΑΟ Μαρκοπούλου (live streaming youtube AO ΘΗΡΑΣ TV)
– H Aνίκα Μπρίνκμαν του ΑΟ Θήρας ψηφίστηκε από τους 12 προπονητές της Volleyleague ως η MVP του πρώτου γύρου και μία από τις δύο καλύτερες ακραίες.
 Στο πρώτο ματς στα Μεσόγεια ο ΑΟ Θήρας νίκησε με 3-0 σετ.
– Ντεμπούτο με το Μαρκόπουλο αναμένεται να κάνουν η Ιταλίδα πασαδόρος (25, 1,74) Βαλέρια Μουτσιόλα (αντί της Μίλιτσα Κνέζεβιτς)και η Γεωργιανή ακραία (22, 1,85) Άνα Καλαντάτζε (αντί της  Έλενας Τσβίγιοβιτς) .
Διαιτητές: Νικολόπουλος, Παγκοζίδης, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Δρόσος, Μουστάκη, Γραμματεία: Μαλκοπούλου.

Ιλισίων 19.00: Ηλυσιακός ΑΟ – Πανναξιακός ΑΟΝ
– Ο Ηλυσιακός συγκέντρωσε 5 βαθμούς στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και θα κυνηγήσει την παραμονή του στη κατηγορία.
– Τη πρώτη της εμφάνιση με τα χρώματα του Πανναξιακού θα κάνει στο κλειστό των Ιλισίων η Αμερικανίδα ακραία-διαγώνια Ντίσα Λέγκρος.
– Για την 1η αγωνιστική ο Πανναξιακός είχε επιβληθεί του Ηλυσιακού με 3-0 σετ.
Διαιτητές: Ονόπας, Χαμπιλού, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Σπίγγου, Χατζηθωμά, Γραμματεία: Κρητικού.

Και Πέμπτη 23 Ιανουαρίου
Α’ Ηλιούπολης 20.30: ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΣ Άρης

– Η Ηλιούπολη θα έχει στον πάγκο της τον Δήμο Φιλιππάτο, ο οποίος αντικατέστησε την Ελένη Μεμετζή.
– H αναμέτρηση θα γίνει την Πέμπτη 23/01 γιατί ο Άρης έχει δύο συνεχόμενους αγώνες στην Αθήνα (12η αγωνιστική με Ηλιούπολη και 13η με το Μαρκόπουλο).
– Ο Άρης απέκτησε την περίοδο των εορτών την Αμερικανίδα ακραία Έριν Φάιερς, η οποία αντικατέστησε την Τουρκάλα Έτσε Χοτσαόγλου.
– Η Αμερικανίδα ακραία Τέιλορ Άγκοστ ψηφίστηκε από τους προπονητές της κατηγορίας ως μία από τις δύο καλύτερες ακραίες του Α’ γύρου.
– Στον αγώνα του Α’ γύρου ο Άρης είχε νικήσει με 3-0 σετ.
Διαιτητές: Λιδωρικιώτη, Πικραμένος, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Δεκαβάλλα, Καραγιαννάκης, Γραμματεία: Ηλία.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Στη Νάξο το νέο ερευνητικό έργο του ΕΜΠ για τη διαχείριση των όμβριων υδάτων

Με τη χρηματοδότηση του Horizon και σε συνεργασία με τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ξεκινά πιλοτική εφαρμογή τεχνολογιών για την ενίσχυση της υδατικής επάρκειας

Γ. Πολυχρονάκος: “Να βγάλουμε τους νησιωτικούς δήμους από το σημερινό αδιέξοδο”

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, παρουσίασε προτάσεις και δεσμεύσεις για την αυτοδιοίκηση και την περιφερειακή ανάπτυξη

Κ. Μονογυιού: 40.000.000 € για την αποπληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου – Ουσιαστική στήριξη στους νησιώτες μας

Κατά το έτος 2024, καταβλήθηκε συνολικά το ποσό των 68.000.000 ευρώ για όλες τις μορφές του Μεταφορικού Ισοδύναμου

Αναβάθμιση των σχολικών υποδομών στη Σαντορίνη: Τρία σχολεία στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»

Ο Δήμος Θήρας επενδύει σε σύγχρονες εκπαιδευτικές συνθήκες με έργα συντήρησης, αναβάθμισης και συνεργασία με την κεντρική πολιτεία

Ν. Πιτταράς: «Η βιωσιμότητα της Νάξου περνά από τη συνεργασία τουρισμού και πρωτογενή τομέα» (video)

Ο ιδιοκτήτης του Τυροκομείου Πιτταράς συγκίνησε με την αυθεντική του παρέμβαση στη 1η Συνάντηση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Νάξου

Στοίχημα – Βραζιλία: Μάχη ουραγών με την ισοπαλία να έχει το πρώτο λόγο

Παϊσαντού - Κρισιούμα: Μάχη ουραγών με τριπλασιασμό και ο πρώτος λόγος η ισοπαλία...

