Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟΝ: "Εκτέλεσε" τον Αίαντα από τη γραμμή του σερβίς

Πανναξιακός ΑΟΝ: “Εκτέλεσε” τον Αίαντα από τη γραμμή του σερβίς

|

Με τις δύο ακραίες του Αμαράλ Έλεν, Κριστίν Μίλεν και τη κεντρική Γεωργία Αργυρίου σε μεγάλη μέρα, ο Πανναξιακός επικράτησε στη Νάξο του Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ – Οι δηλώσεις του Απόστολου Οικονόμου 

Ο Πανναξιακός έχει τον τρόπο του απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου… Αλλωστε, στις τέσσερις προηγούμενες επισκέψεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο Πανναξιακός είχε επικρατήσει με άνεση και μόλις μία φορά (πριν από δυο χρόνια) έχασε ένα σετ (!!!). Και το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε φέτος… Με τις δύο ακραίες του Αμαράλ Έλεν, Κριστίν Μίλεν και τη κεντρική Γεωργία Αργυρίου σε μεγάλη μέρα, ο Πανναξιακός επικράτησε στη Νάξο του Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ (25-17, 25-12 και 25-18) σε κάτι λιγότερο από εννενήντα λεπτά και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των γηπεδούχων… .  

Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή νίκη της ομάδας του Απόστολου Οικονόμου και έφθασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά από 3 αγωνιστικές και ετοιμάζεται για το ντέρμπι των Κυκλάδων, στη Σαντορίνη κόντρα στον ΑΟ Θήρας. Αντίθετα, ο Αίας Ευόσμου που είδε την Χριστίνα Ανδρονικίδου να αποχωρεί στην αρχή του ματς με πρόβλημα στον αυχένα, ακόμα αναζητά τους πρώτους του βαθμούς στη φετινή Volleyleague.

Η Βραζιλιάνα ακραία με 16 πόντους πρόσθεσε άλλη μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της παίζοντας πολύ καλά και μάλιστα ήταν αυτή που έβαλε το πρώτο λιθαράκι για τη νίκη όταν από τη θέση του σερβίς, ο Πανναξιακός ξεκίνησε με 8-0 στο πρώτο σετ (!!!) , η συμπαίκτριά της από την Εσθονία είχε 13 πόντους (το δεύτερο σετ με το επιθετικό της σερβίς το 8-5 έγινε 13-5 και στο 3ο το 7-8 για τον Αίαντα έγινε 16-8), ενώ η Αργυρίου με 12 πόντους και 7 μπλοκ κάλυψε το φιλέ για την ομάδα της. Για τον Αίαντα, η Αμάντα Ρόμπερτς είχε 10 πόντους και η συμπατριώτισσά της Έμιλυ Μπρουκ είχε 9.

Απόστολος Οικονόμου (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή της ομάδας. Κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση, είχαμε σταθερότητα και αυτό είναι το κέρδος. Δεν είναι μόνο οι 3 βαθμοί αλλά και η αυξημένη που είχαμε καλυτερη αποδοση απο τα 2 ματς και αυτο ειναι το κέρδος. Δεν είναι πόσο οι 3 βθαμοί, αλλά η αυξημένη απόδοση».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Κάναμε την προσπάθειά μας απέναντι σε μία ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Συνεχίζουμε».

Διαιτητές: Κουτσούλας, Χρηστίδης.

*Οι πόντοι του Πανναξιακού προήλθαν από 6 άσσους, 32 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 26 λάθη αντιπάλων και του Αίαντα Ευόσμου προήλθαν 3 άσσους, 25 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 14 λάθη αντιπάλων.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Οικονόμου): Μίλεν 13 (8/21 επ., 3 άσσοι, 2 μπλοκ, 20% υπ. – 20% άριστες), Αμαράλ 16 (13/23 επ., 3 άσσοι), Ρουέντα 3 (3/10 επ.), Μαλουσάρη 5 (3/5 επ., 2 μπλοκ), Αργυρίου 12 (5/8 επ., 7 μπλοκ). Παπαδοπούλου / Τζαγκαράκη (λ, 48% υπ. – 20% άριστες), Ιωάννου, Τόλιου.

