Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟΝ: Πρεμιέρα για Bryan στην Κόρινθο με το καλημέρα του 2ου...

Πανναξιακός ΑΟΝ: Πρεμιέρα για Bryan στην Κόρινθο με το καλημέρα του 2ου γύρου

|

Εναρξη δεύτερου γύρου στην Volleyleague γυναικών και ο Πανναξιακός βρίσκεται στη Κόρινθο όπου θα αντιμετωπίσει (19/01, 19:00) την τοπική ομάδα – Ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τους Μακεδόνες, ντέρμπι στη Πυλαία με τον Αρη απέναντι στον Ολυμπιακό – Αρκετές αλλαγές στις ομάδες 

Έναρξη του δεύτερου γύρου απόψε στην Volleyleague Γυναικών και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά… Θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τη πρώτη θέση στη κανονική περίοδο έχοντας κάνει μάλιστα δύο προσθήκες; Ο Πανναξιακός με την έλευση της Αμερικανίδας Bryan είναι σε θέση να κάνει την υπέρβαση; Ο ΑΟ Θήρας αλλάζοντας επίσης αθλήτρια θα μπορέσει να μείνει μπροστά στις δύο πρωτοπόρες; Η Ηλιούπολη μετά την αποχώρηση των ξένων αθλητριών  της θα είναι το ίδιο ανταγωνιστική ή θα πέσει κατηγορία; Και βέβαια ο Αρης είναι σε θέση να επαναλάβει τη νίκη επί του Ολυμπιακού στη πρεμιέρα, ή απλά έμεινε στην … πρεμιέρα;  Αν και θέλουμε να δούμε Μακεδόνες, Κόρινθο σε τι κατάσταση είναι ώστε να πλησιάσουν Πορφύρα, Μαρκόπουλο και Ηλυσιακό που δείχνουν πιο άνετοι….

Ξεκινώντας το 2ο γύρο θα μείνουμε στην κίνηση της Ηλιούπολης. Που κατάλαβε ότι έκανε λάθος στον μεταγραφική της σχεδιασμό, άφησε ελεύθερες τις ξένες αθλήτριες και τη Σπανού με αποτέλεσμα στο δεύτερο γύρο να δημιουργεί προβλήματα στις άλλες ομάδες καθότι μοιάζει να έχει σωθεί… Μήπως θα πρέπει η ομοσπονδία να δει λίγο καλύτερα αυτές τις κινήσεις που πλέον τείνουν να γίνουν θεσμός στο βόλεϊ;

Από εκεί και πέρα, έχουμε το ντέρμπι στη Πυλαία με τον Ολυμπιακό να θέλει τη ρεβάνς απέναντι στον Άρη, για την ήττα του πρώτου γύρου στο Ρέντη και η έλευση των Χουντ (αμερικανίδα αντί Μέιφιλντ) και Τέζα (λίμπερο) έδειξε ότι η πρωταθλήτρια μάλλον …φοβήθηκε.

Ο Πανναξιακός πραγματοποιώντας τη καλύτερη πορεία του στο πρωτάθλημα (2ος με 10-1 νίκες) θέλει απόψε να περάσει με καθαρό τρίποντο (5η σερί νίκη) από την έδρα της Κορίνθου και να δώσει χρόνο και στην αμερικανίδα Kennedy Lynne Bryan, ώστε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Η 24χρονη διαγώνια είναι από τη Παρασκευή στην Ελλάδα, έκανε ήδη μία προπόνηση με τις συμπαίκτριες της… Η Αθανασία Λιάγκη έστω και με καθυστέρηση 24 ωρών θα πάρει το δώρο για την εορτή της ενώ η Μαραφένια Πατερακη θα βρεθεί απέναντι στην πρώην ομάδα της… Για τις γηπεδούχες του κ. Περόπουλου, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά το νέο απόκτημα του συλλόγου, η Μιριάνα Κομλένοβιτς, που αποκτήθηκε από τον ΓΣ Ηλιούπολης.

