Παρασκευή, 2 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟΝ: Κ. Παπαδόπουλος «Ακόμη είναι νωρίς για εμάς»

Πανναξιακός ΑΟΝ: Κ. Παπαδόπουλος «Ακόμη είναι νωρίς για εμάς»

|

Πανναξιακός ΑΟΝ και Αιγάλεω μοιράστηκαν νίκες και εντυπώσεις στα δύο φιλικά προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Νάξου το Σαββατοκύριακο – Κ. Παπαδόπουλος «Απλά πατήσαμε στο γήπεδο» – Αγ. Αντωνιάδη «Ηταν πολύ δύσκολα φιλικά» 

Καιρός δεν ήταν; Μετά από τρεις εβδομάδας σκληρής προετοιμασίας, ήρθε η ώρα των φιλικών αγώνων… Και η αίσθηση ότι θα έχουν αντίπαλο, άλλαξε και τη διάθεση των αθλητριών του Πανναξιακού ΑΟΝ… Με τον Κώστα Παπαδόπουλο (και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ) να προετοιμάζουν την ομάδα για τη νέα σεζόν, όπως ήταν λογικό, τα φώτα όλων έπεσαν πάνω στα κορίτσια… «Ποια είναι αυτή;», «Είναι καλή ή όχι;» «παίζει καλά στο μπλοκ;»… Με το σκεπτικό ότι τα περισσότερα κορίτσια είναι … καινούργια, όπως είναι αναμενόμενο οι απορίες πολλές. Και είναι τεράστιο λάθος να μπούμε στη λογική των συμπερασμάτων ή των συγκρίσεων. Άλλη ομάδα η περσινή. Άλλη η φετινή. Και με το σκεπτικό ότι ακόμη δεν έχουν καν πραγματοποιήσει επίσημο φιλικό, όποιος προχωρήσει σε «αναλύσεις», μόνο κακό θα κάνει… Με τα κορίτσια πιασμένα από τα βάρη, με τις Αμερικανίδες (Μπράουν, Ντάλτον) ακόμη να μην γνωρίζουν καλά καλά τα ονόματα προπονητών και συμπαικτών και την Καναδή ακραία Κόουλτερ να την υπολογίζει στις αρχές Οκτωβρίου. Οπότε; Αναμονή και υπομονή.

Συνέχεια στο πρόγραμμα

Ο Κώστας Παπαδόπουλος πάντως έδειξε να μην αγχώνεται και πολύ από τα αποτελέσματα… Άλλωστε αυτό που ενδιαφέρει έναν προπονητή είναι η εικόνα στο παρκέ κι εάν αυτά που δοκιμάζονται στις προπονήσεις γίνονται πραγματικότητα στη διάρκεια ενός αγώνα, έστω και φιλικού. Οπότε το … 1 – 1 απέναντι στο Αιγάλεω, ομάδα που αγωνίζεται φέτος στην νεοσύστατη pre league, μένει μόνο στα χαρτιά «για εμάς δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μία πρώτη επαφή με το …γήπεδο σε συνθήκες αγώνα καθότι ακόμη στην προπόνηση δεν έχουμε παίξει 6χ6. Δεν έχει ουσιαστικά αλλαγές στο πρόγραμμά μας, απλά με τα φιλικά έχουμε την δυνατότητα να ξεμουδιάσουμε και να δούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στον τομέα της τακτικής. Και τώρα; Πάλι προπόνηση και συνέχεια προγραμματισμού. Αλλά όπως και να το κάνουμε είναι νωρίς ακόμη για εμάς όσον αφορά τα συμπεράσματα. Σίγουρα πάντως είδα κάποια πράγματα»

