Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟΝ: Με το ..βλέμμα στον ΑΟ Θήρας, "καθάρισε" το Μαρκόπουλο (3-0)

Πανναξιακός ΑΟΝ: Με το ..βλέμμα στον ΑΟ Θήρας, “καθάρισε” το Μαρκόπουλο (3-0)

|

Μετά από αρκετό καιρό, ο Πανναξιακός ΑΟΝ επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις, κέρδισε με άνεση το Μαρκόπουλο (3-0 σετ) και ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη (26/02) για το Κύπελλο – Τι είπαν οι δύο προπονητές, που κρίθηκε το παιχνίδι 

«Συγχαρητήρια στις κοπέλες. Κάναμε επιβλητική εμφάνιση και μετά από καιρό είχαμε στο παιχνίδι μας στοιχεία όπως η καλή επίθεση και καλό μπλοκ-άμυνα. Δεν δώσαμε περιθώρια σε μία αξιόλογη ομάδα. Θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να παραμείνουμε κοντά στις ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία. Παίζουμε τώρα με τον ΑΟ Θήρας στο κύπελλο που είναι το φαβορί και εμείς θα πάμε στη Σαντορίνη για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας». Ο Απόστολος Οικονόμου, προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΝ, είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά το πέρας του αγώνα με το Μαρκόπουλο το βράδυ του Σαββάτου.. 

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ επέστρεψε στις νίκες (είχε δύο σερί ήττες από ΑΟ Θήρας και Αρη), έδειξε ότι μπορεί να κάνει και πάλι την έδρα του κάστρο (πρώτη νίκη μετά τις 11 Δεκεμβρίου και με τρεις διαδοχικές ήττες) και ετοιμάζεται με τον πλέον ιδανικό τρόπο πλέον για τη μάχη της Τετάρτης (26/02) κόντρα στον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη. Πόσο εύκολη είναι η αποστολή του Πανναξιακού ΑΟΝ; Θα δείξει στο γήπεδο, άλλωστε όλα εκεί δεν κρίνονται; Το ευχάριστο είναι ότι αναμένεται να έχει και την Αμερικανίδα διαγώνια Ντισά Λεκρός, η οποία λόγω ενοχλήσεων δεν αγωνίστηκε χθες και έδωσε τη θέση της στην βασική επτάδα στην Νώτη που τα πήγε αρκετά καλά στο ρόλο της…  

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, το γεγονός ότι τα μικρά του μπασκετικού Πανναξιακού ΑΟΚ (σ.σ. γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Νάσσου Βλάχου) συνόδευσαν τις αθλήτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ και Μαρκόπουλου στη παρουσίαση, δίνοντας μία άλλη εικόνα στους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο… 

Ας δούμε πως περιγράφει την αναμέτρηση, η επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας  

“Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες ο Πανναξιακός επέστρεψε στις νίκες και επικράτησε με 3-0 σετ του Μαρκόπουλου για την 17η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών. Η ομάδα της Νάξου με τους τρεις βαθμούς της νίκης ανέβηκε στους 30 και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ο Πανναξιακός την Τετάρτη 26/02 θα ταξιδέψει στη γειτονική Σαντορίνη για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Θήρας στον νοκ άουτ προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Το Μαρκόπουλο ηττήθηκε για τρίτη συνεχόμενο αγώνα και έμεινε στους 16 βαθμούς.