Νάξος ως πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης, το μήνυμα του Γιάννη Μαργαρίτη

Ο Έπαρχος Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων τονίζει την ανάγκη για ποιοτικό τουρισμό, σεβασμό στο περιβάλλον και ενίσχυση της τοπικής ταυτότητας στο Συνέδριο Βιώσιμης Ανάπτυξης

Σίφνος: “Με τα Χέρια και την Καρδιά”, δομεί το μέλλον με πέτρα και συμμετοχή (αφίσα)

Συμμετοχικό εργοτάξιο, παραδοσιακή ξερολιθική τέχνη, νεανική μαθητεία και κοινότητα χτίζουν μαζί τα νέα υδροφράγματα του νησιού – μια εμπειρία που ενώνει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Β. Φλεριανός: “Η διατήρηση των Κούρων στο Φλεριό δεν αφορά μόνο την ιστορία, αφορά και το παρόν και το μέλλον του τόπου μας”

Ο Βασίλης Φλεριανός μιλά δημόσια για την αξία της αυθεντικότητας και της ιστορικής συνέχειας, προτείνοντας in situ ανάδειξη αντί της απομάκρυνσης των μνημείων από τον τόπο τους.

Νάξος: Η μουσική στήνει σκηνή στο Χαλκί, η Ευρωπαϊκή Γιορτή επιστρέφει για 12η χρονιά!

Ρυθμοί, χαμόγελα και παλμός στο πιο μελωδικό διήμερο του καλοκαιριού – 21 & 22 Ιουνίου, το Χαλκί γίνεται η καρδιά της μουσικής στη Νάξο.

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Πάρος: «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν», η εστίαση σε απεργία στις 5 Ιουνίου

Σε συμβολικό λουκέτο προχωρούν οι παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού – Αντίδραση απέναντι σε τιμωρητικές πολιτικές και κρατική απουσία - Το σχόλιο του Γιάννη Παπαδόπουλου

Νάξος: Έτοιμος ο νέος δρόμος που ενώνει Αγιο Προκόπιο με Κάπαρες (Πλάκα – Αγία Αννα)

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος οδικός άξονας που συνδέει τον Άγιο Προκόπιο με τις Κάπαρες, μειώνοντας τον χρόνο διαδρομής και αυξάνοντας την οδική ασφάλεια – Ευχαριστίες από τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Αρσενίου

Κυκλάδες – Blue Star Ferries: Ξεκινούν τα θερινά δρομολόγια του “Blue Star 1”, πρωινό το “Blue Star Naxos”

Από την Κυριακή 1 Ιουνίου, το "Blue Star 1" αναλαμβάνει τη βραδινή αναχώρηση από Πειραιά, ενώ από Δευτέρα 2 Ιουνίου, το "Blue Star Naxos" ξεκινάει τα καθημερινά πρωινά του δρομολόγια προς Πάρο, Νάξο, Μικρές Κυκλάδες, Αμοργό και Αστυπάλαια.

Νάξος – Σύλλογος Μηχανικών: “Όχι σε οριζόντιους περιορισμούς, Ναι, σε στοχευμένο πλαίσιο για τις θερινές οικοδομικές εργασίες”

Ο Σύλλογος εκφράζει έντονο προβληματισμό για την αιφνιδιαστική πρόθεση του Δήμου να επιβάλει οριζόντιους περιορισμούς, χωρίς επαρκή διαβούλευση – Προτείνει στοχευμένο και ρεαλιστικό πλαίσιο που προστατεύει τόσο τον τουρισμό όσο και τον κατασκευαστικό κλάδο.

Νάξος: Αναβολή στη συζήτηση για τις θερινές οικοδομικές εργασίες, παράταση διαβούλευσης έως 10 Ιουνίου

Δεν θα ισχύσει από φέτος η ρύθμιση για περιορισμούς στις κατασκευαστικές δραστηριότητες. Συνάντηση διαβούλευσης με οικοδόμους και νέα προθεσμία για προτάσεις.

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Νάξος – Αεροδρόμιο: Πραγματοποιήθηκε νυχτερινή αεροδιακομιδή με τα νέα φορητά φώτα

Ένα 24ωρο μετά την τοποθέτηση του προσωρινού φωτισμού, το νησί απέκτησε ξανά τη δυνατότητα νυχτερινής αερομεταφοράς ασθενών με ελικόπτερα AW-109

«Αχ πανάθεμά σε Αθήνα»: Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος τραγουδά για τα νησιά και τη νοσταλγία (video)

Μια νέα νησιώτικη μελωδία-ύμνος από τον μετρ του Αιγαίου, με τη συμμετοχή της οικογένειας Κονιτοπούλου (video)

Νάξος: «Πώς ένα δημόσιο ακίνητο έγινε ιδιωτική “πλατεία”, η αλήθεια πίσω από την περίφραξη στον Λυώνα»

Σαφές μήνυμα από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την περίφραξη στον Λυώνα: παράνομη αυθαίρετη χρήση του χώρου, περίφραξη για λόγους ασφάλειας και αποκατάσταση της νομιμότητας