Και βέβαια να σημειώσουμε εδώ ότι εκτός από την Καναδή ακραία, ο κος Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει εδώ και μερικές ημέρες το πρόβλημα τραυματισμού με την βασική πασαδόρο Βίκυ Σεφεριάδου, πρόβλημα που γίνεται ακόμη μεγαλύτερο εάν σκεφτεί κανείς ότι η Κωνσταντίνα Σφυρή που είναι … πίσω της έχει και τις υποχρεώσεις της ως γιατρός στο Κέντρο Υγείας με αποτέλεσμα οι προπονήσεις να έχουν μικρά θεματάκια…

Φιλοξενία

Και περνάμε στην άλλη πλευρά, το Αιγάλεω… Η ομάδα της Αγγελικής Αντωνιάδη έδειξε να είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τον Πανναξιακό σε επίπεδο χημείας και τακτικής. Όχι μόνο γιατί έχει ήδη δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια αλλά γιατί έχει αποκτήσει μόλις τρεις αθλήτριες (Καββαδία, Καστάνου από Παναθηναϊκό και Παναγιωτίδου από ΑΟ Θήρας) και όπως είναι λογικό υπάρχει ομοιογένεια από την περσινή ομάδα.

Και η τεχνικός του Αιγάλεω έδειξε ικανοποιημένη τόσο από τις εμφανίσεις των κοριτσιών όσο και από την φιλοξενία του Πανναξιακού και υποσχέθηκε να ανταποδώσει τις επόμενες εβδομάδες… «ευχαριστούμε την Νάξο και τον Πανναξιακό. Η φιλοξενία ήταν άψογη, το νησί πανέμορφο και από τη πρώτη στιγμή νιώσαμε σαν το σπίτι μας. Να ξέρετε ότι όταν έρθετε στο Αιγάλεω θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε όσο γίνεται καλύτερα την εμπειρία που βιώσαμε εδώ. Ηταν το πιο δυνατό τεστ που δώσαμε έως τώρα και είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Να δουν τα νέα κορίτσια το επίπεδο ομάδας Α1 με υψηλές βλέψεις και με καλές αμερικανίδες αθλήτριες. Ηταν ένα πολύ καλό μάθημα για όλες εμάς. Και με δεδομένο ότι στην νέα κατηγορία ξεκινάμε με ντέρμπι (σ.σ. στις 13 ή 14 Οκτωβρίου με ΑΕΚ) νομίζω ότι αυτό ήταν ότι καλύτερο. Όμως, ακόμη είμαστε κι εμείς σε επίπεδο προετοιμασίας, είδα κάποια πράγματα και ελπίζω να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».

# Στις εξέδρες του ΔΑΚ Νάξου ήταν και ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΑ, κ. Μιχάλης Μαρούλης που είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον πρόεδρο του Πανναξιακού κ. Γιώργο Ποτικιάν και παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα.

@ Επόμενα φιλικά του Πανναξιακού ΑΟΝ; Το Σαββατοκύριακο 30/9 –  01/10 θα φιλοξενήσει και πάλι στην Νάξο την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Κορίνθου για δύο αναμετρήσεις. Στην συνέχεια (6 – 7 Οκτωβρίου) θα δώσει φιλικά με το Αιγάλεω στην Αθήνα και τέλος η σειρά των αγώνων προετοιμασίας θα κλείσει στις 13-15/10 στην Σαντορίνη όπου θα αγωνιστεί στο τουρνουά «Νομίκεια» μαζί με τον οικοδεσπότη ΑΟ Θήρας, την Ηλιούπολη και το Μαρκόπουλο.

Η εικόνα στα δύο παιχνίδια:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου: Πανναξιακός ΑΟΝ – Αιγάλεω ΑΟ 1-3

Τα σετ: (15 – 25), (27 – 25) , (22 – 25), (26 – 28)

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου: Πανναξιακός ΑΟΝ – Αιγάλεω ΑΟ 3-1

Τα σετ: (25 – 17), (22 – 25) , (25 – 15), (25 – 21)