Ο Απόστολος Οικονόμου χρησιμοποίησε την Πηνελόπη Νώτη στη διαγώνιο αντί της Ντίσα Λεγκρός, με την Αμερικανίδα να μην έχει ξεπεράσει το ελαφρύ διάστρεμμα που την ταλαιπωρεί. Με 19 πόντους η Βραζιλιάνα ακραία Έλεν Αμαράλ ήταν η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης, ενώ η παρτενέρ της στα άκρα Κριστίν Μίλεν είχε 14. Το Μαρκόπουλο υπέπεσε σε 11 λάθη περισσότερα από τον Πανναξιακό (23-12), και είχε την Ασημίνα νικολογιάννη με 17 πόντους. Στα ρηχά έμεινε η Μαρία Τσιτσιγιάννη με 7 πόντους, εκ των βαρόμετρων στην επίθεση της ομάδας του Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-19, 25-21)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Ν. (Οικονόμου): Νώτη 3 (1/6 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Μίλεν 14 (12/37 επ., 2 μπλοκ, 57% υπ. – 33% άριστες), Αμαράλ 19 (17/29 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 40% υπ. – 20% άριστες), Παπαδοπούλου 3 (1/4 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Αργυρίου 8 (5/12 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Γιαννέλου 5 (3/4 επ., 2 άσσοι) / Τουλγαρίδου (λ, 46% υπ. – 23% άριστες), Τζαγκαράκη (25% υπ. – 0% άριστες).

Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL (Πασκουαλίνο): Δικαιούλια 5 (3/7 επ., 2 μπλοκ), Καλαντάτζε 11 (7/24 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ ,44% υπ. – 22% άριστες), Νικολογιάννη 17 (17/37 επ., 41% υπ. – 15% άριστες), Μουτσιόλα, Τσιτσιγιάννη 7 (6/18 επ., 1 μπλοκ), Καλαϊτζάκη 3 (1/4 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ) / Κόττα (λ, 50% υπ. – 15% άριστες), Χατζηγρηγορίου, Λεπενιώτη 4 (4/7 επ.), Παπαδοπούλου 1 (1 άσσος).

Διαιτητές: Σταρίδας, Μαριδάκης.

*Οι πόντοι του Πανναξιακού προήλθαν από 6 άσσους, 39 επιθέσεις, 7 μπλοκ και 23 λάθη αντιπάλων και του Μαρκόπουλου προήλθαν από 4 άσσους, 38 επιθέσεις, 6 μπλοκ και 12 λάθη αντιπάλων.

Απόστολος Οικονόμου (Πανναξιακός Α.Ο.Ν.): «Συγχαρητήρια στις κοπέλες. Κάναμε επιβλητική εμφάνιση και μετά από καιρό είχαμε στο παιχνίδι μας στοιχεία όπως η καλή επίθεση και καλό μπλοκ-άμυνα. Δεν δώσαμε περιθώρια σε μία αξιόλογη ομάδα. Θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να παραμείνουμε κοντά στις ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία. Παίζουμε τώρα με τον ΑΟ Θήρας στο κύπελλο που είναι το φαβορί και εμείς θα πάμε στη Σαντορίνη για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας».

Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil): «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με 4-5 μαζεμένα λάθη και παρόλο που πλησιάσαμε στο σκορ, δεν καταφέραμε να το κατακτήσουμε. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε στο σερβίς αλλά δεν είχαμε διάρκεια. Το τρίτο σετ ήταν περίεργο και είχαμε πολλές εναλλλαγές στο παιχνίδι μας. Η Λεπενιώτη με την Χατζηγρηγορίου έβγαλαν ενέργεια, αλλά μία περίεργη απόφαση των διαιτητών άλλαξε την ψυχολογία μας. Τα λάθη επέστρεψαν στα κρίσιμα σημεία και ήρθε το τελικό αποτέλεσμα. Παλέψαμε, αλλά ο Πανναξιακός είναι δυνατός στην έδρα του, ενώ είχαμε και ένα δύσκολο ταξίδι με το πλοίο».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Συναγερμός στη Δήλο: Φωτιά σε ιστιοφόρο – Σώοι οι δύο επιβαίνοντες χάρη στην άμεση επέμβαση του Λιμενικού

Η έγκαιρη κινητοποίηση του Λιμεναρχείου Μυκόνου και η συμβολή ιδιωτικού σκάφους αποσόβησαν τα χειρότερα – Δήλωση του Γιώργου Βάλλη για την ασφάλεια στη θάλασσα.