ΑΠΣ ΑΙΑΣ (Ζωλασταθιάδης): Ρόμπερτς 10 (8/25 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 38% υπ. – 25% άριστες), Χαμαλίδου 4 (1/5 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Καλαπόδα 5 (5/13 επ.), Ανδρονικίδου, Μπρουκ 9 (6/21 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Πλουμή / Γεωργιάδου (λ, 62% υπ. – 52% άριστες), Πεγκλίδη, Γιορανίδη, Αργυρίου 5 (5/26 επ., 42% υπ. – 32% άριστες), Γκόλτσιου, Καλαγασίδου.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

«Ο μίτος της Αριάδνης» στη Νάξο: Ξετυλίγοντας 200.000 χρόνια ιστορίας από τη Στελίδα μέχρι τον κόσμο

Η διεθνής έκθεση του Αρχαιολογικού Προγράμματος Στελίδας παρουσιάζεται στις 16 Μαΐου στη Σχολή Ουρσουλινών – Ομιλία του Καθ. Tristan Carter και διάλογος με το κοινό.

Social Media: Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία και Ιρλανδία συμμαχούν κόντρα στην ανεξέλεγκτη χρήση

Προωθούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο νομοθεσία, η οποία θα υποχρεώνει τα social media να επαληθεύουν την ηλικία κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού

Selected Hideaways: Ηγεσία στον τουρισμό υψηλής αισθητικής και απόδοσης

Στρατηγική ανάπτυξη, εξατομικευμένες υπηρεσίες και διεθνής προβολή για προορισμούς υψηλής ζήτησης

Φιλαρμονική Νάξου: Μουσική συγκίνηση και πολιτιστικό αποτύπωμα στην καρδιά της Αθήνας

Μελωδίες από τη Νάξο μέχρι το Σύνταγμα και το Μέγαρο Μουσικής – Θερμή υποδοχή για την πρώτη εμφάνιση της Φιλαρμονικής σε διεθνές φεστιβάλ.

Έκτακτα δρομολόγια του Blue Star Paros στις 15, 22 & 29 Μαΐου

Ενισχύεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυκλάδων με έκτακτα και τροποποιημένα δρομολόγια του Blue Star Paros από και προς τον Πειραιά.

Έκτακτα δρομολόγια του Blue Star 1 από Πειραιά προς Κυκλάδες στις 13 και 15 Μαΐου

Διπλές προσεγγίσεις σε Πάρο και Νάξο, αλλά και σύνδεση με Χίο και Μυτιλήνη περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ταχύπλοου πλοίου για τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη.

Νάξος – Νικόλας Ρουγκάλας: Μετά το 2ο πανελλήνιο βραβείο λογοτεχνίας, τιμητική βράβευση στο Δημαρχείο

Ο μαθητής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας Νάξου συγκίνησε με το παραμύθι «Σώμα και Αίμα» που αφιέρωσε στη μνήμη του θείου του, Δημήτρη Ήμελλου. - Η ανάρτηση του Βασίλη Φλεριανού

Επιστρέφει η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Ρεθύμνου με τον Πειραιά μετά από 7 χρόνια – Το POWER JET φέρνει νέα πνοή

Η SEAJETS εγκαινιάζει νέα γραμμή Ρέθυμνο – Μήλος – Πειραιάς από τις 20 Ιουνίου με δύο δρομολόγια την εβδομάδα.