Πανναξιακός ΑΟΝ: (Κώστας Παπαδόπουλος): Διώτη, Νούσια, Ιακωβίδου (λιμπ), Σεφεριάδου (πασαδ), Σφυρή (πασαδ), Καλαντάντζε, Μπολέτου, Μπράουν, Ντάλτον, Κατερίνη, Αναγνώστου, Κατσάνη

Αιγάλεω ΑΟ: (Αγγελική Αντωνιάδη): Βλάχου, Κάστανου, Παναγιωτίδου, Καββαδία, Χαριτωνίδη, Μανώλικα / Αναστασιάδη Κ (λιμπ), Ιωάννου, Σολωμού, Αναστασιάδη Π, Κικιρίκου, Αρβανιτοπούλου, Κράνη.

Για περισσότερες φωτογραφίες από τους δύο αγώνες μπορείτε να δείτε εδώ 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Δονούσα: 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου, μία γιορτή για τη Λογοτεχνία στο Αιγαίο

Από 2 έως 4 Μαΐου 2025, η Δονούσα γίνεται σημείο συνάντησης συγγραφέων, αναγνωστών και μικρών εξερευνητών του λόγου, μέσα από ένα τριήμερο γεμάτο βιβλία, δράσεις και έμπνευση. (πρόγραμμα)

Κουφονήσι: Δώσε αίμα, χάρισε ζωή – εθελοντική αιμοδοσία (08 Μαϊου)

Μια πράξη αγάπης με τεράστια σημασία για την τοπική κοινωνία, με τη στήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων και του Νοσοκομείου Νίκαιας.

Fast Ferries: Έκτακτα δρομολόγια από Νάξο προς Ραφήνα αυτό το μήνα (Μάιος)

Ενισχυμένη ακτοπλοϊκή σύνδεση Νάξου – Ραφήνας με το “Fast Ferries ANDROS” και καθημερινά δρομολόγια από 19 Μαΐου με το “ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π”.

16ο Παγκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών: Οι Κυκλάδες συζητούν στη Μύκονο για το μέλλον του τουρισμού

Από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2025, στη Μύκονο, γυναίκες από όλα τα νησιά των Κυκλάδων ανοίγουν διάλογο για τη βιωσιμότητα, την τουριστική ανάπτυξη και το περιβάλλον.

ΑΔΜΗΕ: Στην τελική ευθεία το πρώτο σκέλος (Σαντορίνη – Νάξος) της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κυκλάδων

Έως τον Ιούνιο του 2025 ολοκληρώνεται το τμήμα Σαντορίνη–Νάξος, ενώ όλο το έργο θα είναι έτοιμο μέχρι τα μέσα του 2026, προσφέροντας καθαρή ενέργεια, ενεργειακή ασφάλεια και μείωση εκπομπών CO₂.

Την έμπρακτη στήριξη σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις Σαντορίνης και Θηρασιάς ζητά ο Δήμος Θήρας

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου (ΠΕΔ) σε μια πράξη στήριξης των αιτημάτων της Σαντορίνης, υιοθέτησε ομόφωνα το ψήφισμα και το απέστειλε στους αρμόδιους Υπουργούς

Στοίχημα – Ligue 1: Νις εναντίον Ρεμς.. σκοράρουν και οι δύο

Νις - Ρεμς: Βρίσκουν στόχο… για τους στόχους τους

Ολλανδία – Σύρος: Αυτό είναι το “κρυμμένo πετράδι” της Ελλάδας για το 2025

Το «κρυμμένo πετράδι» της Ελλάδας για το 2025​​​​​​​​​​​ σύμφωνα με τους Ολλανδούς

Η Σαντορίνη πρωταγωνίστρια στα όνειρα των Αμερικανών για γαμήλιο ταξίδι το 2025

Η Σαντορίνη στέφεται ως ο κορυφαίος γαμήλιος προορισμός για Αμερικανούς ταξιδιώτες, με εξωτικούς και ευρωπαϊκούς ανταγωνιστές να συμπληρώνουν τη λίστα.