Guardian: Οι ξένοι ζουν το όνειρο, οι Έλληνες αποκλείονται από τις διακοπές

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Guardian, σχεδόν οι μισοί Έλληνες δεν μπορούν να κάνουν ούτε μια εβδομάδα διακοπές, την ώρα που ο τουρισμός «σπάει ρεκόρ».

Η Δανία καταργεί τον ΦΠΑ στα βιβλία για να ενισχύσει την ανάγνωση

Η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει την «κρίση ανάγνωσης» στους νέους, καταργώντας τον υψηλότερο φόρο βιβλίου στην Ευρώπη.

E-Kouros 2025: Υποχρεωτική εγγραφή για όλα τα αθλητικά σωματεία έως 31 Αυγούστου

E-Kouros 2025: Υποχρεωτική εγγραφή για όλα τα αθλητικά σωματεία έως 31 Αυγούστου – Το μήνυμα Βρούτση

Καμία επικινδυνότητα στο Ημεροβίγλι, διαβεβαιώνει ο Δήμος Θήρας

Το περιστατικό αποκόλλησης εδαφών εντάσσεται στη γεωλογική ιδιομορφία του νησιού – Η Σαντορίνη παραμένει απολύτως ασφαλής

Νάξος: Στις 28 Αυγούστου η 4η λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Ειδική συνεδρίαση (λογοδοσία) του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 28 Αυγούστου για το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2025

Όταν η ελπίδα έχει τέσσερα πόδια: Σκύλοι θεραπείας στο πλευρό των ασθενών στο νοσοκομείο Μεταξά

Στο νοσοκομείο Μεταξά, οι αγκαλιές με τους τετράποδους φίλους χαρίζουν χαμόγελα και δύναμη σε όσους δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο

ΥΠΠΟΑ για Πορτάρα: Η περίφραξη θα παραμείνει έως 27/9, τι λέει για τη στάση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Το Υπουργείο Πολιτισμού απαντά στη «νίκη» που πανηγύρισε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου.

Ιερά Μονή Φανερωμένης: Απόδοση της Κοιμήσεως στην Αγία Κυριακή

Απόδοση της Κοιμήσεως στην Αγία Κυριακή – Δύο ημέρες προσευχής και περισυλλογής στο μετόχι της Ιεράς Μονής Φανερωμένης

Παράταση της τουριστικής σεζόν στην Ελλάδα ζητά η TUI

Συζητήσεις με ξενοδόχους για λειτουργία μονάδων έως τα τέλη Νοεμβρίου και σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι τον Ιανουάριο λόγω υψηλής ζήτησης

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Νάξος: Εγγαρίτικο πανηγύρι με κέφι και παράδοση (video)

Χορός, μουσική και τραγούδια μέχρι το πρωί στο πανηγύρι του Συλλόγου Εγγαριτών «Άγιος Τρύφων», με τον Νίκο Οικονομίδη και κορυφαίους καλλιτέχνες.

Συλλήψεις δύο εργαζομένων για την πυρκαγιά στη Νάξο, αυτανάφλεξη η αιτία

Δύο εμπλεκόμενοι με το χώρο του ΧΥΤΑ συνελήφθησαν ενώ βοήθησαν στην κατάσβεση – Ερωτήματα για την εφαρμογή του Νόμου και την έλλειψη μέτρων ασφαλείας.

Ο Μάριο Τότσι αποθεώνει τη Νάξο: «Έτσι πρέπει να είναι οι παραλίες!»

Ο Ιταλός γεωλόγος και παρουσιαστής συγκρίνει Ελλάδα και Ιταλία, βάζοντας τη Νάξο στο κέντρο της ευρωπαϊκής συζήτησης για την πρόσβαση στις παραλίες.

Συνεδριάζει (19/08) η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επίκεντρο το νέο λιμάνι στη Σχοινούσα

Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (19/08) στο Δημοτικό Κατάστημα, με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη - Ποια είναι