Όσο για τα άλλα παιχνίδια; ΑΠΣ Αίας – ΓΣ Ηλιούπολης και οι οικοδεσπότες με νίκη πιάνουν την αντίπαλό τους στην 6η θέση της βαθμολογίας και κάνουν το repeat σε σχέση με τον πρώτο γύρο.
Στη Σαντορίνη, ο ΑΟ Θήρας αναμένεται να κάνει πάρτι απέναντι στους ουραγούς Μακεδόνες. Από ένα νέο πρόσωπο έχουμε οι δύο αντίπαλοι. Ο ΑΟ Θήρας ανακοίνωσε την απόκτηση της Κροάτισσας πασαδόρου Ανα Γκρμπατς, η οποία αντικατέστησε την Καναδή Μέγκαν Κιρ και οι Μακεδόνες ενέταξαν στο δυναμικό τους την 26χρονη ακραία Έλενα Γκβίβοτιτς
Στη Βούλα, η Θέτιδα υποδέχεται τον Ηλυσιακό και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες (είχε επικρατήσει στο πρώτο γύρο με 3-1 σετ) και να μείνει σε τροχιά τετράδας.
Και τέλος, την Κυριακή, στον Πειραιά, ο Πορφύρας υποδέχεται το Μαρκόπουλο στο ντέρμπι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μαζί με τον Ηλυσιακό οι τρεις ομάδες ισοβαθμούν στην προτελευταία θέση και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, το Μαρκόπουλο νίκησε με 3-2 σετ, ενώ βρέθηκε πίσω με 0-2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Volleyleague Γυναικών – 12η αγωνιστική.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου

ΔΑΚ Ευόσμου 18.00: ΑΠΣ Αίας – ΓΣ Ηλιούπολης

Διαιτητές: Γιωγιού Αλκ., Μαυρίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κακάτσιου, Παπαδοπούλου Χ., Γραμματεία: Σιδηρά.

ΔΑΚ Πυλαίας 18.00: ΑΣ Άρης – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου, Επόπτες: Λουμσί, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος – Πανναξιακός ΑΟΝ

Διαιτητές: Κτένας, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Κούγιας, Σπίνας, Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.

ΔΑΠΠΟΣ 19.00: ΑΟ Θήρας – ΑΣ Μακεδόνες

Διαιτητές: Πικραμένος, Μεταξά, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Δρόσος, Κατσιάρας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Ηλυσιακός

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μαριδάκης, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Παπαθανασίου, Χατζηθωμά, Γραμματεία: Νυδριώτη.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου

Π. Σαλπέας 21.00: ΑΟΦ Πορφύρας – ΑΟ Μαρκοπούλου

Διαιτητές: Πρέντζας, Βελώνης, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Αρβανίτης, Βαρατάσης, Γραμματεία: Παπανικολάου Γ.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Δημοτική Επιτροπή: Συνεδρίαση (02/09) με 13 θέματα και τον .. Προφήτη Ηλία στο προσκήνιο

Στις 12:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα – Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

«E-Kouros»: Παράταση έως 19 Σεπτεμβρίου για τις αιτήσεις , τι ισχύει για τα ερασιτεχνικά σωματεία

Ολιγοήμερη παράταση έδωσε το Υπουργείο Αθλητισμού για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων εγγραφής και επικαιροποίησης στο Μητρώο 2025.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Νάξος: Διαδικτυακή επίθεση από Ισραηλινούς στη «Ταβέρνα Αξιώτισσα»

Μετά το επεισόδιο της 25ης Αυγούστου, το εστιατόριο δέχεται συντονισμένη επίθεση με fake reviews από το εξωτερικό, ενώ ο ιδιοκτήτης καταγγέλλει έλλειψη προστασίας από την Google.

Ενοποιούνται φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, έρχεται το νέο πιστοποιητικό οικονομικής ενημερότητας

Μέχρι το τέλος του 2025 η νέα ψηφιακή πλατφόρμα θα εκδίδει ένα ενιαίο πιστοποιητικό που θα διευκολύνει πολίτες και επιχειρήσεις στις συναλλαγές τους.

Μαξίμου: Υιοθέτηση ισχυρισμών Ισραηλινών τουριστών για την υπόθεση της “Αξιώτισσας”

Ο Παύλος Μαρινάκης μιλά για «ανατριχιαστικό περιστατικό» και καλεί εμμέσως τη Δικαιοσύνη να εφαρμόσει τον αντιρατσιστικό νόμο – Αμηχανία σε ερώτηση για τη συμπεριφορά των πελατών.