Φολέγανδρος: Νέοι αθλητικοί χώροι και αναβαθμισμένες σχολικές μονάδες δίνουν «ανάσα» στο νησί

Με συνέπεια και έργα ουσίας, η Φολέγανδρος αποκτά σύγχρονες αθλητικές υποδομές – Ένα νησί κάνει βήματα μπροστά, εκεί όπου οι δυσκολίες δεν είναι άλλοθι αλλά κίνητρο.

Νάξος – Αστυνομία: Σύλληψη έξι ατόμων για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Συνελήφθησαν στη Νάξο από Αστυνομικούς του ΑΤ Νάξου έξι άτομα για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Αλλοίωση αποτελέσματος στο Πανναξιακός – Θύελλα (1-1): Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στο 90’!

Σε φάση εντός περιοχής, ο Μανούσος της Θύελλας έκανε ξεκάθαρο χέρι, με τον διαιτητή να υποδεικνύει φάουλ εκτός περιοχής — παρότι το σημείο της παράβασης ήταν ξεκάθαρα μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Αμοργός – Νέα Πνοή: Κίνδυνος απαξίωσης της περιουσίας από το Π.Δ. 129/2025

Ο κίνδυνος απώλειας οικοδομησιμότητας στους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων προκαλεί αναστάτωση και έντονες αντιδράσεις στην Αμοργό - Δελτίο Τύπου από την παράταξη "Νέα Πνοή"

Νάξος – Κινητοποίηση στη ΔΟΥ: Διαμαρτυρία επαγγελματιών για το ψηφιακό πελατολόγιο (video)

Επιχειρηματίες και επαγγελματίες από τη Νάξο διαμαρτύρονται για ένα μέτρο που χαρακτηρίζουν άδικο και ανεφάρμοστο – «Επιβαρύνει αδικαιολόγητα τις μικρές επιχειρήσεις», δηλώνει ο Κ. Φαρκώνας.

Κυκλάδες: Κατασκευαστικά παράδοξα σε Πάρο – Σέριφο προκαλούν αντιδράσεις

Δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις σε νησιά των Κυκλάδων οι οποίες προκάλεσαν τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών

Blue Star Naxos: Ο Cpt Πολυχρόνης Ραπτάκης μιλά για τη ζωή στη θάλασσα και τις δυσκολίες της ακτοπλοΐας (video)

Ο cpt Πολυχρόνης Ραπτάκης άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα της ΕΡΤ3, περιγράφοντας τη μοναξιά του ναυτικού και τα προβλήματα των λιμενικών υποδομών. (video)

Κίνηση για τη Προστασία των Νησίδων – Νάξος: “Όχι στη θυσία της Δονούσας”, έρχονται ενημερωτικές συναντήσεις

Δύο εκδηλώσεις στη Νάξο για την απειλή που συνιστούν τα πλωτά αιολικά στη Δονούσα και οι νέες ανεμογεννήτριες στο Αιγαίο - Πότε και Που ;

Νάξος: “Fast & Furious” στις Αμμοθίνες της Πλάκας

Επεισόδιο με όχημα μέσα σε προστατευόμενη περιοχή Natura 2000 στη Νάξο – Καταγγελία πολιτών και άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας

Κουφονήσι: Μπαίνει νέο πλοίο; από 3 Ιουνίου το πρωινό δρομολόγιο του Blue Star Naxos

Ενημέρωση από τον ΣΤΕΚ για τις φετινές συνδέσεις, τις ανησυχίες των επαγγελματιών και τις επερχόμενες ανακοινώσεις της Hellenic Seaways – Blue Star Ferries σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Κουφονησίου

Blue Star Ferries: Τροποποίηση δρομολογίων σε πλοία προς Βόρειο Αιγαίο και Δωδεκάνησα

Με την ένταξη των ανέμων να αγγίζει και τα 9 μποφόρ έχουμε τροποποίηση δρομολογίων από τον Πειραιά προς Δωδεκάνησα και Βόρειο Αιγαίο