Το πρώτο 100% ηλεκτρικό σκάφος X-Shore ήρθε στην Ελλάδα και «σαλπάρει» για ένα πράσινο μέλλον (video)

Με αθόρυβη πλεύση, οικολογική σχεδίαση και υψηλή τεχνολογία, το σουηδικό ηλεκτρικό σκάφος X-Shore φέρνει επανάσταση στη ναυσιπλοΐα των ελληνικών θαλασσών (video)

Νάξος – Λιμεναρχείο: Απαγόρευση αλιείας και αγκυροβολίας σε πολυσύχναστες παραλίες (χρονοδιάγραμμα)

Σε ισχύ η απόφαση του Λιμεναρχείου Νάξου για την προστασία λουομένων και θαλάσσιου περιβάλλοντος – Ποιες παραλίες επηρεάζονται. (χρονοδιάγραμμα)

Νάξος – Φιλώτι: Αντίο με σεβασμό και αγάπη στον Τάσο Τζιώτη, άνθρωπο του μέτρου και της προσφοράς

Ο Φιλωτίτης που δεν είπε ποτέ κακή κουβέντα, μόνο έδινε—με τα χέρια, με την καρδιά, με την ψυχή του. Μια απώλεια που βαραίνει την κοινότητα, μια μορφή που δεν ξεχνιέται.

Νάξος – Κυρ. Σκληράκη: “Οι καθηγητές να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά” (video)

«Θα ήθελα να πω στους καθηγητές πως πρέπει να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά και να δουλεύει το μυαλό τους για το τι θα τους προσφέρουν» είναι η συμβουλή της κυρίας Κυριακής Σκληράκη προς τους νέους συναδέλφους της.

Άνδρος: 68χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή

Η γυναίκα από το Γαύριο έχασε τη ζωή της καθώς το όχημά της κατέληξε στη θάλασσα από ύψος 25 μέτρων ενώ προσπαθούσε να παρκάρει

Νάξος: Επιτέλους, τελειώνει της χερσαίας ζώνης, ας αναλογιστούν… «νηστεύσαντες καί μή νηστεύσαντες», τις ευθύνες που τους αναλογούν

Φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής.. Το 3Α που πέφτει και οι ..στάσεις έως να ολοκληρωθεί ένα έργο σημαντικό για τη πόλη της Νάξου

Το “Highspeed 3” αλλάζει το τοπίο στις θαλάσσιες συγκοινωνίες Κρήτης – Κυκλάδων;

Η Hellenic SeaWays ενισχύει τη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Ηράκλειο με το ταχύπλοο "Highspeed 3", φέρνοντας νέο ανταγωνισμό και πιθανές μειώσεις τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. (πίνακας δρομολογίων)

Θλίψη στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την απώλεια του Κώστα Αρτσάνου, το “αντίο” από τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό

Συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός αποχαιρετά τον ακούραστο υπάλληλο του Δήμου και αγαπητό συμπολίτη

Εκτακτο: Τέλος στα σουβλάκια της θείας Τασίας, ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι

Ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι Με catering και τιμολόγιο, το κοψίδι πλέον θα έχει και ΦΠΑ...

Μ. Κατσούλης: “Οταν πάρω σύνταξη θα μετρήσω τα Κύπελλα που έχουμε πάρει”

Ο γυμναστής του ΓΕΛ Νάξου Μανώλης Κατσούλης μιλάει για την πορεία του, τον ρόλο του εκπαιδευτικού, τις αθλητικές επιτυχίες του σχολείου και την «αθλητομάνα» Νάξο

Μια δεύτερη ζωή για το “Πρέβελης”; Μετατρέπεται σε πλωτό ξενοδοχείο;

Το ιστορικό πλοίο της ΑΝΕΚ ίσως μετατραπεί σε πλωτό ξενοδοχείο στη Σάμο, χαρίζοντας του έναν νέο ρόλο γεμάτο μνήμες και φιλοξενία.

Νάξος – Νοσοκομείο: Λαπαροσκοπικός Πύργος μπαίνει σε λειτουργία μέσω δωρεάς

Με τη δωρεά του Κωνσταντίνου Μαρτίνου, το Νοσοκομείο Νάξου αποκτά σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό που αλλάζει τα δεδομένα στις χειρουργικές επεμβάσεις