Ο ΑΠΑΣ Νάξου ενισχύθηκε με τον Ευγένιο Σεργιένκο, όλες οι κινήσεις στο ρόστερ

Ο 31χρονος forward με εμπειρία από Ελλάδα και εξωτερικό έρχεται στα Φανάρια για να δώσει ύψος και ποιότητα στη γραμμή των ψηλών.

Διαψεύδει τις φήμες παραίτησης ο Δήμαρχος Σύρου, Αθανασίου: “Θα ολοκληρώσουμε την πενταετία”

Με επίσημη ανακοίνωση ο Αλέξανδρος Αθανασίου βάζει τέλος στα σενάρια αποχώρησης και καλεί τους δημότες σε ενότητα για την πρόοδο του νησιού.

Τμήμα Αθλητισμού Πολιτισμού Δήμου Θήρας: «Ένα σακί τραγούδια» στην Οία

Η Οία υποδέχεται το μουσικό οδοιπορικό «Ένα σακί τραγούδια» με ήχους από κάθε γωνιά του Ελληνισμού

Γιώργος Λεονταρίτης: Μια νέα σελίδα για τη δημόσια υγεία στις Κυκλάδες

Η Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Σύρου, χάρη στη δωρεά του Αντώνη Κομνηνού, ενώνει επιστήμη και ανθρωπιά

Εκτακτο: Τροχαίο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο της Νάξου

Αυτοκίνητο κατέληξε σε τάφρο στον δρόμο Χώρας – Αεροδρομίου. Σώα η οδηγός, νέα ερωτήματα για το οδικό δίκτυο της Νάξου.

Ψήφισμα της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον θάνατο του Ιωάννη Σκάρκου

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με συγκίνηση τον πρώην πρόεδρο και ενεργό μέλος της, Ιωάννη Σκάρκο πότε και που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία

Νάξος: Η «Αξιώτισσα» απαντά για το επεισόδιο με τους Βρετανούς τουρίστες – «Έσκισαν το αυτοκόλλητο, δεχόμαστε απειλές»

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Γιάννης Βάσιλας δίνει τη δική του εκδοχή: οι τουρίστες αποχώρησαν αφού πρώτα προκάλεσαν, ενώ μετά το δημοσίευμα της Daily Mail η επιχείρηση καταγγέλλει μπαράζ συκοφαντιών και απειλών.

Νάξος: Συλλήψεις για παράνομη θήρα – Θανάτωσαν 5 άγρια ζώα εκτός κυνηγετικής περιόδου

Δύο άτομα, 26 και 59 ετών, συνελήφθησαν για θήρευση χωρίς άδεια και κατοχή παράνομου εξοπλισμού.

Νάξος: «Μαμά με καρότσι σε πόλη αφιλόξενη», η κραυγή αγωνίας μιας νέας μητέρας

Το σχόλιο του Στράτου Φουτάκογλου και η ανοιχτή επιστολή μαθήτριας του που φωτίζει την αδιαφορία για πεζούς, μητέρες και ΑμεΑ

Νάξος – Δαμαριώνας: “Γιώργος Μπίλης: Ο καλλιτέχνης που τραγούδησε τη ζωή” (video)

Μια βραδιά μνήμης και αγάπης στον Δαμαριώνα για τον άνθρωπο της παρέας και της μουσικής. (video)

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ντροπή για το επεισόδιο στη Νάξο – Οι Εβραίοι πολίτες είναι ασφαλείς στην Ελλάδα»

Σαφή θέση υπέρ των βρετανών τουριστών πήρε ο υπουργός Υγείας, καταδικάζοντας το περιστατικό αντισημιτισμού και μιλώντας για επιλεκτικές «ευαισθησίες» στην ελληνική κοινωνία.

ΑΑΔΕ: Πρόστιμα και 48ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις νησιών (Πάρος) για φοροδιαφυγή

Εντατικοί έλεγχοι σε Ρόδο, Πάρο, Χανιά, Ύδρα, Κέρκυρα και Πειραιά αποκάλυψαν περισσότερες από 400 παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων.

Νάξος: Τραυματισμός καβοδέτη στο λιμάνι, εξήλθε αυθημερόν από το Κέντρο Υγείας

εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης κατά την πρόσδεση πλοίου στο λιμάνι της Νάξου, με 30χρονο καβοδέτη να τραυματίζεται ελαφρά.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.